Igår var jag ute på havet för första gången på typ 5 år haha. Vi var ute hela dagen och vi hade skit kul tillsammans. Perfekt början på sista veckan på sommarlovet, okej det var onsdag igår men har bara tränat dom andra dagarna. Idag gick jag upp 06:50, vilket är sjukt tidigt jag vet men jag ville testa och se fall jag kunde hinna göra mig iordning på 30 min innan buss går till skolan, vilket jag klarade. Men nu är jag väldigt trött och vill typ sova igen haha.

Puss!<333

Likes

Comments

Igår blev det picknick vid havet tillsammans med Thea och Agnes, jätte mysigt. Jag tränade även fotboll igår, det var väldigt kul, skönt att vara igång igen. Idag blir det egen träning hemma och imorgon blir fotboll igen.

Likes

Comments

Precis sätt finaste filmen någonsin, If I Stay med Chloë Grace Moretz i huvudrollen. Jag gråter verkligen aldrig till filmer men den här va så fin och något jag verkligen kan rekommendera. Filmen handlar om 17-åriga Mia som spelar cello och som precis fått killen som hon tycker om, men då råkar hon ut för en hemsk bilolycka och hela hennes livet står på spel, hon tvingas fatta ett hjärtslitande beslut om sitt eget öde. Filmen utspelar dig i Portland, USA och släpptes 2014. Mer tänker jag inte berätta haha, resten får ni kolla själva.

Likes

Comments

Idag konfirmerade sig några av mina bästa vänner, det var väldigt fint och kul att få se dom efter att hela lovet nästan har gått och jag har inte träffat dom sen skolavslutningen. Efter det åkte jag och Beck till torget och tog en fika på Espresso House och provade även en del kläder, tyvärr köpte jag inget eftersom jag inte har några pengar kvar. Vi hade superkul tillsammans. Jag funderar på om jag ska gå ut och springa en sväng sen, men det regnar ut, får hoppas på att det har slutat när jag kollat klart på filmen jag tittar på, If I Stay.

Likes

Comments

1 2 3

Alla nummer är länkade

Nu när jag har börjat komma ihåg med egen träning och gym så behöver jag nog uppdatera lite på min klädfront. Här ovan ser ni några av plaggen som jag verkligen vill ha, jag vet allt är svart men det tycker jag är väldigt snyggt att träna i. Jag hoppas jag kan få köpt några av dom här plaggen snart.

Likes

Comments

I onsdags var jag hos läkaren och dom kollade hur mina låra var och varför jag hade ont i dom. Hon tror att det är en överansträngning i båda låren, så jag måste avstå ifrån fotbollen ett tag. Vilket kanske är bra eftersom det gick ganska dålig i måndags på första träning. Idag har har inte så mycket planerat, kanske träffa en kompis senare på kvällen. Hade bästa drömmen inatt, drömde att jag hittade ett presentkort på Espresso house på 500kr haha, blev så lycklig men självklart var det ju bara bara dröm. Nu ska jag försöka palla mig upp ur sägen och äta lite frukost.

Äntligen fredag!!

Kramis!!

Likes

Comments

Hej på er! Idag blåser det storm hos mig, allt bara flyger runt. Imorse stod klockan ställd på 07:50, så när mobilen ringde var det bara att gå upp och byta om till träningskläder. Jag körde egen träning på rummet och när jag skulle gå ut och köra övningar i trappan började det så klart regna och blåsa, men det stoppade inte mig. Efter löprundan blev det kvarg och müsli till frukost. Som jag nämnde i förra inlägget, så ska jag tränar fotboll för första gången på nästan ett halv år, jag är inte lika nervös längre men jag hoppas att det kommer gå bra. Resten av dagen kommer jag nog bara ligga inne och kolla på tv, för går jag ut kommer jag blåsa bort. Har även fått en ny router, för våran gammal gick sönder, så varit utan internet i några dagar, men nu har vi fått nytt wi-fi!!


Puss<333

Likes

Comments

Idag blev det en tidig löprunda och egen träning. Riktigt skönt att vara igång med träningen igen, annars har jag bara legat och kollat på OS typ hela dagen fram tills nu då jag är hos Thea. Imorgon blir första fotbollsträningen sedan min skada i våras, nästan ett halv år har gått. Väldigt nervös men ska bli väldigt kul att komma ut på plan.


Puss<333

Likes

Comments

God morgon på er! Idag vakande jag onödigt tidigt, men jag kunde inte somna om haha. Nu ska jag försöka ta mig upp ur sägen, bädda den och sen gå ut och göra något gott till frukost, ska även titta på OS invigningen som gick inatt, fick inte vara upp så sent då tv är vid mina föräldrars rum. Idag på schemat så ska jag fixa tårta till min kusin och henne kille som kommer idag, hon fyller år idag så vi ska ha ett litet mini kalas tillsammans med några från släkten. Jag hoppas verkligen att min tårta blir bra, hade lite problem igår men jag tror att allt ska gå bra, är den blir tillräckligt bra kanske det kommer ut bilder på bloggen också. Ska även få in ett träningspass idag också, eftersom jag har fixa mitt rum och städat och möblerat om så har jag så mycket mer plats att kunna träna på.


Puss<333

Likes

Comments