View tracker

Söndagen bestod av julbak med Nicolas o hans familj! Älskar!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har varit uppe i varv den senaste tiden! Min klasskompis gick bort tyvärr, och detta har påverkat mig o min klass på många plan. Fick magkatarr och ont i lungorna som följd! Tyvärr var det tillbaka till verkligheten efter några dagar av sorg, sedan jobb och sen dess har det rullat på!

Likes

Comments

View tracker

Vart ska jag börja någonstans? Herregud vilka dagar! Började med skola torsdag från 8-14 ungefär, sedan blev det Stockholm o jag anlände ungefär vid 19 tiden, och åkte till becka! Vi käkade lite tapas o jag taggade mest inför fredagen! Vi åkte in till stan relativt tidigt för brunch, blev en hel del vandring då första stället var fullt! Sedan gick jag och mötte Emilia och vid 1 tiden begav vi oss mot arenan! Han skulle spela på tele2 och vi gick förbi golden circel kön och herregud vad många det var! Själv var det inte ens 25 personer i vår kö, där vi hade tre olika sektioner! Men kö systemet funkade ändå inte då inte alla respekterade det! Jag och Emilia hamnade längst fram i Pit J där vi tog stadigt grepp i väggen! Stod o pratade med säkerhets vakten som var hur skön som helst, åt popcorn med oss och gav oss tips på hur vi ska kolla! Han sa även att vi valde rätt sida där Justin springer omkring ofta! Förbandet började efter några timmar, och vi kollar ut mot golden och där svimmar folk en efter en, medan vi har hur mycket plats som helst, alla dansade och vi kunde gå in och ut och fick gratis hörselskydd! Sedan kommer Bieber i en glasbox och showen börjar! Dock var han död i blicken vissa delar och lite playback, men han var tydligen så mycket bättre fredagen än vad han var under torsdagen! Jag och Bieber fick ögonkontakt och vakten märkte det och de brevid och alla pekade på mig och skrek! Sedan sprang han förbi och tog våra händer! Jag är helnöjd!! Har inte så jätte många bra bilder, det var så svårt att ta när han sprang runt hela tiden! Det ser oxå ut som jag är super långt bak men var så nära att vi kunde lukta på honom! Men jag har massa bra videor så jag är nöjd! 

Likes

Comments

Lite bilder ifrån Kroatien, verkligen bästa pastan jag har ätit! Så himla gott!

Idag är ledig torsdag, har precis gjort klart mina två litteraturseminarium och det känns så skönt! Har två quiz som ska göras men det tar jag antingen imon innan jobbat eller nästa veckan! Idag blir det kräftor!!

Likes

Comments

Efter förra helgens jobb blev det kräftskiva hos Alexandra! Älskar verkligen att gå på kräftskiva! så himla mysigt med lekar och snapsvisor! Idag har jag jobbar och två dagar kvar utav jobb återstår! Får se hur mycket plugg jag får gjort den här helgen.. suuck

Likes

Comments

Lite Kroatien bilder! Skolan flyter på som vanligt, mycket plugg direkt verkligen, grupparbete efter grupparbete! Men börjar få iordning på allt och börjar hitta på skolan så det är skönt! Idag blir det vila efter dagens grupparbete med tacos och film mys!

Likes

Comments

Hej hallå! Här var dålig uppdatering så tänkte göra en snabb sammanfattning så kommer det fler inlägg så fort jag har tid!! Jag har hunnit åka till Kroatien en vecka med Nicolas och hans mamma och pappa! Och jag har även börjat plugga i Göteborg! Så himla mycket nytt så jag är helt slutkörd i skallen när jag kommer hem! Idag är jag ledig från skolan men ska åka upp till Göteborg och göra grupparbete!

Likes

Comments

Hej här var det dött!!!! Jag har jobbat och haft halsfluss, det är ungefär det som har hänt! Var iof på gekås med mamma och Adam och stannade på mandys diner, riktigt gott och coolt! Idag har jag jobbat och ska snart bli upphämtad av Nicolas så ska vi mysa!

Likes

Comments

Har jobbat nästan varje dag så igår på sista dagen vaknade jag med svullna halsmandlar och så ont i halsen Att jag ville gråta, hade ju fått halsfluss, så fick gå till jobbet ändå men blev hemskickad strax efter 1. Har sovit sen jag kom hem i princip, var hos läkaren oxå en stund där han oxå kom fram till att det var halsfluss... Skulle på cykelfest idag och hjälpa Nicolas att flytta men blev inget! Iaf under mina jobbdagar har jag hunnit med att servera tapas hos mig och käka på hamnpaviljongen med Julia! Gott!!

Likes

Comments