Header

Knappt sovit en blund inatt med denna äckliga hosta och snuva... Kan inte andas med näsan när ja sover för den är så täppt å andas jag med käften hostar jag konstans... Jävla skit.. Blir hemma från jobbet idag vilket jag verkligen inte vill! Var påväg men känner hur svag jag är i hela kroppen och ser inte fräsch ut så hade tyckt synd om kunderna typ haha! Ibland behöver kroppen vila oavsett man vill eller inte så är det! Blir väl film, glass, halstabletter och alvedon / Ipren idag. Jag ska bli frisk till lördag hej hå!

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Nu är arbetsdagen över och jag ska gå mot bussen min har blivit riktigt förkyld idag och tror att jag är på g mot feber.. Inte kul alls då vi ska fira min 20års dag i helgen! Jag vägrar bli sjuk jävla piss asså.. Ska iaf hem & käka nu och sen krypa ner, håller även tummarna på lite post men den kommer aldrig när man hoppas... Så de är väl inget att längta efter... Väntar nämligen på paket! Men men nu ska jag njuta av den lilla sol som faktiskt sticker fram med lite musik i öronen!

Likes

Comments

Inatt hade jag en dröm om att jag var tillbaka här och skrev av mig. Kanske betyder det något? Kanske inte vi får väl se! Jag har haft mycket de senaste och har det ännu men kanske är det detta skrivande som saknas. Minns hur skönt det var vissa dagar att bara skriva av sig, läsa alla era fina kommentarer, era fina bloggar! Ja allt skoj med & blogga. Solen skiner och jag är påväg till mitt älskade jobb! Hoppas ni haft en lika bra start på er tisdag morgon som jag haft så hörs vi förhoppningsvis mer senare idag.

Likes

Comments

Tjenare bexiiiiis läsare!

Vad händer idag för er, hos oss dricker vi som fan… juste bex Ska jobba imorgon fatta kul haha

Likes

Comments

Dagen började med att jag bad kusinen springa till bolaget och köpa två liter absolut vodka. Började dricka hos apa (kusin) drog senare vidare till Joel, en kompis till min pojkvän Robin. Har redan smugit in på toaletten med Robin och tagit en snabbis, alla undrade varför vi gick in på toaletten så länge. Har inte tid att skriva detta blogginlägget till punkt, skriver mer om Robin imorgon, bilder och videos kommer upp på oss senare.❤️

Likes

Comments

Gårdagen innehöll en del alkohol och nu har man precis kommit hem efter en skön morgon med boysen i solen. Nu ligger ja i soffan hemma ska strax dra en dusch och äta sen är jag redo för nästa omgång. Men imorgon blir det lugnt och skönt för jobbar lördag men lördag kväll blir det troligtvis utgång! Woopwoop !!!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw