Header

Valborgs fest med vännerna!
Nu är våren här!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har det varit stallet i stort sett hela dagen, städning på anläggningen på förmiddagen och på eftermiddagen i ridlektioner i vanligt ordning!
Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?
Det gör jag! Hålla på med både hästar och barn kan inte bli bättre, känna sig omtyckt av barnen gör mig sjukt glad och hur de kommer fram och kramar mig efter lektionen gör mig stolt i hela kroppen!

Likes

Comments

Onsdag och hoppträning!

Idag var det dags att hoppa Smilla igen, första gången efter tävlingen. Kändes riktgt skönt att få hoppa igenom henne. Hoppade något som kallas huset med kombination. Är riktigt nöjd med henne och kan ge henne en välförtjänt klapp på bogen, samt mig själv en rejäl klapp på axeln.

Likes

Comments

Angående gymnasiet?

Som ni vet slutar jag 9an till sommaren och till hösten börjar på nytt med tre långa år på gymnasiet.
Jag har tidigare sagt att jag inte vill välja en naturbruks linje inrikting häst då jag velat gå en yrkes inriktad linje som en back up. Har alltid haft som mål att jobba med ridsporten och hästar men ville liksom ha en annan utbildning också. Men som ni säkert förstått har jag bytt inrikting helt, när det började närma sig valet av gymnasier började jag kolla på naturbruks gymnasier och det fanns just ett som intresserade mig lite extra Naturbruks gymnasiet i Bollerup inrikting unghästens utveckling. Jag som ÄNSKAR unghästar och som vill jobba med det i framtiden blev inget annat än intresserad. Började då tänka på det här med just naturbruks gymnasier och tänkte att det kanske inte kunde vara så dumt trots allt, att i tre år ha kul och hålla på med vad man gillar istället för att gå runt och vara skoltrött...
kollade runt på lite olika naturbruksgymnasier men Bollerup lockade mest, sökte därför och har nu kommit in, dock får jag inte reda på det 100% beskedet förens till sommaren.

Bollerup ligger ungefär 2 timmar bort så jag kommer då flytta dit, och bo där på veckodagarna, är sjukt nervös och taggad hoppas jag kommer trivas och ha sjukt kul, hade varit trist och behöva byta linje och flytta hem!❤️

Likes

Comments

Efter en lång dag i Malmö och som den ända kvällen utan planer under lovet ska jag ta vara på varenda minut och bara ligga ensam på rummet kolla på en grym skräckfilm och äta onyttigheter. Detta förtjänar jag!

Likes

Comments

Blir tragiskt fascinerad över hur en och samma person kan förändrats så grovt i mina ögon under loppet av ett par minuter. Hur flera saker jag trott och sett hos denna personen kan plötsligt försvinna och från ingenstans hälsar en helt ny personlighet chockerande på. Är jag enformig och rädd för förändring? skulle inte tro det, jag börjar dock fundera på personens självkänsla och självbild. Vilken är du? Vilken försöker du att vara? Vilken vill du vara?

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagens planer var shopping i Karlshamn, och trots det oerhört dåliga vårvädret åkte vi dit ändå. Hem kom jag både mätt och belåten och super nöjd över mina nya inköp!😋

Likes

Comments