Header

BLACK AND WHITE

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Klädbomb

Som alltid så är det bara att klicka på det plagget du är intresserad av för direktlänk.

 

Likes

Comments

VEM F*N ÄR DU?

Ja precis DU vem är du? Det är faktiskt kul att veta lite om er där ute också inte bara ni som ska veta massa bullshit om mig så varför inte droppa en kommentar med typ:

- ditt namn
- hur gammal du är
- vart du bor

Kom igen nu skitsnackare berätta lite skit om er! Jag vill också veta lite, GO GO!

 

Likes

Comments

Paket på posten

Idag när jag hämtade upp min post hittade jag även ett paket i brevlådan woho! Jag visste självklart vad det var och det var något jag verkligen behövde just nu. Jag bloggade om det häromdagen, jag fick alltså hem ett skal till min iPad och det var minst lika grymt som jag tänkt mig! Det vad snyggt, jag kan ställa ipaden upp & ipaden låser sig automatiskt när jag stänger locket. Jag är super nöjd och det har jag B E R L I O Z att tacka!

Direktlänk till mitt skal ---> HÄR!

 

Likes

Comments

Hjälp mig & jag hjälper dig! - LÄNKTÄVLING

Jag är med i en tävling och skulle uppskatta om ni mina söta läsare ville hjälpa mig med att rösta på mig! Alla som klickar in för att rösta på mig i denna tävling har chansen att bli länkad här på min blogg i EN HEL VECKA. 

GÖR BARA : 

Det är super enkelt att rösta klicka bara in här ---> RÖSTA PÅ BEX​. & när ni gjort det kommenterar ni vilken siffrans fick så är ni med och tävlar hos mig. 

TRE VINNARE KOMMER ATT DRAS

 

Likes

Comments

Tvättat bil - hockey & spel

Nu börjar ögonen bli trötta efter en dag med biltvättande med Didde, hockeykollande med pappa och massa spel på plattan. Spelar candy crush och candy soda eller vad dem heter och hela familjen spelar så alla ska va etta, det är krig! Huvudvärk som satan har jag haft idag med tack varje skit vädret som kom så det blev sånt jävla tryck där ute.. Men förhoppningsvis är skallevärken borta imorgon! Imorgon hoppas jag på paket på posten igen, kärlek till post när det kommer paket. Jag bara älskar mina såna här inlägg där jag bara snackar än jävla massa bullshit. Men skönt och bara skriva lite skit ibland också, det får ni faktiskt leva med. Vill ni inte läsa så SKIT I DET DÅ! & bläddra ner till mer kul och intressanta inlägg. Well weell började faktiskt läsa bok 2 av fifty shades idag med, mmmmh i löve it! Har du läst böckerna? Någon bok? Sett filmen?

BTW MISSA INTE FRÅGESTUNDEN I INLÄGGET UNDER HÄR GO GO GO GO GO!!

 

Likes

Comments

VI KÖR ÄNDÅ - FRÅGESTUND

Nu kör jag igång en frågestund, du måste inte ha blogg för att ställa en fråga & du får vara anonym.

För er som har blogg - ställer ni minst 3 frågor får ni en länkning vid era frågor när dem svar
as.

 

Likes

Comments

Suget

 

Likes

Comments

Skydda din andra hand och gör det snyggt!

Behöver din telefon eller fin surfplatta ett nytt skal? Eller är du kanske bara sugen på att skaffa något nytt och snyggt?

Gör som jag kika in på Berlioz dem har grymma skal till både telefoner och surfplattor. & nej det är inte bara iPhone! Dem har sin egna stil verkligen och lite annorlunda sortiment än andra och det gillar jag. Jag hittade mycket som jag fastnade för och jag VET att även du kan hitta något om du väljer att klicka in. Deras priser ska vi inte ens nämna för ni kommer bli chockade när ni ser dem! & som nu iPad ägare här och kung på att förstöra alla mina iPhone skal så har jag hittat mina två favoriter, en till telefonen och en till plattan. Hitta du någon favorit? Dela gärna med dig i kommentarsfältet, alltid kul & se vad ni har för smak också!

Här är dem två skal jag fastnat för till min iPhone 5s och iPad air 2 & som alltid, är du intresserad av någon produkt klicka bara på den för direktlänk!

 

Likes

Comments

Detaljer gör allt

Intresserad av något av plaggen? Klicka bara på det för direktlänk, så enkelt är det!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw