Header

Gårdagen

Gårdagen innehöll en del alkohol och nu har man precis kommit hem efter en skön morgon med boysen i solen. Nu ligger ja i soffan hemma ska strax dra en dusch och äta sen är jag redo för nästa omgång. Men imorgon blir det lugnt och skönt för jobbar lördag men lördag kväll blir det troligtvis utgång! Woopwoop !!!

 

Likes

Comments

Vinnaren av sexiga underkläder

Lyckliga vinnaren av sexiga underkläder för 300: - blev P E R N I L L A, kontakta mig antingen här på nouw eller på min mejl rebeckalinnea@live.se så jag kan få dina uppgifter. Grattis igen och för er som inte vann, bättre lycka nästa gång. Kanske i min instagram tävling som avslutas 00.00 ikväll - HÄR .

 

Likes

Comments

Klackarna i golvet?

Klackarna slog nog i för hårt i taket i lördags, jag har nästan glömt av att jag driver en blogg. Men ny är jag här och eftersom Sexiga Underkläders tävlingen skulle avslutas i måndags och jag inte avslutat den än så avslutar jag den ikväll 18.00 så ännu finns det en chans för DIG att delta HÄR. Jag har ju även en instagram tävling pågående, den finner ni HÄR och den avslutas inatt 00.00. Jag ber ännu en gång om ursäkt för att jag bara försvunnit från bloggen men idag ska jag kika igenom alla era fina kommentarer, pilla lite med designen och uppdatera. I promise babe's ❤

Jag & Felicia från krogen i lördags, puss på dig min fina.

 

Likes

Comments

Nu taggar vi

Nu har jag jobbat klart för helgen och ska slänga i mig lite mat då jag inte ätit sen frukosten klockan 9 imorse så magen kurrar gott! Men men nu ska ölen in på kylning och sen blir det en sväng till affären och handla lite innan man hoppar in i duschen och fixar sig för kvällen! Det är öl som gäller ikväll iaf och sen tror jag även på att det blir utgång, förhoppningsvis, för jag vill på med klackarna och dansa jävel ikväll känner jag. KLACKARNA I TAKET. Eller? Jaja babbel babbel, ska ni hitta på något speciellt denna lördag eller blir det kanske en mys helg? Eller vem vet jobbhelg kanske!

 

Likes

Comments

Pierca nipple

 

Likes

Comments

Har du instagram & vill synas för mina 7000+ följare?

Vinnaren av förra omgången är dragen och det blev F A N N Y med instagram namnet - ffannyemilie . Stort grattis till dig & du ligger nu uppe på min instagram tills nästa vinnare dras för jag drar nämligen igång samma tävling på direkten.

VILL NI HA CHANSEN ATT SYNAS PÅ MIN INSTAGRAM FÖR MINA 7000+ FÖLJARE?

- skriv i en kommentar att du är mer & så kör vi!

Du behöver alltså inte ha blogg men glöm sjävklart inte ditt instagram namn i kommentaren !

 

Likes

Comments

piffat till klorna

Naglarna är gjorda av min kära syster.

Instagram - carolines__naglar

Facebook - Leila's Klipp & Caroline's Naglar

In och gilla och följ för att inte missa spännande erbjudanden och tävlingar!

 

Likes

Comments

ledsen bex

Fett jävla förlåt för min kassa bloggning de senaste dagarna asså men jag har haft bloggtorka och vart lite upptagen men bitches I'm back! Problemet är dock fortfarande att jag har bloggtorka men jag ska försöka komma på något kul inlägg, promise. För er som missat har jag TVÅ TÄVLINGAR igång:

Vinn sexiga underkläder

Vinn en shoutout på min instagram

Sådär kika gärna in och delta det är super enkla regler ni behöver i stort sett bara skriva att ni är med, KÖR! Men nu tänkte jag faktiskt slå på lite musik och kanske pilla lite med designen den känns så.. Inte helt kabaaam eller vad man ska säga. Vi får väl se om det händer något med designen eller ej, huvudsaken är att jag är tillbaka. BAM!

 

Likes

Comments

BITCH

 

Likes

Comments

BLOGGTORKA

Hallojsan godingar, jag har hamnat i en grov bloggtorka och vet inte vad jag ska blogga om, det står stilla. Jag är helt tom i skallen jag vet inte vad som hänt. Men men är det något ni undrar som ni önskar att jag ska blogga om SÄG DET! Jag bloggar gärna om era önskemål, kanske om min åsikt om något osv. Kör på, inga förslag är dumma och ni får vara anonyma i don't care! Tråkigt väder idag med som as, typ storm och piss regn så blir ligga inne och slöa idag känner jag.

Sen får ni inte missa mina tävlingar son pågår, dem finns i tävlingskategorin här uppe, de är allt från en valfri vara, en shoutout osv. Kika in där, go!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw