Vardag, Fotografering

Gamla bilder från en av mina tidigare bloggar.

Planen var att jobba i snitt 4-5 timmar per dag, men blev ändrat till 8.
Det spelar inte mig någon större roll, men mycket som jag hade tänkt hinna med under veckan hamnar lite mer i bakkant. Bland annat så hade jag tänkt hinna på Ikea redan igår, men orken fanns inte efter första dagen tillbaka på jobbet. Idag var jag så trött att jag knappt orkade göra något. Så därför blir det uppskjutet lite länge. En annan sak är den del skola jag hade tänkt göra. Får skärpa mig nu och faktiskt se till att göra det. 

Annars är det bra. Lite tråkigt väder här i Umeå, men det är sådant man kan stå ut med. ​Ha en super fin kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Veckans blogg

Hej, här kommer vinnaren av veckans blogg v.42. 

Vinnaren heter Michaela och bloggar på The small town gal. Michaela skriver på bloggen i form av en dagbok där vi får för följa vardagen med mycket olika tips om framförallt musik. 


I samband med detta tänkte jag också passa på att starta nästa veckans blogg. För att delta måste du:

• Kommentera inlägget, exempelvis "Jag är med" eller liknande.

• Följa min blogg på Nouw, har du en annan bloggportal räcker det med att kommentera.


​Lycka till!

Likes

Comments

Inspiration, Skola, Vardag

Bilder från We heart it.

Lugn och skön söndag idag.
Om några timmar sätter jag mig på tåget hem till Umeå. En ledig vecka i skolan och mitt gamla jobb behövde vikarie så varför inte? Veckan kommer också innehålla lite förberedelser inför den nya kursen Marknadsföring. Annars så blir det nog en lugn vecka för att återhämta sig och orka fortsätta fram till jul.

Hur ser eran vecka ut?

Likes

Comments

Skola, Umgänge

Bilder från We heart it.

Okej, sådär kommer det inte gå till.
Men ikväll ska jag till en klasskompis på lite tentafest kombinerat med inflyttningsfest som jag har förstått det. Kommer bli super mysigt. Och skönt att slappna av och veta om att jag inte måste plugga imorgon.

Nu ska uppdateringen bli bättre! Jag lovar. Tentap är över för den här gången!

Likes

Comments

Jag har tänkt köpa en ny kamera.
Vilken av dessa kan jag tyvärr inte välja av. Nikon D750 eller D500. Är det någon som har någon av dem? Vad tycker du om den isf? Är du nöjd? Rekommenderar du den? Osv.

Likes

Comments

Detta är vad min dag har bestått av.
Endast plugg. Kom just precis hem från skolan. Övningsuppgifter inom Processrätt är nu klara inför morgondagens övningspass. Lite byggnadsteknik inför tentan är också avklarat. Bara tre dagar kvar nu, känns ändå skönt att få det överstökat snart så man kan slappna av ett tag.

Vad har din dag bestått av?

Likes

Comments

Irland 2016, Resor

Bilder från We heart it.

Den tjugosjunde till trettionde december åker jag på en snabb visit till Irland.
Min storasyster Sara bor och jobbar på en hästgård i Irland för tillfället. Där åker en rätt stor del av den närmaste släkten dit den tjugosjunde december för att hälsa på henne. Jag är den enda som åker hem på kvällen den trettionde eftersom att jag vill vara hemma över nyår (egentligen den första januari eftersom det är min och Niklas årsdag). Därför blir det en väldigt kort resa för mig. Men det blir kul ändå! Irland är ett sånt där land som har stått på min bucket-list länge.

Likes

Comments

Vardag, Skola

Bilder från We heart it.

Godmorgon.
Tisdag. För mig innebär det som vanligt tenta plugg. Men idag har jag föreläsningar. Klockan ett är det en föreläsning med Mäklarhuset och efter det en sista föreläsning inför tentan (en sista föreläsning med nytt område att gå igenom iaf) i byggnadsteknik.

Ha en toppenbra dag!

Likes

Comments