Header

Hemma lagom tidigt idag för idag ska det tvättas och städas innan jag ska iväg på torsdag. Pappa ska troligen hämta missie idag med så hon slipper va ensam när jag är borta lilla baby. Packas ska det göras idag med och en handlingslista på det som fattas så blir det lite sista minuten shopping imorgon. Åh som jag längtar nu! Idag kom även spelschemat ut på artisterna, i Love it. Behöver verkligen denna resan nu, komma iväg med underbart folk & släppa loss osv.

Dricka skumpa & skaka rumpa, här kommer jag!
Facebook

I know att det står ''Nattstad'' men jag kan inte ändra till nouw. Får väl se om jag någon dag orkar skapa en ny sida med riktiga domänen.

DIREKTLÄNK

Vine

Bexaholic @ vine det är jag det. Kunde inte döpa mig till bexollila då jag hade en gammal skit vine jag inte fick bort så fick bli något nytt namn där. Yeah
Instagram

Älskade instagram, bexollila heter jag där.

Följ gärna mig, länka ditt namn här i en kommentar så följer jag tillbaka. PössSnapchat

Sist men inte minst mitt älskade snapchat. Det är den app / sociala medie jag använder mig utav mest.

bexollila @ snap.

Gina / H&M

Jordgubbar/Hallon

Godis/Frukt

Vatten/Läsk

Twilight/Hungerspelen

Halsband/Armband

Helt ärligt så har jag inte sett alla twilight filmerna, tror jag har sett endast 2 av dem eller något sådant. Vet inte ens hur många de finns... Kanske får köra twilight maraton känner jag... Sen visste jag inte vad jag skulle svara på den sista med halsband och armband så jag bara tog något. Den va svår...

Brrrrrr vakna alldeles nyss & insåg hur gaaaalet kallt det är ute! Ligger & gosar med systers vovve och kikade på snap och det är ju för fasiken typ 8-9 minus grader ute. Mamma Mia, är glad att jag ligger i den här varma sängen asså! Men men senare idag blir det hem och se om det finns någon ledig tvätt tid så man kan tvätta lite shit till kryssningen och sen blir det väl att städa... Saker som måste göras!! Sen ska jag nog vara duktig och börja packa idag, jag brukar nämligen packa typ kvällen innan eller morgonen vi ska åka & det brukar inte vara så jätte kanon bra.


Better Blogging Nouw