Header

Årets första snö har varit här och försvunnit igen.. Wow Malmö, vintern levererar..... No. Jag skulle gärna vilja på granne med en skidbacke. Jag har lämnat skidorna och åker numera bara snowboard. Idag skulle jag köpa nya boots för jag inte varit helt nöjd med mina Nike boots. Burton är väl de märket jag haft en öga för just är det kommer till utrustning men min förra bräda var Salomon. Nu var det dax för en uppgradering och nya grejer. Egentligen bara snowboard boots som min tanke va men de eskalerade en timma senare. Mörk kvälls bild men här är dem. Welcome home!

Likes

Comments

Boken En droppe midnatt var ett självklart köp, i onsdagskväll fick jag boken signerad av Jason D. Timbuktu. Jag ska med ära läsa om denna fantastiska man, hans liv och hans tankar.
Tack Jason för du delar med dig av dig själv

Likes

Comments

Nu är det dags igen, dags att börja träna för halv marathon i Maj. Jag kommer för andra gången att springa 21km i Göteborg!! Göteborgsvarvet är en folkfest, hela Götet är ute och hejar. De va inte en enda bit där inte stod någon som hejade, så häftigt. Första gången var i år. Nu vet jag hur roligt, jobbigt, häftigt och jävligt det är att springa 2.1 mil! Trots att jag vet hur långt varvet är så vill jag göra det igen. Jag startade tillsammans med en av mina bästa vänner Jessica och bara det gjorde hela grejen så mycket bättre! Det var i januari jag kom på att jag skulle springa (jag trodde att de va en mil innan jag gjorde anmälan) då var det 4,5månad för att träna upp löparen inom mig. Den personen fanns inte, jag började verkligen från noll, jag har alltid avskytt att löpa. I somras slog jag rekord på milen, 1timme och 1 minut. Jag hade inte ens löptränat på hela sommaren och i augusti sprang jag Midnattsloppet tillsammans med en gammal fotbollskompis. Vi tillsammans tog oss i mål på en bra tid! Förbättrade mitt rekord med 8minuter, vilket är rätt mycket.
Nu är det iallafall högtid att ta på löparskorna igen efter en grov träningssvacka.. Jag ska komma tillbaka, träna hårdare och springa fortfarande!

Likes

Comments

Ibland har jag "tänkar-dagar" och idag är en sån dag. Jag har under de senaste året känt att jag inte längre orkar med människor som inte kan behandla andra väl. Jag varit i incidenser där killar som man tror är vänner gått på och kränk och "kastat" skit på mig. Och andra personer som svikit mig på andra sätt. Jag tar ingen skit längre, jag ser ingen anledning till att lägga tid på folk som inte kan behandla mig eller mina nära väl. Jag har även sett vuxenmobbning.. Det är den viktigaste och svåraste man försöker att stoppa bland barn och ungdommar!! Så händer det bland vuxna!? Människor som alltid varit vänner, vänder ryggen mot enstaka personer och fryser ut. Det värsta är att den gruppen av personer som bara ser på, det är dem som tillåter detta! Går folk in och försvarar eller säger ifrån så bli oftast inte situationerna lika illa eller så slutar det.

Det är viktigt att må bra, att känna sig trygg och vara glad. Får jag inte känna detta så är det inte jag, jag är en glad människa och jag tänker inte låta någon ta de ifrån mig. Från och med nu så kommer jag att lägga vikt på de som höjer mig och ta ett steg ifrån om de sänker mig. Det är viktigt att man är självgod ibland, det är slutändan du själv som måste må bra. Ta vara på de bra vännerna och det är viktigt att värdesätta dem. Jag är så tacksam för de tjejkompisar jag har, dem är fantastiska! I de bästa och i de värsta stunderna har jag dem!

Likes

Comments

Likes

Comments

Livet blir vad du gör det till.

Likes

Comments

På Apoteket på Mobilia kan man under denna veckan göra hörselkontroller och jag tog tillfälle till akt. Har känt att jag haft problem med hörseln och nu är det konstaterat.. Läkaren kollade i mina öron för ibland kan man få en vaxpropp som man bara behöver behandla för att bli av med. Men mina öron såg sina ut förutom att jag hade ett ärr i höger öra, min trumhinna har alltså spruckit och läkt ihop igen. Sedan fick jag ett par hörlurar och testet började i mitt högra öra, hörde olika toner och varje gång jag hörde en ton så skulle jag tycka på en knapp. När jag bytade till vänster öra hörde jag en ton som jag inte hört på höger öra och då tänkte jag direkt att de va något på tok. Jag berättade även om att det "ringer" i höger öra en kort stund och då sa hon högt och tydligt.. Tinnitus! Jaha men mer sa hon inte om de utan fortsatte och berätta att jag har en hörselnedsättning på mitt högra öra.. Det är ingen grov nedsättning vilket jag är glad över men INGA hörlurar i öronen mera! Ingen högmusik eller höga ljud. Jag måste vara försiktig och kolla hörseln en gång om året iallafall. Man lever ju mer eller mindre med sina hörlurar men nu får jag utesluta dem..

Likes

Comments

Jag och min vän Mikaela älskar cheesecake och är nu på jakt efter de godaste receptet. Igår var andra gången och då gästade Daniella oss till middagen. Efter en lång dag i stan på jakt efter en festklänning så började matlagningen, tacopaj. Klassiker men mycket gott! Cheesecake bakandet är så roligt i sig, första gången blev det en riktigt miss. Haha. Denna gången blev den mycket bättre men inte tillräckligt bra. Vi åt den även när den va lite ljummen. Den skulle stått i kylen betydligt längre. Men det var en god smak och konsistensen blev bra. Jakten på den perfekta cheesecaken fortsätter och har ni några tips eller bra recept så lägg en kommentar nedan. Tack :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Vad är bättre än en kväll med sin bästa vän, massa gott snacks, en mysig hund och bara massa tjejsnack?!

Likes

Comments