Lidt inpiration til sommergarderoben. Alle tingene er fra Zara, og lige pt. har de udsalg på deres hjemmeside, så priserne skulle gerne være overkommelige;) Jeg er ellevild med den nye trend som kan ses på nr. 6 med de såkaldte "klokkeærmer". Derudover ELSKER jeg de lidt lange nederdele, især denne her lyseblå farve på nr. 7 kunne jeg sagtens forestille mig ville se godt ud med et par brune sommerben. SommerfarvEN i år, er for mig helt klart lyserød/pink. Personligt synes jeg at sommeren er den perfekte tid til at skille sig en smule ud mht. farverne. Håber i kan bruge det og tør eksperimentere både med pink og resten af farvepaletten.

-B

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hårbånd: Ganni // T-shirt: Acne // Jeans: Acne // 
Dette er et meget typisk hverdags-outfit. Håber i kan lide det:)

Likes

Comments

Lidt stemningsbilleder fra en tur til Indien min mor var på for lidt tid siden. Det vil sige, at alle billederne er taget af min mor. Synes dog på trods af det, at de var værd at dele:)

Likes

Comments

På trods af, at der ikke er så mange der følger med på min blog, vil jeg lige give en kort opdatering. Blogging, det er en hobby for mig. Det er noget jeg gør fordi jeg har det sjovt med det og elsker at dele ud af min hverdag og erfaringer. Derfor vil der kun komme indlæg op når jeg har lyst. De dage hvor jeg vågner op og tænker at " i dag vil jeg blogge - fordi jeg elsker det". Det skal ikke være sådan at jeg vågner op og tænker " i dag skal jeg blogge - fordi det er en pligt". Blogging skal være min hobby, ikke en pligt. Ellers vil jeg også blive træt af det, hvis det er en ting der hele tiden SKAL gøres. Det var blot for lige at meddele til jer, at hvis der ikke kommer et indlæg op i en uge, er jeg altså ikke stoppet. Jeg har måske bare ikke lige haft lysten, ideerne eller tiden til det. Håber i forstår:)

Likes

Comments

MIT OUTFIT: Jakke: Zara // V-neck: Zadig & Voltaire // Halstørklæde: Missoni // Bukser: Selected // Sko: Isabel Marant // ANNAS OUTFIT: Jakke: G-star // Hoodie: Envii // Jeans: H&M // Sko: Puma //

I dag skød jeg nogle outfitbilleder med min veninde Anna. Undskylder lidt for de mindre "forårsagtige" farver, men tøjet her ville være et af vores typiske hverdagsoutfit. Komfortable og enkle. På trods af det lidt triste vejr, så håber jeg at i nyder lørdagen. xxx

Likes

Comments

Hey bloggen!

Min dag startede ud med at sove længe, hvorefter jeg tog med min søster ud til min veninde Helena. Vi tog ned til Jægersborg Allé, fik os en juice og kiggede lidt i butikker. Senere gik vi hele vejen ned til Hellerup, fordi Helena insisterede på at tage i én af hendes "luxury secondhandshops" som det jo hedder. Selvfølgelig finder vi ud af at den har lukket og må gå hele vejen tilbage. Vi valgte at lave et sidste stop ved Olivers Garage hvor min søster og jeg tog en iskaffe (som sædvanlig - den kan klart anbefales) og Helena en sofice med guf - eller skulle jeg sige guf med softice? Derefter tager vi hjem til Helena og hygger os. Det bliver frokosttid, så vi får nogle penge af Helenas far, som vi faktisk ender med at bruge på Spangsberg flødeboller, jordbær, chokoladeriskiks og to pakker mørk chokolade. Mindre heldigt, dog må vi ikke glemme at det er ferie, såååå. Sidst på aftenen beslutter vi os for, at tage ned og spise på Café A, hvor jeg fik en Veggieburger med kartoffelbåde og en virgin mojito. Maden var god og prisen var relativ, så helt sikkert også anbefalelsesværdigt! Så alt i alt har vi haft en dejlig dag og det håber jeg selvfølgelig også, at i læsere har haft.

Håber i nyder ferien og hvis i har nogle spørgsmål omkring tøjet eller andet, så er i mere end velkomne til at stille dem i kommentaren. xx

Likes

Comments

Så blev det søndag og en af de ting jeg elsker mest ved søndagen er, at man har god tid. Jeg vågnede kl. 11, og opdagede at vi var skiftet til sommertid. Derfor besluttede jeg mig for at lave en ordentlig "søndags-morgenmad", nu når jeg alligevel havde så god tid. Den bestod af røræg med peperfrugt og stegt tomat, samt en yoghurt med jordbær-rabarbergrød og lidt frugt. Jeg har ikke de store planer i dag, egentlig skulle jeg mødes med en veninde, men hun er desværre blevet syg. Ellers tror jeg bare at jeg vil få lavet nogle lektier, løbet en tur i det gode vejr og få slappet af. Håber i nyder søndagen!

Likes

Comments


Dette bliver min blogs første indlæg. Nu hvor det er blevet forår, tænkte jeg, at den bedste farve til at skyde det igang, var gul. Her har jeg fundet nogle forskellige items, som for nogle kan være en smule vovede. Jeg synes at den gule farve går emormt godt sammen med lys denim, feks. kunne den gule anorak fra Stella McCartney (som jeg btw. er helt vild med) se super fed ud med et par momjeans og et par sneakers. Derudover har jeg tilladt mig at tage en nederdel med, da jeg føler at det gode vejr er godt på vej. Jeg er helt vild med den ekstra detalje, nemlig flæsen, som gør den lige dét mere speciel. Flæser bliver også en af sommer 2017's store trends, hvilket jeg synes er mega nice! Personligt overvejer jeg at bestille den gule tee med de plisserede ærmer hjem. Hvad synes i?

God weekend!

1/http://www.monki.com/es/Sweatshirts/Cropped_hoodie/16442483-24795750.1#c-125422 2/http://www.topshop.com/en/tsuk/product/clothing-427/petite-wave-front-mini-skirt-6170278?bi=20&ps=20 3/https://www.zara.com/dk/da/dame/tasker/se-alle/skuldertaske-med-flerfarvet-strop-c819022p4258048.html 4/http://www.topshop.com/en/tsuk/product/clothing-427/mustard-velvet-trim-ankle-socks-6010478?bi=60&ps=20 5/ https://www.zara.com/dk/da/dame/skjorter/se-alle-varer/overdel-i-poplin-med-plisserede-ærmer-c719021p4393027.html 6/http://www.adidas.dk/pull-on-jakke/S97440.html 7/http://shop.weekday.com/dk/Womens_shop/Basics/Stripe_Long_Sleeve_T-Shirt/5557605-9378035.1#c-51058#Rel?PC=Women's%20shop_Basics%20%7C%20filter 8/ https://www.zara.com/dk/da/dame/tasker/se-alle/citytaske-med-hank-i-kontrast-c819022p4569002.html

Likes

Comments