Tro inte att du är man bara för att du har en kuk och två pungkulor!! Du är inte en man så länge du inte står upp för vad tycker. Du är inget man så länge du inte står upp för din åsikt och för vad du gör och säger. Du är ingen man så länge du behöver någon annans hjälp för att leva. Vill du bli man börja med att ta hand om dina nära och kära och lär dig att stå på egna ben och sluta va beroende av andra.                                 Med vänliga hälsningar: en riktig kvinna!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag bryr mig inte om du är svart, vit, bisexuell, gay, lesbisk, kort, lång, smal, tjock,rik eller fattig. Är du snäll och har respekt mot mig så är jag snäll och har respekt tillbaka, så enkelt är det !!

människor som dömer andra efter utseende eller läggning är människor som inte vet vad dom pratar om och inte har hittat sig själva än. Gud skapade oss olika av en anledning därför är vi alla också unika på vårt egna sätt! hur roligt skulle de egentligen vara om vi alla såg likadana ut?

En människas läggning har ingen annan med att gör, är den bisexuell , gay eller lesbisk låt den va det det är inget som drabbar dig så länge den människan trivs med de låt den då va de, jag menar varför ska den låtsas va någon den inte är? Gör den de så kallar vi den för dubbel moral ändå! Så länge den människan accepterar dig för den du är så bör du acceptera den för de personen den är! 

Så istället för att döma någon så snabbt efter ett ryckte bör du lära känna personen och sen döma den, för de du uppfattar  som tex  rätt kan uppfattas som fel av någon annan därför ska du bilda din egna uppfattning om den personen och inte gå efter vad någon har hört, sagt eller sett./Berra!

Likes

Comments

 Med pengar kan du göra mycket bland annat köpa dig en"hora" men för pengar kan du inte köpa dig riktiga vänner och äkta vänskap!

De "vänner" som låter sig köpas är inget mer än smuts/äckel dom är med dig tills din plånbok är tom sen kan du dra åt helvetet för då duger du inte längre! Därför måste människor lära sig skilja på vänner och"vänner"

Likes

Comments

Pratar du bakom min rygg - betyder det att jag är längre fram än du. Kommenterar du mitt liv - betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt.

Har du tid att leta efter mina misstag - betyder det att du är avundsjuk.Fortsätt du med detta.. Så lever jag livet under tiden .

Det roliga med vissa människor är att dom kan säga jag hatar den och den men ändå har dom så mycket tid att sitta och prata skit om den personen.

 Desto mer du pratar skit om en människa desto mer visar du att du bara att du själv är skit! Om en människa är låg ska man inte sjuka till dens nivå, menar varför gå lika lågt? visa dig bättre och mognare de då den andra människan brinner för att du ignorerar!/ Berra<3

Likes

Comments

Man kan inte bara göra misstag hela tiden och sen förvänta sig bli förlåten gång på gång, det kommer en dag då personen inte längre accepterar dom misstagen mer. Men då kan de va för sent att ändra på sig. Bara för att man är snäll och förlåter en så ska man inte tro att personen är "dumsnäll" för även den människan har sina regler och gränser också. skillnaden är att andra har bara mer tålamod och står ut med det medan andra säger ifrån direkt. Att tänka först och handla sen kan va klokt. Att säga förlåt hjälper inte alltid även om det gör det många gånger./Berra

Likes

Comments

Människor missbrukar ordet "hora" allt för mycket nu för tiden. Det är dags att börja inse att hora är en tjej som säljer sig(tar betalt för sex) och INTE en tjej som nyss dumpat dig! Man hör ordet hora vardagligen som om det vore något fint vardagsord, lär er använda ord rätt!

Likes

Comments

Människor och deras fördomar, man ska aldrig dra alla över en kant!! Tjejer är inte bättre än killar, killar är inte bättre än tjejer. Alla gör misstag, alla kan vara otrogna, alla kan leka med någons känslor OSV.. Det har absolut INGET med vilken kön du är att göra. Ingen människa är felfri eller perfekt, men idioter som upprepar sina misstag gång på gång och ALDRIG lär sig sin läxa finns det gott om i världen, finns inget mer än att tycka om såna inkompetenta människor ! Man kan inte ens hata dom för de dom gör för dom själva verkar inte veta vilken planet dom bor på men en sak är klart att allt som svävar måste någon gång landa!

Likes

Comments

Jämför dig aldrig med någon annan.

Ifrågasätt aldrig varför den ena har något som du inte har.
För de kommer alltid en dag då du verkligen inser att du har de någon annan i just den sekunden önskat att den hade.


Underskatta aldrig de du har uppskatta de du har de finns alltid någon som har sämre än vad du själv har de då man inser hur bra man har!

Om du har ett normalt liv och är frisk ska du va glad, alla människor har inte den möjligheten vilket kan hindra dom till massa saker här i livet, men just de dom har har inte vi vilket gör dom till unika alla vi är unika på vårt sätt!

Likes

Comments

Att förlora någon man älskar kan göra väldigt ont och vara väldigt svårt. 

Man kan förlora människor på olika sätt genom att man mister dom för gott eller för att man själv ställer till det då de blir en konflikt och den personen är borta ur dit liv. 

Har du älskat den personen engång i tiden och om den verkligen betytt något för dig  så borde du också kriga för att få tillbaka den vist kan det ta sin tid men all den tiden är värd att slösa. 

Allt här i livet tar sin tid , hellre slösa sin tid och energi på någon man älskar en att ge sig själv huvudvärk och lägga ner tid på onödiga människor som inte betyder något för en och  som du vet aldrig kommer finnas  eller ställa upp för dig ..

Leva för det man har är något  ALLA  borde göra, man vet inte hur bra man egentligen har det tills man träffar /ser  någon annan person som har det sämre en sig själv då man i själv verket börjar öppna ögonen och verkligen uppskatta de man har.

Ta dagen som den kommer och lev den som om det vore din sista..

peace and love gott folk nu ska jag ut med  underbara Izza:) <3

                   

 

 

 

 


Likes

Comments

Alltid när det händer något dåligt har människor en tendens att alltid skylla ifrån sig på andra vilket är fel, jag menar så fort det är något bra som händer skyller dom inte på någon annan utan tar åt sig äran direkt.

sluta ha dubbel moraliska åsikt  hela tiden ena sekunden är det någon annans fel andra sekunden är det ingens fel utan ditt kloka beslut, de va du som gjorde att de blev så bra och då är man väldigt snabb att ta emot  positiv kritik.

jag menar bara oavsett hur mycket du påverkas av folk så  är det fortfarande du som gör dina egna val, den ända du kan skylla på är dig själv glöm alla andra.!

Det är mitt tips till dessa personer ,kan man inte respektera sina misstag kan man aldrig lära sig av dom. Som man brukar säga ärlighet varar längst även mot sig själv  bör man vara ärlig!

Ärlighet leder till Respekt, Kärlek  och omtanke.

Peace gott folk!

 

 

Likes

Comments