Header
View tracker

Hej på er! Kom hem ifrån jobbet för inte alls länge sen och nu har jag precis duschat och ska hoppa i min pyjamas och förkläde för idag ska jag baka lussekatter och pepparkakshus. Mina vanliga pepparkakor får vänta då jag inte har fått tag i formar.

Idag är det äntligen december. Den mysigaste månaden på hela året. Älskar verkligen julen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så besviken. Va inne på ö&b och Coop men ingen av dom hade formar till pepparkakor.. jag som tänkte baka idag. Letandet får fortsätta imorgon.
Köpte även för lite grejer till lussekatterna jag tänkte baka haha. Hatar att handla själv så ville bara få det överstökat så jag glömde typ hälften av det jag skulle ha..

Så vet inte vd jag ska hitta på riktigt ikväll... Vad ska ni göra ikväll?

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon. Klockan ringde 05.10 och nu sitter jag och äter frukost. Ska nämligen jobba idag och jag får se hur det går med min axel. Den gör nämligen fortfarande ont. Ska jobba 7-14 idag och efter de så får vi se vad som händer!

Så här ser jag ut idag. Känner mig faktiskt lite cool om jag får säga det själv 😎

Likes

Comments

Hej på er. Nu är jag tillbaka igen haha. Ska lägga upp en bild varje dag på instagram från och med i förrgår är min plan. Så tänkte att då kan jag blogga också.

Idag har vi tränat men kunde inte gymma som vanligt då min axel är skadad. Men det gick bra ändå! Nu ska vi (jag och min syster) storstäda och sedan mysa och kolla på nån film ❤️

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@bexi_96