Helgen har varit en av de bättre, jobbade torsdag fredag och sedan helt ledig helg! Min bror var här så passade på att umgås med honom, gick på stan, träffade släktingar, åt massa och kollade film! Idag umgicks jag med min kära pojkvän o kollade lite på lägenheten som är på gång! Imon är det tillbaka till verkligheten!

Likes

Comments


Bilder från artikelsökningen under förmiddagen! Började dagen med en rolig (läs mindre rolig) workshop med datorprogrammet SPSS

Likes

Comments

Idag efter förmiddagens föreläsning gick jag o Fanny till stan där jag införskaffade mig en ny skolväska och köpte även present till Nicolas som fyller år imon! Vi passade även på att käka och ta en öl! Nu ska jag faktiskt ta det lite lugnt och kolla serier! Ha det gött

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder tog vi oss till Gekås efter en dag med tvätt och plugg! Notan blev rätt hög, som förväntat men fick med mig massa bra hem! Riktigt med dimma var det på vägarna så hem såg vi ingenting var på riktigt rädd för mitt liv men det gick bra ändå!

Likes

Comments

Kom hem till Nicolas, hittar blommor och choklad på köks bordet! Han hade även förberett ett pizzakit med tillbehör som vi bakade tillsammans! Supergod pizza verkligen! Åt även lite ostbricka med Nicolas föräldrar senare! Mysig dag

Likes

Comments

Så här långt har bygget kommit nu! Påväg hem till Nicolas åkte jag förbi vår blivande lägenhet, himla spännande! Längtar! Valen till lägenheten är även inne så nu börjar det hända grejer!

Likes

CommentsDet glamourösa studentlivet

Likes

Comments

Middag med mina mostrar på big boys i somras och påväg till Kroatien med Nicolas och familj!

Tentafredag och jag och Nicolas efter ett barnkalas

Julbord hemma hos Nicolas syster och lunch med Felicia på stan. Både hemma och i Lund!!

Som förstått är dessa bilder inte jätte aktuella men har glömt att spara bilder på snapchat så hade inte så hemskt mycket att komma med! Ska bli bättre på detta! Idag har jag iaf tagit det supermega lugnt! Det enda jag och Nicolas gjorde var att göra färdigt valen till lägenheten och Gud vad pirrigt det kändes att skicka in dem!

Likes

Comments

Galen dag idag, var inne i Göteborg vid halv 8 och kom hem 12 timmar senare, pga bombhotet som kom in mot centralen!! Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen o tagga en förmiddag av plugg!

Likes

Comments

Gårdagen avslutade hos Julia med vattenpipa och te! Var väldigt svårt att få igång pipan, men tillslut fick vi igång den! Idag har jag studerat lite, skönt o få bocka av lite till! Snart bär det av till Lund :)

Likes

Comments