Idag är vi tillbaka i vardagen igen, Charlie är på förskolan och Martin på jobbet! Jag och Lily har suttit och myst o kramats sen vi kom hem o lämnat Charlie, vi tycker det är så mysigt att få lite tid själva igen!

Lily blir snart 10 månader och dessa månaderna jag varit hemma mammaledig med henne har gått otroligt fort. Vi har inte gått på några träffar utan umgåtts med vänner som har barn eller spenderat dagarna själva tillsammans med varandra.

Jag har njutit av all tid jag varit hemma med henne, än är inte mammaledigheten slut men tanken är att jag ska börja jobba i april. Så kommer ha mammamagar sparade som ja kan plocka ut när jag bara känner att vi behöver vara hemma och mysa eller ta nån extra vecka semester.

  • 18 readers

Likes

Comments

Gott Nytt År alla fina underbara och fantastiska människor, Charlie och Lily matchar i kläder igen newbie 💕

Vår förrätt ikväll är blåmusslor, humor och räkor! Mums va gott de va, nu ska de strax serveras huvudrätt.

  • 35 readers

Likes

Comments

Igår va det juldagen och då firade vi i vanlig ordning jul med mannens familj, på det engelska viset med kalkonen.

Vi åt och hade en underbar dag ihop, spelade flera rundor couronne och lekte med barnen.


Det blev även paketutdelning och barnen fick hur mycket fint som helst!

  • 47 readers

Likes

Comments

Vilken julafton! Wow säger ja bara...

Charlie fick så mycket julklappar hon fick aldrig nog och var så glad för allt hon fick. Hon sa hela tiden hur mycket hon tyckte om ALLT hon fick. Lily tyckte bäst om omslagspapper att sitta och tugga på så Charlie öppnade även alla hennes klappar.

Vi hade det så fantastiskt mysigt hemma i mitt barndomshem så jag ville aldrig dagen skulle ta slut.. men vi körde hem vid 23.30, Lily somnade i vanlig ordning klockan 19 men Charlie ville stanna uppe så hon somna direkt vi satte henne i bilen.

  • 46 readers

Likes

Comments

Alla julklappar är nu köpta, blev fler än planerat till barnen! Men det är ju juuuul och jag älskar julen, att se hur det lyser i ögonen på Charlie när hon ser alla julklappar. Detta kommer bli en fantastisk jul ❤️

  • 58 readers

Likes

Comments

Igår var det 30 års fest för fina Linda, Linda är en av mammorna i mammagänget som bildades när vi fick våra första barn. I ca 3 år har vi känt varandra nu och igår på denna fest kändes det nästan som vi hade känt varandra hela livet. Temat på festen var karaoke, det är nämligen de bästa Linda vet! Alla släppte loss och bjöd på sig själva, så fantastiskt roligt det var att se alla på ett sett ja aldrig tidigare gjort... är det kanske den bästa idén för festen att ha karaoke för att få alla att släppa loss?!


Fick ett par bilder på hela mammagänget ( 7 mammor )

  • 64 readers

Likes

Comments

Idag är Lily så mysigt klädd i vitt, hon passar så himla bra i de! Ute är det precis lika vitt då det är flera minus och så underbart mysigt ❄️

  • 71 readers

Likes

Comments

6.30 gick Charlie i lucia tåget på sin förskolan som en pepparkaka, så otroligt duktiga barn som lärt sig texterna på låtarna.

Efteråt hade vi gemensam frukost barn med föräldrar o fröknar. Super mysigt!

  • 76 readers

Likes

Comments

Idag har jag och Malin haft lite jul fotografering på våra fina juveler. Det gick mycket bättre än vi vågat hoppas och är nöjda med att fått så fina bilder på våra barn tillsammans, Charlie och Alexia är bästa vänner och det hoppas vi dem alltid kommer vara.

Lily älskar tomteluvor och var så glad under hela fotograferingen.

Likes

Comments

Idag har varit en mysig hemmadag, jag själv med barnen och vi har inte gjort mycket mer än lekt och pusslat hela dagen. Men vi åkte till fiket och testa den nya saffrans semlan i eftermiddags, Skönt att komma ut blad folk en sväng också. När Martin sluta så hämta vi han på jobbet och körde vi till hans föräldrar på kvällsmat.

Nu hemma och ska sova tidigt ikväll 🌙

  • 94 readers

Likes

Comments