”Trenchcoaten slickar huden medans jag går mot busshållplatsen. Dropparna tävlar sig ner mot marken. Träden lyser av alla möjliga färger i höstens kulörer. Klockan slog precis noll-sju-femtio-två. Jag inväntar bussen. Det finns så mycket som snurrar runt i mitt huvud. Jag vill dela med mig till någon men vet inte vem.”

Hej! Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag precis insåg att det bara är femton dagar kvar till halloween! Desto värre är att det bara är sjuttio dagar fram till julafton! Men vet ni vad? Det värsta är varken halloween eller julafton. Det värsta är att man inser att tiden går förbaskat snabbt. Jag vet knappt vad jag gör av min tid. Eller jo… Det vet jag visst. Antingen är det kompisar, pojkvän, plugg, familj eller serie. Där har ni listan på mitt liv. Är det allt? Ibland gör man ju extra saker som tillexempel att gå ut en runda, träna, fotografera, skriva, läsa men i helhet så är nog de fem sakerna på listan allt jag gör. Mitt liv.

Aja, för att gå vidare med mitt inlägg så kan jag berätta att häromdagen var jag i Jönköping! Det var hur mysigt som helst. Vi gick och kollade lite i affärer, för att inte tala om A6 (ni vet det där shoppingcentret lite utanför stan) där var det hur mycket människor som helst. Tydligen var det någon höstmarknad där affärer hade ställt ut rea produkter utanför deras skyltfönster. Några stånd bjöd på ostar och det var bara en riktig mysig stämning som fick mig att tänka på julen. Jag tycker inte om julen, jag älskar den! Jag vill ha jul! Det är ju en av de mysigaste högtiderna på året, eller vad säger ni?

-När snön har lagt sig, man köper brända mandlar, skyltshoppar och myser av stämningen. Åh, vad jag längtar!

Från en fika i Jönköping City, mysigt värre!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

''What a wonderful day'', det kan man verkligen påstå. Lite rått har det vart idag med solen har lyst på som bara den. Riktigt höstväder vill jag ändå påstå att dagen har bestått av.

Hej på er sötnosar! Hur mår ni? Allt bra? Om inte så ta en kopp te och värm dig under en filt. - Lösningen på allt.

Dagens inlägg kommer bestå av BILDER!

Likes

Comments

I am who I am

''Vem är du? Ja, vem är jag egentligen? Det är nog en av de svåraste frågorna att besvara eftersom det finns så mycket som gör mig till den jag är. Själv avskyr jag att besvara den frågan eftersom den känns så simpel men djup.

Du har sett mig gå förbi ett x antal gånger utan att säga hej. Du har läst om mina tankar och sett mina bilder som jag postat upp på mina sociala medier, kanske till och med slängt in en kommentar eller två. Men vem är jag egentligen? - Den där glada, spontana tjejen som tar skolan seriöst. Eller du kanske skulle beskriva mig som en sån där som inte skulle passa in i ditt gäng.''

Hej på er! Det var ett par dagar sedan sist. (Nej jag har inte gett upp på bloggvärlden än...) Idag hade jag tänkt att göra ännu ett inlägg då jag går in lite mer på djupet, nämligen försöka få er att lära känna mig en gnutta mer.

Ett par bilder från helgen, mysmys! <3
1. I skolan är jag den seriösa. Det är sant. Jag pluggar och pluggar och pluggar eller åtminstone försöker plugga... Just nu har jag ingen aning om vad jag skulle vilja plugga vidare till men helst vill jag ha betyg som räcker för att plugga till det jag vill bli. Sedan älskar jag att lära mig nya saker och få en uppfattning om hur vårt samhälle är uppbyggt och fungerar.
2. Jag är lite av varje. Skulle du be mig att kategorisera mig själv så skulle det inte fungera. Jag tycker nämligen om flera saker. Exempelvis: Jag skulle vilja gå ut i skogen och upptäcka naturen samtidigt som min drömstad är New York. The Big Apple är verkligen en stad som jag vill besöka minst en gång i mitt liv.

