Hej! Åkte till skolan vid tio så var framme där halv elva. Men efter ett så började jag må dåligt och kände att något var på gång. Som jag kunde lista ut det så var det mensen som hade kommit, så kom hem för en timme sen och nu tänkte jag fixa lite med bloggen tills Evelina kommer. Hon ringde mig nyss och ville ses så väntar på henne.


​Gammal bild från somras 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon Sunshines. Klockan är halv tio och jag sitter och äter frukost innan skolan börjar. Varje måndag så börjar jag 11 så vaknar vid 9. Ska strax börja sminka mig och sen åka till skolan. Idag har jag restaurang/ varmkök så vi kommer antagligen laga något till imorgon. För på tisdagar har vi kunder så då säljer vi maten jämt. Det är ganska populärt :) Jätte kul är det.
Ska börja fixa mig nu för sen ta bussen till skolan.
Kommer nog blogginlägg under dagen annars i eftermiddag.
Hoppas alla får en bra dag ute i snön eller skolan, Kram 💕

Likes

Comments

Jag kommer oftast att blogga från min mobil då jag inte använder min dator så mycket. Har en Iphone 6 Plus, den är stor verkligen, gäller att man håller i den.
Om jag inte bloggar från mobilen så bloggar jag då från min skoldator. Den datorn jag använder mig är en HP, ska jag säga vad jag tycker om den så är den ganska bra utifrån att den har börjat bli seg. Den ända som suger är att skolan kommer ta den under sommarlovet.. Så får försöka låna mammas dator då.
Gällande bilder så kommer nog alla bilder vara med mobil. Ska försöka köpa en bra kamera, vill gärna ha en systemkamera eller en kompaktkamera med wifi och sen får den gärna vara vattentätt. Men just nu har jag en kamera men vet faktiskt inte vart den är haha.

Likes

Comments

Hej!! Åkte till Jobbet vid halv tolv efter en mysig frukost morgon. Vi hade det en ganska lugn dag på jobbet så vi stängde i tid vid 16.
Efter jag slutade så tog jag bussen direkt hem och hämtade pengar för skulle köpa hårfärg. Mötte upp Tina och gick o köpte hårfärg, sen gick vi hem till henne och så färgade hon mitt hår. Jag har inte nån stor lust att visa det för just nu är det inte klart, håller på och plattar det och jag ser katastrof ut så kommer behöva färga det flera gånger så jag får det jag vill ha. Just nu är det gult så får se om jag ens kommer åka till skolan imorgon med.
Har tvn öppen nu så kollar på The Bachelorette, Det är finalavsnittet men vet redan vem hon kommer välja.

Jag fick en fråga också vad en kontaktperson är, jag tänkte att jag kommer skriva vad det är och vad man gör med en kontaktperson i ett senare inlägg. Det kommer komma upp ett sånt i veckan.
Kram

Likes

Comments

Som ni kanske vet så släppte ju Justin Bieber två spelningar i Sverige i September för ca 1 månad sen!! Biljetterna släpptes efter en vecka och jag köade i 2 timmar efter att försöka få två biljetter, en till mig och en till min kompis 😃 Som tur var så fick jag två stycken biljetter efter några timmars köande så den 30nde september ska jag se Justin Bieber live efter 5 år.
Jag kan knappast vänta, det är över 200 dagar kvar.. Men hinner göra massa innan det!!
Kommer bli sååå kul med alla Bieber fans och Justin Bieber!' Längtaar!

Likes

Comments

Nu har jag fixat mig lite frukost. Kände jag ville ha en bra frukost då jag äter runt 2 på jobbet så vill inte gå runt hungrig där. Blev 2 mackor med mango och en stor Chai Latte, exakt från Espresso House!!
Under jullovet så köpte jag hem två chailatte burkar för att kunna göra det hemma så de köpte jag från Espresso. Väntar in nästa lön just nu så jag kan köpa hem några flera. De kostar 95kr styck och de räcker ganska länge. Det är värd priset tycker jag verkligen, så älskar ni Chailatte från Espresso så ska ni verkligen köpa en sån.
Nu ska jag hugga i mig frukosten och sen börja fixa mig för måste åka om 45 min.
Vi hörs senare.

Likes

Comments

Godmorgon!
Just nu ligger jag i sängen och latar mig, tänkte gå upp och platta mitt hår lite innan jag ska börja jobba vid 12. Men kom på att jag ändå ska färga mitt hår igen i eftermiddag.
Färgade det igår men då blev det riktigt dåligt så ska göra om det idag, ska färga det ljusare.
Slutar jobba vid 16 så då ska jag träffa Tina och färga mitt hår.
Annars har jag inga andra planer för dagen, får se om jag hinner gymma, var ett tag nu sen sist.
Kram 💕

Likes

Comments

Hej!

Efter ett långt uppehåll så har jag nu som mål att verkligen börja blogga igen. Jag har inte haft den lust att fortsätta blogga. Men nu 2016 ska jag börja blogga på nytt och verkligen försöka.

I denna blogg kommer jag att lägga upp outfits, om min vardag, tips på kläder & sminkprodukter och massa andra saker.

Kan dra en kort beskrivning om mig: 

Mitt namn är Besma Bakhouch och jag är 17 1/2, blir 18 den 29nde Juli. I Augusti började jag plugga på Restaurang linjen på ett gymnasium i Linköping så jag går nu första året. Utanför studierna så jobbar jag på Taco Bar, shoppar, träffar min kontaktperson och hänger med kompisar. Likes

Comments

Hej!
Nu är ännu en skolvecka slut och imorgon ny vecka.
Jag har jobbat mycket denna veckan, inget och klaga på 😃 Gått i skolan och haft möten!
Nu så ska jag komma igång med träningen. Har fram tills februari att träna på mitt gym sen går mitt gymkort ut. Och jag vill verkligen få en snygg kropp till sommaren 2016.
Så idag ska jag bege mig till gymmet efter 2,5 månaders uppehåll. Min kondition är inte ens bra heller så ska fixa den.
Nu ska jag gå så vi höra senare.
Kram💗

Likes

Comments