Header

Igår va vi till veterinären med Pongo & Balto, dom skulle öronmärkas & så skulle veterinären undersöka Baltos öga. Balto har nämligen fått en smäll av Sture I ögat, så vi fick ögondroppar utskrivet som Balto ska ha 2 gånger om dagen i 7 dagar. Blir de inte bättre måste vi tillbaks till veterinären för en ny undersökning.. Öronmärkningen gick jätte bra, Pongo har hållt på & tvätta sig så han är grön & fin 😅 Kjelle kallar honom för hulken hahah!
Utöver de så håller jag fortfarande på med packningen, inte så mycket kvar nu & inte så långt kvar heller tills vi flyttar!! Ser verkligen fram emot de, att få större & allt annat!!
Imorgon ska jag packa de sista som jag kan packa, sen dammsuga av lägenheten & ställa alla kartonger så dom inte är i vägen 👍 Är en enda stor röra just nu, de tråkigaste är faktiskt att packa. Det är lite roliga att packa upp & fixa i de nya!

Men nu ska jag sova, ha de bäst!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har blivit nominerad i en utmaning som heter: Vad gör du?


Första frågan är;


Ni går längst med gatan. Ni ser en bag, ni går dit och när ni närmar er får ni se bagen är fylld av sedlar. Sedlar som ligger i buntar och verkar vara nya. I väskan ligger en lapp där det står " Grattis, du fann mig. Unna dig något nu".


Vad gör ni?


A) kollar er omkring, tar upp bagen och låtsas att den är er


B) Tar några buntar innan du lämnar den till polisen


C) Låter den ligga kvar och går förbi


Skriv gärna varför ni valde respektive svar.


​ Väljer B, jag vill också ha pengar vafan! Egoistisk? kanske men då får jag vara de, vem vill inte ha pengar lixom?!!


Tagga och utmana gärna 4 stycken.


Glöm inte skriva utmaningen började hos @joossans


Jag utmanar @linnahlborg @Tvillingmamma89 @moamattsson @feliciaaveklew

Likes

Comments

Idag börjar dagen med "lathet" inte gjort så mycket.. Sen runt 15 åkte vi till mormor, där vart vi bjudna på go middag & en del prat om allt & ingenting!! Fick med mig en ny änglatrumpet hem 😄 Så nu bor det 5st trumpeter här hemma, tur vi ska byta till större lägenhet hahah! Fick med mig lite olika frön också, som vi ska plantera sen 👍 Och de jag längtat efter så jäkla mycket, min jacka! Mormor hade lyckats sy dit dragkedjan & fixat ett hål i fickan, så jackan får vara med mig ett år till!!
Nu ligger jag i soffan, jätte kramper i magen, vet inte varför.. Har iallafall jätte ont, nästan brännande känsla..

Imorgon så ska jag fortsätta packa, blir att packa massa saker som är i byrån & sen fortsätta med saker i köket som man inte använder!!
Nu ska jag kolla Ridiculousness sen blir det sängen..
Hoppas du har haft en bra helg!

Likes

Comments

Ännu en lördag som gått, har inte hänt något speciellt. Vi var ner till nya lägenheten & fortsatte fixa i rabatten men självklart börja det regna så vi kom inte så långt! Hoppas att de inte regnar imorgon så man kan få klart rabatten innan riktiga frosten kommer! Ja men förutom det så har vi inte gjort någonting, bara tagit det lugnt.. Om de är bra väder imorgon så blir de att fortsätta med rabatten, sen en sväng till mormor för att hämta min jacka som hon lagat 👍
Nej nu blir de nog sängen, börjar bli trött!!
Hoppas ni har haft en bra lördag.

Likes

Comments

De var den 21/10-2013 vi åkte in akut till Strömsholm, Kelly hade vart dålig hela dagen. Så mamma ringde till Strömsholm & rådfråga vad vi skulle göra, tanten som mamma prata med sa att vi skulle komma in direkt.. Jag & Kjelle satte Kelly i transportburen & åkte, kändes som vi aldrig kom fram... När vi väl kom fram till Strömsholm så fick vi sitta & vänta, Kelly låg på min jacka som låg på transportburen, klockan va runt 17.30 & vid 20.00 kom en veterinär & hämta oss.. Dom tog massa prover, tempen & klämde på henne!! Eftersom Kelly va så slö så fick hon dropp, det tyckte hon inte alls om. Men hon fick ligga i min famn & bli klappad så va hon nöjd!! När klockan va exakt 02.23 så kom veterinären in rummet & sa att Kellys njurar mer eller mindre lagt av, "tyvärr, sa hon. De finns inte så mycket att göra, vi kan lägga in henne med dropp men med största sannolikhet klarar hon inte natten.."  När hon sa det så stanna mitt hjärta, jag vart så illamående & det enda jag fick fram va "jag vill inte att hon ska lida" Veterinären sa något om att hon skulle lämna mig ifred med Kelly & hämta sprutorna... Jag minns att jag kolla på Kjelle & satte mig golvet, kände hur det brände i halsen & ögonen. Då bröt jag ihop, tog Kelly i famnen & kolla henne, jag sa till henne "jag lovade dig från första dagen jag höll i dig när du va jätte liten att jag aldrig skulle lämna dig" Efter en stund kom veterinären in med 2 sprutor i handen, satte sig bredvid mig på golvet & sa att Kelly kunde ligga kvar i min famn, så koppla hon bort droppet från Kelly & fråga om hon skulle ge Kelly sprutorna. Jag fick inte fram ord utan nicka bara, när Kelly fick sprutorna så kolla hon på mig & pep till lite tyst sen somna hon. De gick så fort, hon va så dålig så hon hade inga krafter alls. Jag bara grät & krama om Kelly, kände bara att jag ville ta hem henne, hon skulle ju med mig hem igen! Jag hade henne kvar i famnen & ville inte lämna henne, jag kunde ju inte lämna henne där.. När klockan va 03.15 så la jag Kelly på bordet, sa att jag älska henne så gick jag & Kjelle ut. När jag gick i korridoren med en tom transportbur så va ingenting rätt, allt va fel!! När vi kom ut till bilen så ringde jag mamma & bröt ihop igen, sa att Kelly sov.. Vägen hem va lång, tom & bara fel, när vi kom hem så stod mamma vid dörren & krama om mig, hon sa att de var för Kellys bästa.. När jag la mig i sängen så va klockan 04.30
Kudden brevid mig va tom, för de va Kellys kudde.. Hur skulle jag kunna somna? Kelly låg alltid vid mitt huvud & kurra, jag pilla alltid på hennes tassar & nu va de tomt!!

