I onsdags så blev det aktiviteter i Göteborg! Skulle egentligen varit i Slottskogen men var skitväder så var hemma hos en klasskompis som bor vid botaniska! Jätte mysig och rolig dag med massa aktiviteter, i form av bland annat tävlingar och lekar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åkte till Göteborg till en klasskompis för att kolla på Eurovision! Blev en nykter kväll för min del, inte för dem andra så att säga, haha! Musik, plockmat, bilder, skratt! Ja det summerar denna lördagen rätt bra! Fick ta pendeln tillbaka till Kungsbacka och vi missade den med inte ens två min då vi missade första spårvagnen! Himla keligt! Så var hemma vid 4 på morgonen, var rätt trött på söndagen!

Likes

Comments

Tre snabba från gårdagens lägenhets besök! Ska bli sååååå sjukt o flytta, bara 7 månader kvar tills vi bor där!!!!

Dagen började iaf med skola i Göteborg på morgonen, därefter blev det snabbt hem till Varberg för o sätta oss i biblioteket för plugg!! Vid halv 5 hämtade jag Nicolas för att se på lägenheten och mamma och Magnus kom även för o kolla! Fick samtala med några framtida grannar också, och besöka deras lägenheter himla kul! Alltså, kolla bara balkongen! Helt underbart stor, här kommer vi nog trivas bra!

Likes

Comments

Jag och Nicolas tog cyklarna ner till apelviken för en lunch på Brittas! Efter det satte vi oss på klipporna och njöt av vädret! Nicolas fick den fetaste bonnabränna haha!! Nu har vädret inte varit så gött, riktigt höstrusk med omkring 2-6 grader! Ursh o fy! Men jag passar på o trimmar beachbodyn på gymmet!

Likes

Comments

Här var det tyst i stugan! Detta beror på att jag tappade min mobil i toan och den dog och därmed inte har haft någon app! Iaf, här var min och Nicolas promenad den första maj där vi köpte glass och gick upp på fästningen!

Likes

Comments

No filter needed! Så jäkla vackert det är under kvällarna!! Iaf, blev bjuden av Nicolas på bio, skönheten och odjuret! Älskar att gå på bio, popcorn och känslan! Speciellt att gå med den man älskar mest!!!!

Likes

Comments

Älskar påsk!!!! Är alltid på bra humör under påsk för då får man äta massa med godis! Mamma och jag har en tradition där vi går ut i skogen och grillar korv, letat ägg och tar det lungt! Och sagt och gjort, traditioner håller vi vid liv oavsett väder! Småmulet o kallt men var mysigt ändå! Blev lite påsmiddag hos Nicolas syster efter och sedan utgång!

Likes

Comments

Fredag, 7e april började som en fin dag med lunch på stan, som slutade med bubbel på balkongen för mamma fyllde år, bowling med hennes vänner och sedan mat på hells burgers med mamma och Nicolas! Perfekt dag! Förutom det som hände i Stockholm på denna hemska dag.

Likes

Comments

Soliga dagar är livet; verkligen! Finns inget som gör en så glad som detta! Passade på att samla på mig så mkt D vitamin som möjligt för kommande veckor som är fullproppad med studier! Känns sådär......

Likes

Comments