Hverdag

​Halloooo, idag har jeg hattt det fint..

Imorra, skal jeg, Frida, may og Erik +++ senterungdommen på tur.

Det er årets vårslepp og ifjord så hadde vi d sååå utrolig artig, da var Markus med, men iår ditcha han me for å dra på vannsklie NM... Ska sende han masse snappa av at kor artig vi har d for å få han til å andre, haha.. 

VI har fått beskjed om at det skal være bryllup så tror kanskje de mente at vi skulle gifte oss, håper iallefall det, for nå har jeg fått høye forventninger, hahahha lol 

Men vi skal iallefall stå opp tidlig imorra for å ta fly klokken sju, huff.. Men tror helga blir kjempe gøy, snakkes seinere no klare i ikke t å tenke på ka i skiv og sånn lenger e for fjern... 

hade;**

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Halloooo!

I skreiv jo ett innlegg i forrige uke eller nokka i den duren, huske ikke lenger, tia går altfor fort.. Iallefall det har skjedd en del i d siste, jobba heile na uka her så har egentlig ikke hatt tid til å lage skrive nokka innlegg, følte egentlig ikke for d heller.. Men det har iallefall ikke skjedd så masse spennede na uka her så auannsett..

I tenkte i skulle fortelle dokker litt om ka som har skjedd i d siste før na uka her, haha
Forrige uke eller uka før så va i faktisk i ett platestudio for å spille inn en sang, tenk dokker d da, i liksom, i som ikke kan å synge engang.. Iallefall, han eine kompisen min, altså Markus har laga en russelåt og i fikk æren av å være med i den, i hadde egentlig mast ganske masse om å få være me da, ikke fordi i tror i e flink t å synge eller nokka, men rett og slett fordi i har forhåpninga om å bli kjendis, hahahha..
Når vi kom til platestudioet va d plutselig ganske mange folk der da så i blei kjempe sjenert og heile greia blei bare super kleint, men da e i jo iallefall me da..

Her eine dagen fant i og Frida ut at vi skulle stikke t Kr.sund for å dra på en frisørsalong for å høre om dem kunne farge håret våres i nokken kule farga

Vi hadde lyst på nokka sånn der.. Vanligvis når i e me frisøren så pleie dem alltid å klage siden i alltid farga håret mitt hjemme, men når vi spurte sa frisøren der så foreslo dem faktisk at vi skulle kjøpe farge og gjøre d sjøl, hahah
Sååå na turen t Kr.sund va egentlig ganske bortkasta, i tillegg så tok vi ikke me oss ladera så mobilan våres bare gikk i rekordfart mot lite strøm, lol skikkelig teit i og med at vi hadde sånn 80-90% strøm da vi dro.. Min gikk tom nesten me engang da vi begynte på vei hjemover.

Og så tilbake til forrige innlegg "dumme ideer får dumme resultater".. I sa jo egentlig aldri ka i hadde gjort, iallefall d første vi gjor når vi kom hjem eller va d kanskje etter vi hadde vært på coop, va å lade mobilan, tror d va etter vi va på coop.. Greia me coop e at dem hadde sånn blå upermanent hårfarge, i fant ut at i sku kjøpe en sånn pakke for å så lage en ombre i og med at i uannsett hadde bleika håret mitt nederst. I hadde håret i en hestehale når i sku sette i farga og i tenkte at d sikkert va enklest å farge d sånn og, haha.. heilt idiotisk vet dokker... Når i hadde trykt ut all farga så skulle i ta ut hestehalen og da så i plutselig at d kom masse lyst hår ut av hestehalen som ikke hadde nokka som helst blåfarge, hahahhaha
Blei sykt stressa og visste ikke ka i sku gjør alle butikkan og sånn va stengt så d va forseint å skaffe ny hårfarge og i tillegg så skulle i på tidligvakt dagen etterpå.. DERFOR FOLKENS, FARGER MAN IKKE HÅRET SELV!! Legger til ett par bilder:

Som dokker ser så hadde i litt av ei regnbue på haue, og det merkligste av alt va at ingen på jobben sa nokka som helst om d, dem tørte vell ikke heller hahah...
Men d første i gjor dagen etterpå va iallefall å stikke på vita for å kjøpe hårfarge og da blei valget lilla, no e i iallefall strålende fornøyd og skal nok være forsiktig me å farge håret så altfor spontant igjen..

​Men no blei ta innlegge her kjempe langt og sikkert suuuper drygt.. Har ingen lesera no sikkert så auannsett, gi me ett pip om d e nokken og fortell gjerne nokken hårhistoria om du har det :) 

Snakkes;**

Likes

Comments

Hverdag

​Hallo, takk for sist!

Idag har i vært i Kristiansund med Frida, kan fortelle mer om d seinere.. 
Iallefall så fikk i liksom en go idee, så fant ut at i skulle gjør d, men innså fort at d ikke va så lurt allikavell, men da va d allerede forseint, hahah, blir utrolig flau no.. 

Kommer med et innlegg seinere med bilde.. 

Likes

Comments

Hverdag, Skole

Hei!

Har besøk av Frida, ho har passa hunden min mens i va i Fredrikstad forrige uke.. Va kjempe stas å få sjå igjen både hunden og ho når i kom hjem fra jobb idag.
Frida har holdt på å mast om at i skal lage me sånn her blogg no, så fant ut at i sku teste d ut, om d ende opp me at i bare skriv ett par innlegg får vi no sjå etterkvart, men ja.. I og ho skal begynne på fhs i Aust-Agder til høsten så i kjem isåfall t å være mest aktiv når i har bynt på den, så ikke bli fortvilt om i e borte en stund, haha.


Likes

Comments