Tror nog att jag kommer ändra mina rubriker. Det står ju precis under rubriken när inlägget är publicerat så det känns lite onödigt att skriva det...
Hoppas ni tycker likadant, haha.

För att uppdatera er lite på saker i mitt liv så är det inte jättemycket som har hänt. Jag har fått mina nya glasögon. Mycket snygga!
Jag ska åka till Stockholm med mormor och mamma på fredag morgon och det kommer bli mycket kul. Mer tror jag inte det finns att berätta. Jag är på väg till Överby med min familj för att köpa en ny cykel till mig. Tror inte jag fått ny cykel på åtta år, så jag tycker det kan vara bra med en ny :))))


Hoppas ni har en bra påsk, och om ni inte firar påsk (som jag) så hoppas ni har en bra helg. Frivilliga kramar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har lyckats samla ihop mig igen, en bit i all fall.
Fredag kväll.
Helg.
Jag kan äntligen andas ut en stund.
Slappna av.
Jag önskar verkligen att jag inte skulle behöva må såhär.
Inte känna mig så pressad.
Hoppas ni mår bra, och om ni inte gör det hoppas jag att det kommer bli bättre.
Frivilliga kramar till er.

Likes

Comments

Jag går sönder.

Likes

Comments

Ja. Jag vet att rubrikerna innehåller grammatiska fel, jag märker det.
Nej. Jag tänker ej ändra på detta.
Detta är min blogg och här skrivs vad som helst. Allt är tillåtet. Förutom rasism, sexism, transfobi, funkofobi, särskrivningar och annat icke nödvändigt.
Jag har planerat ett inlägg väldigt länge som jag gärna vill skriva men är tyvärr inte riktigt redo för det. Inte fysiskt eller psykiskt. Men snart, jag lovar. Ett inlägg som jag skrev på min förra blogg men inte berättade om för de jag känner (förutom Hector, Denise och Adrian). Efter det inlägget så kommer jag få veta vilka människor en kan vända sig till, prata med om det behövs. Allt detta kommer snart men inte nu. Inte i april. Kanske i maj. Håll ut bara så kommer det.

Nu ska jag läsa Will Grayson, Will Grayson och snart sova. Frivilliga kramar till de som vill ha. Hörs snart.

Likes

Comments

Idag var det muntliga nationella prov som gällde. Det gick väl helt ok. Efter det var jag på Subway med Hector, Adam & Adrian. Kul kul.
Sen kom jag hem och upptäckte att det finns så jävla äckliga människor. Gå och gräv ner er i ett hål. Dra åt helvete. Ät bajs. Jag hatar er, jag hatar er.

Likes

Comments

Lördag, älskade lördag. Tänk att kunna uppskatta en dag så här mycket.
Igår var jag hos optikern med pappa och Hector. Mitt brytningsfel på vänster öga har förvärrats. Fint. Kommer bli halvblind. Jag valde ett par underbara bågar och de är klara om 10-14 dagar. Längtar!

Idag ska jag ner till N3 på musikloppisen. Hoppas jag hittar några bra vinylskivor så att jag kan föröka min samling.
Senare idag får vi se hur det blir. Jag trodde jag hade dagen klar men tydligen inte...

Hoppas ni mår bra och att eran lördag blir bra. Frivilliga kramar på er! ♡

Likes

Comments

Hur min sommar ser ut just nu:
• Uddevalla Solid Sound 12-13 juni med Adrian
• Way Out West 13-15 augusti med pappa
• Veronica Maggio 22 maj & Thåström 4 september på Liseberg
• Kvällspromenader
• Mycket mycket skoj
• Förhoppningsvis mer konserter
• Min sextonde födelsedag

Sommaren 2014 var väldigt bra men denna sommaren kan kanske toppa. Två festivaler istället för en. Hur bra är inte det?! Längtar till döds!!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på en av skolans hårda och obekväma träbänkar. Jag väntar på att svenskalektionen ska börja, att vi ska börja träna på de muntliga nationella proven.
Igår var det det första provet. Läsförståelse på svenska. Gick helt okej förutom att jag missuppfattade en hel fråga. Great Mathilda. Bra jobbat...

Efter proven gick jag hem (pga sjukdom...) och jag låg bara i min säng. Från 12.00 till 19.00 när jag hoppade in i duschen. Jag såg ungefär 6 avsnitt av Twin Peaks och sov. Intressant va?

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör (misstänker halsfluss vid det här laget...). Ni som har det jobbigt i skolan önskar jag er extra lycka. Frivilliga kramar till er så hörs vi senare ♡

Tipsar er som bor i eller nära Trollhättan att komma på detta! Vi ses kanske där :)

Likes

Comments

Idag var det en helt vanlig skoldag, men imorgon är det nationella prov i svenska. Längtar jag? Haha, nej.
För att tänka på annat åkte jag och Hector till Överby. Jag skulle ha en ny ring till min septumpiercing, en 2 millimeters ring. Fick jag en som var 2 millimeter? Haha, nej. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att mäta noga och se, eftersom det måste vara på precisa millimetern. Nu gör det ingeting eftersom jag ska fortsätta töja men jag skulle ju ha en som jag kunde ha nu... Jaja, köpt är köpt. Nu får det bli att bara vänta.

Hoppas ni i årskurs 9 därute i Sverige inte stressar ihjäl er över proven. Andas och drick mycket vatten, ät även frukt. Detta ska jag göra i alla fall och bara köra på.
Frivilliga kramar på er & hade det super bra!

Här får ni en underbar bild på solnedgången för nån vecka sen. Tänkt att det kan vara så vackert ☆

Likes

Comments

God morgon allihopa! Är det inte underbart att bli väckt tidigt en söndagsmorgon av en katt? Är det inte underbart att vakna upp med täppt näsa och inse att det är söndag?
Någon mer som fäller en tår?

Idag ser dagen väldigt chill ut. Jag hoppas att jag bara kan få slappna av (typ tredje dagen i rad...) och få friskna till lite. Nationella proven börjar på tisdag och jag är väldigt ledsen pga det.

Detta blev ett väldigt tråkigt inlägg, och jag ursäktar för det. Här kommer ett tips till alla som ej har nåt att göra: titta på Twin Peaks!! Min absoluta favoritserie just nu. Mycket, mycket bra. Eller läs en bok! Ett tips är Konsten att skapa en tjej av Caitlin Moran. Även den mycket bra.

Ja, nu får ni ha det så bra så hörs vi senare. Frivilliga kramar till er alla och kämpa på med vad ni nu gör!!

Likes

Comments