Header

Göteborg Ullevi - Coldplay worldtour 2017
På läktaren på Ullevi satt vi och nöjda över att vi fick tag på biljetter till andra konserten som såldes slut på tio minuter. Jag som inte hade några förväntningar visste inte att jag skulle bli så tagen av konserten som strax skulle sätta igång. Solen sken fortfarande över Göteborg och in på scen kommer Coldplay med konfetti och raketer skjuts iväg. Chris Martin är så himla fantastisk då han hälsar, tackar och välkomnar hela arenan, sektion för sektion. Publiken är viktigt för honom och man känner verkligen hur aktiv han är med publiken och han älskar de! Och vi älskar de. Snart kunde vi inte sitta längre, stående dansandes och händerna i högsta grad - lyckliga och fångade av stämningen och musiken. Viva la vida och fix you är mina favoriter och håret över hela kroppen stod och jag var helt tagen av allt. Det var så häftigt. Ballonger och lysande armband var också något som gjorde det lilla extra under konserten. Wow vilken feeling asså. Det är så lite extra saker som gör att stämningen höjs ännu mer och i slutet av konserten så sjöng Chris (på svenska) "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och sen fortsatte hela publiken. Vilken grej att han övat in de bara för att de skulle spela i Göteborg. KUNGAR!
Kan bara säga att detta var min första Coldplay konsert men absolut inte den sista.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Fem taggade brudar styr bilen mot Göteborg och Coldplay. Jag som inte är jätte insatt i Coldplays album och bakgrund hade inte några förväntningar. Jag har bara hört så bra om deras konserter och de har ju såklart grymma låtar. Jag såg framemot konserten men hade lixom inga krav. Vi lyssnade på Coldplays låtar och taggade under den tre timmars långa bilfärden till Göteborg. Vi hade blivit rekommenderade att äta på Bar Himmel, en restaurang på Götaplatsen. Det häftigaste med Bar Himmel är att man äter ute på en terass och har utsikt över Götaplatsen och Poseidon-statyn. Poseidon har jag en speciell relation till haha. När man springer Göteborgs varvet så springer man längst avenyn och upp för att runda Poseidon och neråt igen och då är man alltid så trött och har så ont i kroppen efter 18-19km bakom sig och man vet att de e fortfarande ett par kilometer kvar till mål. Så jag måste säga att det var så härligt att sätta sig och dricka öl på denna platsen och bara njuta.

Likes

Comments

Jag har sedan arton års ålder haft bil och körkort men efter fyra år med min Toyota Prius är jag nu inne på att köpa en ny bil. Att välja bil är inte lätt, det är många pusselbitar som ska passa.
Alla har vi våra krav och två av mina största krav är att bilen ska ha ordentligt utrymme och att den är miljövänlig. Med tanke på att vara miljövänlig så köper jag gärna begagnade bilar. Inne på http://holmlundsbil.com finns flertal begagnade bilar till försäljning som intresserar mig.
Det som är så bra är att man lätt kan filtrera sin sökning så kan jag exempel filtrera efter mina krav så jag ser alla miljöbilar, Toyotas hybridbilar ligger mig varmt om hjärtat och det är också därför jag väljer att skriva det här inlägget med Holmlundsbil.
Varför jag väljer en miljövänlig bil är för att varje liten enskild insats gör i långa loppet en stor skillnad för världen. Många bäckar små, som man brukar säga. Jag har även övervägt att inte ha bil eftersom jag bor centralt, men med familj och hobbys utanför stan så är jag i behov av ett smidigt transportmedel. Ägandet av en bil har också stor betydelse för mig eftersom jag älskar att åka på utflykter, se mig runt i landet och vara ute i naturen. Mitt naturintresse har delvis skapat mitt miljötänk och hand i hand väljer jag en miljövänlig bil för att kunna ta mig till dessa underbara platser och även för att i framtiden fortsätta att njuta av denna underbara natur.
Efter flera sökningar har jag min favorit, självklart en Toyota- Toyota Auris 1,8 HSD Executive Skyview.
Halvkombi är en modell som passar prefekt i mitt hushåll. Vi är två personer som ofta har utrusning så som hockeytrunkar och friluftsgrejer så är bra utrymme viktigt för att få med all packning.
Här kommer en genväg direkt till de begagnade bilarna, in och kolla - kanske hittar du också en bil som passar just dig!

http://holmlundsbil.com/bilar/begagnade-bilar/

Likes

Comments

Ner bäddad i sängen och helt slut.. Först jobbat åtta timmar sedan hem för storstäd och tvätt med lite löpträning där mellan. Jag tröttnar lätt på grejer och vill ofta byta ut, möblera om eller byta plats på grejer. Idag var det badrummet som fick sig en redig städning. Vi har skrubbat kakel och torkat av allt. I vårt skinande rena badrum så fick de nya handdukarna komma på plats och grön är den nya färgen. Matchar självklart mina favorit produkter från rituals.

