Header

Life

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw


Rut & Circle Jacka, H&M kofta, Gina Tricot T-shirt, Gina Tricot Fishnet stockings, Adidas Superstars, Mulberry Väska & Design Only byxor.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsHello! Idag är det måndag och har ej haft så mycket för mig. Jag mötte min kusin Sandra tidigt på stan och vi gick förbi JOS Hälso-café. Vi satt och pratade i timmar sedan åkte vi hem till mig och hade Vampire Diaries marathon haha! riktigt mysigt!

Hoppas Ni får en bra vecka, vi hörs tills nästa inlägg. PUSS  • Filed under: Life

Likes

Comments


Hej Lördag!

Det var längesedan jag la upp ett inlägg. Idag degade jag och Niklas på morgonen, vi löjlade oss i evigheter och sedan bestämde vi oss för att promenera på stan eftersom det är så fint väder. Senare ikväll skall vi röra oss hem till Annie eftersom hennes padre fyller år. Yaaas!

Vi hörs till nästa inlägg, PUSS  • Filed under: Life

Likes

Comments


God morgon Tisdag!

Idag vaknade jag upp med årets förkylning, jag brukar aldrig bli sjuk vanligtvis men när jag väl blir sjuk så blir jag verkligen "ligga i sängen hela dagen" - sjuk. Jag har ju fått små varningar av min kropp hela veckan som sagt att jag borde ta det lugnt, men för mig betydde det "kör hårdare, pressa ännu mer, ansträng dig mer!". Jag är ju så himla envis av mig, jag antar att jag får skylla mig själv haha.

Jag skall äta frukost nu och sedan ta det så lugnt som möjligt. Jag skall kolla på mina serier och sedan fortsätta på mitt lilla project!

Glöm ej att lyssna på eran kropp när den säger stopp! Tills dess så hörs vi tills nästa inlägg, PUSS


Likes

Comments


Hej Måndag!

Idag vaknade jag med en alldeles för täppt näsa och en riktigt smärtsam halsbränna. Jag tog mig upp ur sängen och kokade tevatten. Åt lite frukost sedan gjorde jag mig ordning för att möta upp min underbara kusin Sandra! Hon har nämligen flyttat runt omkring i världen och nu är hon äntligen hemma igen. Vi tog en kaffe på Espresso House, åt lite lunch på ett nytt vegansk ställe vid kompassen och vi pratade i timmar. Tror aldrig att jag någonsin haft tråkigt med den här bruden alltså, har alltid lika roligt och hon lyckas alltid sätta leende på mina läppar.

Jag skulle egentligen möta upp Niklas och Aleksis för att gymma senare men min kropp säger åt mig att vila. Så nu är jag hemma och har gosat in mig med en filt på soffan. Har kokat te vatten och skall nog sätta på en film.

Vi hörs till nästa inlägg, PUSS.


  • Filed under: Life

Likes

Comments


God kväll mina fina läsare!

Idag har jag och Niklas löjlat oss här hemma i evigheter. Vi åt frukost på morgonen och sedan låg vi på soffan och kollade på Vampire Diaries i timmar, inte riktigt min typ av serie men Niklas älskar att kolla på den haha.

Efter att vi varit två soffpotatisar så bestämde vi oss för att gå till gymmet. YAY! Jag får ju som sagt inte bära tunga lyft än så jag ställde mig på löpbandet direkt. Jag tog det lugnt i början, joggade i min takt och sedan ökade jag hastigheten. Kan ju säga att jag svettades ihjäl efteråt, det såg ut som om jag hade duschat i mitt eget svett. yaaas.
Niklas körde Rygg och Biceps. My sexyyy man, är riktigt stolt över honom!


Glöm ej er träningspass idag! Tills dess, så hörs vi till nästa inlägg. PUSSLikes

Comments


För er som ej vet så har min läkare sagt åt mig att jag inte får bära tunga lyft eller anstränga mig så mycket på jobbet pga at jag har inflammation i bröstmuskeln. Jag har fått min medicin som jag skall ta i några veckor nu, men det betyder inte att jag inte kan sitta still.

Jag går till gymmet ändå, men jag kör bara löpning på bandet än så länge. När jag inte har lust att stå på bandet så följer jag olika kvinnor som jag 100% blir inspirerad utav på Youtube. Jag delade med mig en länk här ömdagen med Tammy Hembrow. Idag hittade jag en annan video av Whitney Simmons (GIRL CRUSH!) som visar ett grym träningspass som man lätt kan köra hemma eller utomhus. - Den var riktigt utmanande men Ni klarar den!

Vi hörs tills nästa inlägg, PUSS


Likes

Comments

Instagram@bernvrdino