För någon vecka sedan blev det lunch med mamma, verkligen mysigt! vi kollade lite affärer för inspiration om lägenheten och drack en god öl! Därefter blev det hamnpaviljongen för lite drinkar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Enligt tradition blev det Coldplay iår igen, SÅ GRYMMA! Verkligen bästa liveuppträdande varje gång! Sån himla energi och kärleken är på topp! Trots vädret (regn o åska så förbandet fick lägga av) var de grymma! Solen tittade till och med förbi i slutet! Häpnas varje gång! Innan blev det lite öl på andra lång och sedan käk på pinchos! Såååå smarrigt, o bra uppladdning inför konserten!

Likes

Comments

Enligt tradition bar det av till mamma för kranstillverkning på midsommarafton! Mamma hade handlat blommor på torget så var bara att sätta igång när vi väll kom fram! Var himla mysigt och gott när vi väll satte igång med maten, o såklart jordgubbar till efterrätt! På kvällen lagade Nicolas mat och jag fixade tilltugget och bålen, godaste någonsin! Sen kom lite kompisar, men blev en rätt lugn kväll för jobbade dagen efter! Men en midsommar i världsklass!

Likes

Comments

Nicolas o jag åkte på en trip till en sjö efter vi kört hans pappa till en fest! Var så mysigt kunde stannat där hela dagen men vi fick skynda oss hem för han skulle jobba! Älskar att åka runt i vår fina stad, så mycket man missar annars!

Likes

Comments

Lördagen efter vi kom hem från summerburst hade födelsedagsbarnet brunch, mycket mat, bubbel o god kladdkaka serverades!! Var helt proppmätt när jag kom hem men roligt var det!

Likes

Comments

Lite bilder från de dagarna som gått efter summerburst! Vi har varit på kalas, tagit det lugnt och ätit på pinchos! Perfekt avslut innan jobbet började!

Likes

Comments

Dag två på summerburst, aka Bieber ska upp på scenen! Vi började med att gå runt i gamla stan och äta lite! Började med en kall öl och pizza på en mysig resturang och sedan strosade vi runt bland alla butiker! Åkte tillbaka till hotellet för o fixa oss och dricka lite, inte för att det var lönt att fixa sig för det ösregnade så fort det var dags för Bieber haha! Trängde mig ensam längst fram, var helt död när man kom fram men värt var det! Bieber ägde, som vanligt! Allihopa var pisseblöta när vi gick därifrån men så kul hade vi, David Guetta i slutet, alla var blöta och dansade!

Likes

Comments

Första dagen i Stockholm bjöd på sol, drinkar och skön musik på summerburst! Började resan med en biltur vid 8snåret och direkt till hotellet efter vi lämnat bilen och hämtat våra armband. Perfekt dag var det som avslutade med axwell och ingrosso som var sååå bra!! Innan hann vi stöta på Viktor frisk och två starka killar, som ni ser på bilderna ovan... Dag två skriver jag om i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Grillning med Nicolas familj stod på schemat i torsdags! Var ledig från skolan på grund av röd dag, så passade perfekt med grillning i solen! Var nog årets första riktiga grillning så åt tills magen spände rätt så rejält, älskar!!

Likes

Comments

Varma dagar det har varit i veckan, därav inga inlägg! Jag har hunnit med o gå promenader, träna, grilla, spela fotboll, sola och ta det lugnt! Förra veckan drogs tempot upp i skolan igen, två quiz o några inlämningar, men nu är det bara en examinerande uppgift kvar, sen går jag på sommarlov!

Likes

Comments