​Ett naturfenomen dök upp på vägen till jobbet ikväll-Norrsken! Det var fantastiskt, ungefär som om någon kastat upp fosfor på himlen som rann ut jag har aldrig sett det innan så jag trodde knappt mina ögon.

Hade jag haft tid skulle jag stannat men var på väg till jobbet och trötta kollegor ville nog gå hem /gå och lägga sig.Jag har bokat tid hos ett medium kanske kan jag få tips och råd angående jobbsökningarna jag håller på med.

Jag gillar mitt jobb som jag har men inte att jobba så mycket helger, jag jobbar ju natt och är tröttare och sover väl inte lika bra som förr även om jag är väldigt noga med sömnen.

Numer vaknar jag tidigt när jag är ledig sådär halv sex- sex vilket jag skulle hånlett åt om någon sagt det åt mig när jag var yngre att jag skulle gå upp frivilligt ,när jag hade möjlighet att ligga så länge jag ville.

Jag lägger mig också tidigare än förr ( vilket jag hade gjort förr också om jag kunnat) jag har nog alltid behövt ganska mycket sömn.

Nåja det är väl åldern som bidrar och mig gör det inget , man får ta vara på all tid att göra ingenting eller det man har lust med .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Ja då ska man iväg på jobbintervju , inte alls hundra på att jag vill ha nytt jobb men det skadar inte att kolla vad de har att erbjuda .

Det blir lite av en kick på någotvis, jag har hittat ett annat jobb jag tänker söka och det vill jag verkligen ha , så får hoppas att det inte ger dålig karma det här .


Likes

Comments

​Så har man sökt nya jobb och två intressenter har hört av sig det är ju kul. 

Ska ringa dem senare de ringde när jag sov så jag får väl höra av mig.  Det ligger förstås närmare där jag bor och skulle göra alt lite enklare men det är en annan kommun och en annan verksamhet så lite skeptisk är jag. 

Jag kommer att väga för och nackdelar emot varandra väldigt noga så får vi se sen.

Likes

Comments

Äntligen kom de , mina nya skor så nu kan jag börja röra mig lite lätt igen.

DE gamla var så himla uttgångna ändå väntar man i det längsta med att köpa nya.

Asics gel passar mig precis i storlek, läst osv supersköna tycker dom är snygga också.Likes

Comments

Första veckan :

- 2 kg.

midja - 6 cm

rumpa oförändrad

höft -4cm.

Jag får väl vara nöjd , måste varit otroligt uppblåst . Så utmaningen forsätter så får vi se om en vecka. fortfarande svårt att få i mig tillräckligt med fett men det går ju nedåt så får väl vara nöjd.

Likes

Comments

Idag kommer det första resultatet det ska vägas och mätas .....för att se om man gjort rätt .

Men först ska jag hoppa i säng o sova lite efter min jobbnatt. fortsättning följer .....

Kakaon på äggmjölken är uppdrucken så jag är både mätt och sömnig o så blir man varm av choklad . Natt på en stund.


Likes

Comments

Var så trött när jag kom hem i morse från jobbet att jag tänkte hoppa allt vad mat heter, men vet att det straffar sig så vad göra ?

Det allra snabbaste för att få något i magen är nog att mixa ihop en smoothie så det fick det bli.

i dl turkisk youghurt+ i dl vispgrädde + blåbär, ingefära lite kardemumma och lite kokosolja mixa och njut.

Störtdyk i säng och har sovit skapligt frukost/lunch blev.

2 Ägg o bacon med tjock ostskiva på äggen , avocado strösslade lite grönkålschips över - gott. Efter det en fettkaffe bestående av kaffe lite kardemumma lite kakao 1 msk kokosolja och lite grädde , står mig nog ganska länge på detta så det får bli lite rökt fisk inatt tror jag med något kokt ägg.Likes

Comments

Åhh vad vi väntar på denne lille plutt <3 och det dröjer ända till februari innan han kommer .

Det ska bli spännande så vi tjuvkikar väl lite på honom .(psst, mormor har köpt skor så han ska ha nåt på fötterna när han ska börja gå...)


Likes

Comments

Ibland trots nattarbete .

Besök hos yngste sonen med sambo , det var mysigt.

Hem o laga middag enkel biff på köttfärs gräddsås och tomater . Åt äggröra till frukost med räkstuvningen som blev kvar från i går och så kakao när jag kom upp idag. proteinrik kvarg med lite kolhydrater och god kolasmak med mig till jobbet , får väl bli lite "fett" te också inatt.

Tid hos optiker är beställt ska dit på tisdag så får vi se om ögonen ändrats.

Bågar beställda för provning.

Undrar om jag inte ska boka ett medium som kommer hem också.......spännande !


Likes

Comments

Det är svårt att planera maten när det är mycket en dag , började i alla fall dagen med varm choklad på äggmjölk sen iväg på kurs och i fikapausen blev det turkisk youghurt med lite bär o så kaffe.

Iväg till stan och inhandla en utelykta som jag velat ha ett tag och sen grönsaker med lågt kolhydrat innehåll . Tycker att Willys har bättre utbud och variation på grönsaker så det blev en rättika så jag kan göra gratäng och gröna bönor och lite annat.

Skynda sig hem och fixa med middag som idag blev stekt lax med räkstuvning och tomater, fetaost och skurna gröna bönor.

Sen ner i sängen för att sova några timmar innan jag går på mitt nattpass.

Inatt blir det blåbärste och så lite youghurt med blåbär och frön . Pumpa,sesam och solroskärnor.

räkstuvningen som blev över får bli frukost ihop med en snabb omelett i morgon bitti .

Likes

Comments