Header

Life

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw


Heeeej!
Jag har fått stanna inne hela helgen och kommer förmodligen få stanna inne ett par dagar till eftersom jag har fått inflammation på vänstra ögonlocket. Det var jätte rött och svullet för några dagar sedan, jag hade svårt med att blinka utan att det gjorde ont men nu har det gått ett par dagar och svullnaden har gått ner samt att det inte gör ont längre när jag blinkar. Förutom det så ser jag fortfarande ut som Quasimodo ;)

Anyway, jag har som sagt valt att stanna hemma på grund utav mitt otrevliga utseende. Jag har ej velat gå till gymmet på grund utav det här så jag följer som vanligt min fitness girl crush "fit tip with whit". När jag ej orkar gå ut eller ej kan gå till gymmet så följer jag hennes grymma rutiner.
Här hänvisar jag en video jag gjorde hemma idag. LYCKA TILL!
Likes

Comments

Likes

Comments


Hello alla fina, jag vet att jag inte har varit så duktig med att uppdatera bloggen men har inte haft så mycket tid och inte haft så mycket att berätta för er. Jag går i skolan nu och efter skolan så går jag till gymmet. Inte så mycket mer än det förutom att jag har inlämningar hela tiden, men det skall bli en ändring på det snart! Sommaren är precis runt hörnet och då blir det fler roliga projekt. Hoppas ni har det bra än sålänge, så ses vi tills nästa inlägg. PUSS

  • Filed under: Life

Likes

Comments


Marc Jacobs Brow Wow & Nars Tinted Moisturizer, båda är köpta från Sephora. Blev rekommenderad att köpa dessa produkterna. Brow wow har en smal penna och väldigt bra pigment, vilket skall resultera att vara jätte enkel att arbeta med på ögonbrynen. Tinted Moisturizer'n är som hud kräm fast med en hint foundation, den är suverän mot torr hud och den ger inte ett tårtigt ansikte.

Det bästa med dessa smink produkterna är att de är Cruelty Free, vilket betyder att de ej testar sitt smink på djur. Yippi!


Likes

Comments


13 Reasons Why
En serie om en flicka som tog självmord och lämnat spår efter sig. Den handlar om mobbning och kan garantera att man tänker efter hur man agerar med andra människor efter man sett denna serien!Vampire Diaries
En serie om vampyrer och kärleks drama. Jag började kolla på den här eftersom min pojkvän kollade på den haha! alla säsonger är ute nu så man slipper vänta. Riktigt bra tidsfördriv!


Grey`s Anatomy
Favoriten! Jag har följt denna serien sedan år tillbaka. Det är ett sjukhus serie blandat med drama och kärlek. Alla favorit karaktärer har de dödat men man fortsätter och kolla ändå.

Likes

CommentsAs many of you know, I have a cousin named Sandra. We are related from my mothers side and she's a few years older than me. Sandra is very active on social media, she has a Youtube channel where she likes to share her life with the world and she has this crazy adventure life you all need to follow!

I didn't grow up with siblings, I am the only child in my family but I grew up with my cousins. They all were like siblings to me and Sandra has been the one who taught me most of the naughty stuff you shouldn't know at a tiny age. haha!

Anyway, I don`t know why I`m writing in English. Sandra`s accounts on social media`s in English so I thought why not.
Here a video she made when I got my tattoo, Enjoy!


See you in my next post, PUSS!Likes

Comments

Contains affiliate linksIdag hade jag tid hos Nancy Fancy Tattoo (Klicka gärna på texten ovanför första bilden för att komma till hennes hemsida) och hon tatuerade klart mina rosor. Äntligen så är tatueringen klar och kan jobba med nästa hehe.

Den sista bilden ger ju ingen rättvisa, jag personligen tycker att den är mycket snyggare i verkligheten. Nancy är verkligen jätte bra på det hon gör och jag kommer definitivt gå tillbaka nästa gång!

Vi hörs tills nästa inlägg, PUSSLikes

Comments

Instagram@bernvrdino