Bästaste mys vovven Tilo 😄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har vi hittat oss en till bästa vän som kommer förgylla min och snärtis vardag 😄

En stor kille på ca 170-175cm, 7år gammal. Jätte snäll men lite försiktig utav sig!. Har fått tillåtelse att lära känna honom bättre innan flytten också så ska bli spännande!

Kommer försöka åka till honom 1-3ggr/vecka så vi få en bra start på våran nya vänskap 😄.

Likes

Comments

Gå in på länken och hjälp till minsta lilla räknas! :)

https://www.facebook.com/groups/550395288457642/

Likes

Comments

krabbgång DELUX!!!

Nu är de lugnt sagt krabbgång delux 😑, först får bilen för sig att låta som om den håller på att haverera totalt i motorn 😑...

och nu!!!! Startar inte skrothögen alls 😡... Är inte imponerad alls av min bil just nu!. Så tyvärr måst man hitta sig en ny bil innan slutet av månaden. Och slösa massor av pengar som jag hade kunnat spara till annat ist. 😑😡...

Vilket nu resulterat i att lilla ponnyn blir lidande 😕, för tar mig inte ut till henne utan bil... Men tur så har jag min medryttare mirelle som kunde ställa upp och åka ut lite fler dagar denna vecka! 😍 Så sjukt mkt guld värt ❤.

Likes

Comments

Idag har man varit fri från lill ponnyn då min medryttare har haft och myst på med henne 😄...

Själv har jag bara tagit det lugnt, plockat lite här hemma och sett lite serie och faktiskt bara känt lugnet 😊..

Men imorgon blir de tömkörning på agendan för damen med lite bommar 😉, ska försöka filma lite och se hur de blir kanske det kommer en film snutt 😆.

Nu ska de mysas med familjen och känna av matkoman!!! 😊😄

Likes

Comments

Hejsan alla små och stora där ute i cyberrymden 😄!!!.

Mitt namn är Rebecca och jag har hållt på med hästar så länge jag kan minnas!. Jag varken tävlar elr åker runt på träningar. Men mitt liv kretsar runt hästar på hobby nivå :). Drömmer gör man men än så länge är jag ganska nöjd med att träna själv och bara njuta av det lugn och kärlek som jag får i stallet 😊.

Jag har i dagsläget ett kallblods sto på 9år vid namn Flicksnärtan aka Snärtan!. Den mest envisa häst jag någonsin stött på men trots våra duster och upp och ner gångar så älskar jag denna tös av hela mitt hjärta 😍😄...

Vi söker efter en ny bästa vän som kan förgylla bådas vardag lite extra!. Så önska mig lycka till i sökandet 😄 och hoppas ni kommer åter och läser 😊.

Kramar så länge!
/Rebecca & Snärtan

Likes

Comments