No filter needed! Så jäkla vackert det är under kvällarna!! Iaf, blev bjuden av Nicolas på bio, skönheten och odjuret! Älskar att gå på bio, popcorn och känslan! Speciellt att gå med den man älskar mest!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Älskar påsk!!!! Är alltid på bra humör under påsk för då får man äta massa med godis! Mamma och jag har en tradition där vi går ut i skogen och grillar korv, letat ägg och tar det lungt! Och sagt och gjort, traditioner håller vi vid liv oavsett väder! Småmulet o kallt men var mysigt ändå! Blev lite påsmiddag hos Nicolas syster efter och sedan utgång!

Likes

Comments

Fredag, 7e april började som en fin dag med lunch på stan, som slutade med bubbel på balkongen för mamma fyllde år, bowling med hennes vänner och sedan mat på hells burgers med mamma och Nicolas! Perfekt dag! Förutom det som hände i Stockholm på denna hemska dag.

Likes

Comments

Soliga dagar är livet; verkligen! Finns inget som gör en så glad som detta! Passade på att samla på mig så mkt D vitamin som möjligt för kommande veckor som är fullproppad med studier! Känns sådär......

Likes

Comments

ÄLSKAR soliga dagar! Fullkomligt älskar! Blivit många kvällar ute (lite för tidigt då jag känner en förkylning krypa fram)... Skolan flyter på, rätt mycket men det tar sig, pausar i helgen för att samla energi för nästa vecka!! Nu sitter jag fastklistrad framför tvn med myskläder på o bara ärrrrrr!

Likes

Comments

Surprise!! Inget direkt oväntat när man är student va? Fick lite plugg gjort, en uppgift o hann annteckna lite i förebyggande syfte inför kommande uppgifter! Känns skönt! Imon blir det en till dag på biblioteket, med ännu en studieuppgift! Kämpaaaa, snart är termin två klar (bara sisådär 3 månader kvar haha)....

Likes

Comments

Började helgen med drinkar med Nicolas o hans familj, sen blev det barnkalas på lördagen och slutade med en vandring vid borrås skåra, avslutades med hemmagjord hummus o tsatsiki med bröd! Bra lördag helt enkelt! Söndagen var inte lika produktiv då mestadels av tiden spenderades i soffan, haha!

Likes

Comments

Den 14e mars var det min dag! Lämnade 21 och klev in på mitt 22e år! Började dagen med föreläsning men lämnade när rasten kom och drog mig mot stan där det blev lunch o margaritas med några klasskompisar! Fika hos Becca blev det efter det och sen mat och bio med Nicolas! Bra födelsedag helt enkelt!!!!

Likes

Comments

Denna helgen har varit en av de bättre! Efter inlämnad tenta blev det mys med min pojkvän! Hemmagjord pizza och öl! Lördag blev lite shopping och sedan hem till mamma för att njuta av solen med en kopp kaffe! Passade även på att bada för att koppla av ännu mer, innan fix inför kvällen som spenderades på resturang med mamma, Magnus och Nicolas! Blev även en liten utgång på det!

Idag var det en kort (och rätt tråkig skoldag) men ikväll blir det pizza och imon fyller jag 22!

Likes

Comments