Inte riktigt dagens outfit eftersom denna outfit är till nu när vi ska ha gäster ikväll. 🤷🏽 Men iallafall är detta vad jag ska ha på mig, simpelt men tycker halsbandet gör den så mycket finare. Älskar verkligen detta halsbandet!

Vad har hänt sen senast då? Inte jätte mycket för mig. Har varit i skolan som vanligt sen har jag inte gjort något speciellt efter. Har beställt lite nya kläder så kan lägga upp ett inlägg och visa kläderna om ni vill. 

Imorgon ska jag vara med en av mina bästa kompisar. Ska bli så kul! Tror inte vi ska göra något speciellt utan bara chilla och titta på film typ. Så mysigt!

Ses i nästa inlägg hoppas jag!

Kramisar 💓

Likes

Comments

Hej alla fina!

Hoppas er vecka varit bra och att ni får en jättebra helg!

Här kommer iallafall några bilder på dagens outfit.

Kram 💞

Likes

Comments

Hej! 💘

Idag var det verkligen en chill dag, precis som söndagar är till för. Eller hur? 😉

Iallafall så tog jag det mest bara lugnt idag. Kollade bland annat på youtube och läste några tidningar. Var dessutom ett så konstigt väder idag. Ena sekunden regna det hur mycket som helst så jag trodde det skulle bli översvämning och i nästa var det soligt och varmt. Jätte konstigt. 😂

Efter det lagade jag och mamma middag och jag gjorde "sötpotatis pommes". Var verkligen såå gott och gick så snabbt att göra. Det rekommenderar jag verkligen er att testa. Det är bara att skära en sötpotatis i bitar som pommes sedan strö över någon krydda man gillar. Efter det ställer man in dem i ugnen ett tag och sen är de färdiga att äta.

Hoppas ni hade en jättebra helg! 💙

Kram

Likes

Comments

Hej!!

Mitt namn är Betty och har precis startat denna bloggen. Tänkte bara berätta lite om vad jag kommer skriva om här på bloggen och berätta lite om mig själv.

Jag kommer skriva om allt från smink och kläder till träning och vad jag gjort en dag. Kanske också lite om matlagning ;)

Jag heter som sagt Betty och är 15 år och går i 9:an. Jag hoppas jag kan gå på nån linje med skönhet och kläder när jag börjar gymnasiet nästa år.

Hoppas ni kommer läsa/gilla min blogg!

Likes

Comments