På denne side kan du downloade bogen Dødens kode af Michael Larsen


PRIS:00,00 kr(GRATIS!)

Et brutalt mord på en helt ung pige sender Drabsafdelingens Jan Folmer til Ærø. En række bemærkelsesværdige kendetegn synes på mystisk vis at knytte mordet til en aldrig fuldt belyst sag om mordet på en ung modeblogger fra København.Jan Folmer gør et særdeles makabert fund og må indse, han står over for en langt større forbrydelse end frygtet. Og en farligere og meget mere udspekuleret modstander, end han havde troet.Journalisten Charlotte Monson sidder inde med viden, der er afgørende for Jan Folmers sag. Hun har tydet en kode – en kode, der handler om mere end mord. Langt mere. Men hun er på flugt fra fjender, der ikke skyr nogen midler for at slå hende ihjel. Og uret tikker. For både hende og Jan Folmer. På en måde, som ingen af dem har forudset.Dødens Kode er et gensyn med personer og univers fra Michael Larsens anmelderroste krimi-comeback “Mordet på Øen”.

Forfatter(e): Michael Larsen
Udgivet: 8. november 2017
ISBN-10: 874062000X
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740620009
Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.doc.djvu.ibooks.txt.lit
Visninger: 611
Downloads: 398

Du søgte efter bogen Dødens kode? Du er på rette spor. På vores hjemmeside finder du denne og andre bøger af forfatter Michael Larsen. Tilmeld dig vores hjemmeside og nyd læsning!
ABUSE:andreas12magnussen87@gmail.com
Dødens kode txt;Dødens kode mobil;Dødens kode tillid;Dødens kode boger;Dødens kode rtf;Dødens kode awz;Dødens kode Lyt;Dødens kode lese;Dødens kode bog;Dødens kode detektiv;Dødens kode lydbog;Dødens kode bornelitteratur;Dødens kode online;Dødens kode e-bog;Dødens kode ios;Dødens kode amazon;Dødens kode Bestil boger;Dødens kode tegneserie;Dødens kode litteratur;Dødens kode Lyt til;audiobook ;Dødens kode txt ogg;txt ;Dødens kode Kob en bog En bog;kindle ;Dødens kode romaner pdf;mp3 ;Dødens kode lese bornelitteratur;lese ;Dødens kode downloade En bog;doc ;Dødens kode torrent gratis;Dødens kode torrent download;Dødens kode download pdf gratis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På denne side kan du downloade bogen Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster


PRIS:00,00 kr(GRATIS!)

Mennesker i den virkelige verden opfører sig sjældent som de mennesker, vi bygger strategier til. De gør ikke, som vi har planlagt, de skal gøre.Faktisk modarbejder vi menneskets biologi og psykologi, når vi insisterer på, at gode argumenter, brændende platforme, klassisk change management, pjecer, kampagner og fællesmøder er vejen frem.Morten Münster omsætter i "Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag" de seneste 40 års forskning i menneskers adfærd til en lettilgængelig metode i fire trin – og giver en håndsrækning til alle ledere og medarbejdere, som leder efter alternativer til de gængse virkemidler.Men hvad er det for en indsigt, der her er tale om? Svaret er adfærdsdesign.Morten Münster giver dig en evidensbaseret tilgang til at ændre adfærd, og når du har læst Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, kan du også gøre den til din.

Forfatter(e): Morten Münster
Udgivet: 18. september 2017
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702243581
ISBN-10: 870224358X
Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.doc.djvu.ibooks.txt.lit
Visninger: 884
Downloads: 383

Du søgte efter bogen Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag? Du er på rette spor. På vores hjemmeside finder du denne og andre bøger af forfatter Morten Münster. Tilmeld dig vores hjemmeside og nyd læsning!
ABUSE:andreas12magnussen87@gmail.com
Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag doc;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag txt;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag Google book;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag Kob en bog;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag gratis;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag cd;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag litteratur;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag dansk;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag dvd;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag bornelitteratur;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag Les bogen;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag free;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag ios;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag iBook;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag mp3;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag boghandel;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag lydbog;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag bog;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag online;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag lese;awz ;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag mobil epub;audiobook ;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag romaner tegneserie;vinduer ;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag audiobook txt;lese ;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag ogg Boklest;DjVu ;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag litteratur gratis;audiobook ;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag iBook kindle;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag torrent download;Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag download pdf gratis

Likes

Comments

På denne side kan du downloade bogen Lokumsbogen 2018 af Sten Wijkman Kjærsgaard


PRIS:00,00 kr(GRATIS!)

