Header
View tracker

I söndags fyllde jag 16, vilket bland annat innebär nya äventyr, större ansvar och att jag får börja övningsköra. Att så mycket kan ha ändrats sedan förra året, både gott och ont... Det trodde jag aldrig!

I lördags var jag på handledarkursen som faktiskt var roligare än jag trodde. Efter kursen, hände något stort... Jag fick sitta bakom ratten för första gången! Det är kanske inte en stor sak för er andra, men för mig var det bara som att finna ett nytt äventyr att utforska! Är så taggad på att övningsköra!

Presenter? Jag önskade mig faktiskt ingenting detta året eftersom att jag har allt jag behöver, men i år fick jag för mycket... De flesta vet att jag verkligen älskar att resa! Resan till London var min present, vilket jag får dela med min syster för att det även är hennes julklapp. Av nästan alla andra, fick jag pengar som som sparar till London.

Annat? Min systerson fyllde 2 år igår och vi firade honom med grill och annat gott! 2 år har gått så snabbt och han kan så mycket redan! Stolt moster 🙏. Är även sjukt tacksam för supporten jag får utav er (bla. av min kusin och hans fru som säger att de är mina nr.1 fans haha!). Tackar även för alla gratulationer och hälsningar.

Förlåt för dålig uppdatering hörrni! Jag är bara väldigt upptagen nuförtiden för att min syster och hennes familj har flyttat in, så det är ganska jobbigt att ta hand om barnen samtidigt som man måste ha tid med plugget och ha lite fritid, då jag bland annat bloggar. Hoppas att ni förstår mig, men jag kommer att försöka skriva ett inlägg varje advent för att snart är vi i december! Kan inte fatta att det är jul snart! Har redan börjat julpynta och ja, vi kan bara säga att min julspellista har varit igång sedan juli... 😂

Ha det bäst! Kram ✨

25 dagar kvar till jul! 🎅🎄⛄❄🎁❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

London, staden som man aldrig tröttnar på och där allting är bra. En av anledningarna till att jag älskar London, är för att jag är en storstads-människa. Att alltid ha någonting att göra på kvällarna eller bara gå till Starbucks och ta sitt morgonkaffe, är bara en tanke som värmer mitt hjärta.

I april var jag dock inte på en fritidsresa, utan jag var där med en tobaksfri organisation, så kallad "Smart Ungdom". Får själv säga att jag var lyckligt lottad för att vara 1/8 personer från hela Sverige som fick ta del av denna fantastiska erfarenhet! Jag fick många nya vänner som jag kommer ha kontakt med i en livstid! Älskar dem! ❤

I Storbritannien, accepterades jag för den jag var. Jag var glädjespridaren och folk visste att jag hade brister, så som varje individ har, men de tog hänsyn till de positiva delarna, vilket jag uppskattar rejält! Beteendemässigt, ligger London på första plats för att det första jag möttes av i Sverige, var fula blickar och flin. Om man ska vara lite realistisk också, älskar jag London lite mer för deras brittiska accent, elegans och generositet.

MEN, the best is yet to come... för att jag ska dit igen!!! Det blev (såklart) spontant bestämt igår att jag och min syster ska dit i januari innan skolan börjar igen. Jag är väldigt exalterad för att återtrffa vänner och besöka lite mer med min egna syster! DRÖMRESA! 😍✈

49 dagar kvar till London 🇬🇧✈

Likes

Comments

View tracker

Detta efterlängtade höstlov, blev så mycket bättre än jag trodde! Jag kickade igång lovet med en sleepover hos mig, med en väldigt fin vän! Vi hade många djupa konversationer och en härlig stund som fortsatte dagen efter i Göteborg. Dagen därpå fick jag följa med till Malmö en snabbis för att lämna en kompis på flygplatsen. Hon bor i Indien och kom hit för att spendera ungefär 4 dagar tillsammans med oss. MYS!

När jag äntligen fick en ledig dag, spenderade jag den med 2 kompisar på WokHouse! Jag fyller snart år och jag fixade lite med körkortstillståndet efter träffen. Är så nervös inför att börja övningsköra! 🙈

En annan kompis kom från Danmark till oss och vi åkte till Karlskrona, där vi hälsade på min storebror. Vi gick lite på stan, snackade, fikade och drack den bästa chailatten jag smakat i mitt liv! Chailatte smakar jul och alla vet att jag ÄLSKAR jul!

