Hej! Nu va de länge sen! Jag har haft en toppen sommar och jag hoppas att ni också haft de! Idag kommer en lite haul från sommarrean och lite annat! Kram!

So the first thing is dehär 2 bikinisarna! Va på H&M och hittade den mönstrade för 20 kr och i love it! Den är så snygg! Den andra är köpt på new yorker och den kostade 40 för båda delarna! Är inte det fantastiskt? Supernöjd är jag.

Sen köpte jag dehär ursnygga singoallatopparna! Kolla mönstret asså! 100kr st och verkligen värt priset. Ni hittar dem här.
Kram E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu har jag inte skrivit på länge men nu tänkte jag komma med mina 2 bästa sommar låtar!

Likes

Comments

hahahahha.

VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ!

Okey. Nu ska jag inte överreagera... Jag är inne på dag 4 av #30daysquatchallenge och idag har jag inga squats att göra. YEY.

Det är inte så jobbigt som man tror med det jag "oroar" mig för är dag 30 då man ska göra 250 squats! HELT SJUKT. Men din kropp mår bra av det.

Som ni ser har man ett schema och det finns massvis med olika scheman. Vissa scheman har så att första dagen kör man 10 squats istället för 50 mm.

Puss & Kram

Frida

Likes

Comments

Är det bara jag som dör varje gång jag ser en minigris? De är ju sååååå gulliga och jag har frågat mamma om jag kan få en men det gick väll sådär...

Asså kolla på den... Man dör ju söthets döden asså!

Jag får väll tjata lite till.

Puss & Kram

Frida

Likes

Comments

Som rubriken lyder ska jag på en middag, med okända. What?

Nää, men jag och min pappa ska på middag med en som pappa känner och jag har träffat han en gång och sen hans son. Sen ska pappas kompis ta med sig några andra kompisar som inte min pappa eller jag känner... STELT KOMMER DET BLI!

Jaja, jag hoppas maten är god iallafall. Vi ska äta någonstans i stan men vart vet jag inte. Det blir nog bra!

Puss & Kram

Frida

Likes

Comments

Hej alla! Hur mår ni?

Själv mår jag bra förutom att vädret här på västkusten är piss. Kallt, regnit mm. Uch.

Idag tänkte jag visa vad jag köpte på h&m igår nu när det är midseason sale. Allt var jättebilligt!

Den första kostade 75 kr och är sååå skön. Älskart! Den andra kostade 50 kr och är också jätteskön!

Billigt och bra! Ha en toppendag!

Kram E

Likes

Comments

Idag har det känts lite extra jobbigt med allt om Petruska.

Vissa dagar kan jag liksom acceptera att hon är borta och känna att det var det bästa för henne men som idag har jag haft tårarna i halsgropen hela tiden och jag vill bara släppa ut alla tårar men jag håller tillbaks dem.

Det jag helst vill nu är att jag ska rida några gånger innan ridningen på ridskolan börjar för annars kommer jag bara tänka "nu är det första gången jag rider när Petruska är borta" och jag kommer ju tänka så även om jag rider någon anna häst mm. Jag hoppas verkligen jag kan hitta något ställe att rida på ett par gånger innan rödingen börjar. Det skulle vara så kul om Elina skulle kunna rida med mig också då.

Idag kändes det lite extra jobbigt!

Puss & Kram

Frida

Likes

Comments

​Ohh herregud vad tiden går snabbt!

Imorgon är det midsommar men det kan man inte tro för att här i Stockholm är det grå himmel och regnskurar...

USCH... det blir väll att gå i en varm jacka och jeans imorn? Nää, jag tror jag faktisk ska ha en kjol på mig för första gången i mitt liv typ. hahah nej men jag använder inte kjol (typ en gång per år) men jag tänka ha en kanska simple outfit.


Här är min outfit. Som sagt väldigt simple fast ändå snygg. Tycker jag!

Blusen//Odd Molly Kjolen//H&M Skorna//Johnny Bulls


Hoppas att ni har en trevlig midsommar!

Puss & Kram

Frida

Likes

Comments

Jag måste börja med att säga ursäkta för att jag inte uppdaterat på såååå länge.

Som Elina sa har det hänt en sak i stallet, jag red inte i fredags och det var sista lektionen innan hästarna skulle på sommarbete, utom en häst...

För en vecka sen fick jag veta att Petruska hade fått somna in. Jag fattade knappt att hon hade fått somna in och jag började gråta direkt. Jag fick panik och gick ut och ringde Elina och jag satt bara och skakade och kunde inte prata!

Petruska var halt förr förra fredagen och jag tänkte väll att hon skulle bli frisk till nästa vecka men så blev det visst inte. Hältan som hon hade visade sig var en spatt (en kronisk inflammation i halsleden).

Hela vårterminen har jag ridit Petruska utom när vi hoppat då hon inte gick med på hopplektionerna men annars har jag ridit henne hela tiden och jag har utvecklats så mycket på henne och hon var min lilla prinsessa.

Men eftersom att hon mådde dålig av det här och hade ont så beslutade ridskolan att avliva henne... Det är super tråkigt och jag saknar henne massvis men det var för hennes bästa och hon kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!

Alltid älskad och aldrig glömd!

R.I.P Skovly Petruska

Kommer aldrig glömma dig min fina prinsessa!

Hoppas att du har det bra där uppe!

Puss & Kram

Frida

Likes

Comments

Hej alla fina!

Som ni alla vet så har det hänt massa saker med en tjej som heter Lisa Holm. En tjej man tror blev kidnappad i söndags och i lördags hittade man hennes kropp död i en lada. Så fruktansvärt hämskt. Hur har man hjärta att göra så mot en människa. En helt oskyldig person. I detta fall en 17 årig tjej som precis skulle få sommarlov. It doesn't make sense i min hjärna. Vad är det som får folk till detta. Ikväll tänder jag ett ljus för Lisa och sänder många tankar till hennes familj. Jag vet hur det är. Detta har hänt mig också. Jag kan känna hur det är för hennes familj när de inte visste var hon va.

Och nu tänker ni, vadå hon vet det.. Men de ska jag berätta att de gör jag. Hösten 2013 försvann min kusin Anna, 10 år i göteborg. Hon blev kidnappad på väg till skolan och att veta det gjorde mig och hela min släkt och omgivning oroliga. Jag har inte jätte bra kontakt med dem efter som att vi inte bor så nära varann men jag älskar henne. I mitt fall slutade det som tur var bra, och Anna kom hem med endast ett litet sår. Det är jag fruktansvärt glad över.

Jag hoppas att folk kan sluta göra oskyldiga människor och deras familjer ett djupt minne i själen för evigt. Ett djupt sår som ALDRIG kommer läka. Uch på er som gör detta.

Hoppas ni i allafall får en bra kväll, och tänd ett ljus för Lisa.

Kram
E

Likes

Comments