Header

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tjenare bexiiiiis läsare!

Vad händer idag för er, hos oss dricker vi som fan… juste bex Ska jobba imorgon fatta kul haha

Likes

Comments

Dagen började med att jag bad kusinen springa till bolaget och köpa två liter absolut vodka. Började dricka hos apa (kusin) drog senare vidare till Joel, en kompis till min pojkvän Robin. Har redan smugit in på toaletten med Robin och tagit en snabbis, alla undrade varför vi gick in på toaletten så länge. Har inte tid att skriva detta blogginlägget till punkt, skriver mer om Robin imorgon, bilder och videos kommer upp på oss senare.❤️

Likes

Comments

Gårdagen innehöll en del alkohol och nu har man precis kommit hem efter en skön morgon med boysen i solen. Nu ligger ja i soffan hemma ska strax dra en dusch och äta sen är jag redo för nästa omgång. Men imorgon blir det lugnt och skönt för jobbar lördag men lördag kväll blir det troligtvis utgång! Woopwoop !!!

Likes

Comments

Klackarna slog nog i för hårt i taket i lördags, jag har nästan glömt av att jag driver en blogg. Men ny är jag här och eftersom Sexiga Underkläders tävlingen skulle avslutas i måndags och jag inte avslutat den än så avslutar jag den ikväll 18.00 så ännu finns det en chans för DIG att delta HÄR. Jag har ju även en instagram tävling pågående, den finner ni HÄR och den avslutas inatt 00.00. Jag ber ännu en gång om ursäkt för att jag bara försvunnit från bloggen men idag ska jag kika igenom alla era fina kommentarer, pilla lite med designen och uppdatera. I promise babe's ❤

Jag & Felicia från krogen i lördags, puss på dig min fina.

Likes

Comments

Nu har jag jobbat klart för helgen och ska slänga i mig lite mat då jag inte ätit sen frukosten klockan 9 imorse så magen kurrar gott! Men men nu ska ölen in på kylning och sen blir det en sväng till affären och handla lite innan man hoppar in i duschen och fixar sig för kvällen! Det är öl som gäller ikväll iaf och sen tror jag även på att det blir utgång, förhoppningsvis, för jag vill på med klackarna och dansa jävel ikväll känner jag. KLACKARNA I TAKET. Eller? Jaja babbel babbel, ska ni hitta på något speciellt denna lördag eller blir det kanske en mys helg? Eller vem vet jobbhelg kanske!

Likes

Comments

Vinnaren av förra omgången är dragen och det blev F A N N Y med instagram namnet - ffannyemilie . Stort grattis till dig & du ligger nu uppe på min instagram tills nästa vinnare dras för jag drar nämligen igång samma tävling på direkten.

VILL NI HA CHANSEN ATT SYNAS PÅ MIN INSTAGRAM FÖR MINA 7000+ FÖLJARE?

- skriv i en kommentar att du är mer & så kör vi!

Du behöver alltså inte ha blogg men glöm sjävklart inte ditt instagram namn i kommentaren !

Likes

Comments


Better Blogging Nouw