Header
View tracker

Boken En droppe midnatt var ett självklart köp, i onsdagskväll fick jag boken signerad av Jason D. Timbuktu. Jag ska med ära läsa om denna fantastiska man, hans liv och hans tankar.
Tack Jason för du delar med dig av dig själv

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är det dags igen, dags att börja träna för halv marathon i Maj. Jag kommer för andra gången att springa 21km i Göteborg!! Göteborgsvarvet är en folkfest, hela Götet är ute och hejar. De va inte en enda bit där inte stod någon som hejade, så häftigt. Första gången var i år. Nu vet jag hur roligt, jobbigt, häftigt och jävligt det är att springa 2.1 mil! Trots att jag vet hur långt varvet är så vill jag göra det igen. Jag startade tillsammans med en av mina bästa vänner Jessica och bara det gjorde hela grejen så mycket bättre! Det var i januari jag kom på att jag skulle springa (jag trodde att de va en mil innan jag gjorde anmälan) då var det 4,5månad för att träna upp löparen inom mig. Den personen fanns inte, jag började verkligen från noll, jag har alltid avskytt att löpa. I somras slog jag rekord på milen, 1timme och 1 minut. Jag hade inte ens löptränat på hela sommaren och i augusti sprang jag Midnattsloppet tillsammans med en gammal fotbollskompis. Vi tillsammans tog oss i mål på en bra tid! Förbättrade mitt rekord med 8minuter, vilket är rätt mycket.
Nu är det iallafall högtid att ta på löparskorna igen efter en grov träningssvacka.. Jag ska komma tillbaka, träna hårdare och springa fortfarande!

Likes

Comments

View tracker

Ibland har jag "tänkar-dagar" och idag är en sån dag. Jag har under de senaste året känt att jag inte längre orkar med människor som inte kan behandla andra väl. Jag varit i incidenser där killar som man tror är vänner gått på och kränk och "kastat" skit på mig. Och andra personer som svikit mig på andra sätt. Jag tar ingen skit längre, jag ser ingen anledning till att lägga tid på folk som inte kan behandla mig eller mina nära väl. Jag har även sett vuxenmobbning.. Det är den viktigaste och svåraste man försöker att stoppa bland barn och ungdommar!! Så händer det bland vuxna!? Människor som alltid varit vänner, vänder ryggen mot enstaka personer och fryser ut. Det värsta är att den gruppen av personer som bara ser på, det är dem som tillåter detta! Går folk in och försvarar eller säger ifrån så bli oftast inte situationerna lika illa eller så slutar det.

Det är viktigt att må bra, att känna sig trygg och vara glad. Får jag inte känna detta så är det inte jag, jag är en glad människa och jag tänker inte låta någon ta de ifrån mig. Från och med nu så kommer jag att lägga vikt på de som höjer mig och ta ett steg ifrån om de sänker mig. Det är viktigt att man är självgod ibland, det är slutändan du själv som måste må bra. Ta vara på de bra vännerna och det är viktigt att värdesätta dem. Jag är så tacksam för de tjejkompisar jag har, dem är fantastiska! I de bästa och i de värsta stunderna har jag dem!

Likes

Comments

Likes

Comments

Livet blir vad du gör det till.

Likes

Comments

På Apoteket på Mobilia kan man under denna veckan göra hörselkontroller och jag tog tillfälle till akt. Har känt att jag haft problem med hörseln och nu är det konstaterat.. Läkaren kollade i mina öron för ibland kan man få en vaxpropp som man bara behöver behandla för att bli av med. Men mina öron såg sina ut förutom att jag hade ett ärr i höger öra, min trumhinna har alltså spruckit och läkt ihop igen. Sedan fick jag ett par hörlurar och testet började i mitt högra öra, hörde olika toner och varje gång jag hörde en ton så skulle jag tycka på en knapp. När jag bytade till vänster öra hörde jag en ton som jag inte hört på höger öra och då tänkte jag direkt att de va något på tok. Jag berättade även om att det "ringer" i höger öra en kort stund och då sa hon högt och tydligt.. Tinnitus! Jaha men mer sa hon inte om de utan fortsatte och berätta att jag har en hörselnedsättning på mitt högra öra.. Det är ingen grov nedsättning vilket jag är glad över men INGA hörlurar i öronen mera! Ingen högmusik eller höga ljud. Jag måste vara försiktig och kolla hörseln en gång om året iallafall. Man lever ju mer eller mindre med sina hörlurar men nu får jag utesluta dem..