Kelly vart bara 3år, min lilla fjäril ❤ Hon va min bäbis, min bästa vän, mitt allt!!
Många kan tycka att "de är bara en katt" men de är inte bara en katt, det är ens bäbis! Idag är de 3år sen jag fick säga hejdå till min fjäril & jag saknar henne lika mycket varje dag, hon kommer alltid ha sin plats hos mig..

Jag saknar dig Kelly, du va min lilla fjäril. Älskar dig ❤

Likes

Comments

Vi har äntligen fått ett datum då vi får flytta en våning ner till våran nya lägenheten! Den 15/11 får vi flytta ner & jag räknar dagarna 😄 Jag har såna idéer & planer för hur det ska se ut, längtar till diskmaskin, uteplats & större!! Man vill alltid köpa massa nytt, allt från dukar till möbler. Ja men visst önska jag att man va ekonomiskt oberoende för några dagar 😉 Har ni tips på sidor med inredning osv så får ni gärna tipsa mig 😊

Idag har jag inte gjort så mycket, packat en kartong med dvd + cd-skivor, vart med mamma till vårdcentralen, fixat mat & legat med mensvärk!!

Snart börjar tunnelbanan (på tv) tycker det är ganska kul att se + att de är pappas jobbarkompisar!
Ha det bäst 😙

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen & myser med Pongo ❤ Har städat, tvättat (håller fortfarande på) duschat & slagit in Charlies present. Ska fixa mat, men de är lite för tidigt att börja nu så därför la jag mig i sängen & myser med lilla Pongo! Tog en jätte varm dusch & de va så jäkla skönt, jag älskar att duscha VARMT, men va inte lika skönt att gå ur duschen sen för de vart svinkallt!! Förut när jag var ute med Boss så gick jag i en lerpöl & halka, va så nära att jag satte mig!! Lyckades sträcka en muskel i skinkan, så ja de känns 😅
Senare blir att åka till familjen & fira Charlie, ska bli trevligt! Hoppas mormor kommer, måste fråga om hon kan sy min jacka så jag kan stänga den ordentligt!!
Nu ska jag fortsätta mysa med lilla Pongo ❤

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller min lillebror Charlie år 😄 De känns som han gick i blöja "nyss" & nu är han 12år, tiden går alldeles för fort!
Stort grattis på födelsedagen Charlie ❤🎉

Likes

Comments

Vad hände igår då? Vi var till familjen en stund, lämna lite saker & prata. Sen åkte vi hem & tog de bara lugnt, hände ingenting mer.
Vi ska byta lägenhet (en trappa ner), till en 4ROK med altan! Ser verkligen fram emot de, längtar till tusen! Så vi har hållt på i rabatten idag, inte klart än. Mer att fixa, mycket ogräs osv!!
De är fortfarande inte klart när vi ska flytta ner för de ska renoveras lite. Förhoppningsvis blir de innan december, men vi får se, längtar iallafall så mycket!
Om de är hyfsat bra väder imorgon så går jag nog ner & fortsätter i rabatten men så tråkigt att hålla på själv bara!

Ja men helgen har iallafall vart lugn, skön helg :)
Hur har eran helg vart?
Nu ska jag fortsätta kolla på Ridiculousness 🖒
Ha de bäst!

Lite före & efter, men är som sagt inte klar än! Dom två sista bilderna är tagna från våran balkong!

Likes

Comments

Vart inget skrivande igår, har inte känt mig på topp. Lite personliga saker inom familjen! Det har iallafall inte hänt så mycket här, jag har kollat lite inrednings-inspiration & inredningsbloggar!! Försökt få lite ordning bland alla saker här hemma, men ja de gick som det gick! 

Imorgon blir de att ta det lugnt, sen ska vi åka till familjen, lämna däck & snöskyffel(?) ja självklart blir de att umgås också ❤
Sen hem & bara ta de lugnt, njuta av helgen 😊 Vi ska kolla glykolen i bilen också, de börjar ju bli ruskigt kallt!!
Kjelle tror att första snön kommer 7 November & jag tror första snön kommer 11 November 🌨 får se vem som har rätt!

Nu ska jag fortsätta vara lite social! Ha det bäst 😙

Likes

Comments