ÄLSKAR soliga dagar! Fullkomligt älskar! Blivit många kvällar ute (lite för tidigt då jag känner en förkylning krypa fram)... Skolan flyter på, rätt mycket men det tar sig, pausar i helgen för att samla energi för nästa vecka!! Nu sitter jag fastklistrad framför tvn med myskläder på o bara ärrrrrr!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Surprise!! Inget direkt oväntat när man är student va? Fick lite plugg gjort, en uppgift o hann annteckna lite i förebyggande syfte inför kommande uppgifter! Känns skönt! Imon blir det en till dag på biblioteket, med ännu en studieuppgift! Kämpaaaa, snart är termin två klar (bara sisådär 3 månader kvar haha)....

Likes

Comments

Började helgen med drinkar med Nicolas o hans familj, sen blev det barnkalas på lördagen och slutade med en vandring vid borrås skåra, avslutades med hemmagjord hummus o tsatsiki med bröd! Bra lördag helt enkelt! Söndagen var inte lika produktiv då mestadels av tiden spenderades i soffan, haha!

Likes

Comments

Den 14e mars var det min dag! Lämnade 21 och klev in på mitt 22e år! Började dagen med föreläsning men lämnade när rasten kom och drog mig mot stan där det blev lunch o margaritas med några klasskompisar! Fika hos Becca blev det efter det och sen mat och bio med Nicolas! Bra födelsedag helt enkelt!!!!

Likes

Comments

Denna helgen har varit en av de bättre! Efter inlämnad tenta blev det mys med min pojkvän! Hemmagjord pizza och öl! Lördag blev lite shopping och sedan hem till mamma för att njuta av solen med en kopp kaffe! Passade även på att bada för att koppla av ännu mer, innan fix inför kvällen som spenderades på resturang med mamma, Magnus och Nicolas! Blev även en liten utgång på det!

Idag var det en kort (och rätt tråkig skoldag) men ikväll blir det pizza och imon fyller jag 22!

Likes

Comments

Äntligen fredag, tentan är inlämnad, och det är SOL! Livet är på topp för tillfället! Älskar vårkänslor, massa människor på stan, kaffe på uteserveringar (de få som finns) och musik! Var en snabbis på stan och lunchade, träffade vänner o åkte en sväng med bilen och ikväll blir det öl och hemmagjord pizza med min pojkvän!

Likes

Comments

Tenta 1/2 är klar och andra tentan är i slutfasen! Ska ta mig en dusch o sedan ett sista race innan jag ger upp för dagen! Känner mig riktigt omotiverad då tentan var svårare än förväntat (haha eller så var jag dåligt förberedd) men men! Imon är det fredag o då ska den in!

Likes

Comments

Stockholm i helgen var amazing! Vi anlände fredag eftermiddag och kvällen spenderades i centrum med shopping! Åkte sedan in till Solna där jag mötte min bror en sväng! Blev lite alkohol på rummet och lite kortspel på det! Sedan på lördagen åkte vi och shoppade lite mer och sedan åt vi på pizzahut! Efter det fixade vi oss för att sedan röra oss mot Globen där drake spelade! Amazing helt enkelt

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med grupparbetet, och nu är jag hemma och pluggar inför kommande tenta! Motivationen är ej på topp då jag är supertagg på Stockholm! Shopping, alkohol, häng, och DRAKE! Kämpaaaaa Hanna!

Likes

Comments

Helgen har varit en av de bättre, jobbade torsdag fredag och sedan helt ledig helg! Min bror var här så passade på att umgås med honom, gick på stan, träffade släktingar, åt massa och kollade film! Idag umgicks jag med min kära pojkvän o kollade lite på lägenheten som är på gång! Imon är det tillbaka till verkligheten!

Likes

Comments