Ikväll tog jag mig en lång dusch och gjorde en ansiktsmask bara för att koppla av och ha en lugn stund själv. Så otroligt skönt det är att känna att huden blir "lugn".

Lily river mig i ansiktet minst en gång om dagen, känns som de inte gör någon skillnad när jag klipper hennes naglar för de gör så vansinnigt ont ändå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 11 readers

Likes

Comments

Igår spenderade jag och barnen hela eftermiddagen hos ett äldre underbart par som jag känt i 10 år.

Det är 10 år sedan dem flyttade till Sverige ifrån Danmark och jag bodde hemma hos far. Dem flyttade in i grannhuset och bara efter ett par veckor så började jag kalla dem för min mormor och morfar. Då jag inte träffade mina riktiga morföräldrar innan dem dog dem senaste 23 åren så adopterade jag detta par.

Dem har varit med på dopen av båda barnen dem var med när vi gifte oss och jag kan inte låta bli att åka hälsa på dem så fort jag får chans.

Charlie hade så underbart roligt tillsammans med dem och ville inte åka hem, så det blir ett besök redan nästa vecka.

  • 12 readers

Likes

Comments

Idag vakna jag upp med huvudvärk från h*lvetet... de hjälpte inte ens med alvedon! Men det är måndag och de va bara att bita ihop och börja fixa med frukost och klä barnen och mig själv.

Efter ja lämnat Charlie på förskolan så åkte jag till tandläkaren och skulle fixa en tand Som jag haft problem med sen jag lagade den för lääängesedan den skulle slippas ner lite.

Direkt när ja sätter mig i bilen påväg hem från tandläkaren släpper allt och både huvudet mår bättre men även kroppen, sov knappt något i natt låg bara o vände o vred på mig och va spänd i hela kroppen. Men äntligen så vände de och det blev en bra måndag ✨

Fotografering på förskolan idag, ska bli spännande att se resultatet.

Mys med lillan är alltid uppiggande ❤️

  • 21 readers

Likes

Comments

Ikväll har jag myst prins Adrian, när mina barn hade somnat körde jag bort o sällskapade Malin och fick mysa lilla A 💙

  • 25 readers

Likes

Comments

Blev så nöjd med bilderna på barnen idag, fick även några bilder på oss med barnen men det var omöjlig komma med på samma bild som Charlie haha. Hon ville inte alls dela kort med nån annan än syrran så vi tjatade inte utan lät henne själv välja. Underbart solig men blåsig och kall höstdag.

Likes

Comments

Idag ska vi ut och ta höstbilder med barnen, riktigt blåsigt och kall dag men så fina löven är 🍁🍂

  • 29 readers

Likes

Comments

Min minsta lilla prinsessa har fått upp ögonen för sin bil som stått sen dopdagen i rummet och väntat på att hon ska börja köra. Idag tog vi premiär turen och så glad hon vad, bilen spelade ju massor med olika melodier!

  • 29 readers

Likes

Comments

Fått upp några nya tavlor i huset och de blev så fint ✨

  • 36 readers

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen träffa den lilla prinsen, 3 dagar gammal låg han i sin mammas famn och sov så fridfullt. Så underbart att se detta lilla mirakel och jag längtar redan tills jag får titta på honom igen 💙

Världens bästa Malin med dotter Alexia och prinsen som fortfarande inte har något namn. Men den som väntar på nått gott...

  • 37 readers

Likes

Comments