Header

Life

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Hello alla fina, jag vet att jag inte har varit så duktig med att uppdatera bloggen men har inte haft så mycket tid och inte haft så mycket att berätta för er. Jag går i skolan nu och efter skolan så går jag till gymmet. Inte så mycket mer än det förutom att jag har inlämningar hela tiden, men det skall bli en ändring på det snart! Sommaren är precis runt hörnet och då blir det fler roliga projekt. Hoppas ni har det bra än sålänge, så ses vi tills nästa inlägg. PUSS

  • Filed under: Life

Likes

Comments


Marc Jacobs Brow Wow & Nars Tinted Moisturizer, båda är köpta från Sephora. Blev rekommenderad att köpa dessa produkterna. Brow wow har en smal penna och väldigt bra pigment, vilket skall resultera att vara jätte enkel att arbeta med på ögonbrynen. Tinted Moisturizer'n är som hud kräm fast med en hint foundation, den är suverän mot torr hud och den ger inte ett tårtigt ansikte.

Det bästa med dessa smink produkterna är att de är Cruelty Free, vilket betyder att de ej testar sitt smink på djur. Yippi!


Likes

Comments


13 Reasons Why
En serie om en flicka som tog självmord och lämnat spår efter sig. Den handlar om mobbning och kan garantera att man tänker efter hur man agerar med andra människor efter man sett denna serien!Vampire Diaries
En serie om vampyrer och kärleks drama. Jag började kolla på den här eftersom min pojkvän kollade på den haha! alla säsonger är ute nu så man slipper vänta. Riktigt bra tidsfördriv!


Grey`s Anatomy
Favoriten! Jag har följt denna serien sedan år tillbaka. Det är ett sjukhus serie blandat med drama och kärlek. Alla favorit karaktärer har de dödat men man fortsätter och kolla ändå.

Likes

CommentsAs many of you know, I have a cousin named Sandra. We are related from my mothers side and she's a few years older than me. Sandra is very active on social media, she has a Youtube channel where she likes to share her life with the world and she has this crazy adventure life you all need to follow!

I didn't grow up with siblings, I am the only child in my family but I grew up with my cousins. They all were like siblings to me and Sandra has been the one who taught me most of the naughty stuff you shouldn't know at a tiny age. haha!

Anyway, I don`t know why I`m writing in English. Sandra`s accounts on social media`s in English so I thought why not.
Here a video she made when I got my tattoo, Enjoy!


See you in my next post, PUSS!  • Filed under: Life

Likes

Comments

Contains affiliate linksIdag hade jag tid hos Nancy Fancy Tattoo (Klicka gärna på texten ovanför första bilden för att komma till hennes hemsida) och hon tatuerade klart mina rosor. Äntligen så är tatueringen klar och kan jobba med nästa hehe.

Den sista bilden ger ju ingen rättvisa, jag personligen tycker att den är mycket snyggare i verkligheten. Nancy är verkligen jätte bra på det hon gör och jag kommer definitivt gå tillbaka nästa gång!

Vi hörs tills nästa inlägg, PUSSLikes

CommentsHello! Idag är det måndag och har ej haft så mycket för mig. Jag mötte min kusin Sandra tidigt på stan och vi gick förbi JOS Hälso-café. Vi satt och pratade i timmar sedan åkte vi hem till mig och hade Vampire Diaries marathon haha! riktigt mysigt!

Hoppas Ni får en bra vecka, vi hörs tills nästa inlägg. PUSS  • Filed under: Life

Likes

Comments

Instagram@bernvrdino