Hel mysig dag igår då vi firade farsdag, Martin fick sin present av tjejerna några dagar för tidigt då vi va på väla i måndags o lät han välja vad han ville själv för skjorta!

Vid lunch åkte vi till Martins föräldrar på farsdag middag o h han fick en 70x100 tavla med en förstoring på tjejerna och så klart gav jag även de till min far! På eftermiddagen åkte vi upp till min far för fika.

Super härlig dag helt enkelt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördags mötte jag upp Malin och Frida för att ta tåget till Köpenhamn, i Lund hoppade även Mikaela på så vi var samlade. Framme i Köpenhamn gick vi till en supermysig restaurang o käkade lunch. Vi fortsatte vidare o strosade runt på ströget o de blev både latte paus och drink paus innan vi tog tåget hem till Mikaela i Lomma.

Hemma hos Mikaela lagade vi middag tillsammans, en super god höst gryta och potatis. Efterrätten bestod av vanilj pannacotta med färska bär. Underbar kväll med många goda skratt med mina finaste vänner ❤️

Likes

Comments

Vi fixar o vi trixar... spenderar all tid åt att ro i land vårt projekt och jag är såå spänd på resultatet.

Jag har byggt upp i huvudet hur jag vill de ska se ut så nu hoppas jag de blir så eller mycket bättre 🙌🏼

Byter ut hela den gamla trallen o bygger till 20 kvadrat för att bygga ett uterum! Det ska vara helt i glas o jag längtar tills det är färdigt!

Likes

Comments

Idag åkte Charlie ut till farmor och farfar för att spendera dagen hos dem på landet som hon verkligen älskar. Mata alla djuren och plocka blommor i trädgården och plocka upp grönsaker ifrån trädgårdslandet. Ikväll när vi kommer dit så har hon lagat middagen tillsammans med farmor och dem bakar alltid något när hon är där ute.

Så mysigt det är att hon får vara där ute, hon var noga med att denna gången fick inte Lily vara med, annars är dem där ihop.

Lily myser med och Martin hemma under tiden idag ❤️

Likes

Comments

I helgen var jag i Ullared på gekås tillsammans med mannen och barnen. Mina barn älskar gå i affärer så jag har inga problem ta med dem till stora varuhus! Dem sitter i vars en vagn helt lyriska 💕

De blev heldag där med både middag och fika inne på gekås o somna gott på vägen hem gjorde Lily.

Charlie somna till i bilen men när vi kom hem vakna hon och ville så klart hjälpa till packa upp allt och börja leka med sina nya leksaker.

Likes

Comments

Förra veckan började jag jobba igen och det har gått jätte bra, både för mig på jobbet och tjejerna på förskolan. Charlie vill hela tiden springa in till syrrans avdelning men dem leker tillsammans när dem är ute på gården ❤️

Jag har gått ner lite i tjänst just nu för att fortfarande ha mycket tid med barnen. Så jag jobbar 4 dagar i veckan o med mina obekväma tider så blir de jag har mycket tid med dem. Då jag oftat börjar 5.30 så hämtar ja hem tjejerna o har några timmar med dem innan mannen kommer hem!

Känns skönt startat igång en ny sorts vardag efter varit hemma så otroligt länge, komma upp på morgonen och få sitta ner på sina raster och äta i lugn och ro...

Likes

Comments

Gunga är den bästa grej ja köpt till barnen, de går ibte en dag utan att dem vill gunga. Å glad så dem skrattar högt gör dem alltid ❤️

Likes

Comments

I torsdags fyllade Charlie år och det är ju absolut bästa som finns att göra som barn, hon blev firad av oss på morgonen sen firad på förskolan mitt på dagen och av min o Martins familjer på kvällen.

Idag hade vi barnkalaset med alla hennes fina och underbara kompisar. Vi hyrde en idrottshall och byggde upp en hinderbana som var otroligt uppskattat av alla barnen. Charlie älskar idrott så vi kunde inte tänka oss ett bättre kalas än i en idrottshall.

Vår stora fina tjej som nu är 4 år, det går verkligen inte en dag utan att jag är stolt över henne❤️

Likes

Comments

Heldag på Bosjökloster utanför Höör, tillsammans med Malin o hennes familj och Sara o hennes familj så strosa vi runt i de härliga vädret bland djuren och hade picknik. Barnen lekte fint tillsammans och var inne hos djuren och klappade dem. Sån härligt ställe att låta barnen gå in till djuren, att kunna gå in och sitta hos kaninerna. Åka linbana i skogen var en riktig hitt bland barnen men också oss vuxna! Stå inne i ett träd som är över tusen år gammalt är helt otroligt.

Likes

Comments

I fredags blev det Halmstad med familjen och 2 mamma vänner o deras familjer. Började med lunch på Mc Donalds så barnen hade ro att sitta ner äta innan dem såg allt skoj!

Blev att testa alla barn karusellerna och hoppborgar, barnen älskade allt och hade en helt fantastisk dag.

Det fanns ju även ett vattenland så blev en runda bad också.

Likes

Comments