Bloggen ville inte funka för mig igår bara så ni vet. Igår mötte jag och syrran upp Linn och åkte till Rönninge sjön och gick runt den. Det blev hela 7,11km och vi avslutade med en fika på Viggbyholms stations café. Super mysig dag hade vi.

Idag så var vi i Täby och shoppade lite och nu sitter vi och kollar på pretty little liars!

Likes

Comments

Underbara måndag! Är ledig idag tillsammans med min syster. Så vi tog sovmorgon (en halvtimme) och åt frukost.
Sen begav vi oss till gymmet och tränade rygg och biceps. Passet gick sådär. Ingen av oss hade någon motivation egentligen men vi gjorde klart det iallafall 💪

Om en timme ungefär ska vi möta upp Linn och så ska vi vandra i 2h och sen fika. Kommer bli super mysigt.

Likes

Comments

Har varit så jäkla grym den här veckan med att gå ut och gå. Har gått fram och tillbaka till jobbet. Gått på jobbet. Mött min syster vid tåget och gått morgonpromenader.
Så jäkla stolt över mig själv!

Det jag har använt är min Fitbit klocka. På jobbet har jag haft den i byxbenet då jag inte får ha nånting på armarna.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Gick upp kl.06 och ut på morgonpromenad med min syster. Idag var det faktiskt inte lika halt ute vilket var skönt för då kunde man gå i en normal takt.

Och nu precis så kom jag hem efter gymmet. Tycker verkligen att det är super tråkigt att träna själv. Men jag stod ändå på Crossen i en halvtimme och svettades. Så är ändå nöjd. Nu ska jag hoppa in i duschen och om någon timme ska jag börja jobba.

Likes

Comments

Blev inget bloggande igår då min kamera dog när jag skulle börja ta bilder. Så den var på laddning och sen tappade jag motivationen till att ta bilderna som jag hade tänkt.

Hursomhelst så gjorde jag mina fransar igår på Swedish Natural. Blev så jäkla nöjd. Blev klippt av min syster också men det märks ingen speciell skillnad då vi bara toppade håret.

Likes

Comments

Sitter och väntar på min syster och hennes pojkvän som ännu inte har kommit hem. Deras flyg ifrån England blev försenat.

Annars idag så har jag jobbat (hela 5h) och så har jag klarat av att gå 10.000steg också. Går fram och tillbaka till jobbet vilket tar typ en halvtimme så det blir ändå några steg per dag!

Likes

Comments

Godmorgon. Kom precis hem ifrån min morgonpromenad. Vanligtvis brukar rundan ta 42min men med var så jäkla halt ute så det ton nästan en timme för det var is över hela gångvägen.

Mitt mål den här veckan är att gå 10.000 steg varje dag. Lyckades inte förra veckan då ingenting blev som planerat och jag var tvungen av olika anledningar att skjuta upp träningen och promenader.

Men nu är det en ny vecka och nya tag ✌️

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@rebeccaekman96