God morgon. Jag väntar just nu på att min syster ska vakna. Vi båda hade ställt alarm kl.6 men självklart vaknar jag tidigare. Vi ska börja med en morgonpromenad och sedan frukost och därefter ska vi dra till gymmet 💪

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God kväll. Efter våran promenad så gick vi hem och åt lunch och sedan till gymmet. Tränade triceps och bröst idag. Passet gick inte så bra som jag hade hoppats. Hade ingen motivation och tyckte bara att de var tråkigt. Men gjorde klart iallafall.

Nu ska vi äta mat och kolla på matchen AIK - Mora

Likes

Comments

Det är ingen träning ikväll med gruppen så bestämde mig för att gå till gymmet efter jobbet.
Gillar egentligen inte att gymma på eftermiddagen för det är så mycket folk där då men alla maskiner som jag tänkte köra var lediga så det var bara fritt fram för mig. Körde ett tungt benpass, så får se om jag kan gå imorgon. Stod även på crossen i 20min. Sjukt jobbigt och svettades verkligen idag. Så jag är nöjd över mig själv. 💪

Likes

Comments

Sitter på en frisörsalong för 2a gången i mitt liv men självklart är det min syster som fixar mitt hår. Vågar inte gå till någon annan.

Hon övar iallafall på Tape- löshår som dom precis har fått in. Så det ska bli spännande och se hur det här fungerar! ✌️️

Likes

Comments

Har sån träningsvärk idag. Tränade dock två gånger igår. Först ett benpass på gymmet på morgonen och på kvällen körde jag Tabata med 24FitClub gänget.

Det var också avslutning för fitcampen igår och jag fick medalj för att jag hade ökat mest på löpningen 💪 så sjukt stolt över mig själv 🏅

Idag så blir det gymmet också. Ska köra rygg och triceps idag och på eftermiddagen så blir det ett konditionspass.

Likes

Comments

Måndag. Ny vecka och ny start. Hela förra veckan hade jag som mål att gå minst 10.000 steg varje dag och jag lyckades faktiskt.

Det kanske inte låter så jobbigt men det var det faktiskt. Att man kommer hem efter jobbet, helt trött och kollar på stegräknaren och inser att man bara har gått 5000steg idag och inser att man måste gå en promenad för att lyckas.

Det viktigaste var nog att inte slänga sig på soffan direkt när man kom hem utan man gick på promenad direkt istället. Märkte också att jag hade mer energi på kvällen efter min promenad.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har dock varit vaken sen kl.6.
Ikväll är det party för min syster fyllde 22år förra helgen men vi båda jobbade så vi firar henne idag.

Just nu sitter jag bara och väntar på att centrum ska öppna så ska jag köpa lite nytt smink och snacks till kvällen.

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram @bexi_96