Eftermiddagssol och Nyx matte eyeliner

Likes

Comments

Nu när det är höst gör det kalla vädret och den torra inomhusluft att hyn tappar både fukt och lyster. Då är det så väldigt viktigt att ge hyn extra med återfuktande produkter som tar hand om den ordentligt!


Origins Drink Up-Intensive overnight mask & TONYMOLY I'm Real Broccoli Sheetmask

moisturize

Unna din hy en sleepmask, som du kan låta verka under natten medans du sover. Origins Drink Up-Intensive overnight mask är en riktig favorit, man vaknar len och återfuktad. En sheetmask är ett härligt alternativ att använda , den ska sitta i 20-30 minuter och man kan använda den närande vätskan som är kvar i paketet till hals och dekolletage.


Likes

Comments

En essence gör din hy ordentligt mottaglig för de produkter som du sen ska lägga på ditt ansikte. Man kan säga att den fungerar som en sorts primer som förbereder hyn för att hudkrämen ska få så mycket effekt som möjligt. Den adderar även otroligt mycket fukt i sig, balanserar hyn efter rengöring och toning, ä full av nyttiga vitaminer och aktiva ingredienser.

Essencen applicerar du efter att du rengjort (kanske också exfolierat) och sedan använt toner.

Applicera måttligt med produkt i händerna och tryck/klappa in den i ansiktet. Smörj inte - att försiktigt trycka in produkten i hyn bidrar till både hudtonen och fastheten förbättras samtidigt som blodcirkulationen sätter igång. Näringsämnena tar sig ner i hudens djupare cellulära struktur och produkten går verkligen in istället för att vila ovanpå ansiktet.

När man väljer essence så gäller det att hitta en som fyller en funktion just för ens egen hy. Har du torr hy, kör på en återfuktande. Har du glåmig/trött hy, kör på en uppstramande eller en som ger lyster. Man kan verkligen anpassa sin essnence efter det problemområde man har.

Jag använder CORSX Snail 96 Mucin Essence (japp snigelslem) .

Om du känner dig fullkomligt förfärad av tanken att smeta snigelslem i ansiktet - please reconsider! Snigelslemmet kommer bli din hys typ nya bästa vän - det innehåller elastin, kollagen , är sårläkande, reparerar solskador, bleker pigmentförändringar och acneärr , är en naturlig fuktboost..... listan kan göras lång!

CORSX Snail 96 Mucin Essence är fri från parabener, alkohol, syntetiska färgämnen och mineraloljor. Den lugnar, återfuktar och mjukgör.

(OBS snigelsemmet samlas in utan att på något sätt skada sniglarna)

Likes

CommentsSå används produkten

Applicera en lagom mängd med produkt på torr och rengjord hy.

Massera sedan in gelen försiktigt tills att huden är ordentligt exfolierad.

Skölj av med ljummet vatten och torka sedan med en ren handduk.

Fördelar

Huden får en otrolig lyster

Rengörande utan att torka ut

Går att använda på fler ställen än i ansiktet som på armbågar och händer

Prisvärd, den är inte alls dyr och kostar runt 13$ beroende på återförsäljare

NAckdelar

Luktar ganska starkt, inte illa men lite för mycket för min smak

Upplever inte att den ljusar upp som den hävdar att den ska


Sammanfattningsvis så tycker jag verkligen om den här peelingen! Den fungerar väldigt bra och jag är mer än nöjd med resultaten efter att ha använt den i ansiktet i 3 veckor.


Likes

Comments