I väntan på bättre tider traskar jag runt i Göteborg om dagarna o försöker plugga, känner hur segt tiden går nu i januari! Värsta månaden på året och även längsta! Varvar studierna med jobb (tyvärr)!!! Just nu längtar jag tills nästa helg då tentan förhoppningsvis är inlämnad o jag kan pusta ut! Har däremot kunnat klämma in några besök hos Vedum och MA gruppen för valen inför vår blivande lägenhet! Det är däremot spännande! 

Likes

Comments

Detta nyår blev bättre än förväntat! I sista sekund lyckades vi fixa en helt fantastisk måltid, goda shots, fin dekoration och festlig stämning! Vid tolvsnåret var vi lagom berusade och skålade in det nya året på balkongen!

Likes

Comments

Den 25e december spenderades mestadels påväg hem från Lund! När vi kom hem blev det kalkonmiddagen och fasen vad gott det var!! Efter det bar det av mot Felicia där vi skulle fira Elin lite med drinkar och gott där vi sedan drog ut mot societén!! Dagen efter låg vi i sängen i princip hela dagen och åt fet mat!!

Likes

Comments

Himla mysigt julfirande i Lund! Åkte den 23e vid lunchtid och väl framme i lund satte vi igång med julmaten och julgodiset! Marsipanen sparade vi till julafton, vilket är en tradition hos oss, älskar!!! Tomten kom och vi kollade på kalleanka och bara hade det gött!!

Likes

Comments

I torsdags efter en med plugg och julklappshopping åkte jag och Nicolas familj till Göteborg för att äta på pinchos och sedan se på bio! Himla mysig kväll, älskar när man gör något speciellt ihop!

Likes

Comments

Förra helgen var vi hos Nicolas syster och åt lite julmat, så gott hade verkligen längtat efter detta! Efter det blev det förfest hos Becca och sedan utgång på sociten! Nu i veckan har jag börjat på en ny kurs och plugget har satt igång igen! Snart är jag klar med min tredje uppgift sen i måndags, sen så ska jag göra en uppgift till under jul men annars har jag jullov!

Likes

Comments

Lördag idag, bästa dagen på veckan! Igår var det sista tentan på kursen och självklart firades det med öl på olearys med gänget! Himla roligt att umgås utanför skolan och utan plugg hets! Idag ska jag ta det lugnt och bara mysa med min pojkvän!

Likes

Comments

Söndagen bestod av julbak med Nicolas o hans familj! Älskar!!!

Likes

Comments

Har varit uppe i varv den senaste tiden! Min klasskompis gick bort tyvärr, och detta har påverkat mig o min klass på många plan. Fick magkatarr och ont i lungorna som följd! Tyvärr var det tillbaka till verkligheten efter några dagar av sorg, sedan jobb och sen dess har det rullat på!

Likes

Comments

Vart ska jag börja någonstans? Herregud vilka dagar! Började med skola torsdag från 8-14 ungefär, sedan blev det Stockholm o jag anlände ungefär vid 19 tiden, och åkte till becka! Vi käkade lite tapas o jag taggade mest inför fredagen! Vi åkte in till stan relativt tidigt för brunch, blev en hel del vandring då första stället var fullt! Sedan gick jag och mötte Emilia och vid 1 tiden begav vi oss mot arenan! Han skulle spela på tele2 och vi gick förbi golden circel kön och herregud vad många det var! Själv var det inte ens 25 personer i vår kö, där vi hade tre olika sektioner! Men kö systemet funkade ändå inte då inte alla respekterade det! Jag och Emilia hamnade längst fram i Pit J där vi tog stadigt grepp i väggen! Stod o pratade med säkerhets vakten som var hur skön som helst, åt popcorn med oss och gav oss tips på hur vi ska kolla! Han sa även att vi valde rätt sida där Justin springer omkring ofta! Förbandet började efter några timmar, och vi kollar ut mot golden och där svimmar folk en efter en, medan vi har hur mycket plats som helst, alla dansade och vi kunde gå in och ut och fick gratis hörselskydd! Sedan kommer Bieber i en glasbox och showen börjar! Dock var han död i blicken vissa delar och lite playback, men han var tydligen så mycket bättre fredagen än vad han var under torsdagen! Jag och Bieber fick ögonkontakt och vakten märkte det och de brevid och alla pekade på mig och skrek! Sedan sprang han förbi och tog våra händer! Jag är helnöjd!! Har inte så jätte många bra bilder, det var så svårt att ta när han sprang runt hela tiden! Det ser oxå ut som jag är super långt bak men var så nära att vi kunde lukta på honom! Men jag har massa bra videor så jag är nöjd! 

Likes

Comments