Header

att leva med psykiskohälsa är frustrerande & tär på en. jag känner mig inte som 25år, känner mig inte heller som en "normal" människa. varje dag har jag något som jag går & är orolig över eller stressad, det finns alltid något. jag hatar kvällarna, jag är rädd för att lägga mig eftersom de är då alla mina tankar är som värst & oron/stressen äter upp mig.. jag försöker varje dag att tänka "ta en dag i taget" men de funkar inte alls, av någon anledning??!
jag vill vara som en "vanlig" människa, kunna jobba, umgås med kompisar & alla såna saker, men istället dras jag ner i ett mörkt hål? som många säger "de är bara bita ihop & göra det" men de är inte bara bita ihop, eftersom panikångesten gör att jag bryter ihop, gömmer mig & bara får känslan av att jag försvinner.
jag har haft tankar om att jag inte är värd att leva, varför ska jag ta upp den här platsen? men samtidigt så tänker jag att min familj finns, min underbara pojkvän, mina djur & mina få äkta vänner..
nu är jag i en period då ingenting funkar, jag vill bara sova & vara gömd. glömma att de finns en värld utanför. men jag hoppas att en dag kunna leva ett normalt liv, inte behöva vara rädd för att sova, gå till affären eller prata i telefon (ja jag har telefonfobi)

all psykiskohälsa är olika från person till person, såhär är min plus mycket mer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vi har alltid haft en tradition, att kolla på lucia som visas på morgonen. då satt vi tillsammans med frukost & tända ljus, nu är de inte alls samma sak. jag sitter själv & kollar på lucia, det känns inte som en tradition längre?! jag har alltid suttit & kolla på lucia tillsammans med familjen & nu sitter jag själv 😔

Likes

Comments

jag är med & tävlar hos @Tvillingmamma89 där man kan vinna ett te-kit!

kika in hos tvillingmamma89 om du är som jag en te älskare 😄

Likes

Comments

vakna av ett sms från mamma att jag skulle kolla ut genom fönstret & de gjorde jag, de snöa & hade snöat hela natten ⛄ det snöar fortfarande, så julkänslan har kommit nu! efter vi hade ätit frukost så åkte vi till familjen för att fira Sebban som fyller 22år 🎉 så där vart det massa bus i snön med Felicia & Charlie, ja boss va också med & busa i snön.. Sen fika vi lite, prata & fixa med en ljusslinga.

när vi kom hem så släppte jag ut katterna som såg helt förvirrade ut när dom såg snön, Sture är van vid snö men pongo & balto har aldrig varit ute i snö så de såg jätte roligt ut när dom trampa i all snö 😅

boss är helt slut efter allt bus så han ligger här brevid & snarkar ❤
nu ska jag kolla på tv, sen ska jag duscha 😊

Likes

Comments

hallå där..

nu ligger jag i sängen & ska sova, snart!! dagen har inte bjudit på något speciellt, jag har svarat på ett brev, lagat mat, gått promenad med Boss, busa med katterna & kollat på jul med Ernst 😊
när vi satt & kolla på tvn så kom Sture in springandes med en mus i munnen, han va så stolt & la den döda blodiga musen i köket 😅 så tog han den & sprang ut, Pongo & Balto förstod ingenting, dom såg så förvirrade ut ❤ ja Sture är ju rutinerad när de kommer till såna saker, jag bara väntar på den dagen då alla 3 kommer med en sån "fin" present 😝

imorgon är de fredag, inga planer för morgondagen men på lördag fyller min lillebror Sebastian år 🎉 så de blir att åka dit & fira honom, om inte Kjelle måste jobba på lördag igen 😩

nej nu ska jag gå & kissa, annars kissar jag nogmig sen är de sova som gäller!
ha de bäst

Likes

Comments

känner att jag behöver lyfta upp min mamma! för mig är hon en speciell kvinna, inte bara min mamma eller min bästa vän, hon är min förebild också.
jag har alltid tyckt att hon är världens starkaste, hon har gått igenom så mycket & ingen skulle tro på allt (för de är onormalt mycket) men hon har verkligen klarat allt & därför är hon världen starkaste ❤

hon har gått igenom en hjärnoperation (hjärntumör), innan operationen fick hon epileptiska anfall, vart ensamstående till 5 barn undertiden hon va sjuk, blivit misshandlad & bara någon vecka efter att hon kommit hem från Uppsala (när hon hade blivit opererad) så hängde sig min bror (han lever idag) men min mamma har alltid varit stark & alltid stöttat oss, hon har alltid funnits för oss & sett till att jag & mina syskon har det bra fast hon varit väldigt sjuk.. hon har fått tagit så mycket skit, blivit anklagad för saker.
hon har blivit anklagad för att inte kunna ta hand om sina barn? och de är så jävla fel, jag skulle vilja se en ensamstående mamma ta hand om 5st (okej 4 jag bor inte hemma nu) barn, vara förtidspensionerad pga epilepsi, se till att alltid ha mat på bordet, läxor, skolor, skjuts fram & tillbaks, hitta på saker VARJEDAG & vara sjuk samtidigt.! de kanske låter lätt men tro mig de är det inte, jag har sett hur hon håller på dagarna igenom..
många tycker att man inte ska berätta sånt här men det är ju bara sanningen, en del av vårat liv.

