Idag har vi spenderat dagen hos Martins bror i Glumslöv, men var över i Helsingör för lovat barnen en båttur. Vi gick en lång promenad runt slottet och stannade vid stranden för att doppa fötterna men de sluta med att Charlie badade 😍 jag hade också gärna badat om ja haft bikinin på mig 🙈 vi hade verkligen en toppen dag, så mysigt o super härligt att det blev så bra väder ☀️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Resan är över, vi är hemma och vi saknar Rhodos alla! Hade en helt grym vecka med massor mys, vi umgicks hela familjen och bara tog hand om varandra ❤️

Likes

Comments

Igår tog vi taxi in till Rhodos stad, spenderade nästan hela dagen där inne. Super mysig stad som påminner väldigt mycket om Gotland! Blev inte så mycket shopping men vi strosade runt och hade väldigt mysigt.

Lily och Elton är så glada för varandra ❤️

Hemma på hotellet igen hann vi med ett dopp innan de var kvällsmat.

Likes

Comments

Igår åkte vi hemifrån 3 på morgonen, lillebror körde oss till Lund där vi mötte upp Malin, Pontus, Ebba och Elton så vidare till Köpenhamn med tåget! Klockan 12 (13 grekisk tid) va vi framme på hotellet och började direkt med en lunch och sedan snabbt byta om för bada i poolen.

Det är himla fint här och super varmt igår va de 36 grader men barnen trivs o älskar bada så dem mår lik bra som oss.

Idag är de lite varmare, 42 grader men vi sov 11 h hela familjen så idag är vi pigga och ligger i poolen hela tiden.

Just nu sover Lily i sin vagn, här är en stor paviljong med heltäckande tak där hon står under o jag sitter brevid fast i full sol o passar på att pressa lite.

Likes

Comments

I söndags fyllde svärmor år och då firade vi även svärfar som fyllde år i fredags, dem hade bett oss möta dem i Ängelholm för en promenad och fika i hembygdsparken och det var väldigt uppskattat framför allt av barnen. Där var super mysigt och barnen hade jätte kul, verken jag eller mannen hade varit där tidigare så det var kul.

Likes

Comments

Vi firade midsommar med våra underbara vänner Malin, Pontus, Ebba och Elton i Mellbystrand.

Charlie kunde inte låta bli bada trots regnet haha men de hör ju till att de regnar så vi klagar inte...

Lily och Elton delade vagn o mös lite själva dem små duvorna.. så glada dem blir när dem ser varandra o Lily vill alltid pussa på Elton när dem ses ❤️

Likes

Comments

Tisdag idag och jag har bäddat rent alla sängar i huset, tvättat upp all tvätt, strukit högen som låg o bara blev större och varit inne i Kristianstad o bytt duschslangen som va trasig när vi köpte den förra veckan.

Känner mig i fas för att mannen ska gå på semester på torsdag eftermiddag och vi ska fira midsommar i Mellbystrand. Kanske stannar vi i Mellbystrand hela helgen, de beror lite på vädret.

Men nu ska jag klä ungarna för en lång promenad så ja får lite motion också idag 💪🏼

Likes

Comments

Idag har varit en riktigt varm och solig dag, sitter i soffan nu och avslutar söndagen med ett glas bubbel tillsammans med mannen. Får bli en film innan vi går och lägger oss.

Vi var över hos några vänner i eftermiddag och det va super mysigt vi tog promenad dit och hem så vi har gått väldigt mycket idag men barnen fick åka sina vagnar.

Likes

Comments

Hade egentid i veckan hos fina vännen Angelica på skägg & lockar, ljusare och så nöjd blev jag!

Likes

Comments

I eftermiddag var vi hos familjen Christiansson på playdate, Malin var inte riktigt pigg då hon har bihållsinflamation så jag föreslog en sleepover hos oss så Malin kunde vila ikväll och inatt.

Vi var o hämtade upp mannen på jobbet sen åkte vi till maxi som hade byggt hinderbana till barnen och klarade man banan fick man såpbubblor och drickyoghurt i belöning. Både Charlie och Alexia fixade hinderbanan galant!

Ikväll innan läggning så blev det smurfarna på tv och popcorn mys i soffan ❤️

Likes

Comments