3.Akustisk musik på kvällen. Jag älskar musik, det gör vardagen färgglad. På kvällarna brukar jag varva ner med akustisk musik som väcker mitt ''lugn'' och gör mig sömnig, är det bara jag som fungerar såhär?

4. TE.TE.TE. Te är favoritdrycken under alla årstider men speciellt under hösten. Jag vet inte riktigt vad det är som gör att det är extra mysigt att dricka te under höstsäsongen men gott är det.
5. När jag var liten ville jag bli skådespelerska. Jag hade en stor önskan att ansöka till teaterklubbar och bli skådespelerska men drömmen gick över när jag insåg hur hård konkurrens det är där ute, min ambition var helt enkelt inte tillräckligt hög.

6. Att redigera bilder och videos är en hobby som legat nära hjärtat ett bra tag.

7. Ett av mina största mål är att bli organiserad. Jag är/ har vart så otroligt slarvig att jag tillslut bestämde mig för att försöka bli organiserad.

8. Jag har hållit på med Youtube tidigare och vill börja igen. Tiden räcker dock knappt till och eftersom jag sätter ribban ganska högt upp så krävs det en god bakgrund,bra utrustning och veta till 100% att videorna blir bra. Kände väl att jag inte riktigt nådde upp till alla målen då... ( borde jag börja igen? )

9. Jag är alltid rak och ärlig. Vad vinner jag på att ljuga? Helt ärligt har jag inte riktigt mage till att ljuga inför människor, det känns så fel. Är lite rädd att folk blir ledsna för att jag alltid säger sanningen och den kan svida lite ibland...

10. Shopping kan vara en av de bästa sakerna jag vet. Problemet är bara att när jag väl åker och shoppar så kan jag gå i butik efter butik och inte köpa en enda sak och sedan gå hem. Anledningen är för att jag är snål och tänker hela tiden: vill jag verkligen ha det här? Passar detta in i garderoben? Eller vill jag lägga pengarna på annat?

Likes

Comments

’’Jag blundar och drömmer mig iväg till en annan värld. Huvudet bankar. Vad ska jag göra nu? Hur ska jag få det att fungera? Andas in. Andas ut. Jag möts av en sval vindpust.’’

Hej på er läsare!

Jag tror att de flesta av er kan hålla med om att man ibland hamnar i perioder då man tänker lite extra. När man överanalyserar saker som man annars inte tänker på…

Själv skulle jag beskriva mig som en person som alltid tänker. Vissa dagar är det en styrka andra dagar en svaghet. Jag trivs med att tänka, lustigt va? Under just denna perioden av mitt liv så finns det tre saker jag känner att mina tankar hela tiden återkommer till.

''Fokusera på plugget och prestera ditt bästa''
  • 1.Skolan. Kanske det mest förutspådda men väldigt viktigt. Sommarlovet tog slut för inte så längesedan. Skolan började och dessutom var det en helt ny skola med nya lärare och vänner. Skönt för omstart. Men det är ju nu allt börjar. Nya människor som kommer att ha en inverkan i mitt liv. Säkert kommer jag utsättas för avgörande situationer som påverkar min framtid. Vem är jag? Vem vill jag vara? ’’ Fokusera på plugget och prestera alltid ditt bästa, mer än så kan du inte göra. ’’
''Finnas där, lyssna och visa respekt''
  • 2.Hur är man en bra vän? Vi har nog alla ställt oss själva frågan; hur är man egentligen en bra vän? Finns det ens något recept på det? Tveksamt. Jag tror på att man ska finnas där, lyssna och visa respekt för att vara en god vän.
''Och sen då?''
  • 3.Framtiden. Vad vill jag jobba med när jag blir äldre? Kommer nya arbeten utvecklas tills jag skaffar jobb? Förmodligen. Vart vill jag bo? Med vem? – Det kommer med tiden, tänk inte för mycket på det där.

Jo, jag tänker på det eftersom jag vill verkligen vara nöjd med mitt liv. Om man har ett liv så tycker jag att man ska utnyttja det till fullo. Att sätta upp mål i livet och sedan nå dem, det finns ju inget härligare!

Ett djupt inlägg, men med viktiga ämnen att ta upp eller vad säger ni? Känner ni igen er i något eller är det bara jag?

Likes

Comments