I helgen så var vi på spa, vi åkte i lördags vid halv 11 på förmiddagen. När vi skulle checka ni så var inte vårt rum klart så vi bestämde oss att gå in på spat med en gång. Efter att ha spat hela hela eftermiddagen gick vi upp och checkade in och gjorde oss iordning inför kvällen. Vi gick till en italiensk resturang och efter många om och men så blev det var sin pizza(så glamoröst, hehe). Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet och hade en mysig lördagskväll.

På söndagen åkte vi till Media Markt för att jag har vart sugen på att köpa mig en kamera, sedan jag fick min iPhone 7+ har jag fotat väldigt mycket och nu vill jag ha en kamera som är bättre än iphonen. Men det blev inget köp då jag tyckte att jag inte fick den info jag sökte efter, för jag visste redan allt de sa (google is my friend), får gå till någon kamerabutik istället där dom kan sin grej. När vi kom hem kände jag att förkylningen hade smugit sig fram, så det blev en myssjuksöndag..

Kram
Betiel

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, hur mår ni idag?
Jag mår helt okej, tror jag har en förkylning på g... Alla på jobbet har vart sjuka det senaste och här hemma med så nu är det väl min tur? Men men... Idag vaknade jag vid sju men låg i sängen fram till åtta ungefär sedan gick jag upp och gjorde i ordning en kopp te och frukost. Samtidigt som jag åt kollade jag även på lite youtube klipp, hehe.

Igår fick jag sms avisering om att jag skulle hämta ut 2 paket. Ett paket var från lyko.se där jag beställde en hårfön med fem olika munstycken då jag verkligen behöver en med paddelborste. De andra paketet som var från desenio.se är två tavlor + två tavelramar i guld. Blev hur nöjd som helst med tavlorna, hårfönen har jag inte provar ännu...

Nu ska jag börja göra mig iordning inför dagens jobb.

Kram
Betiel

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej.

I helgen var det jobb som gällde så gjorde inget speciellt då men både igår och idag har jag vart ledig. Så igår blev det lite shopping, köpte ett par snygga everyday jeans, bikini, sneakers och lite annat smått & gått..

Idag varit en ganska lugn dag. Har tagit mig tiden att ringa viktiga samtal och fått ordning på saker och ting.
På eftermiddagen gick jag till gymmet och körde dagens pass.

Dagens pass, ben/mage.

Crosstrainer 10 min
Squats 15kg x 3
Utfall 6kg x 3
Benspark 12kg x 3
Benlyft 15st x 3
Russian twist 5kg/ggn50 x4
Situps 30 x 3

Kram
Betiel


Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt

Hej.
Jag ville bara tipsa er om dessa hår produkter, det har hjälpt mitt torra och livlösa hår. Mitt hår är fortfarande torrt och sedan har kosten en stor aspekt i det men produkterna har verkligen hjälpt mig.

Länk finns under bilden.

Kram
Betiel

Likes

Comments

Allmänt

Hej.

Igår hann jag med en del faktiskt. Först var det jobb 10-18 sedan var det en runda på torget för att köpa lite grejer för dagens kalas. Efter shoppingrundan ringde jag Hampus för att vi skulle ev. grilla hos hans syster men eftersom att han sov middag så körde jag ett pass på gymmet, när jag var klar var kl ca 20.00 strax. När jag kom hem var det snabba puckar som gällde för då skulle vi tydligen iväg ändå. Det var en mysig grillkväll.

Idag har vi firat mamma, hon fyllde år igår. Vi överraskade henne med lite käk, blommor och tårta. Hon hade ingen aning om att jag skulle komma, tanken var att familjen skulle komma hit men vi ändrade planerna och överraskade henne istället. Kom hem för en stund sedan och har precis sätt det sista avsnittet i serien Suits, är så deppig nu... Kan ju lätt säga att det är en utav det bästa serierna.

Nu är det dags att göra sig ordning läggdags.

Kram
Betiel


Likes

Comments

Allmänt

Hej.
Jag tänkte att jag skulle börja blogga nu framöver, vi får se hur länge det varar med det kan ju bli spännande. Här kommer ni får se och läsa lite smått & gott, hehe...

Likes

Comments