Som altid gir forfatterne den fuld gas. Mærkelig viden, sjov trivia, vilde illustrationer. Quizzer, lister og måske indlagte håndmadder. Hvem ved? Den nye udgave af Lokumsbogen er - som altid - faktisk sjovere og bedre end sidste år. Og så er den denne gang Trump- og glutenfri! Og du kan vinde for 1000 kroner bøger, hvis du gætter hvem den den maskerede rockstjerne er. Billigere og bedre end nogensinde.

Forfatter(e): Sten Wijkman Kjærsgaard
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702243864
Udgivet: 10. november 2017
ISBN-10: 8702243865
Filetype: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Visninger: 613
Downloads: 235

Du søgte efter bogen Lokumsbogen 2018? Du er på rette spor. På vores hjemmeside finder du denne og andre bøger af forfatter Sten Wijkman Kjærsgaard. Tilmeld dig vores hjemmeside og nyd læsning!
ABUSE:andreas12magnussen87@gmail.com
Lokumsbogen 2018 e-boger;Lokumsbogen 2018 lydbog;Lokumsbogen 2018 pdf;Lokumsbogen 2018 boger;Lokumsbogen 2018 DjVu;Lokumsbogen 2018 fb2;Lokumsbogen 2018 iBook;Lokumsbogen 2018 boghandel;Lokumsbogen 2018 dvd;Lokumsbogen 2018 e-bog;Lokumsbogen 2018 Les bogen;Lokumsbogen 2018 romaner;Lokumsbogen 2018 gratis;Lokumsbogen 2018 Kob en bog;Lokumsbogen 2018 Boklest;Lokumsbogen 2018 detektiv;Lokumsbogen 2018 Google book;Lokumsbogen 2018 tillid;Lokumsbogen 2018 tegneserie;Lokumsbogen 2018 cd;gratis ;Lokumsbogen 2018 audiobook audiobook;book ;Lokumsbogen 2018 Et kob awz;e-bog ;Lokumsbogen 2018 mobil docx;e-boger ;Lokumsbogen 2018 online detektiv;book ;Lokumsbogen 2018 kindle mp3;epub ;Lokumsbogen 2018 vinduer bog;Lokumsbogen 2018 torrent download;Lokumsbogen 2018 download pdf gratis

Likes

Comments

På denne side kan du downloade bogen Egostrik af Lene Holme Samsøe


PRIS:00,00 kr(GRATIS!)

Drømmer du også om at strikke mere til dig selv? Begrebet "egostrik" er blevet meget brugt de sidste år og fortæller os, at det er helt i orden ikke altid bare at strikke til børnene. Vi voksne fortjener også håndstrik!EGOSTRIK indeholder 32 gennemarbejdede opskrifter på lækker håndstrik.Her finder du strik, der kan ryge direkte ind i basisgarderoben - og som ikke kræver de store strikkekundskaber - men også design for strikkeren, som holder af delikate mønstre med lidt flere udfordringer.Kunne du lide at strikke Bella og Dahlia til de små, får du her muligheden for at strikke den i din egen størrelse.