Igår var en dag med massa blandade känslor... Jag försov mig nästan och mådde skit för att jag skulle ha ett svårt matteprov. Med en tom mage, sprang jag snabbt ut till min cykel, då jag möttes av... SNÖÖÖ!!! Snö är bara magiskt! Det var som att allting fick liv igen, som om min inspiration och glädje väcktes! Jag blev så glad och det slutade med att vi hade 2 snöbollskrig med klassen!

Donald Trump... Amerikas nya president. Det finns inte så mycket att säga, utan det är bara att gilla läget. Jag är faktist inte så ledsen för att han vann, eftersom att han har väldigt bra ideer (dock INTE alla). Många säger att det inte påverkar Europa, men det gör det. Allt handlar om internationella relationer, men nu får vi väl se vad framtiden har förberett...

44 dagar kvar till jul! 🎅🎄

Likes

Comments

Väldigt många roliga saker har hänt sen sist. Vi hade bland annat en dodgeball-turnering på skolan mellan de olika linjerna. Vår linje (INT-Internationella profilen) vann inga matcher eftersom att vi inte fuskade, men vi vann "den bästa hejar-klacken". Vi fick poäng för ramsan och flaggorna till "den flammande bägaren" som är en tävling som pågår året runt, arrangerat utav skolans elevkår.

Babyshower igen! Denna gång var det inte till någon i familjen utan till min systers vän. Massa gottigott snack och gullig tårta! Sköna vänner man inte har träffat på ett tag, fick man snacka ikapp saker med. Så rolig kväll!

Min bror fyllde 25 år och det var något speciellt som hände den dagen. Några i familjen la pengar åt en flygbiljett till hans bästa vän som bor utomlands. Så roligt att få lära känna och att ha henne här!

Eftersom att vi bara hade några få dagar att spendera tillsammans, kom jag med förslaget om att ha en photoshoot, vilket de gillade. Vi körde till Hässleholmsgården och tog massa fina höstbilder som jag blev supernöjd med! Detta är ju bara ett sätt på hur jag kan förbättra mina kamera-skills så jag får fina bilder till bloggen.

Min äldsta syster fyllde 26. Hon ville inte ha en jättestor fest, så vi firade henne med familjen, men jag kan inte neka att det var roligt. Godaste tårtan jag ätit i mitt liv får jag erkänna! Stort tack till vår vän (hon som vi gjorde babyshowern till) som gjorde en sådan god tårta! Mysig vecka!


Dagens låt: Girls just want to have fun - Taylor Henderson

Likes

Comments

Det har varit många blandade åsikter om värnplikten, som kanske ska införas och det mesta jag hör är "jag vill inte dö" eller "jag ska flytta". Om det blir som utredarna vill, kommer alla som är födda 1999 och 2000 kunna göra mönstringen redan från 1.a juli 2017. Jag, som då är född år 2000 och är tjej, har fått möjligheten till detta. 

Det kan hända att man blir tvingad till det om det inte är så många som ansöker frivilligt, fast det är inte så dumt egentligen. Samtidigt finns det folk som säger att man förlorar 1 år, men det gör man inte eftersom att man lär sig så mycket som man inte kan lära sig på exempel skolan eller jobbet.

Jag ser inte lumpen som någonting negativt, däremot ser jag det som en 9-11 månaders lång träningsläger där jag både får betalt och lär mig disciplin i vardagen. Inte bara det, utan man lär sig grundläggande överlevnadstekniker i vildmarken, man lär sig att försvara sig själv och man kan i en eventuell attack mot Sverige försvara landet. Man får även stoltheten i sitt namn, att kunna kallas för soldat och försvara landet. Veta att man är den modiga i landet som skyddar! Till sist men inte minst så träffar man nytt folk och har en rolig tid som jag inte tror man kommer glömma så enkelt.

Dagens låt: Warriors - Imagine Dragons

Likes

Comments