Match: Team Thorengruppen SK - Växjö IBK
Liga:
Superligan
Speltips:
Team Thorengruppen SK Under 4.5 Mål
Odds:
1.71
Insats:
4/6U
Bolag:
Unibet
Spelstopp:
09/10-16, 13:00

Det finns många bra innebandylag i Umeå trakten för tillfället, lite för många för att ett lag ska kunna "elitsatsa" på riktigt, något som Team Thorengruppen kommer få känna på under årets upplaga av Superligan.
Att dem har det tungt visar man framförallt med sin effektivitet framåt. 15 ihopskrapade mål på 5 spelade matcher ger ett snitt på tre mål per match, något man statistiskt sett åker ur Superligan på.

Laget har sin bästa poängplockare Mattias Hedlund på en blygsam 79:e plats i poängligan. Det är 9 spelare! 9 stycken i laget som inte mäktat med en enda poäng i poängprotokollet än, vilket är något skrämmande.

Team Therengruppens fem senaste matcher:
Sirius 4-1 Team Thorengruppen
Pixbo 8-3 Team Thorengruppen
Team Thorengruppen 2-6 Storvreta
Team Thorengruppen 3-2 Warberg
Karlstad 7-6 (OT) Team Thorengruppen

Laget har gått under 4.5 mål i fyra av de fem inledande matcherna. Båda matcherna på hemmaplan har slutat med under 4.5 med marginal. Motståndet Växjö är målgladast framåt om man bortser ifrån Falun och baserar sitt spel på en bra offensiv. Därför kan deras matcher många gånger bli svängiga, något som talar emot det här spelet.

Men... 28 insläppta mål på 5 matcher ger ett snitt på 5.6 mål per match. Plussar du ihop det snittet med hur bra Team Thorengruppen är framåt så får du 4.3 vilket alltså är under 4.5 mål, (enligt statistiken). Men har man inte lyckats med sitt anfallspel på de fem inledande matcherna så har jag svårt att se det komma i den sjätte matchen. Kolla bara på Leksand i SHL.

Kommer gå tungt för Team Thorengruppen!

Något måljubel blir det allt för Team Thorengruppen, frågan är bara hur många.

OBS!!! Spela på matchen här! OBS!!!

https://se.unibet.com/betting#event/1003460111

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vinst 3-0, +3.08 Units​

Match: Tyskland - Tjeckien
Liga:
VM-Kval
Speltips:
Tjeckien Under 0.5 Mål
Odds:
1.77
Insats:
4/6U
Bolag:
Unibet
Spelstopp:
08/10-16, 20:45

Europas bästa försvar mot ett tamt Tjeckien ikväll på Volksparkstadion i Hamburg.
Tyskland föll mot Frankrike i EM-Semifinalen i somras med 2-0, en match som dem säkerligen än idag blir påminda om. Skillnaden på den matchen och de andra matcherna som Tyskland spelar är att man gjorde bort sig i den defensiva organisationen. Det vet jag att lukt fetisch mästaren Jogi Löw inte kommer tillåta en enda gång till.

Tyskland inledde VM-Kvalet på bästa tänkbara sätt med en 0-3 seger borta mot Norge och imponerade i den matchen med Thomas Müller som tvåmålsskytt. Tjeckien kommer till grannlandet Tyskland med ett 0-0 resultat hemma mot Nordirland i bagaget. Ett resultat som inte kommer räcka om man vill ta sig till VM den här gången.

Milan Skoda, Slavia Prag och Vaclav Kadlec, Sparta Prag är två namn som är långt ifrån lika skrämmande som Milan Baros eller Jan Koller, det är inte längre samma Tjeckien som står dör landslagsfotbollen, man är inte lika bra längre.

Tysklands fem senaste matcher:
Norge 0-3 Tyskland
Tyskland 2-0 Finland
Tyskland 0-2 Frankrike
Tyskland 1-1 Italien
Tyskland 3-0 Slovakien

Mot lag av Tjeckiens kaliber har man inga problem med att släppa in mål, man är helt enkelt för bra för det. Manuel Neuer stänger butiken redan innan den har öppnat.

En av världens genom tiderna bästa målvakter ska klara av att spika igen mot hockeynationen Tjeckien.

OBS!!! Spela på matchen här! OBS!!!

https://se.unibet.com/betting#event/1003461809

Likes

Comments

Förlust: 2-2,​ -5 Units

Match: Västerviks IK - IK Pantern
Liga:
Hockeyallsvenskan
Speltips:
1
Odds:
1.70

Insats:
5/6 Units
Bolag:
Bet365
Spelstopp:
07/10-16, 19:00

Nya tider i Västervik. Man har ett Allsvenskt lag att gå och titta på hemma i orten. Inte i fotboll, men ändå. Västervik har inlett sitt äventyr i hockeyallsvenskan på allra bästa sätt. Sex vinster på de sju första omgångarna skojar man inte bort.
Det här påminner mig om en nykomling i fjolårs säsongen - Tingsryd. I slutet av förra säsongen kvalade laget upp mot SHL men blev tillslut numret för litet. Att Västervik kan har man redan visat, frågan är bara om man är redo och orkar hålla tempot uppe under tillräckligt långa perioder för att bli ett topplag.

Långt ifrån ett topplag hittar vi i gästande IK Pantern som i skuggan av Malmö Redhawks har det ganska så tufft nere i Skåne. Med ett snitt på 491 åskådare per hemmamatch i Sveriges näst högsta liga så förstår man att laget inte är nummer ett i staden.
Kollade för någon vecka sen på Pantern - Vita Hästen. Det var sextio minuter av händerna framför ansiktet och fråga sig själv vad spelarna höll på med.

Hungriga nykomlingar mot ett av seriens sämsta lag, speciellt när man lämnar sin egen hemmaborg klingar bara på ett sätt i mina öron!
Västervik har ännu inte tappat poäng på hemmaplan och har gjort smått fantastiska 15 mål på tre matcher hemma.
Pantern har det tyngre och laget har släppt in 12 mål på sina tre inledande matcher på bortaplan.

Västervik kommer till matchen med en stabil 1-7 vinst borta mot Vita Hästen i senaste omgången, samtidigt kommer Pantern från en blytung förlust mot Västerås hemma där man släppte in mål med 25 sekunder kvar. Slutresultatet skrevs till 2-3.
Västervik kommer visa ikväll att dem kommer bli att räkna med i år. Just nu har laget åtta spelare på topp 25 över gjorda poäng i de 7 inledande matcherna och det är många som visar framfötterna. Sånt är alltid kul att se!

Lycka till om ni testar lyckan! Mycket fint odds.


Västerviks riddare har visat prov på både finlir och krig såhär långt. Men ikväll lägger dem nog krigandet bakom sig och nöjer sig med finlir.

OBS!!! Spela på matchen här! OBS!!!


https://mobile.bet365.com/?apptype=&appversion=&cb=1473102377#type=MarketCount;key=17-20493851-19-3174611-19-0-0-0-1-0-0-4412-0-0-1-0-0-0-0-0-0;ip=0;lng=8

Likes

Comments