Header
Sök
Presentation picture
bexollila
rebecka, 19 år, Skene
Hallojsan darlings, det är jag som är bexollila. Den bisexuella bruden på 19 år och 160 cm lång eller ska vi säga kort?

Kontakt för samarbete eller annat som frågor - RebeckaLinnea@live.se

Instagram: bexollila

 

Sjukaste jag sett

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

MY STORY

BEXOLLILA @ INSTAGRAM

 

Likes

Comments

EX

Jag har länge tänkt börja kolla på den där jävla serien Ex on the beach för jag såg första avsnitten när det gick på tv men sen har jag missat resten! Men nu bestämde jag mig idag för att börja kolla så nu har jag sett 4 eller 5 avsnitt tror jag och ska nog se klart resten idag så jag kommer ikapp med veckans avsnitt. Jag tycker faktiskt det är kul det är ju mycket drama och det händer saker hela tiden så det är faktiskt kul att kolla på. Sen är det ju visst löjligt också precis som PH men vafan, det kan vara kul ibland! Någon mer än jag som kollar? Vad tycker ni? Har ni några/någon favorit? Jag har inte fått någon favorit riktigt än men tror det kommer snart, men Emelie har jag ogillat ända sen hon var med i PH men får väl se hon kanske blir bättre sen men just nu ser det illa ut för henne så långt som jag hunnit se!

 

Likes

Comments

Sticka utomlands?

Har suttit och kollat massa sista minuten all inclusive resor idag och jävlar vad man kan hitta billigt jag vill verkligen åka.. Bara komma iväg lite är aldrig fel, sen nu när det börjar bli så skönt hemma så åker man iväg en vecka och när man kommer hem igen är det STEK sommar här åh.. Älskar värme! En sista minuten hade inte alls vart fel nu kan jag ju säga! Men men man får inte alltid som man vill & ibland är inte allt så lägligt heller! Men den resan kommer, kanske inte nu snart men den kommer efter sommarn har jag tänkt mig. Ska ju börja jobba vecka 28 så sen är jag fullt upptagen på jobbet i 9 veckor sen kanske jag har lite tid att dra en vecka eller två. Åh ja vad skönt! Har ni några planer på utomlands resor?

 

Likes

Comments

TÄVLING - KAXY

Hej alla goa rara & söta läsare, visst älskar vi tävlingar? Ja men självklart gör vi det och denna gång har jag ett samarbete med KAXY. Dem säljer skal till din iPhone 4, 5 eller 6. Vilken du nu har! Jag har kikat och hittat mitt favorit skal, dags för dig att hitta din favorit också! Men nu så dags till reglerna:

~ In på KAXY nu och hitta ditt favorit skal och länka i en kommentar här i inlägget och gilla KAXY( <--- länk )​ på Facebook 

För större chans!

~ Dela detta inlägg på en social medie som din blogg, Facebook, instagram vad du nu känner för! Glöm bara inte att länka med inlägget eller namnet på din sociala medie! Go hade or go home!

OBS?! Du behöver alltså inte ha blogg för att vara med och tävla, glöm bara inte din mejl i kommentaren!

Tävlingen avslutas fredag 24/4​

 

Likes

Comments

Accessoarer

Intresserad av något av plaggen? Klicka bara på det för direktlänk, så enkelt är det!

 

Likes

Comments

So fresch

Bilder från Weheartit

 

Likes

Comments

MY STORY

BEXOLLILA @ SNAPCHAT

 

Likes

Comments

Mina söta lösare - Ny Facebook

Idag gjorde jag det äntligen, jag har vart småirriterad på att man inte kunde byta namnet på min fb sida som jag hade för bloggen så idag gjorde jag faktiskt en ny. Jag tycker att ni söta rara läsare kan klicka er in på Facebook och söka på bexollila så kommer sidan upp eller klicka HÄR & sen finns det en sån där gilla knapp man kan trycka på med som ni gäärna kan göra. Hade ju vart lite kul om ni ville göra det. Har ni era bloggar på Facebook följer jag gärna tillbaka, sen finns Jah ju på bloglovin med om någon skulle vara sugen på ett byte där med! Det är bara att hojta till, jag bitts inte, eller? 😉

 

Likes

Comments

TÄVLA OM EGENDESIGNAD HEADER/OMSLAGSBILD KALLA DET VAD DU VILL

Dagens lyckliga vinnare blev J O S E F I N E så nu ska jag se om jag kan göra även henne nöjd med en ny header! Håller tummarna på detta, men som vanligt för er som inte vann denna gång kommer det en ny tävling på direkten så var med igen vet jag! KÖR:

Regler eller a regel för det finns bara en enkel sådan:

~ skriv att du är med och tävlar and that's it!

avslutas onsdag 22/4

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw