Hur det ser ut utanför vår lägenhet i nuläget! Idag var det besiktning men missade den på grund av att jag hade praktik, som för övrigt är så kul! Men det är 19 dagar kvar till inflytt idag!


Innan tentan käkade jag och Felicia lunch, riktigt smarrigt!


Bild från tentasalen, där stod vi alla, supernervösa, vissa mer än andra (jag haha). Dock gick det bra och jag fick godkänt (!!) trots att jag missade en hel del plugg! Fick sova över hos min farbror i Mölndal också för säkerhets skull!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Pga tråkiga omständigheter har bloggen stått stilla! Vi tar det från början! Min katt hade ont i sin svans men visade sig via röntgen att hela buken var fylld med tumörer så blev avlivning (min älskade leya). Sen till lite roligare grejer (lite iaf) nämligen Alice namngivning! Därefter skulle jag och Nicolas till stan för att dricka öl men fick samtal om att farmor hade blixt sämre så blev att åka till sjukhuset snabb och dagen därpå, alltså söndagen gick hon bort. Alla var där och det var fint. Sen blev det tenta, som inte gick så bra baserat på den veckan jag hade haft. Men nu, från och med imorgon, är det praktik i Borås 3 veckor framöver!

Likes

Comments

Har mycket att skriva om, men det får bli i några andra inlägg! Iaf en månad, alltså 30 dagar exakt till inflytt och jag längtar såååå! Har dock rätt mycket kvar att köpa men börjar få ordning på det!

Likes

Comments

Ursh, vad tiden går fort! Det är helt otroligt om man tänker efter, vad man har hunnit med att göra, och inte göra för den delen med? Att jag har hunnit se denna stjärnan en gång till sedan dessa bilder togs är inte helt fel, dock att filmerna som togs är helt borta, pga mobilen dog efter jag tappat den i toan.

Ikväll har Miranda och Andrea varit över, vi har druckit vin, pluggat och snackat om förr. Det är sjukt hur man har ändrats. Det känns lite bitterljuvt. Nu blir det lite netflix och sedan sängen i väntan på att nicolas ska komma hem!Likes

Comments

Detta var den enda skapliga bilden på lägenheten jag lyckades ta när vi var på besök i måndags, trots att vi var där inne hur länge som helst! Allt ser så trist ut på bilderna med, men i verkligheten, Fyfan vilken känsla att kliva in genom dörrarna till VÅR lägenhet. Magisk! Ännu bättre kommer det vara den 5e december då flyttlasset ÄNTLIGEN går!

Likes

Comments

Omkring 30 cm klipptes av håret idag, sån himla befriande känsla! Dock var detta spontant, som varje gång jag klipper kort så vi får väll se hur länge jag trivs men just nu, wow vad jag trivs! Fixat som icke fixat, sån skön känsla att inte ha ett ton hängandes över axlarna! Ny fräsch look inför hösten med tänker jag?? Nu blir det iaf mat hos pojkvännen efter jag varit ute med Andrea och Miranda! Haaa de!

Likes

Comments

Eftersom mamma är på Rhodos med sin man o hans som får jag och nicolas äran att passa huset och djuren medan de är iväg!! Passar mig förträffligt då jag har studier att göra och här får jag lugn och ro! Däremot har jag varit rätt sjuk (lymfkörtel som spökar som sänker mitt mående rätt rejält) men jag försöker så gott jag kan! Ligger någorlunda i fas med min planering! Idag har jag dock inte fått många knop gjort men det ska nog ordna sig! I måndags var jag ute och gosade med katten och drack varm choklad (perfekt höstväder). Ikväll bär det av till svärisarna på mat! Simma lugnt!

Likes

Comments

Som följ av skolstart har det blivit dåligt med bloggande! Skolan har dragit igång med full kraft och det är bara och gilla läget! Försöker få så mycket inläsning som möjligt gjort nu så jag bara kan repetera inför tentan! Har dock hunnit med annat, umgåtts med vänner, med Nicolas, köpt möbler till lägenheten som det bara är 3 månader till (!!!!), jobbat och mycket annat! Del 2 och 3 om rom kommer upp snart med så fort jag har tid!

Likes

Comments

Vid 7 tiden gick flyget o tidsoptimist som jag är var vi där i god tid för att äta och dricka öl!

Kul att ta bilder i luften, tyckte jag men inte Nicolas :-))))

Morgonen därpå, började vår vandring runtom i staden! Första bilden är utsikten från hotellrummet vilket var en rätt mysig utsikt! Vi gick varje dag genom denna mysiga park, där vi stannade och drack vatten, öl, åt pizza o allt möjlig!

Lite bilder som talar för sig själv! Blev besök vid alla de kända ställen som finns i rom i princip!

Första kvällen avslutades med pizza från pizzerian brevid hotellet, som vi tog med till parken där vi åt med utsikt mot Colosseum! Så otroligt mysig kväll!

Likes

Comments

Firade sofies födelsedag med revolver brudarna, sedan blev det utgång som blev lyckad! Dock jobbade jag dagen efter (surprise) så blev relativt lugnt!

Innan jobbet dagen efter passade jag, min kusin och min moster att åka in till hamnen för o kika på allt som hände samt för att äta lite mat, vi köpte fish and chips från en foodtruck! Därefter blev jag som ett barn igen då vi flätade kompisarmband!

Söndagen den helgen försökte vi plocka lite svamp innan jobbet började och min moster och kusin skulle åka hem till Lund igen! Vi kom dock inte hem med mer än fem kantareller, men vi var glada ändå!

Likes

Comments