Godmorgon! Ännu en ny vecka att prestera. Träningen börjar på riktigt och detta blir nog min första hela skolvecka eftersom att jag vart sjuk en hel del. Det blir mycket hästar, mycket plugg och träning så länge jag orkar. Det är väldigt lätt att det blir för mycket, säger kroppen ifrån kom ihåg att det är superviktigt att vila på en gång och verkligen lyssna på kroppen.

Idag hade jag tänkt kliva in i gymmet men måste vara hemma med katten haha, vill inte ha ett hem som massakeras. Han har redan börjat klättra i fönsterbrädorna och va i blommorna.. Så det blir ändå massor av plugg hemma. Jag har ofta ganska svårt att komma igång med plugget hemma än i skolan. När jag väl börjar så kan jag knappt sluta dock, haha. Jag jobbar på det. Handlar egentligen om att bara kunna lägga bort allt annat och bara göra, det blir bäst i slutändan.

Men först ska jag faktiskt gå i skolan, 3 lektioner idag. Alldeles lagom. Nu ser vi till att det blir en bra uppstart på veckan och deppar inte över måndagen. Se framemot dina turkosa dagar och om du når så mycket som ett mål denna vecka har du ändå åstadkommit något bra för dig själv. Satsa på det, uppnå minst ett mål. Ja precis, ha som mål att uppnå ditt mål. Skulle de inte uppnås denna vecka, deppa inte och ta nya tag nästa vecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tuffare vecka, har en hel del i skolan. Mer stall och träning att beta av men jag är motiverad, verkligen höst peppad just nu. Jag är mer peppad på "nystarter" när hösten börjar än när det blir nytt år. Har också lättare för förändring på hösten. Vet inte riktigt varför, måste ju ha något med att man slappat en hel sommar och måste hitta nya saker att motiveras med inför hösten? Lättare att sätta nya mål och idéer när ett nytt skolår börjar, sen har jag alltid sätt höst och vinter som en träningsperiod.

I alla fall tänkte dela med mig av veckans schema.

Måndag: Slutar tidigt, vara hemma med katt och göra engelska uppgift.
Tisdag: Börjar sent så ett benpass på gymmet innan skolan. På kvällen är det dressyrträning.
Onsdag: Gymmet med mamma på EM, plugg på kvällen.
Torsdag: Vanlig skoldag, har idrott så någon lättare form av träning blir det och sen dressyrträning på kvällen.
Fredag: Har en bara lektion och slutar tidigt så eventuellt gymmet igen eller bara plugg.
Lördag: Kräftskiva och kalas, samt hjälpa till att rida ponnyn Scarlet.
Söndag: Plugg och rida Scarlet.

Likes

Comments

Startade upp min lördag med ett träningspass på gymmet. Håller på att bekanta mig med nya maskiner och gymmet men det gick riktigt bra idag. Startar med 30 min uppvärmning jogg/pw på bandet. Sen körde jag mage och ryggövningar. Kör 15/12x3 på varje övning. Men tog inte ut mig så mycket idag med tanke på att jag värmde upp hyfsat länge och är precis i början av träningen nu.

Åt tacos från igår till lunch och på eftermiddagen har jag gjort lite skola och bara tagit det lugnt. Vila är så otroligt viktigt och jag försöker verkligen vila mycket på helgen eftersom det blir fullt upp på vardagarna.

Ikväll har vi vart och hämtat en kompis till våran katt vi har nu så har blivit med världens sötaste kattunge. Välkommen Professor Snape 😼 aka Snape !! Värsta med kattungar är ju att en hel del kan bli förstört, hoppas han inte hänger i mina klänningar eller gardiner bara...

Likes

Comments