Häll en klick schampoo i handflatan och massera ut gammal produkt genom att röra borsten i små cirklar.

Vik en handduk så att den är högre på ena sidan. När du sedan tvättat borstarna så placerar du skaftet på den högre sidan så att vattnet smidigare rinner ur borsten. Detta är viktigt, man vill inte ha vatten i skaftet så att limmet släpper och strån trillar av!

Jag tvättar mina borstar en gång i veckan och det gör jag för att hålla dem borta från bakterier. Det tar ungefär en kvart och den tiden har vi alla. Jag tycker att det är viktigt för både min hy och även för att det ger borstarna en längre livslängd.

Likes

Comments

Jag vet att det är många som har problem med att framförallt få till rätt färg men även att placera sin contour rätt. Det är inte så komplicerat som man tror, kika in detta så kommer er bas garanterat bli bättre!

Bronzer ska placeras som på bilden till vänster och INTE som en contour. Bronzer är till för att varma upp ansiktet och få en mer solkysst look.

En bra contour skall istället appliceras som på denna bild. Använd er av en kall färg som har en brungrå ton istället för en varm bronzer!


Likes

Comments

​Den senaste veckan har jag köpt en hel del nytt smink. På bilden ovan ser ni det mesta av det jag fått hem och favoriterna är helt klart NAKED3, Contour Kit samt UB's settingspray.  

Likes

Comments

Pappa hade ett möte i England för två dar sedan, på vägen hem så köpte han inget mindre än en tapered face brush från bareMinerals. Blev såklart väldigt glad, speciellt eftersom att jag behövde en ny rougeborste.

Idag efter jobbet åkte även vi två och köpte lite behövliga produkter till mig. Det blev ett torrschampo, en leave-in, färgbomb, hårolja, ett läppbalsam och avsminkningsservetter. 

Likes

Comments

Hur fin är inte denna contouring paletten som Linn gav mig? Har redan prövat den lite lätt och är supernöjd med produktens konsistens. Ser verkligen fram emot att experimentera mer med denna palett.

Likes

Comments

Här om dagen så köpte far en Iphone 6 och en Ipad mini till mig. Han är så snäll pappsen. Idag så plingade även brevbäraren på med min selfiestick som jag beställde i tisdags. Äntligen lite nya leksaker!

Likes

Comments

Mitt favoritläppstift till vardags kommer ifrån MAC och är i färgen Hue (Glaze). Den har alltså en glaze-finish vilket innebär att det inte är så täckande och inte heller har så bra hållbarhet. Färgen är väldigt neutral och passar till både mycket och lite smink. 

Likes

Comments

I lördags köpte jag en väldigt efterlängtad produkt från real techniques, deras miracle sponge. 

Man blöter svampen under vatten och kramar därefter ur den överflödiga vätskan. Sedan är det bara att börja arbeta in din foundation/concealer. Resultatet blir väldigt naturligt eftersom att vattnet i svampen återfuktar din hud samtidigt som du applicerar vilket gör att du slipper en "kakig" bas. Den här svampen suger inte heller åt sig lika mycket produkt som en vanlig svamp gör eftersom att den redan sugit åt sig vatten. Det negativa är att den tyvärr kommer samla bakterier som inte går att tvätta ur som det går att göra på borstar och penslar.


Likes

Comments

Kör alltid på samma nagellack, nuderosa och glitter på ringfingret. Stilrent och passar till allt!

Likes

Comments