View tracker

Igår hade jag julfest med jobbet, så då öppnade Kotten och pappa lucka nummer nio. Där fanns tatueringar som Kotten var lite skeptisk till, så mannen vågade inte ens försöka sätta en på Kottens hand.
Idag visade Kotten mig vad han fått i paketet igår och jag frågade om vi skulle sätta tatueringen på handen.
Först tyckte han jo, sen nej, sen jo igen. Vi gjorde ett försök.
Kolla hur bra det lyckades!😅

Hahaha! Han blev jätteledsen, stackaren! Tror faktiskt han var rädd för att han inte riktigt visste vad det var.
Jag gjorde en tatuering på min egen hand sen också så sedan var han nog jättenöjd.

Efter det öppnade vi dagens lucka och där fanns modellera, och det var BÄSTA KÖPET NÅGONSIN!
Kotten tyckte det var såååå roligt! Han höll på hur länge som helst!
Vi tog en paus och åkte till stan och han ville så gärna fortsätta efter det igen och så på kvällen innan läggning igen.
Jag tror jag vet vad Kotten vill göra hela dagen lång imorgon.😊

På stan köpte jag några Astrid Lindgren filmer (Astrid Lindgren är min idol), eftersom Kotten vägrar se på barnprogram som är tecknade och vi börjar bli rejält trötta på samma avsnitt Pippi Långstrump som vi kollar på upp och ner dag ut och dag in.
Köpte både Pippi, Emil i Lönneberga och Rasmus på luffen, i hopp om att något annat än Pippi skulle duga. Och Emil i Lönneberga gillade han iallafall för det tittade vi på idag.😊

Nu är Kotten i säng och tror jag snart dyker ner jag med.
Ha ett skönt veckoslut allihopa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ååååh idag kände jag dom äntligen, dom första sparkarna! Det kändes både inuti och utanpå! Och vad jag har fått vänta på denna dag! Är i slutet av vecka 22 så det känns väääääldigt sent.
Har känt lite smått, svagt tumlande innan, men inga tydliga sparkar och absolut inget man känt utanpå.
Med Kotten kände jag rörelser väldigt tidigt, likaså sparkar utanpå.
Nu ligger ju moderkakan i framvägg så jag antar att det är den som luggit ivägen.
Dom här sparkarna kom passligt som liten tröst för den obehagliga foglossningen jag dras med just nu, den verkar bli värre för var dag och ibland sticker det till av smärta mellan benen😣. Och förstås skall hela marken vara is-täckt just nu, det är en PINA att spänna sig och gå på hal is, det gör riktigt ONT! Jag lever i hoppet om att denna foglossning är övergående..I väntan på det.

Nu till julkalendern.
Igår öppnade vi lucka nummer sju och idag nummer åtta. Igår var det fingerfärg i paketet, roligt med råddigt. Önskade nästan att jag köpt vattenfärg med pensel istället!😂 Men kotten tyckte det var roligt så det var ju huvudsaken.
I dagens lucka fanns det tre smådjur till samlingen, en kanin, en katt och en gris. Vi sjöng lille katt, hoppe hoppe hare och morsgrisar samtidigt som vi tittade på alla djuren. Enkelt och mysigt! Just the way I like it!😅😂

Råddigt men roligt med fingerfärg.

Mera djur till samlingen.

Likes

Comments

View tracker

Idag öppnadr vi lucka nummer sex, Kotten skakar fortfarande på paketen och hoppas på pastiller.😂
Men det fanns det inte i dagens paket, utan där fanns fingerdockor! Dom packade han med i sin muminkass när vi åkte till moster.❤
Senare idag blev det kalas och efter det kom moster med två yngsta pojkarna in en sväng. Kotten och pojkarna lekte SÅ fint med köksgrejerna❤, jag är så tacksam för att Kotten har så fina storkusiner som han älskar, och som tar hand om honom så bra! Folk har tillochmed trott att dom är bröder, eftersom dom tar så bra hand om Kotten😍. Det värmer i mammahjärtat!

Vet inte om ni sett min ögonsten förut i bloggen, men här är han, Cookie❤ Idag får han äran att vara med på ett hörn i bloggen.😊

Han är så kärleksfull, Kotten, han kramar och pussar allt och alla. Vid morgonmålet var det ljusstaks-grisens tur att få en kram och en puss!😅😍

Paket med fingerdockor i.

Min lilla Kotte på kalas❤.

Kotten och kusinerna leker med bilar i sängen på kalaset😍.

Och hemma hann dom leka lite med köksgrejerna ännu innan det var dags för kusinerna att åka hem.❤


Och idag fick jag äntligen det jag suktat efter hela graviditeten! Nämligen KEBAB! Och så gott det var! Mmmmm! Hade riktigt längtat efter den där vita yoghurts såsen!😂 Ursäkta den osmakliga bilden, men hade förstås hunnit smälla i mig hälften innan bilden togs!😅 

Så mätt och belåten säger jag nu tack och god natt åt er alla där ute!

