Header

Onsdag och hoppträning!

Idag var det dags att hoppa Smilla igen, första gången efter tävlingen. Kändes riktgt skönt att få hoppa igenom henne. Hoppade något som kallas huset med kombination. Är riktigt nöjd med henne och kan ge henne en välförtjänt klapp på bogen, samt mig själv en rejäl klapp på axeln.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Angående gymnasiet?

Som ni vet slutar jag 9an till sommaren och till hösten börjar på nytt med tre långa år på gymnasiet.
Jag har tidigare sagt att jag inte vill välja en naturbruks linje inrikting häst då jag velat gå en yrkes inriktad linje som en back up. Har alltid haft som mål att jobba med ridsporten och hästar men ville liksom ha en annan utbildning också. Men som ni säkert förstått har jag bytt inrikting helt, när det började närma sig valet av gymnasier började jag kolla på naturbruks gymnasier och det fanns just ett som intresserade mig lite extra Naturbruks gymnasiet i Bollerup inrikting unghästens utveckling. Jag som ÄNSKAR unghästar och som vill jobba med det i framtiden blev inget annat än intresserad. Började då tänka på det här med just naturbruks gymnasier och tänkte att det kanske inte kunde vara så dumt trots allt, att i tre år ha kul och hålla på med vad man gillar istället för att gå runt och vara skoltrött...
kollade runt på lite olika naturbruksgymnasier men Bollerup lockade mest, sökte därför och har nu kommit in, dock får jag inte reda på det 100% beskedet förens till sommaren.

Bollerup ligger ungefär 2 timmar bort så jag kommer då flytta dit, och bo där på veckodagarna, är sjukt nervös och taggad hoppas jag kommer trivas och ha sjukt kul, hade varit trist och behöva byta linje och flytta hem!❤️

Likes

Comments

Efter en lång dag i Malmö och som den ända kvällen utan planer under lovet ska jag ta vara på varenda minut och bara ligga ensam på rummet kolla på en grym skräckfilm och äta onyttigheter. Detta förtjänar jag!

Likes

Comments

Blir tragiskt fascinerad över hur en och samma person kan förändrats så grovt i mina ögon under loppet av ett par minuter. Hur flera saker jag trott och sett hos denna personen kan plötsligt försvinna och från ingenstans hälsar en helt ny personlighet chockerande på. Är jag enformig och rädd för förändring? skulle inte tro det, jag börjar dock fundera på personens självkänsla och självbild. Vilken är du? Vilken försöker du att vara? Vilken vill du vara?

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagens planer var shopping i Karlshamn, och trots det oerhört dåliga vårvädret åkte vi dit ändå. Hem kom jag både mätt och belåten och super nöjd över mina nya inköp!😋

Likes

Comments

Tävling stod på schemat vilket också ledde till ännu en tidigt morgon.😅 Var i stallet klockan 05.20 för att fodra och därefter bar det av till Karlshamn.
Första klassen nollade vi och gjorde en bra början på våran första tävling ute, det är stunder som dessa som gör att man kommer på varför man egentligen håller på, man inser vad alla motgångar gett än.

På framridningen till andra klassen i halvt snöstorm tog jag det rätt lugnt och gick sedan in på banan och avslutade dagen med ett riv men är sjukt nöjd ändå!💕

Därefter tittade jag på Alma och under hela dagen hängt med mig som stöd och hästskötare!❤️

HÄST ÄR BÄST!

Likes

Comments

Glad påsk alla hoppas ni har en bra påsk och ett fint påskväder för här både snöar och blåset det!

Idag har jag varit i stallet från 8 till 5 så är rätt trött, ska nu bara försöka ta det lugnt innan jag ska iväg till Alma på middag!💕

Likes

Comments

Efter att lite lagom trött vaknat upp hemma hos Heidi har min dag idag varit helt fantastiskt hitintills, haft picknick med Heidi och kört runt på lister som vi nästan jämt gör. Jag har även varit en vända i stallet och trimmat Smilla inför Måndagens tävling. Robin som är en god vän till mig och riktigt hästkunnig person stod idag på marken som instruktör. Smilla var fin mot slutet men är rätt lat så det tar sin lilla tid, jobbade mycket med volter och ställningar, spände även in henne med ett gummiband mellanbenen mest som ett stöd att hitta formen. Kunde ännu en gång lämna manegen med bra känsla.

Nu väntas påskmiddag med familjen därefter ska jag bara ta det lugnt. Tidig morgon imorgon då stalltjänst står på schemat.

Likes

Comments