Header

Vill du synas på min instagram?

Var med och tävla om en shoutout, reglerna är enkla! In & följ mig på bexollila @ instagram och lämna en kommentar med ditt instagram namn.

( du behöver inte ha blogg för att vara med och tävla )

LET'S GO!

P.s ju mer folk som är med, ju mer vinnare drar jag
😏

Jag är ganska trött på de människor som... Asså bara för att någon bloggar så tycker den inte om en. Man undrar ju vad är grejen? Vad är skillnaden på mig jag bloggar eller inte? Om jag tycker det är kul och blogga ska jag väl inte bli mindre omtyckt för det? Det är ju fan inte så att jag driver en elak blogg eller wtf. Ska jag klanka ner på dig för att du gillar & spela fotboll eller vad du nu gör som du tycker är kul? Alla är vi olika. Asså tänk lite innan ni säger något för ni är fan så onödiga. Gillar du inte bloggar? NÄ JAG HAR INTE TVINGAT DIG Å LÄSA HELLER! Fan jag kollar väl inte på din fotbollsmatch, dansuppvisning, basketmatch what so ever om JAG INTE VILL! Ja jag blir lite lack på vissa människor.

Detta är inte bara för att jag själv får höra detta då & då ibland kan jag läsa kommentarer i vissa bloggar och se att andra får kommentarer som :

- ah du bloggar bara för du tror du är bättre än vissa andra
- ah försöker du bli känd eller?
- har du inget liv eller?

På riktigt? Vad har ni för liv som sitter & håller på såhär mot folk. Vissa kan ta jävligt illa upp, vissa mår dåligt av att ni sitter där bakom era skärmar och kränker dem. Sen finns det andra som inte tar åt sig ett skit. Men ärligt bete er. Jag är så jävla trött på er. Ni har gjort mig arg. Bex är arg. Jag gillar inte & vara arg. Håll era elaka kommentarer för er själva era r*vhål.

Inatt hade jag sovsällskap av älskade lilla Aston för meningen var att jag skulle passa honom idag så syster skulle kunna jobba för han är sjuk. Men men mitt i natten så vakna han & bara skrek så syster fick komma och sova med oss. Nu ligger vi hemma hos syster och gosar å inväntar lite mat! Senare blir det vårdcentralen med Aston & även Jysk för att kolla lite kul till hemmet.

Sitter även och letar runt lite på internet, just nu på Jotex efter lite kul och hittar lite. Har ni tips på någon lite rolig heminredning sida? Länka gärna, vill ha massor med nytt till mitt hem! Flyttade ju för 2 månader sen och det är ju inte riktigt klart hemma än. Det går sakta men säkert! Vill ju inte köpa skit bara för att man behöver det, vill köpa det jag vill ha när jag väl hittar det! Men nu ska jag jaga Aston för han snor min dricka haha!

I torsdags bar det av mot Sthlm för att åka på partykryssning as you know! Blev en jävligt lyckad kryssning trots dem sjuka vågorna. Träffade på en så sjukt många underbara och goa nya människor som jag verkligen hoppas att jag kommer att få träffa på igen. Blev en massa dans, skumpa och skratt önskar att jag ännu var på båten. Detta var även X Cruise första kryss och vi sålde slut! Hela båten var full & det var fett grymt! Längtar sjukt galet mycket till nästa kryss, ta mig dit nu. En av mina höjdpunkter var iaf Broiler! Har knappt tagit en ända bild sen kryssen.. Allt ja har från kryssningen är Broiler & Adrian Lux haha!! Men jag har minnena kvar!

I stort sett alla bilder jag har sen kryssen haha.. Men men fotograferna på båten har ju bombat så vi väntar på dem! Ska bli kul & se, längtar!

Sen var det ju så att... Jag kom hem i lördags kväll efter en lång bussresa från Sthlm på 5-6 timmar! Mådde inte så värst farligt faktiskt, det som var jobbigt var att man fortfarande var lite vinglig i skallen efter vågorna. Tro mig... Allt vinglande sätter sig, känns som man fortfarande är på båten efter 9-10 m höga vågor hahah! Men men, när jag kom hem till syster i lördags efter kryssen så blev det sagt att jag skulle med ut på krogen... & ja då fick jag väl gå ut på krogen haha! PH deltagarna Hermansson & Josefin var där så de var väl trevligt! Men det var nog en av dem värsta dagarna att jobba igår efter tre dagars konstans supande, dansande och knappt någon sömn!

Idag blir det att bo i sängen, det är ju typ storm och shit så film, Cola Cola & mys med systers hund blir det
!

Hemma lagom tidigt idag för idag ska det tvättas och städas innan jag ska iväg på torsdag. Pappa ska troligen hämta missie idag med så hon slipper va ensam när jag är borta lilla baby. Packas ska det göras idag med och en handlingslista på det som fattas så blir det lite sista minuten shopping imorgon. Åh som jag längtar nu! Idag kom även spelschemat ut på artisterna, i Love it. Behöver verkligen denna resan nu, komma iväg med underbart folk & släppa loss osv.

Dricka skumpa & skaka rumpa, här kommer jag!


Better Blogging Nouw