Header

Idag har jag haft en riktigt bra dag, åkte först till lanthandeln i Hansjö med syrran, hennes kille och farmor. Så mycket fina saker, det gäller verkligen att hålla hårt i stålarna när man går runt där. Men var riktigt duktig och köpte faktiskt ingenting. Efter det åkte vi till Orsa kaffestuga och käkade lunch. Snor gott som vanligt!

När vi kom hem igen så stack jag och syrran ut med hästarna som var riktigt vår pigga. Alltid lika roligt! Ett stort plus var ju också vädret, varmt och sol. Inte långt kvar till sommar nu, kan knappt bärga mig tills alla cruisingar drar igång!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det som sagt big lake. En utav dom bästa crusingarna på hela åter enligt mig. Det började lite tråkigt igår då det var skitväder, men dom flesta kom ändå med humöret på topp och det vart en hel del bilar. Lite senare på dagen sprack det äntligen upp och vi fick till och med lite sol!

På sista bilden knäppte Viktor sekunden efter att syrran hade slagit till mig i ansiktet, om ni undrar över min min och hennes nöjda leende...

Likes

Comments

Igår åkte jag, mamma, syster och farmor upp till stackmora trädgård. Det är så mysigt att bara strosa omkring där och kika på alla blommor. Hahah lät lite som färdnian där. Det var dock riktigt jobbigt att vara inne i växthusen, det var så kvavt att det knappt gick att andas.

Efter stackmora åkte vi ner till kaffestugan i orsa. Tycker nästan bättre om den kaffestugan än den i mora.

Likes

Comments

Igår kväll tog jag och mamma cyklarna ner till sjön för att kolla och fota solnedgången. Det var så jäkla fint! Som jag även har sagt innan så är det så lätt att fota sådana här saker med min kamera då den nästan gör allt jobb själv. Kameran jag har är Canon 750D ifall någon undrar.

Likes

Comments

I lördags var jag och fjällvandrade i Idre. Det var min bästa kompis Mimmi som hade det som gymnasiearbete. Hur fint som helst där uppe! Tyvärr orkade jag inte ta mig hela vägen upp på Städjan, men mitt mål är att kunna ta mig högst upp i toppen någon gång.

Likes

Comments