Forfatter(e): Lene Holme Samsøe
ISBN-10: 8799598388
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799598380
Udgivet: 11. november 2017
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 644
Downloads: 216

Du søgte efter bogen Egostrik? Du er på rette spor. På vores hjemmeside finder du denne og andre bøger af forfatter Lene Holme Samsøe. Tilmeld dig vores hjemmeside og nyd læsning!
ABUSE:andreas12magnussen87@gmail.com
Egostrik Et kob;Egostrik tillid;Egostrik pdf;Egostrik Bestil boger;Egostrik audiobook;Egostrik Kob en bog;Egostrik amazon;Egostrik ogg;Egostrik gratis;Egostrik romaner;Egostrik lese;Egostrik boger;Egostrik Google book;Egostrik fb2;Egostrik dansk;Egostrik e-bog;Egostrik cd;Egostrik iBook;Egostrik Les bogen;Egostrik lydbog;ogg ;Egostrik docx bog;tegneserie ;Egostrik txt book;mobil ;Egostrik torrent boger;ogg ;Egostrik pdf Google book;bog ;Egostrik Boklest DjVu;ios ;Egostrik litteratur tegneserie;Egostrik torrent download;Egostrik download pdf gratis

Likes

Comments

På denne side kan du downloade bogen Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved af Wolf Erlbruch


PRIS:00,00 kr(GRATIS!)

Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved er skrevet af Wolf Erlbruch og Werner Holzwarth.MULDVARPEN, DER VILLE VIDE HVEM DER HAVDE LAVET LORT PÅ DENS HOVED er blevet en moderne klassiker for børn - og kultbog for mange unge og voksne. Den udkom første gang på dansk i 1991 og er siden trykt i næsten 300.000 eksemplarer. Og i Tyskland fejrede Muldvarpen 15 års fødselsdag i år 2004. Nu fås Muldvarpen også som plysdukke - med "lort".Denne bog er lavet i et handy mini-format, så den kan puttes i lommen og medbringes alle vegne.

Forfatter(e): Wolf Erlbruch
Udgivet: 15. februar 2000
ISBN-10: 8714196174
ISBN-13: 9788714196172
Sprog: Dansk
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 933
Downloads: 346

Du søgte efter bogen Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved? Du er på rette spor. På vores hjemmeside finder du denne og andre bøger af forfatter Wolf Erlbruch. Tilmeld dig vores hjemmeside og nyd læsning!
ABUSE:andreas12magnussen87@gmail.com
Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved awz;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved lydbog;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved Les bogen;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved cd;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved vinduer;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved txt;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved kindle;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved torrent;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved Lyt;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved DjVu;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved Kob en bog;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved free;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved mobil;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved bornelitteratur;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved e-bog;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved litteratur;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved boger;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved Bestil boger;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved Et kob;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved gratis;amazon ;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved audiobook ios;pdf ;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved downloade gratis;Les bogen ;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved ios romaner;doc ;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved tillid downloade;Kob en bog ;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved dvd e-boger;dvd ;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved vinduer tegneserie;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved torrent download;Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved download pdf gratis

Likes

Comments

På denne side kan du downloade bogen Et lille liv af Hanya Yanagihara


PRIS:00,00 kr(GRATIS!)

Et lille liv er en af den slags romaner, der fortæller en menneskehistorie, man aldrig glemmer.Da fire studiekammerater flytter til New York for at finde vej ind i voksenlivet uden en klink på lommen, drives de frem af deres venskab og ambitioner. Willem drømmer om scenen, den hårdhudede, skarpe JB om et liv med billedkunst, Malcolm frustreres i sine forsøg på at skabe en karriere i et stort arkitektfirma, og den talentfulde, fjerne Jude, som lige har fået sin advokatbestalling, er gruppens centrum. Årene går, og deres forhold farves af både succes og stolthed, men også af den grelleste form for misbrug og overgreb. Langsomt samler fortællingen sig om Jude, der på en gang er en af New Yorks mest succesrige advokater og et nedbrudt menneske. Han hjemsøges af den barndom, han har brugt hele sit liv på at flygte fra, og hvis traumer, han frygter, vil definere ham for altid. Med formfuldendt, nærmest overdådig prosa har Hanya Yanagihara skabt etmesterligt portræt af hjertesorg og et mørkt indblik i overgrebets væsen.

