Header

Igår var det som sagt big lake. En utav dom bästa crusingarna på hela åter enligt mig. Det började lite tråkigt igår då det var skitväder, men dom flesta kom ändå med humöret på topp och det vart en hel del bilar. Lite senare på dagen sprack det äntligen upp och vi fick till och med lite sol!

På sista bilden knäppte Viktor sekunden efter att syrran hade slagit till mig i ansiktet, om ni undrar över min min och hennes nöjda leende...

Likes

Comments

Igår åkte jag, mamma, syster och farmor upp till stackmora trädgård. Det är så mysigt att bara strosa omkring där och kika på alla blommor. Hahah lät lite som färdnian där. Det var dock riktigt jobbigt att vara inne i växthusen, det var så kvavt att det knappt gick att andas.

Efter stackmora åkte vi ner till kaffestugan i orsa. Tycker nästan bättre om den kaffestugan än den i mora.

Likes

Comments

Igår kväll tog jag och mamma cyklarna ner till sjön för att kolla och fota solnedgången. Det var så jäkla fint! Som jag även har sagt innan så är det så lätt att fota sådana här saker med min kamera då den nästan gör allt jobb själv. Kameran jag har är Canon 750D ifall någon undrar.

Likes

Comments

I lördags var jag och fjällvandrade i Idre. Det var min bästa kompis Mimmi som hade det som gymnasiearbete. Hur fint som helst där uppe! Tyvärr orkade jag inte ta mig hela vägen upp på Städjan, men mitt mål är att kunna ta mig högst upp i toppen någon gång.

Likes

Comments

Idag gick jag ner till sjön och fotade Michelle lite. Det var riktigt skönt att få svalka av sig i vattnet (bara fötterna) då det var så jäkla varmt idag. Lyckades till och med att bränna nacken..

När vi kom ner så fick jag direkt syn på ett par med kanadagäss. Ville verkligen få bra bilder på dom men jag vågade inte gå så nära då dom kan vara aggressiva ifall dom har ungar i närheten plus att jag är skit rädd för fåglar. Det är någonting med deras spetsiga näbbar och små, elaka ögon som gör att jag håller extra avstånd.

Likes

Comments

Igår stack jag och mamma iväg på hundträff i östnor. Det är så kul att få träffa andra hundar från Spanien, Portugal m.m och få veta deras bakrund och hur dom har utvecklats. När vi kom dit så var det först samling och Malin som håller i det hela räknade ihop alla hundar, det var sammanlagt 50 hundar som endast var utländska plus andra ''vanliga'' hundar. Efter det gick vi en liten promenad runt östnor, super skönt i det varma vädret. Sen bästa biten på dagen var fikat när vi kom tillbaka! Snacka om att vi hade en utslagen hund efter den dagen.

Likes

Comments