Upplev friktionsfri och intuitiv handel med vår nya app som är skräddarsydd för iPad.

Vi vet att det finns många sätt att använda en iPad. Därför har vi gjort vår app anpassningsbar så att du kan skräddarsy den för din handel.

Utnyttja den stora iPad-skärmen för att se flera olika fönster. Du kan välja helskärmsläge, omorganisera kolumner, se fler än ett diagram och använda den nya panelen med marknadsinfo för att snabbt komma åt marknadsdata.

Svep horisontalt med fingrarna eller rulla vertikalt, vrid på plattan för att byta mellan landskaps- och porträttläge. Eller vill du handla direkt? Med våra enkla kortkommandon öppnar du snabbt orderfönster.

iPad-appen är baserad på samma avancerade teknik som vår handelsapplikation för internet. Den ger dig tillgång till hela vårt stora utbud av marknader, realtidspriser, stopp- och limitorder samt den säkerhet och driftsäkerhet du förväntar dig från Optioner Guide.

Ny inom binära optioner handel?

Titta på en video om binära optioner handel och ansök om ett konto.

Du kan även se streamade realtidspriser och diagram - allt direkt i appen.

Likes

Comments

En binär option är en enkel men extremt kraftfull kortsiktig investering. I "värld av gråzoner" Vi kallar investera, är det binära alternativet rent svart och vitt. I alla andra investeringar tänkbara har stor variation på alla möjliga tänkbara sätt, har den binära alternativet fasta parametrar - den enda variabel (när ett kontrakt är köpt) är spotpriset på den underliggande tillgången.

Folk söker binära alternativen i lekmannaspråk kanske inte nöjd med förklaringen ovan, så jag ska försöka en mer jordnära inställning till min förklaring. Tänk om du kommer en situation där du hade två bilhandlare att välja mellan och var i färd med att köpa en bil. Vid den första bilfirma (Alpha Dealer), kan du välja något märke eller modell bil. Du kan välja valfri färg, några tillägg eller tillbehör. Du kan välja att köpa den eller hyra ut det. Du kan välja att betala för det i kontanter eller ta ut ett lån (från vilken bank du valde). Listan över potentiella val kan göras lång på den första bilfirma.

Inte så många val på den binära optionen Återförsäljare
Vid det andra återförsäljare (den binära alternativet återförsäljare) kan du välja att köpa endast från de tio mest populära modell bilar från hela världen. Du kan endast köpa bilar precis utanför hyllan - varje bil från urval av bilar av ett visst fabrikat och modell är exakt samma, utom i ett avseende. Med andra ord om en av bilarna som finns på Binär Option bil parti är en Honda Accord och det finns 100 avtalen på mycket att välja på, kommer varje Accord vara exakt lika, men för en fråga: du kan välja en röd Accord eller en gröna.

Betala för den nya bilen på binära optionen återförsäljare är enkelt också: Cash Only
Så du bestämde sig för att köpa en grön Accord från valet av Honda avtalen på den binära optionen att dealern och du bege dig till kontoret för att avsluta det pappersarbete för att köpa bilen. När du kommer till kontoret dock snarare än staplar och högar av blanketter du normalt är van att hantera på Alpha återförsäljare, ser du en papperslapp - ett köpebrev sitter bredvid en kassaapparat. Hellre än att skriva en massa formulär med lån pappersarbete och termer och kanslisvenska och räntor, dra dig ur en tuss av kontanter och plonk ner det på disken. Expediten händer du dina nycklar och du driva ut partiet i dina gröna Accord.

Analogin slutar inte där Även om
Nya bilar i den verkliga världen (Alpha Dealer) har olika nivåer av kvalitet och tillförlitlighet: en del kör i flera år, slutade andra i slutet av månaden. Inte så på den binära optionen bilfirma. Bilarna från den binära optionen Återförsäljaravtal förs tillbaka till partiet i slutet av dagen. Ibland bilen uppskattar i värde 70%. Ibland bilen kommer tillbaka till partiet döda, rostig och värdelös. Någon gång bilen kommer tillbaka på exakt samma pris. Oavsett utgången av värdet på bilen på den binära optionen återförsäljare - måste bilen lämnas tillbaka vid slutet av dagen och kasseras.

I ett nötskal - En binär Alternativ:

  • Betalas kontant
  • Har en fast livslängd (en timme eller en dag)
  • Har två val att välja mellan på varje bestånd (bil): Sätt eller ring
  • Har ett begränsat antal av endast de mest populära varumärket lager / index / valutor (märken och modeller) att välja bland
  • Det pris med vilket slutade värdet av optionen kommer att jämföras (kallas lösenpriset) är det aktuella värdet på lagret i ögonblick för inköp av alternativet
  • Villkoren för utbetalning Vid utandning (tror nästan som "handel med värde") är inställd på det ögonblick då köpet av den binära optionen
  • När livet av binära alternativ (bil) löper ut den aktuella aktiens värde (priset på utgången - eller utgången priset) jämförs med det ursprungliga priset på aktien vid tidpunkten för köpet av binära alternativet. Beroende på var lösenpris och priser Giltighetstid falla slutvärdet av binära alternativet beräknas detta och betalas ut.

Förhoppningsvis Detta gjorde meningsfullt för dig

Ingen tvekan om det kan tyckas motsägande att en binär option är i verkligheten mycket enkelt. Vi lever i en värld omgiven av val av alla möjliga slag. Skönheten och enkelheten i den binära alternativet är att de val är mycket begränsade. Varför är det viktigt? Den svarta och vita typ av binära optioner tillåter skarpsinniga näringsidkare att använda en binär alternativ i kombination med andra (mer rörlig) tillgångar för att skapa "nypa" situationer. Tänk på det i termer av "Om situationen A händer, får jag detta resultat ..." (ett önskat resultat) "... medan om polära motsatsen händer (situation B), jag får ett annorlunda resultat. - Men det är ändå önskvärt"

I en värld av oändliga variabler, Pincher handel är mycket svåra att installera - för att inte säga omöjligt. Tillägget av ett "sant / falskt"-element (en binär option) i en affär gör Pincher trader (positiva resultat oavsett hur variabler) mycket lättare att utföra.

Likes

Comments