Forfatter(e): Hanya Yanagihara
Sprog: Dansk
ISBN-10: 8740038300
ISBN-13: 9788740038309
Udgivet: 10. februar 2017
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 835
Downloads: 282

Du søgte efter bogen Et lille liv? Du er på rette spor. På vores hjemmeside finder du denne og andre bøger af forfatter Hanya Yanagihara. Tilmeld dig vores hjemmeside og nyd læsning!
ABUSE:andreas12magnussen87@gmail.com
Et lille liv Kob en bog;Et lille liv cd;Et lille liv gratis;Et lille liv detektiv;Et lille liv lydbog;Et lille liv gratis;Et lille liv litteratur;Et lille liv online;Et lille liv awz;Et lille liv DjVu;Et lille liv iBook;Et lille liv bog;Et lille liv boger;Et lille liv free;Et lille liv Lyt til;Et lille liv lese;Et lille liv lese;Et lille liv pdf;Et lille liv vinduer;Et lille liv romaner;dansk ;Et lille liv boghandel downloade;rtf ;Et lille liv boghandel fb2;kindle ;Et lille liv Lyt til online;downloade ;Et lille liv mobil amazon;bog ;Et lille liv DjVu Les bogen;lese ;Et lille liv En bog detektiv;Et lille liv torrent download;Et lille liv download pdf gratis

Likes

Comments

På denne side kan du downloade bogen Bjørneby af Fredrik Backman


PRIS:00,00 kr(GRATIS!)

Peter er flyttet hjem for at støtte sin lokale ishockeyklub efter at have lykkedes med en karriere som professionel ishockeyspiller. Mira står over for valget mellem en advokatkarriere og et stille og roligt liv som hustru og mor. De bor i samme by. Bjørneby. Bjørneby er første roman ud af to om en lille by med store drømme. Det er en fortælling om femtenårige pigers ubrydelige venskaber og syttenårige drenge, der spiller ishockey med byens stolthed på skuldrene. Om sport, lidenskab, familiens bånd og holdånd, men også om hvor let et helt samfund kan vende det blinde øje til, når katastrofen slår ned, og hvor langt vi er villige til at gå for vores børn i kærlighedens navn. Bjørneby er den første roman ud af to om en lille by med store drømme.Bind 2 udkommer i 2018. "Et totalt knockout. Fra halvvejs i bogen og frem til sidste side læste jeg med tårer i øjnene. Jeg på skift grinte, blev ramt og berørt, frustreret og vred. Det er fortalt så overbevisende." - Bloggen Just här - just nu

Forfatter(e): Fredrik Backman
ISBN-13: 9788771808681
ISBN-10: 877180868X
Udgivet: 6. oktober 2017
Sprog: Dansk
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 818
Downloads: 375

Du søgte efter bogen Bjørneby? Du er på rette spor. På vores hjemmeside finder du denne og andre bøger af forfatter Fredrik Backman. Tilmeld dig vores hjemmeside og nyd læsning!
ABUSE:andreas12magnussen87@gmail.com
Bjørneby lese;Bjørneby cd;Bjørneby pdf;Bjørneby Boklest;Bjørneby docx;Bjørneby book;Bjørneby awz;Bjørneby torrent;Bjørneby bog;Bjørneby romaner;Bjørneby Lyt;Bjørneby Bestil boger;Bjørneby txt;Bjørneby tegneserie;Bjørneby amazon;Bjørneby epub;Bjørneby online;Bjørneby Et kob;Bjørneby ios;Bjørneby mp3;tegneserie ;Bjørneby Google book dansk;ogg ;Bjørneby fb2 dvd;dvd ;Bjørneby iBook Kob en bog;Google book ;Bjørneby gratis e-bog;boghandel ;Bjørneby En bog En bog;mp3 ;Bjørneby e-boger mobil;Bjørneby torrent download;Bjørneby download pdf gratis

Likes

Comments

På denne side kan du downloade bogen Heksen af Camilla Läckberg


PRIS:00,00 kr(GRATIS!)

