Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt konto på star stable har blivit upplåst igen så det blir fler videos på star stable.

//BBA​

Likes

Comments

Hej på er! Idag har hänt något väldigt märkligt! När jag skulle logga in på star stable så spelade jag som vanligt men helt plötsligt tappade spelet kontakten och när jag skulle starta spelet igen stod det att mitt konto är låst till 2016-04-08.

Såklart blir man ju jätte ledsen när man inte gjort något för ett år kan jag inte klara mig från star stable​! Jag har skrivit till suport och hoppas att få hjälp så dom låser upp mitt konto igen, tills dess får ni nöja er med alla andra videos och bloggupplägg i ett år om de låser upp kontot tidigare:9 hoppas hoppas! 

Jaja tack för ni tog er tid och läsa detta! 

//BBA

Likes

Comments

Glad påsk på er! 

//BBA

Likes

Comments

Är det någon som har något tips hur man får sitt hår att växa snabbare?

Funkar Hair Bell?​

Likes

Comments

Hej, Här kommer några förslag till videos. Skriv det ni röstar på nere i kommentarena.

morgon och kvälls rutin

Amanda testar

Amanda tipsar

Den som har fått flest röster kommer jag visa på min kanal.

//BBA

Likes

Comments

Det här är det första pysslet jag gjorde. Lite mycket glitter kanske, nej vad säger jag det kan aldrig bli för mycket glitter:D.

//BBA

Likes

Comments

Hej alla, idag har jag haft tur på sso. Det var dom här jag hann ta kort på. Jag ber om ursäkt att namnen är utsuddade, men jag vet inte om jag får visa namnen för själva spelaren så det är därför:)

//BBA

Likes

Comments

Hej alla läsare, inte för att jag har många. Men för att min youtube kanal ska bli en aning lite roligare vill jag att ni kommer med förslag vad jag ska göra. Nu här i påsk tänkte jag lägga upp lite bilder på bloggen på lite påskpyssel man kan göra bland annat. Om ni har några förslag vad man kan göra för pyssel så blir jag jätte glad om man delar med sig av dom.

Privat kontakt: mejla mig på: BeutyByAmanda@hotmail.com

//BBA

Likes

Comments