Header

Contains affiliate links


Nu när det börjar bli kallt ute är det viktigt att ta hand om huden, för er som har perfekt hy kanske ej behöver dessa produkter men för er som får väldigt torr hud i ansiktet när det börjar bli vinter kan dessa vara behövligt.
Min hud blir jätte torr under vintertiden och då är det viktigt att hålla sig fräsch. Jag hittade dessa produkter från Cocopandas och från Elevens hemsida. Det gick jätte smidigt att klicka i och leveransen tog endast tre dagar!

Det jag fick hem var läppbalsam från Mádara, den innehåller endast naturliga ämnen och är skonsam mot läpparna. Jag fick även hem en highlighter, vilket är också viktigt under vintern för att se fräsch ut ;)
Sedan får vi ej glömma den mest efterlängtade ansiktsspray av Mario Badescu! Alla make up gurus använder den så jag tänkte att jag skulle ge den en chans! Den fungerar som återfuktare, setting spray osv. Kan inte vänta till att få testa!

Klicka på bilderna/länken under bilderna för att komma till deras hemsida. Ej Sponsrad.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Mötte Sandra på stan en snabbis idag. Vi gick till Buttericks bland annat för att bestämma oss vad vi skulle klä ut oss till halloween... Den frågan jagar mig varje år och jag blir inte mindre velig kan jag säga! Förra året var jag och Niklas sjuksköterska och doktor. Nu försöker vi bestämma oss om vi skall vara Pirater eller inte haha.

Hoppas Ni har en mysig måndag, imorgon har jag tenta i Medicin 1. uhhh!
Puss


Likes

Comments

Contains affiliate links

Klickar ni på bilderna ovanför min selfie kommer ni direkt till produkten.


I år är jag tidigt ute efter vinter jacka och jag lyckades hitta en sköning inne på Zara Arkaden Göteborg. Den är hel svart som ni ser på bilden och inuti jackan är den fodrad med faux päls, likaså inuti samt runt om luvan. Den är verkligen jätte varm och sjukt mysig! Den kostade bara 899kr, vilket jag tycker är ett bra kap ;)


Hoppas vintern är snäll mot oss i år då. lol


Likes

Comments

Äntligen lyckades vi klämma in en lunch tillsammans innan hon flyttar iväg till Australien! Hoppas du får världens bästa resa och lev life. Var försiktig bara ;) puss.

Likes

Comments


Idag valde jag och Niklas att dejta lite, så vi tog en runda i Liseberg. För er som ej vet så är det en stor nöjespark som ligger i hjärtat utav Göteborg. Vi promenerade längs gatuljusen, spelade lite och gjorde narr utav varandra haha. Vi gick även förbi en utställning som heter Klubbland, de visade Håkan Hellströms uppväxt bland annat. Det väckte många känslor och det var väldigt mysigt!

Sånna här dagar guldvärda! Tack mahal!


Likes

Comments


Planerna var att jag skulle åka till Filippinerna i december men det blir tyvärr inte av eftersom biljetterna är överdrivet dyra samt att min mamma ej kan ta ledigt från sitt jobb under högtiden. Planen är än så länge att stanna kvar i Sverige så låt oss hoppas på att denna lilla värmen som finns kvar håller ett tag till. Jag är verkligen inte redo för snö och kyla! Det kanske är bäst att jag stannar här under december månad ändå, så att jag ej missar delar utav skolan, det är så himla mycket inlämningar nu för tiden att jag inte ens hinner med vardagarna. Nåja, det är bara att ta det. haha!

Hoppas Ni har det bra,
Puss

Foto: Malcolm Katabazi
Instagram: cchocolatechip

Likes

Comments


Som många vet så heter min pojkvän och min sambo Niklas Daniel Carlsson.
Smeknamn, Mahal och baby
Född 1995 02 19, 22 år.
Halv svensk och halv rysk.
Hårfärg ljus brunt
Ögonfärg mörkbruna
Favorit färg, blå och svart
Favorit maträtt, liba café pirog haha sushi, jensen mat.
Fritid, gym och spela data spel. vara med mig!

Jag älskar dig Mahal!Foto: Malcolm Katabazi
Instagram: cchocolatechip

Likes

Comments


Foto: Malcolm Katabazi 
Instagram: cchocolatechipLikes

Comments


Hej alla sköna!

Igår gick jag och mina kusiner förbi Världskultur museum i Göteborg. De hade ett event för att stödja Ung Cancer och man fick sitta och pärla armband i olika färger som skall senare säljas. Det var flera hundra människor som var på plats för att hjälpa till! Jag tyckte det var jätte mysigt och vi fick umgås samtidigt som vi utförde en god gärning. Det var definitivt värt det!


Likes

Comments


Hösten har landat i Göteborg, men det har vi inget emot. Vi har inte haft så mycket för oss under dessa gråa dagar, vi har som vanligt jobbat och jag går i skolan samtidigt. Lite tråkigt men det finns i alla fall halloween, jul och nyår att se fram emot! Då har vi planer för oss! ;)


Foto: Malcolm Katabazi
Instagram: cchocolatechip

Likes

Comments

Instagram@bernvrdino