Asså vem har inte längtat till de här de är så gott. dem här kommer räka ett tag. kommentera om ni också har bakat lussekater/lussehjärtan. hoppas ni har en bra dag. puss o kram/F

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu äntligen får man börja julpynta. Julpynta är nåt vi gör varje år vi fixar julgran små tomtar mm. är det bara vi som börjar bli tröta på de här regn vädret kan det inte komma snö nån gång så vi kan åka skidor göra snöhubbar och massa annat. följ gärna oss för fler inlägg♡ puss o kram/F A

Likes

Comments

Hej alihoppa idag är det första advent. På tisdag får man börja öppna kalendrar och kola på julkalendern. Idag är de då söndag och jag (Filippa)ska baka lussekatter och köppa litte pressenter. Jag är just nu i stockholm där jag bor och kommer åka till Alva igen om två veckor så de är ett tag men vi ska försöka updatera så mycket som möjligt under tiden.
puss o kram/F

Likes

Comments

Så nu är måndagen nästan helt avklarad! Jag har haft en riktigt seg måndag, ni bet som man har ibland. Filippa åkte hem till Stockholm imorse och hon kommer troligtvis nästa helg igen.

Jag har ett ridpass ikväll på ridskolan vilket är måndagens höjdpunkt för mig.

Jag och Filippa var ju hos Robbin igår (min medryttarhäst) och vi hann aldrig ladda upp några bilder så jag laddar upp dom nu!

Hoppas du har haft en okej måndag.

Puss & Kram /A

Likes

Comments

hej bloggen. Idag är det en ny dag och vi ska till Robbin idag. Idag ska jag (Filippa) åka hem till Stockholm där jag bor. Och vi kommer lägga upp lite bilder från dagen osv.

Det kommer inte att komma upp så mycket på ett tag för att vi syns typ varannan vecka men sen mot julen kommer vi kunna uppdatera mer för vi kommer fira julafton där Alva bor så ni vet det.

Likes

Comments

​Så, vi tänkte prata lite om denna lördagen! 

Idag så har vi båda haft fullt upp. Jag (Alva) har ridit på ridskolan och det gick jättebra jag red en häst som heter Haidi hon är min favorithäst. Jag (Filippa) har varit på konståkningsträning i 2 timmar. Sen åkte vi båda till min (Alvas) medryttarhäst Robbin och red barbacka och matade dom och det tog hela fyra timmar!!!! Filippa frös så mycket att så hon satt ihopkurad med täcke runt och tårna var frusna haha imorgon ska vi klä på oss mer så att det inte händer igen. Så nu var det ett tag sen vi kom hem och vi har hunnit duscha och äta och nu är vi heeeelt slut.

Det kommer upp några bilder från dagen lite senare ikväll.

Puss & Kram / Alva & Filippa

Likes

Comments

​Vi har länge velat skapa en blogg, och nu har vi äntligen gjort det! Vi hoppas att den blir bra och följ jättegärna våran blogg så blir vi jätteglada.

Båda har intresset för hästar så vi kommer lägga upp många inlägg på oss & hästar, vi kommer också lägga upp saker om vår vardag.

Vi bor en bit ifrån varandra så vi syns varannan helg om inte oftare.

När vi får 10 följare så kommer en surprise till er!

Likes

Comments