I lördags mötte vi upp med Malin, Alexia och Bob för att åka på medeltidsdagarna som var på Hovdala. Det blev ponny ridning, medeltidskarusell och fika på Hovdala.

Senare på dagen gick vi upp till stan och kollade på bilarna när dem körde sin crusing rund. De va 30 grader varmt så vi njöt i solen!

Igår var det morsdag och ja blev uppvaktad av barnen ❤️ på eftermiddagen så åkte vi till Martins mamma på middag. Martin och offe uppvaktade henne och hon blev jätte glad som alltid! Hon hade även bakat en morsdag tårta som var himmelskt god.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Charlie frågar alltid när jag borstar hennes hår om där är knutor i håret och idag när vi satt ute o myste så fråga hon om hon hade knutor i håret och hur dem såg ut... så jag slog en knut och fotade till henne, hon tyckte de va jätte roligt och förstod varför ja måste borsta håret både på morgonen och kvällen...

Likes

Comments

Lily mitt hjärta svämmar över varje gång jag ser dig, från morgon till kväll så ler jag för hon är en så underbart söt och rar tjej. Dessutom en riktig glädjespridare ❤️

Likes

Comments

Fina vänner och deras barn ❤️

Har haft en toppen kväll med grillat och rödvin samtidigt som barnen har lekt super fint ihop.

Sommaren har bara börjat och jag ser fram emot alla kvällar som man spenderar med dem man tycker om ute i trädgården ❤️

Likes

Comments

Idag ringde klockan, klockan 6 och det var dags för mig att återvända till arbetslivet.

Allt är sig likt på hotellet o det känns bra att vara tillbaka, jag ska jobba ett par helger nu i maj och juni sen ska jag vara ledig igen över sommaren.

I augusti blir de inskolning på Lily sen blir de arbete som vanligt för mig igen, men jag o M har beslutat tillsammans att jag ska gå ner lite i tjänst så jag kommer jobba 80% till att börja med.

Imorgon ringer klockan igen och det är så skönt att komma upp på morgonen och piffa till sig i lugn och ro, titta in till barnen och se dem sova så tryggt för att sen kyssa mannen innan jag kör till jobbet!

Likes

Comments

I fredags åkte ja lämna barnen till barnvakterna, hämtade mannen på jobbet kl 13 sen körde vi till Österlen för att spendera helgen i Ystad på Saltsjöbadet. Nu sitter vi i bilen påväg hem till barnen igen, saknaden är enorm efter dem men jag har haft en helt fantastisk och underbar helg med mannen. Spendera 2 nätter på ett spa är allt som behövs för att ladda om och få helt ny energi i kroppen. Solen har varit med oss också så det har varit så härligt promenera på stranden.

Detta va precis vad vi behövde, vi har bara njutit och myst hela helgen ❤️

Likes

Comments


Att ta beslutet att sälja detta hus som vi haft i 5 år i år, där vi har gått från att vara bara jag och M till att ha 2 barn var tufft för mig. Vara gravid och ta med barnen hem efter BB till detta hus har satt spår så jag kommer för evigt älska detta hus. Men har valt att tänka på framtiden nu, det hade funkat bo här ett tag till kanske men tjejerna växer så snabbt och känns som huset krymper i takt med de.

Så nu letar vi efter hus som är i stil med detta vi har fast nått rum större. Eller helt enkelt något helt annat, vi har sagt att vi är öppna för förslag till mäklaren så länge de inte behövs göras för mycket renovering.

Kan tänka oss så många varianter av hus, vi har en dröm om ett gammalt hus med stationstegel, öppen planlösning och med en stor öppen spis. Men också en dröm om ett hus som detta vi har i modernt stuk, mycket fönster och allt är vitt. En annan dröm är en tvåvånings villa med stor terass på ovanvåningen med sol dem bästa timmarna på dygnet, men vad det än blir så tänker vi att barnen måste få ha en trygg trädgård att springa fritt i.

Likes

Comments

Vår påskhelg har hittills varit toppen, i torsdags spenderade vi kvällen med min far o syskon. Då far ska jobba på macken hela helgen så tog vi den kvällen vi alla var lediga och det var super mysigt samla alla. Charlie lekte med kusinerna tills ingen av dem orkade leka mer 💛

I fredags hade vi fint väder och passade på med trädgårds fix och Martin tvättade trädäcket.

Igår påskafton spenderade vi med goda vänner Malin och Pontus och deras barn Ebba o Elton. Började med en kycklingsallad till lunch sen spelade vi lite spel och lekte med barnen. Männen fixade middagen på kvällen medans vi satt med en god drink och tittade när barnen lekte. Avsluta kvällen i soffan med drinkar och filmen Micke och Veronica 💛

Idag ska vi till mannen föräldrar på påskmiddag där hans bror också befinner sig sen kvällen kommer vi spendera hemma.

Charlie min lilla modell, är så glad för att vara med på foto ❤️

Likes

Comments

Igår var dagen äntligen kommen, som jag har planerat och ägnat många timmar åt för att kvällen skulle bli en succé.

Det serverades en 5 rätters middag som varade ifrån 19-00.30 jag trodde det skulle gå snabbare att servera ut dem men man kände av när det var dags så alla tyckte det var toppen men lite mat då och då!

Vi var 36 vänner som hade en underbar kväll och alla hade verkligen något 20- tal i sin klädsel.

Likes

Comments

Nude med guld linje de blev denna gång och så nöjd 😍

Likes

Comments