Bogen HEKSEN er Camilla Läckbergs tiende bind i Fjällbacka-serien. Tragiske minder vækkes til live, da fireårige Linnea forsvinder ved en gård nær Fjällbacka. Tredive år tidligere forsvandt en lille pige fra præcis samme sted. Og frygten for, at historien er ved at gentage sig, breder sig i hele byen. Lillebyens beboere engagerer sig i eftersøgningen af Linnea. Men da man finder hendes lig, breder angsten sig for alvor. Kan flere piger være i fare? Og er der en sammenhæng mellem de to sager? Det kan være et langskud, men Patrik Hedström og hans kolleger fra Tanumshede politi prøver alligevel at finde en forbindelse mellem de to sager. De får hjælp af Erica Falck, som skriver en bog om den gamle mordsag. Efterforskningen river op i gamle sår og viser sig at få fatale følger. HEKSEN er en kompliceret, elegant og nervepirrende kriminalroman om kvinders rolle, om nye generationer og om angsten for det, vi ikke kender eller forstår. Camilla Läckberg er en af Sveriges bedst sælgende forfattere, og en af de allermest læste forfattere i Europa. Hun har forrygende stor succes med kriminalromanerne om forfatteren Erica og politimanden Patrik. Bøgerne i serien udgives i flere end 60 lande. De er solgt i over 20 millioner eksemplarer og er også blevet filmatiseret og indspillet som tv-serie. Find Camilla Läckbergs bøger HER. Køb HEKSEN til en god pris på Plusbog.dk.

Forfatter(e): Camilla Läckberg
Sprog: Dansk
Udgivet: 22. september 2017
ISBN-10: 8771808272
ISBN-13: 9788771808278
Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.doc.djvu.ibooks.txt.lit
Visninger: 916
Downloads: 558

Du søgte efter bogen Heksen? Du er på rette spor. På vores hjemmeside finder du denne og andre bøger af forfatter Camilla Läckberg. Tilmeld dig vores hjemmeside og nyd læsning!
ABUSE:andreas12magnussen87@gmail.com
Heksen rtf;Heksen audiobook;Heksen cd;Heksen boger;Heksen mobil;Heksen awz;Heksen Les bogen;Heksen detektiv;Heksen bornelitteratur;Heksen Kob en bog;Heksen mp3;Heksen boghandel;Heksen doc;Heksen Lyt;Heksen lese;Heksen bog;Heksen fb2;Heksen book;Heksen e-bog;Heksen dvd;dansk ;Heksen Et kob torrent;En bog ;Heksen DjVu Et kob;pdf ;Heksen Kob en bog rtf;Boklest ;Heksen gratis Bestil boger;vinduer ;Heksen ogg docx;awz ;Heksen Bestil boger iBook;Heksen torrent download;Heksen download pdf gratis

Likes

Comments

På denne side kan du downloade bogen Musik af Núria Roca


PRIS:00,00 kr(GRATIS!)

Hvad er kunst??Serien sætter fokus på børn og kunstEn serie af billedbøger sætter fokus på fire forskellige kunstarter: teater, skuespil, musik og maleri og skulptur.Bøgerne kan bruges til børn fra fire år og op, men er også velegnet til brug i indskolingen.Hver bog i serien indeholder fakta om de forskellige kunstformer. Hvordan optager man en film? Hvad er et skyggeteater? Hvad er en node? Bøgerne byder også på aktiviteter og tips til kreative unger og deres familier. Lav fx dine egne maracas, så du kan lege med rytmer. Mal et billede, eller lav din egen skulptur, der kan ændre form hver dag. Du kan også lave dit eget dukketeater, så du kan spille forestillinger sammen med dine venner.Bøgerne er illustreret med glade tegninger i collagestil. Bagerst i hver bog er der eksempler på, hvor i landet man kan opleve mere kunst og selv få lov at prøve.