men hur som helst så skulle inte jag levt idag om det inte vore för min mamma. hon har hjälpt mig genom så mycket, alltid stöttat mig. de är svårt att förklara men trots att hon kunde må jätte dåligt, hon kunde ha haft ett anfall tidigare så såg hon till att jag & mina syskon hade det bra & va glada.. de va flera gånger som hon hade brytit ihop & verkligen mått piss men endå så stog hon där när vi kom hem från skolan med maten klar!

de spelar ingen roll hur mycket jag försöker förklara hur mycket mamma betyder för de kommer aldrig finnas ord till det. jag vill vara lika stark som min mamma jag skulle vilja ha den styrkan som hon har, för mig är hon den starkaste kvinnan. hon är full av kärlek, värme & glädje trots alla negativa saker hon får höra av andra som inte har en aning om vad fan hon gör för sina barn!!
tror helt ärligt att ingen skulle klara av en dag i hennes skor, jag gör inte det!

jag älskar dig mamma, du kommer alltid vara min förebild, bästa vän, mamma & den starkaste jag har i mitt liv 
jag kommer alltid finnas för dig de vet du, vad som än händer ❤

Likes

Comments

Ja nu har tisdagen gått, måste säga att dagen gick ganska fort. har städat, tvättat, bädda rent i sängen, svara på ett brev, gått med boss & duschat. älskar känslan att lägga sig nyduschad i en ren bäddad säng 👌 men jag hatar att lägga mig med blött hår för när jag vaknar så ser mitt hår ut som ett råttbo!!

Imorgon kommer mammsen hit efter att hon lämnat småsyskonen i skolan, så ska vi fika & prata skit ❤ ska följa med mamma till vårdcentralen klockan 10, hon har såna problem med axeln, stackarn!! sen vet jag inte vad som sker, återstår att se.

nu är allt bestämt att vi ska fira jul här hemma, ska bli kul men på något sätt så är de lite nervöst också?! men ser fram emot de 🎅 jag ska iallafall göra morotslåda 😄 de är riktigt gott! på tal om jul, vart fan är snön? jag vet att jag har klagat men lite snö vill jag endå ha, så man kan få riktig julkänsla. hoppas att de kommer lite snö snart, men enligt vädret ska de vara 10 grader på torsdag?!! de är lite väl...
Vad har ni för väder? ⛄

nu ska jag lägga undan telefon & sova, fast jag är inte speciellt trött 😝💤
ni får ha de bäst!

Likes

Comments

gomorron!
ligger eller ja halvligger i soffan med Boss & väntar på att One Tree Hill ska börja, sen är de bara dra igång med städningen 👌

är så trött, jäkla förkylning. ska dricka upp min monster & hoppas jag blir lite piggare 😩

Likes

Comments

rubriker, de är något jag har lite problem med. vad ska man skriva?

ja mamma kom & hämta mig förut som planerat, mamma & Charlie skulle byta rum så vi fixa de medans Charlie va i skolan 😊vart jätte bra, Charlie vart nöjd! så nu är de bara lite i mammas rum som ska fixas så är det klart! kommer bli jätte mysigt när de är helt klart. så ja vi fixa & dona, fika & snacka skit. sen körde mammsen hem mig, hade världens huvudvärk  (migrän) så ville egentligen bara lägga mig & sova! nu har den äntligen börja släppa..
imorgon ska jag städa, skulle ha gjort de idag men de drog ut tiden så de får bli imorgon helt enkelt 👌

fick en pyjamas av mamma, riktig mys pyjamas ❤ svart i siden, så är de stjärnor på 😄 myspys..

jag är jätte trött, skulle gärna lägga mig & sova nu. men lägger man sig nu vaknar man 3-4? nej nu ska jag fortsätta kolla på tvn annars somnar jag 😅

Likes

Comments

jag har sovit så dåligt inatt, vaknat flera gånger.. väntar på att mamma ska komma, hon borde komma snart.

gjorde en ny header, är inte helt nöjd men den får duga. vill ha något enkelt men endå "jag" & enkelt är inte direkt jag haha!!

nu ska jag klä på mig & göra mig klar 🙃

Likes

Comments