Det var ett tag sen man upd, men man har cokk mycket att göra nuförtiden. Aaa men nu har halva höstlovet borta och jag har bara haft det soft, för det är det man ska göra när man har lov ;) Det har vart mycket skit inte bara skola å sådant utan allmänt typ som vev.... Men jag har även fyllt år och jag blev 13 BaSt🥂 hah känner ingen skillnad dock.

Aaa men det ksk kmr fler inlägg idag såå håll utkik elr vad man säger.

(Förkortningar kan före komma och lite slang ord)

✨Insta //Betanyatewelde , ✨Snap // Pimpom3 igga bara namnet, palla nt byta..

Ses i nästa inlägg dåå ciaoo

💯LYSSNAR PÅ DENNA LÅT NUUUUU💯

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


(asså shit vad kul) Liksom jag har skapat en blogg hur sjukt är inte det?! Ni undrar nog säkert vem jag är.

Jo jag heter Betanya och är 13 år gammal , Går i 7:an och bor i Stockholm. Lite (BASIC) fakta om mig. Jag är tjej som ällllskar att göra (kaozz) med mina vänner under helger och efter skolan... Men jag satsar fortfarande på skolan och pluggar hårt ;)) Jag gillar även att skratta skitmycket för den delen , Och jag är en person som inte skäms utan gillar att hitta på saker!! De sakerna kommer jag såklart dela med mig på min blogg ( ksk därför jag skapade en blogg :)

Jaja jag har mycket läxor och prov m.m men tror fan ingen vill läsa om att jag har massa skit på G hahaha... Så på denna blogg blir det bara massa skoj å lite om min vardag , det kan hända att det blir mer bilder än text pga att tror det är mer intressant när ni får se bilder än att läsa, aja det var lite om mig och hur jag tänkte skapa denna BLOGG!!

Puss & puuss // Betanya <3


Likes

Comments