Header

Något jag ibland (eller alltid) kan känna är att vi (främst tjejer) har så himla mycket krav på oss själva.  Vi måste se bra ut (mest för att killar ofta ser istället för att tänka), ha snygga kläder, lagom mycket smink, en "fin" kropp, och en bra personlighet, för att bli omtyckt. Det är så galet sjukt, vi är alla likadana så vad spelar det för roll?  Vi är inte födda till att behöva leva upp till vissa krav som finns i "dagens samhälle", och behöva passa in liksom. Var er själva, skit i vad alla andra tycker, go 4 who you are typ. Vi är människor, inga robotar.. Speciellt när killar (och vissa tjejer) ställer så jävla många krav på sin partner. Hon ska vara snygg, rik,snäll, ha perfekt kropp, ha lagom med smink, tajta kläder och många vänner. Listan kan göras hur lång som helst, men ni fattar poängen? Det är samma med många tjejer, killarna ska vara smala och ha magrutor, ha swag eller typ vara "stilig" och yada yada. Man kan väl inte hjälpa om man föds olik alla andra och har ett utstickande utseende, eller många finnar. Alla är fan likadana och jag hoppas att folk inser det någon gång.
Bajs på alla äckliga bortskämda tjejer & killar som tror dom kan få vem som helst bara igenom att ha "stilen" eller umgänget.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har varit upptagen från igår till idag, så sorry för no update, men det är svårt när man är upptagen ju haha. Igår var jag i princip hela dagen med Elsa. Det var kul, och vi gjorde olika saker jag inte har orken till att berätta om. Sen gick hon hem och jag la mig. I morse vid typ 10 tiden åkte jag till torp. Hade ett halvt akut behov utav en ny sele/halsband och jag kunde samåka med en kompis till mamma så jag åkte med utan tvekan. Jag hittade selen jag ville ha, dock inte halsbandet men köpte ett annat iallafall. Sen fick jag med mig lite andra saker oxå vilket är svårt att undvika.😉 Sen när jag kom hem grejjade jag en del innan jag och Jowita gick till coop en sväng. Vi ska även sova över ikväll, så det ska bli kulkul. Om en timme typ ska jag äta tacoos👏
Bilden säger mer än 1000 ord!
                                      

Likes

Comments

Äntligen en ny sele och nytt halsband till Micke 😍Sen köpte jag även balsam, lip gloss (bara för att de var billigt, använder det typ aldrig), en consealer och ett hårband. 


Likes

Comments

christian, love, black and white, god, sleep, swag, are you born again?, quote, dark, Christ, care, yolo, redeemer, night

Likes

Comments

Hello. Imorgon är det fredag och damn vad jag ska sova, haha. Idag i skolan har det varit rätt så soft, lugna lektioner och inte så mycket jobb. Ska om en stund träna Micke lite, mest kommandon och ''tricks''. Kommer nog snart ha en bloggpaus, ni märker ju hur det går med bloggningen just nu, haha..
                                           

Likes

Comments

Som rubriken säger har jag i princip hela dagen pärlat mina hörlurar. Fett jobbigt och tog skitlång tid, men tillslut blev jag klar. Har även umgåtts lite med mamma och djuren, sen helt plötsligt var klockan 9 liksom. Nu ska jag sova, är så sjukt trött..

Likes

Comments

Hej på er. Igår vart ingen riktigt bloggning, men är inte på topp. Mår lite sisådär för tillfället, mycket tankar, och känslor. Det känns som att jag slungas mellan drömmar och verklighet, och har svårt att hålla isär vilket som är vilket. Vet inte ens vad jag vill längre. I vilket fall så har jag idag varit på stan en stund med Jowita, Hanna & Elsa. Vi gjorde inget speciellt, kollade i lite affärer och så. Hahah. Men det var fett kul iallafall. Ska plugga (😖) till någon läx-prov-test sak i engelskan snart..💩 Resten av tiden sen innan jag lägger mig ska gå åt åt att tänka, tänka, tänka, tänka.
                                                    

Likes

Comments

Ska bara göra lite mat haha😂👍🍝 Nyttigt och så vidare

Likes

Comments


Likes

Comments

Hejhej! Har lärt Micke ett nytt tricks idag, som jag kallar "dansa". Det går ut på att han ska stå på bakbenen och hoppa fram (eller just nu gå, då han inte fått så bra balans än) och kommer sedan att utöka så han får snurra runt.  Men det kommer jag bara om jag märker att han har bra balans på bakbenen vilket jag är rätt säker på att han har då han kan "upp" (där han ska sitta på bakbenen) och kan sitta så väldigt länge. Men nu ska jag gå ut med honom en sista gång för kvällen, så vi hörs!

Likes

Comments