View tracker

Skola, Vardag, Ätbart

Imorse när jag vaknade kände jag verkligen för en god och ordentlig frukost. Åkte därför till affären och handla allt från pålägg till gröt. Trotts att vi åt en hel del så finns det fortfarande mycket kvar. Yoghurten hann inte någon av oss röra till exempel. Men gott var det åtminstone, och mätt är jag kan jag lova.

Niklas har åkt iväg för att hjälpa en kompis att hämta en ny soffa. Jag ska själv sätta mig och förbereda inför måndagens seminarium, sista rycket nu innan jag får gå på lov.

Vad ska du göra idag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Bäst hittills denna vecka: Det bästa den här veckan var taco-tisdagen med tre tjejer ur min klass. Jag tycker det är väldigt trevligt att träffa de utanför skolan också. Då kommer man ut ur studiebubblan lite.

Sämst hittills denna vecka: Utan tvekan är bristen på motivation det sämsta den här veckan. Kroppen har gått i ide - vilket leder till till konstant trötthet, och hjärnan har tagit jullov. Motivationen är alltså en bristvara just nu som får mig att vilja ligga i sängen hela dagen och titta på film.

Det här tänker jag mycket på: Just nu tänker jag framförallt på allt jag behöver komma ihåg att göra innan det är dags att åka hem till mina föräldrar på jullov. Detta är bland att allt jag behöver för att klara mig där i nästan en månad, till exempel; studietillbehör, kläder till både jul och nyår, allt som behövs till Irland osv. En hel del att komma ihåg.

Vad jag har på mig idag: Idag har jag haft på mig ett par svarta Now and Then byxor, vitt linne och en kofta från Odd Molly.

Fredagssminket: Dagens smink har varit väldigt enkelt - endast mascara och lite färg på ögonbrynen.

Nästa vecka ser jag fram emot:
Framförallt ser jag framemot att gå på ett tidigt jullov nästa vecka. Från och med måndag eftermiddag är jag helt klar.

Vad jag gör denna fredag: Imorse var jag på gymmet för ett snabbt litet pass. Efter en dusch fick jag pallra mig iväg till skolan för att göra en opponering tillsammans med min grupp i marknadsföring. Resten av kvällen har använts till tacos och en mysig hemmakväll med Niklas.

Morgondagens planer: Imorgon behöver jag slå in julklappar, börja packa inför jullovet och förbereda för seminariet på måndag eftermiddag. Utöver det får jag se vad dagen erbjuder, men tänker försöka ta mig till gymmet för lite träning också.

Vad jag ska göra på söndag:
På söndag lär jag göra det som blir kvar på lördag haha. Är väldigt bra på att skjuta upp saker.

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Fotografering

Nikon D3100 + 70-300mm 1:4-5:6

Låg här i sängen imorse och såg genom fönstret hur fint solen lyste genom trädgrenarna. Tyvärr rör sig solen otroligt fort nu så jag hann inte ut i tid för att fånga det på bild. Sprang däremot på en fin frostig buske som fick ställa upp som motiv istället. Snön har kommit tillbaka, så nu har vi runt en decimeter snö åtminstone.

Idag har jag ingen föreläsning så tar det lugnt just nu innan jag ska sätta igång dagen. På schemat står lite städning, träning och studier. I eftermiddag ska jag träffa några kompisar och laga tacos, det blir kul!

Vad ska du göra idag?

Likes

Comments

Inspiration, Inredning, Wanties

Inlägget innehåller #metapic länkar!

1. Ljusstake HÄR // 2. Ljuslykta HÄR // 3. Koppar HÄR // 4. Julgranskulor HÄR // 5. Prydnad rådjur HÄR // 6. Prydnad rådjur HÄR // 7. Sängkläder HÄR // 8. Prydnadskudde HÄR // 9. Prydnadskudde HÄR

Här kan ni se lite julpynt från Design Online som jag inte hade tackat nej till. Jag föredrar överlag stilrent och vitt/grått. Självklart är det extra mysigt med rött på jul, men lite vita saker skulle jag inte dö av. En lagom blandning kanske?

Vad gillar du för julpynt?

Likes

Comments

Makeup, Shopping

Inlägget innehåller #metapic länkar!

Frans serum HÄR // Läppstift HÄR

Detta är vad som kom i paketet från Lyko. Ett frans serum som heter Xlash Pro (nämnde denna i återblicken över november), har använt denna lite hittills. Men det är alldeles för tidigt för att se resultat. Anledningen till att jag har valt att köpa denna är för att mina fransar har blivit väldigt korta och nötta efter den senaste omgången av fransförlägning. Utöver serumet så fanns det också ett matt läppstift grå Isadora. Färgen är sjukt fin, så där perfekt mörkröd och matt dessutom. Är väldigt nöjd över dessa köp.

Likes

Comments

Vardag, Fotografering

I helgen är det en julmarknad i Gammelstaden i utkanten av Luleå. Jag tog med mig Niklas och gick runt en liten stund. Med betoning på en liten stund. Idag har det varit runt 17 minus grader, och jag hade ingen koll på termometern när vi for. Så några frusna tår fanns när vi kom hem. Kröp ner i sängen under några täcken tills jag skjutsade Niklas till några av hans kompisar och åkte raka vägen hem och kröp ner i sängen igen. Här tänker jag nog stanna resten av dagen och se på mysiga filmer!

Vad ska du göra ikväll?

Likes

Comments

Inspiration, Kläder och accessoarer, Wanties

Jag tror inte att jag är ensam om att leta efter en nyårsklänning. Här lite av de klänningar som jag har hittat och funderar på. Lite gott och blandat kan man väl säga! Många av klänningarna finns även i andra fina färger. Jag är väldigt sugen på nummer fyra eftersom wrap klänningar sitter väldigt bra på mig.

Likes

Comments