Som följ av skolstart har det blivit dåligt med bloggande! Skolan har dragit igång med full kraft och det är bara och gilla läget! Försöker få så mycket inläsning som möjligt gjort nu så jag bara kan repetera inför tentan! Har dock hunnit med annat, umgåtts med vänner, med Nicolas, köpt möbler till lägenheten som det bara är 3 månader till (!!!!), jobbat och mycket annat! Del 2 och 3 om rom kommer upp snart med så fort jag har tid!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vid 7 tiden gick flyget o tidsoptimist som jag är var vi där i god tid för att äta och dricka öl!

Kul att ta bilder i luften, tyckte jag men inte Nicolas :-))))

Morgonen därpå, började vår vandring runtom i staden! Första bilden är utsikten från hotellrummet vilket var en rätt mysig utsikt! Vi gick varje dag genom denna mysiga park, där vi stannade och drack vatten, öl, åt pizza o allt möjlig!

Lite bilder som talar för sig själv! Blev besök vid alla de kända ställen som finns i rom i princip!

Första kvällen avslutades med pizza från pizzerian brevid hotellet, som vi tog med till parken där vi åt med utsikt mot Colosseum! Så otroligt mysig kväll!

Likes

Comments

Firade sofies födelsedag med revolver brudarna, sedan blev det utgång som blev lyckad! Dock jobbade jag dagen efter (surprise) så blev relativt lugnt!

Innan jobbet dagen efter passade jag, min kusin och min moster att åka in till hamnen för o kika på allt som hände samt för att äta lite mat, vi köpte fish and chips från en foodtruck! Därefter blev jag som ett barn igen då vi flätade kompisarmband!

Söndagen den helgen försökte vi plocka lite svamp innan jobbet började och min moster och kusin skulle åka hem till Lund igen! Vi kom dock inte hem med mer än fem kantareller, men vi var glada ändå!

Likes

Comments

Är det bara jag eller finns det fler som älskar att beska museum? Eftersom min moster och kusin var här hemma på besök passade vi på att besöka museet på fästningen efter jobb i vanlig ordning, älskar! Vi kollade runt, lekte, blev guidade och tog det allmänt lugnt! Därefter åkte jag vidare för förfest hos Sofie som fyllde år men det kommer i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Ja, när min familj har varit här i veckan passade vi på att åka ut och fiska! Jag har tjatat i år och dar för att få åka med på båten men jag fick nöja mig med detta, vädret var inte det skönaste och bryggan var upptagen, men det blev lyckat ändå trots att vi gick därifrån utan fisk! Min kusin fick två napp men de var för små och Magnus fick en som vi allihopa, på 8 pers delade på! Vi hade självklart med oss korv som vi grillade! Lyckad kväll med familjen!

Likes

Comments

Som en ledig måndag bör vara, lunch på stan med min fina pojkvän, game of thrones och öl drickande framåt kvällen med Nicolas och vänner, och dagen avslutades med sangria på hamnpaviljongen med Andrea! Nu är det måndag igen och ikväll väntar ett nytt avsnitt som ska avnjutas med pizza med familjen! Bra att vara ledig på måndagar!

Likes

Comments

Några bilder från veckorna som gått! Jag har tillsammans med nicolas suttit ute på balkongen, åkt till Skällinge sjön med Emilia, jobbat såklart, och umgåtts med gänget! Har jobbat rätt mycket, dubbla pass men har däremot klämt in rätt mycket sol, vilket gör mig glad!!

Likes

Comments

För någon vecka sedan blev det lunch med mamma, verkligen mysigt! vi kollade lite affärer för inspiration om lägenheten och drack en god öl! Därefter blev det hamnpaviljongen för lite drinkar!

Likes

Comments

Enligt tradition blev det Coldplay iår igen, SÅ GRYMMA! Verkligen bästa liveuppträdande varje gång! Sån himla energi och kärleken är på topp! Trots vädret (regn o åska så förbandet fick lägga av) var de grymma! Solen tittade till och med förbi i slutet! Häpnas varje gång! Innan blev det lite öl på andra lång och sedan käk på pinchos! Såååå smarrigt, o bra uppladdning inför konserten!

Likes

Comments

Enligt tradition bar det av till mamma för kranstillverkning på midsommarafton! Mamma hade handlat blommor på torget så var bara att sätta igång när vi väll kom fram! Var himla mysigt och gott när vi väll satte igång med maten, o såklart jordgubbar till efterrätt! På kvällen lagade Nicolas mat och jag fixade tilltugget och bålen, godaste någonsin! Sen kom lite kompisar, men blev en rätt lugn kväll för jobbade dagen efter! Men en midsommar i världsklass!

Likes

Comments