Header

WOW, 2017!!! Det året jag förhoppningsvis tar tag i mitt liv och börjar leva. 2016 var verkligen inte mitt år, mycket hände, mycket stress och ångest. Så nejnejnej, nytt år, ja tack. Detta året kommer så himla mycket att hända, förhoppningsvis en flytt för min del, studenten och balen till sommaren, ett par resor planerade, och så himla mycket mer. Jag har längtat efter detta år, då skolan inte längre kommer vara ett hinder för mina drömmar.


Jag har faktiskt ett par nyårslöften som jag ska försöka uppnå, många är väldigt personliga och sådana jag inte vill skriva ut här, men självklart är lägga ner mycket tid på skolan den sista tiden nedskrivet. Så nytt år betyder ganska mycket för mig, för då får man en liten ny start helt enkelt. Ses<3


Likes

Comments

Nu har jag tänkt efter lite om vad mina inlägg egentligen ska handla om, och just nu tror jag att jag ska inrikta mig på smink, mode, träning och lite resor? Vad tycker ni om det? Självklart kommer det ibland komma lite lama inlägg då och då. Men med tanke på att jag gillar (läs ÄLSKA) att sminka mig, jag älskar mode och jag älskar att träna och sådant. Så jag tänker mig att jag inriktar min blogg på det? Kanske kommer upp lite sminkvideos om ni önskar det? Vad tycker ni? <3Likes

Comments

Om 11 dagar så är det julafton!!! Åh vad jag längtar!! Har ju inte firat en "riktig" jul på två år med tanke på att jag firade julafton i Florida förra året. Så detta året blir det julfirande för hela slanten, julbord, julbak, julmusik, uppesittarkväll och massa mys helt enkelt! Jag älskar julen, älskar, älskar, älskar julen!

Detta året dock (!?)har gått så himla snabbt, känns som det var igår jag firade nyår, fick sommarlov och samtidigt började skolan igen. Men nu ska jag ta en dag i taget och ska sätta mig och skriva på mitt älskade gymnasiearbete(<3) wow vad jag kommer sakna det när jag klickar på "lämna in" knappen. :)


puss


förra julen i florida<3 saknar<3 

Likes

Comments

Hallå underbara ni. Hur är läget? Med mig är det helt ok faktiskt, jag känner att jag är mer än redo för jullov, och allt jag vill är egentligen att bara sätta mig i soffan och kolla Kalle Anka medan julmusik spelas i bakgrunden, men den dagen kommer snart ;) Efter mycket om och men så känner jag ändå att jag vill starta blogga igen, snart kommer vi in i de roligaste månaderna i mitt liv och det vill jag jättegärna dokumentera. 

Jag har haft en fantastisk höst tack vare mina nya vänner och nya familj(<3) i rugbylaget. Trots förlust så är vi ändå så grymma. Efter det kom gymnasiearbetet och Engelska 7: Term Paper, weho känner jag mest. Sitta med skolmotivationen i botten och skriva två stora arbeten? Dessutom läxor och prov vid sidan om?? eh no thank you. Ni förstår inte hur redo jag är för studenten, att äntligen kunna säga "jag behöver aldrig gå till skolan igen." Jag har faktiskt beställt min studentmössa och hoppas den är så innerligt fin i verkligheten. 

Men efter det så är det inte så mycket mer, 2016 har gått så oerhört snabbt, men ni fattar inte hur mycket jag längtar till 2017. Här är en liten update om mitt liv just nu, vissa saker är fantastiska medan andra inte. Nu längtar jag till julen<3 

Likes

Comments

18 år, körkort, pink party, plugg och planering. Det är typ det mina två senaste veckor har bestått av. Vill först och främst tacka alla mina vackra människor som jag har runt omkring mig. Ni är fantastiska!! Men mitt pink party, som alla nog redan vet älskar jag rosa, och då ska man självklart ha en rosa fest!! Jag hade fixat heliumballonger, vanliga ballonger, rosa bål, dessert, massor med rosa dekorationer för min lilla fest! Det var en riktigt mysig kväll som bestod av middag med mina närmaste vänner, bra musik och dans.


Likes

Comments

Wow vad tiden går snabbt? Det känns inte som min födelsedag idag, alltså långt ifrån, men jag vaknade fortfarande en timme innan mina föräldrar kom ner och sjöng för mig, och var nervös. Idag har jag levt i 6 575 dagar. Jag har spenderat 6 575 dagar på denna jord, vilket är ganska sjukt när man tänker efter. Jag är 18 år, och mitt liv har precis börjat, men wow vad jag är glad över mina 18 första år på denna jord, med min fantastiska familj och vänner.


Dagen började fantastiskt, och dagen kommer fortsätta vara fantastisk, med alla mina planer jag har under dagen, sushibuffe och lite bubbel? Man fyller bara 18 år en gång, låt oss festa till det.


Likes

Comments

Det kan ju inte bara vara jag som mår bra utav färgen rosa? Jag blir överlycklig när jag ser färgen pryda någonting. Jag har älskat färgen ända sen jag var en liten, liten prinsessa, och jag tycker fortfarande färgen definierar mig som person. Hur? Det vet jag inte, men jag älskar färgen.

Likes

Comments

När jag besökte min kusin och hennes pojkväns drömmiga lägenhet för ett tag sedan så drogs min blick till denna tavla de har i köket. För varje plats de besöker så sätter de upp en liten pin, och som ni ser så har de besökt ett x antal ställen. Exakt sådär vill jag ha det, resa, sätta en pin, drömma mig bort, repeat. Jag har faktiskt börja planera ett par resor, och hoppas att jag uppfyller de alla, och sedan sätta lite pins. 

Likes

Comments

Just nu sitter jag på flygplatsen och är påväg mot Stockholm, som ni vet besöker jag vår huvudstad lite då och då, men denna gången åker jag faktiskt upp för att träffa min släkt. Tyvärr bor jag väldigt långt ifrån min släkt, så att varje år arrangerar någon i släkten en familjegolf, där många utav släkten träffas och lirar lite golf, så jag hänger med!! (spelar inte golf utan shoppar antagligen medan) Är på arlanda runt 5 och sedan ska jag bara möta upp mamma och pappa. Stressade jag glömde givetvis kameran hemma, därför så får ni lite gamla bilder. Men nu så ska jag försöka jobba lite. xoxoLikes

Comments

​Hej, som ni kanske märkt har ett par dagar gått sen midsommarafton. 

Jag saknar att blogga, jag saknar att fota, jag saknar att berätta saker. Men samtidigt så känner jag att om jag ska börja blogga igen så vill jag verkligen lägga ner tid, jag vill ta outfitbilder, göra collage,  filma ibland, och lägga ner tid på att redigera. Tid som jag kanske inte kommer ha. I höst så händer massa roliga saker, men samtidigt så har jag nu börjat sista året i gymnasiet och det kommer komma en massa plugg. Så jag vet inte. Jag vill börja blogga igen, men jag vill lägga ner tid, energi och själ i varje inlägg som publiceras på bloggen. Jag tänker börja långsamt i början, och sedan fortsätta uppåt när jag verkligen kan lägga ner tid. 

Likes

Comments