Header

Dålig uppdatering de senaste tre dagarna! Den logiska förklaringen är att jag precis börjar på min nya skola med dessutom internat, har varit många nya bekanta och mycket nytt intryck så inte haft tiden till bloggen!
Dock hemma nu efter första "veckan" i skolan och allt känns bra än så länge. I helgen blir det såklart stall och unghäst mys.


<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag, har Neptunus för första gången blivit skodd på framhovarna, Jag var själv inte med under själva processen, hörde dock att han skötte sig bra och klev med stora steg ut i hagen igen😅

Ingen ridning på han idag utan fick bara gå på lina då han troligtvis var lite öm i hovarna efter skorna! Pigg, busig men ändå arbetsvillig var han och mot slutet riktigt fin.

Det finns kapacitet<3

Likes

Comments

Nu är allt i full gång! Imorgon flyttar jag in.
Naturbruksgymnasiet i Tomelilla, Bollerup inriktning den unga hästens utveckling.

Jag kommer bo på internat men åka hem på helgerna är tanken, vill inte lämna allt här hemma inte heller lämna hästen jag hjälper till och rida in💕

Idag ska vi iallafall packa, och packa💓

Likes

Comments

Nu har jag gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra, jag har klippt av mitt hår! Rättare sagt har jag klippt av fem flätor 30cm långa som nu ska skänkas bort till de som behöver det bättre helt enkelt💕
Behöver förändring och det finns dom som har bättre användning för håret än vad jag har💓

Lite före och efter bilder samt bilder på flätorna bjuder jag på💕

Likes

Comments

Yes, Bettan har gjort det märkt mig för livet, fem fåglar som flyger från vänster skulderblad mot vänster axel. Fem fåglar just för fem familje medlemmar i familjen Johansson, en för varje individ.

Likes

Comments

Ibland slår det bara mig, att vissa människor jag umgås med inte ger mig något mer än dåligt självförtroende. Är det normalt att man vill be om ursäkt för sin existens när man umgås med "vänner".

Allting blir uppenbart en dag när det slår dig rakt i ansiktet att de inte gillar dig och att du egentligen mår bättre utan dem. Det gör ont men finns det någon anledning att umgås med folk som får dig och må skit.

Så varför? lägg inte din dyrbara och underbara tid på skithögar.

Likes

Comments

Något jag lever med varje dag, jag märker inte alltid av det men det finns alltid där. ibland stöter jag på det som en vägg jag går rakt in i och ibland smyger det sig på mig mitt i natten.

DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE.

Det får mig att tvivla på all min kunskap, får min självkänsla och sjunka och dåliga samvete att höjas. Jag dömmer allt dåligt som händer i min omgivning på mig, jag kan tvivla på att mina vänner tycker om mig, kan inte säga till mig själv att jag ser bra ut och alla dessa speglar överallt tar knäcken på mig.

Om vi tar ett exempel så kan jag rida två hästar på en dag, häst nr 1: går jätte bra, och jag känner mig super nöjd när jag sitter av. Häst nr 2: går skit dåligt och jag blir inte alls nöjd sitter av hästen med en känslan att jag kan inte rida, har aldrig kunnat och kommer aldrig kunna.

Detta är något jag får jobba med varje dag, livet är hårt men visst är det också underbart.


Ha det bra <3

Likes

Comments

Fredag morgon känns alltid lika skönt och vakna upp till, Idag extra skönt solen sken utanför mitt sovrums fönster och jag vaknade automatiskt.

Jag har aldrig någon morgon rutin hur min morgon ALLTID är utan jag gör lite som jag känner, börjar aldrig med att tvätta ansiktet om det inte behövs, äter ingen speciell eller lyxig frukost, ibland blir det ett knäckebröd i bland tvingar jag i mig en macka.

I bland lever jag som om någon stod och studerade mig genom ett fönster och betygsatt sakerna jag gjorde, då syftar jag inte bara på morgon rutinen utan detta kunde vara hela dagen, jag gick runt och gjorde vissa saker bara för att, som att. Tvätta ansiktet på morgonen vilket jag endast gör på kvällen, jag gör en lyxig frukost jag som egentligen hatar frukost och typ ALDRIG äter det. Detta gör jag bara för att någon kanske skulle se.

Det som gör att jag lever som om någon såg på mig ibland är nog alla dessa fancy morgon, kväll och dag runtiner man kan se på yt, det värkar som att de som gör dessa lever ett så mycket bättre liv, och varför skulle de annars filma alla dessa produkter de petar i ansiktet om det inte var bra för dem.... Jag slutar självklart inte titta utan bara konstaterar att min morgon inte är lika fancy men maybe tio gånger roligare...

Trevlig fredag på er <3

Likes

Comments

2 augusti blev jag i vanlig ordning ett år äldre. Jippie, Jippie. Jag och en annan härlig augusti donna beslöt oss för att ha en gemensam fest eller snarare barnkalas hahaha. PINK PARTY och JAAA rosa blev det.

En kväll fylld med god mat, underbara vänner, skratt och mycket mer. Fem kamp, paketöppning, allsång och självförsvar gjorde kvällen underbar och svår att glömma. TACK alla. <3

Likes

Comments

Jag är i full gång med att hjälpa till att rida in en unghäst. Neptunus en fyra årig new forest som är ganska överviktigt men besitter en enorm kapacitet och enormt hjärta.

Ni som följt min blogg innan den typ la ner vet att jag innan tävlade en unghäst som stod på ridskolan den står tyvärr inte längre kvar då ridskolan aldrig varit ägare till den otroliga ponnyn. Efter lämnade hon en stor saknad för speciellt mig. ni kommer få ett inlägg om henne senare.

Unghästen som jag då hjälper till med är som en perfekt start inför min nya "satsning". 16 augusti börjar jag nämligen unghäst programmet i Bollerup. Har alltid velat hålla på med just unghästar så detta är helt perfekt.

Jag har jobbat med neppan hela sommaren med underbara människor i stallet, jag var den första som red honom, jag longerar han och sakna men säkert tar vi oss fram och idag för första gången fattade vi galopp uppsutten UNDERBART.

Likes

Comments