Likes

Comments

Idag hämtade min syster Kotten på dagis, så dom öppnade lucka nummer fem innan jag kom hem från jobbet.
Igår fick ju Kotten en pastillask i paketet, och idag hade han skakat paketen för att hitta en till pastillask!😂 I dagens lucka fick han två smådjur, en hund och ett får, men det var inte alls lika roligt som pastiller!
Men han hade ju pastiller kvar i sin ask, så han fick pastill iallafall.❤

Idag har min foglossning känts ännu värre, känns riktigt obehagligt att stöda på ett visst sätt på benen, hoppas det är övergående..
Dessutom känns det ofta som om Myran får trångt när jag böjer mig, upplevde inte att det var så med Kotten i så här tidigt skede, utan mera mot slutet.
Jag har funderat på om det kan ha med moderkakans läge att göra?
När jag var gravid med Kotten var moderkakan i bakvägg, och nu är den i framvägg. Tänker då att Myran kanske ligger längre in vilket gör att det trycker mera på när jag böjer mig?
Dessutom känner jag väldigt lite rörelse jämfört med graviditeten med Kotten i vecka 22, då var det fullt liv och tydliga sparkar, nu känner jag svaga små rörelser ibland, inte ofta. Det är tydligen också för att moderkakan ligger framför som en stötdämpare.

För övrigt mår jag riktigt bra, hade en släng av förkylning men den verkar redan vara på bättringsvägen😊.

Likes

Comments

Vi är så glada, Kotten skall nämligen få ett syskon i april!❤
Jag är nu gravid i vecka 22 och mår hyfsat😊, lite foglossning bara (och spyr av bajsblöjor) men inget värre.

Även denna gång har vi bestämt oss för att INTE ta reda på könet, vi vill hålla det som en överraskning ända fram till förlossningen.😊

Kotten kommer att vara ett år och elva månader på Myrans beräknade förlossningsdatum, 15.04.17.

Kommer i bloggen att skriva om tankar och känslor om både graviditeten och att gå från ett barn till två. Så häng med!

För er som följt med så öppnade vi idag lucka 4 i Kottens julkalender, har inga bilder eftersom jag tog en lite sovmorgon idag😊, men där inne gömde sig en ask med sockerfria pastiller, Kotten var väldigt nöjd!😊.


Likes

Comments

Idag var det dags för lucka nummer tre, där gömde sig en muminkass och ett muminförkläde som jag fyndat på ett loppis för en tid sedan.
När han nu fick ett så fint förkläde så skulle vi ju givetvis baka pepparkakor, och det skulle vi göra hos min syster, så Kotten packade ner borrmaskin, kisse-nyckelringen han fick igår, och förklädet i sin nya kass och så åkte vi iväg. Det blev hur mysigt som helst!😊❤

Likes

Comments

Idag öppnade vi lucka nummer två, där gömde sig en liten katt-nyckelring som nu sover med Kotten i hans säng❤.

Lilla Kissemissen fick en puss❤

Likes

Comments

Åååh! Igår fick vi öppna lucka nummer ett i Kottens julkalender! Jag vet inte vem som var mera ivrig, jag eller Kotten!

I gårdagens lucka fanns det egna kritor till Kottis som han genast satte igång ich ritade med, förutom att rita tyckte han att det var jätteroligt att rada i och ur kritorna ur asken och öva sig på färgerna😊❤.

Redan igår var han väldigt ivrig på att öppna nästa paket, men kunde ändå duktigt låta dom vara, och idag efter dagis får han öppna nästa lucka.

Kalendern stod färdig och väntade när Kotten kom hem från dagis!😍

Likes

Comments

Igår var vi på vårt första barns första julfest.
Det var stort.
Jag var så stolt.

Vi hade tillsammans med Kotten gjort några julgåvor till personalen som han fick ge.

En gemensam present till avdelningen var denna tavla:

Och som egna gåvor åt personalen hade vi gjort chocolate chip cookie-burkar, alltså satt alla ingredienser för chokladkex i en burk så dom bara behöver tillsätta ägg och smör sen. En liten rolig grej bara och Kotten tyckte det var jätte roligt att vara med och fylla burkarna och rita på korten❤.

.

I bilen på väg till julfesten var Kotten redan i full stämning och sjöng tipp tapp med sin tomte i famnen😍.

Och väl framme hade vi en så mysig stund tillsammans. Barnen var så duktiga och Kotten njöt nog av att få ha både mamma och pappa med på dagis. Det var så fint och det blev ett minne som kommer värma länge, länge❤.

Likes

Comments

Ååååh jag är så glad!
Har hållt utkik efter en fin växasäng åt Kotten, och nu hittade jag en som fanns både nära och till ett bra pris!
Vilket fynd!
Vi kommer dock måla den vit, men den är en fröjd för ögat i vilken färg som helst!😍

Vi fick slå till genast när vi hittade denna pärla, men trots det får nog Kotten sova i spjälsängen ett tag till, känns tryggt och bra och veta var man har honom!😅

Är den inte underbar?!

Likes

Comments