Likes

Comments

Vad får er att känna er levande? Jag vill se världen, resa runt och se fantastiska platser, träffa människor som lever i andra delar av världen.. Jag känner mig levande av att känna frihet. Jag gillar struktur och ordning. Jag vill ha det fint hemma, planerad vardag med mat osv. Då mår jag som bäst - på hemmaplan, MEN när jag väl reser vill jag släppa alla dessa organiserade städningarna, planerade middagarna och välsorterade kläderna i garderoben. Jag vill hänga på stranden i ett par slitna shorts, dricka en öl klockan två på dagen, bada i vattenfall i djungeln eller hoppa ut för klippor. Det är något i min organiserade hjärna som behöver släppa loss och bara leva fullt ut. Många tänker säkert, ja men gör de alltid då? Jo visst jag lever varje dag. Jag hittar på grejer på kvällar och helger, jag har fantastiska vänner och livet leker här hemma också. MEN inte på samma sätt. Att vara ute och resa 6-8veckor, då är du inte bara på semester som snart är slut utan du får verkligen känna att du är iväg och att man hinner uppleva så mycket mer. I vinter styr planet mot Asien och jag längtar så mycket!!!

Likes

Comments

Wow vad jag har blivit besatt av sushi. (Med chilimajonäs) Kväll mötte jag och Fredrik upp Anna och Mike för att promenera bort till Chill Out sushi restaurang. I kvällssolen så delade vi på en platta med 50bitar och drack gott. Snackade och åt med mycket skratt, det är ju alltid lika spännande när man ska käka med pinnar. En den roliga händelser under middagen, ett par räkor som flyger eller chili-dränkta risbitar och mosade sushirolls. Super mysig kväll med A och M. Jag älskar verkligen när man ha vänner nära och kan göra grejer ihopa.
Jag bara älskar att bo i stan!

Likes

Comments

Tjena! Ikväll efter jobb har jag bara suttit framför datorn och kollat runt på olika kameror, mest på Canon.. Jag gjorde ett test på deras hemsida och den kameran som passade mina val bäst var Canon PowerShot G3 X, som ligger mellan 7000-8000kr. Den som näst bäst passade till mina val är "lillebrossan" Canon PowerShot G5 X (6000kr-7000kr). Jämfört på olika hemsidor men det är ändå svårt att veta vilken man ska välja. Det skiljer ca 1000kr i pris så frågan är ifall det är värt att lägga den sista tusenlappen eller ifall G5 X passar mig bra ändå. Är ju ingen erfaren fotograf direkt. Jag tänker ge mig ut i butiker och känna och klämma men även höra vad säljarna har att säga om de två olika kamerorna. Är det någon som har tips när man ska välja kamera eller har en kamera att rekommendera. Tack!

Varför jag vill köpa en kompaktkamera är för att jag ska göra en längre resa till vintern och det ska inte vara allt för krångligt att ha med sig den och jag vill även lätt kunna dela mina bilder direkt via kameran till mobilen som sedan delar vidare mina bilder på sociala medier. Jag ser väldigt mycket fram emot denna resa och därför är jag också spänd på att kunna dela med mig av mina äventyr till er. Att resa runt en längre tid är så härligt.. 2012 var jag tillsammans med två vänner i Thailand/Malaysia och reste runt, frihetskänslan är magisk! Den känslan är jag ute efter igen, jag är en människa om lever mycket på "känslan". Många har som mål att utbilda sig eller att äga vissa saker men för mig är det mycket att vara lycklig - att ha en bra känsla. Exempel när det gäller jobb, jag har inte ett drömyrke, jag har en "drömkänsla". Jag vill gå till jobb med glädje, känna att jag brinner för mitt jobb och att jag verkligen trivs. Tur har jag, som faktiskt just nu är i en butik där jag älskar att vara, det är kul att gå till jobb och jag har fantastiska kollegor som gör dagarna till det bästa. Det är så viktigt för mig.


Likes

Comments

mysig kväll hos Sofia m. familj <3

Likes

Comments