Forfatter(e): Núria Roca
Udgivet: 10. august 2011
ISBN-13: 9788770905237
Sprog: Dansk
ISBN-10: 8770905231
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 658
Downloads: 243

Du søgte efter bogen Musik? Du er på rette spor. På vores hjemmeside finder du denne og andre bøger af forfatter Núria Roca. Tilmeld dig vores hjemmeside og nyd læsning!
ABUSE:andreas12magnussen87@gmail.com
Musik docx;Musik romaner;Musik gratis;Musik fb2;Musik book;Musik torrent;Musik boghandel;Musik gratis;Musik Google book;Musik litteratur;Musik mobil;Musik Bestil boger;Musik lese;Musik ios;Musik iBook;Musik lydbog;Musik dvd;Musik Et kob;Musik free;Musik epub;gratis ;Musik pdf detektiv;Boklest ;Musik gratis Les bogen;audiobook ;Musik awz dvd;Kob en bog ;Musik boghandel bornelitteratur;rtf ;Musik kindle Les bogen;mp3 ;Musik Google book cd;Musik torrent download;Musik download pdf gratis

Likes

Comments

På denne side kan du downloade bogen I ly for regnen af Jojo Moyes


PRIS:00,00 kr(GRATIS!)

Jojo Moyes’ debut fra 2002. En varm og livsbekræftende roman om tre generationer af kvinder, der må konfrontere fortidens hemmeligheder for at finde sig selv og hinanden.Hong Kong 1953. Da den 21-årige Joy gør sig klar til at tage til en fest i anledning af Elizabeth II’s kroning, er det ikke med den store begejstring. Hele den lille indspiste koloni af udstationerede briter vil være der, alle vil få lidt for meget at drikke, og Joys mor vil som sædvanlig have travlt med at finde en passende ægtemand til hende. Festen forløber dog ikke helt som forventet og bliver startskuddet til en længere rejse for Joy, der vil føre hende til Irland og til et liv, der er noget anderledes, end hvad hun havde drømt om.44 år senere bliver Joys barnebarn Sabine sendt på ophold hos sine bedsteforældre i Irland, mens hendes mor, Kate, får styr på sit liv hjemme i London. Her kommer hun til et stort, koldt hus ude på landet. Det tegner virkelig til at blive et ophold i Helvede, og det er ikke svært at forstå, hvorfor Kate selv havde travlt med at komme væk derfra. Da de tre kvinder endelig bliver genforenet under samme tag, får den anspændte stemning gnisterne til at fyge, og en gammel hemmelighed, der har været dybt begravet i årtier, kommer langsomt for dagen.Pressen skriver: »I ly for regnen er lige så Jojo Moyesk som alle hendes andre bøger, perfekt læsning i hyggestolen.«– Søndag»[…] et indlysende læsevalg for dig, der elsker Jojo Moyes.«**** – Femina»[…] rar søndagslæsning.«– Bogblogger

Forfatter(e): Jojo Moyes
ISBN-10: 876385239X
Udgivet: 12. oktober 2017
ISBN-13: 9788763852395
Sprog: Dansk
Filetype: pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Visninger: 687
Downloads: 291

Du søgte efter bogen I ly for regnen? Du er på rette spor. På vores hjemmeside finder du denne og andre bøger af forfatter Jojo Moyes. Tilmeld dig vores hjemmeside og nyd læsning!
ABUSE:andreas12magnussen87@gmail.com
I ly for regnen iBook;I ly for regnen boger;I ly for regnen lese;I ly for regnen rtf;I ly for regnen lese;I ly for regnen e-bog;I ly for regnen boghandel;I ly for regnen docx;I ly for regnen En bog;I ly for regnen gratis;I ly for regnen Lyt;I ly for regnen Boklest;I ly for regnen DjVu;I ly for regnen downloade;I ly for regnen mp3;I ly for regnen mobil;I ly for regnen bornelitteratur;I ly for regnen Lyt til;I ly for regnen book;I ly for regnen ogg;e-boger ;I ly for regnen dansk tegneserie;tegneserie ;I ly for regnen tillid mp3;pdf ;I ly for regnen vinduer gratis;lydbog ;I ly for regnen torrent docx;lydbog ;I ly for regnen torrent pdf;ios ;I ly for regnen iBook dvd;I ly for regnen torrent download;I ly for regnen download pdf gratis

Likes

Comments