Likes

Comments

Jag och min vän Mikaela älskar cheesecake och är nu på jakt efter de godaste receptet. Igår var andra gången och då gästade Daniella oss till middagen. Efter en lång dag i stan på jakt efter en festklänning så började matlagningen, tacopaj. Klassiker men mycket gott! Cheesecake bakandet är så roligt i sig, första gången blev det en riktigt miss. Haha. Denna gången blev den mycket bättre men inte tillräckligt bra. Vi åt den även när den va lite ljummen. Den skulle stått i kylen betydligt längre. Men det var en god smak och konsistensen blev bra. Jakten på den perfekta cheesecaken fortsätter och har ni några tips eller bra recept så lägg en kommentar nedan. Tack :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Vad är bättre än en kväll med sin bästa vän, massa gott snacks, en mysig hund och bara massa tjejsnack?!

Likes

Comments

Reglerna är:

1. Nämn vem personen är som nominerat dig och tacka.

2. Svara på de elva frågorna som ställts till dig.

3. Nominera elva stycken nya bloggare.

4. Ge de bloggarna du nominerat elva stycken nya frågor.

Tack till @Misstossequeen för nomineringen, här kommer mina svar!

1. Vilken typ av blogg gillar du att läsa?
Jag läser lite olika typer. Det är nog lite beroende var jag själv är typ, är jag inne i effektiv träning så läser jag mest träningsbloggar.

2. Vad har du för telefon?
iPhone 6s

3. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen?
Ja de allra första jag gör är att gå på toaletten.. Haha.

4. Vilken är den bästa högtiden?
Midsommar!!! Sommar, vänner och massa blommor!

5. Kan du nämna tre saker från din bucketlist?
Resa till alla kontinenter.
Lära mig skjuta pilbåge (hunger game fan)
Hoppa bungyjump
(Jag checkade av ganska många grejer detta året. Kryssning, bergsklättra, springa halv marathon och resa till USA)


6. Är du religiös? Om ja, vilken religion?
Nä jag tror på glädje till livet.

7. Vad gillar du med min blogg?
Det händer alltid något roligt på din blogg, länk byten, tävlingar osv. De är kul! Jag gillar även att du oftast har bilder till dina bra texter, man får vara med ännu mer i vad som händer då när man kan se. :)


8. Vilken är den bästa högtiden?
Samma fråga igen hehe, midsommar!
Näst bäst är julen!!

9. Är du singel eller i förhållande?
Förhållande sedan ca5år tillbaka.

10. Vem är din inspiration i livet?
Jag inspireras av flera personer på olika sätt, jag försöker att inspireras av de bästa från olika personer. Försöker alltid att vara mitt bästa jag, ta efter bra egenskaper och jobba på de som är mindre bra.

11. Vad gillar du med din egen blogg?
Ja jag försöker skriva om de bästa som händer i mitt liv, som resor och äventyr. Men även så kommer lite bitar av mitt "vanliga" liv också, men fokus på de balla som jag senare i livet kan gå tillbaka och läsa och se bilder ifrån!


Mina frågor till de nominerade är:

1. Vad jobbar du med?

2. Vad gillar du bäst med hösten?

3. Hur tror du ditt liv ser ut om fem år?

4. Vad gör du på fritiden?

5. Vilken är din favorit serie?

6. Vilket är ditt bästa reste tips?

7. Utövar du någon sport, vilken?

8. Facebook eller instagram, vilken tycker du mest om?

9. Vilken är din bästa personlighet?

10. Hur tycker du att en chef ska vara?

11. Om du fick förändra en sak i världen, vad skulle de vara då?


Jag nominerar:

@emiraa @janeljunggren @jonnabjarneteg

@miiiimmiiiiz @Tounlo @elingibson @EmmaWallius @ninnisfamilylife @feliciaaronsson @EllieJohansson1 @UtrolignokLikes

Comments