Trodde då aldrig det skulle hända, men jodå! Jag har gått o blivit med rött hår... aldrig i mina snart 30 år har ja haft rött i håret men nu tog jag steget att testa något helt nytt 🙌🏼 börjar vänja mig nu snart en vecka senare men de har tagit längre tid än vanligt att vänja mig än när ja brukar göra förändringar.

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag var det dop för Bob Adrian Wincent, min lilla Bobbis som ja älskar dig. Jag är så stolt över att få vara gudmor åt honom, har är en enderbar liten kille som alltid är glad.

Jag kommer finns där för Bob alltid, kommer leka med honom, kommer bygga med honom, kommer plåstra om honom när han skadat sig, kommer prata med honom om kärlek och känslor, kommer lära rätt och fel men framför allt kommer ja att älska honom vad han än väljer att göra och inte göra i livet ❤

  • 21 readers

Likes

Comments

Helgen har varit helt underbar, hade från början inga planer att göra men sluta med att de hände saker hela tiden! I lördags när vi vakna kom Martins bror, sen körde vi till Kristianstad för att kolla ny fasad till huset efter de gick vi på stan o käka lunch. På kvällen va de dags för mello mys 😍 min absolut favorit säsong är här för mello är de bästa jag vet... några vänner kom över o Martins bror stannade så vi åt taco o drack gott hela kvällen, men lite besviken på programledarna va jag allt då jag vill ha de som de va förr men nu är det ju inte på de vis så får acceptera detta o njuta av musiken.

I söndags körde vi till golfbanan o åt brunch sen en fika med min far på hans jobb och efter middagen spenderade jag o Charlie i idrottshallen tillsammans med 42 andra barn och bara lekte, sprang runt, klättra i rep, hängde i ringar, spela fotboll och massan annat kul och kvällen avslutade jag o Malin tillsammans på ett dans pass.

  • 44 readers

Likes

Comments

Idag bestämde vi playdate på randiz med Malin, Alexia, Bob och min bror o hans familj. Min bror har 3 söner Jesse, Jason och Jax. Charlie tycker det är spännande att leka med dem o får alltid med dem på massan bus, men idag blev de bus tillsammans i ett busparadis!!! Tiden gick super fort och efter 4,5h så fick vi avsluta nog mest för att vi föräldrar var helt slutkörda... men barnen va nöjda med dagen och sover nu gott i sina sängar medans ja o mannen har intagit soffläge för en helkväll med vår nuvarande favoritserie Homeland.

Ha en underbar kväll alla❣️

  • 61 readers

Likes

Comments

Hon som är min bästa vän fyllde igår 30 år... ja de är ju i år vi nollar och ska ha vår stora fest!

Hon är en underbart fin vän som alltid ställer upp på vilka galenskaper jag än kommer på. Hon är gudmor åt min minsting och hennes dotter är min äldstas bästa vän... ja med andra ord så har vi valt att bygga ihop våra liv så vi alltid kommer ha något band vad som än händer i framtiden vart vi än kommer bo i framtiden.

I april kommer våran fest äga rum och det kommer bli så roligt då allting är planerat o fixat så nu väntar vi bara på att det ska bli dags 🥂

  • 66 readers

Likes

Comments

I lördags så hade vi en heldag i Halmstad hemma hos min moster o hennes Uffe, dem är absolut dem snällaste människorna jag vet! Dem vill alla väl dem skulle aldrig såra någon medvetet med andra ord dem har varsitt hjärta av guld ✨

Jag har rätt så nyligen fått kontakt med dem igen, vi träffades mycket när jag var liten men sen hördes vi ingenting eller träffades på nästan 20 år. Jag har inte direkt träffat någon släkt ifrån min mammas sida inte ens när mina föräldrar fortfarande va gifta träffade vi dem. Men nu är jag vuxen nog att bestämma själv vem jag träffar och Tina var ett självklart val då jag minns henne speciellt från när jag var liten att hon alltid var så himla snäll och att hon har en son Filip som är lika gammal som mig. Hon har även 2 äldre barn en dotter på 37 som jag ännu inte träffat och Niklas som är 41 som är så trevlig och även han har barn.

Att återförenas med människor som jag är släkt med känns så himla bra, trodde aldrig de skulle hända men är så överlycklig för att ha tagit steget att höra av mig och att dem vill träffas!


Charlie tycker både Tina och Uffe är underbara och hon längtar tills vi ska träffa dem igen, hon frågar när hon vaknar om vi ska åka till Halmstad igen ❤

  • 67 readers

Likes

Comments

Idag är vi tillbaka i vardagen igen, Charlie är på förskolan och Martin på jobbet! Jag och Lily har suttit och myst o kramats sen vi kom hem o lämnat Charlie, vi tycker det är så mysigt att få lite tid själva igen!

Lily blir snart 10 månader och dessa månaderna jag varit hemma mammaledig med henne har gått otroligt fort. Vi har inte gått på några träffar utan umgåtts med vänner som har barn eller spenderat dagarna själva tillsammans med varandra.

Jag har njutit av all tid jag varit hemma med henne, än är inte mammaledigheten slut men tanken är att jag ska börja jobba i april. Så kommer ha mammamagar sparade som ja kan plocka ut när jag bara känner att vi behöver vara hemma och mysa eller ta nån extra vecka semester.

  • 93 readers

Likes

Comments

Gott Nytt År alla fina underbara och fantastiska människor, Charlie och Lily matchar i kläder igen newbie 💕

Vår förrätt ikväll är blåmusslor, humor och räkor! Mums va gott de va, nu ska de strax serveras huvudrätt.

  • 110 readers

Likes

Comments

Igår va det juldagen och då firade vi i vanlig ordning jul med mannens familj, på det engelska viset med kalkonen.

Vi åt och hade en underbar dag ihop, spelade flera rundor couronne och lekte med barnen.


Det blev även paketutdelning och barnen fick hur mycket fint som helst!

  • 122 readers

Likes

Comments

Vilken julafton! Wow säger ja bara...

Charlie fick så mycket julklappar hon fick aldrig nog och var så glad för allt hon fick. Hon sa hela tiden hur mycket hon tyckte om ALLT hon fick. Lily tyckte bäst om omslagspapper att sitta och tugga på så Charlie öppnade även alla hennes klappar.

Vi hade det så fantastiskt mysigt hemma i mitt barndomshem så jag ville aldrig dagen skulle ta slut.. men vi körde hem vid 23.30, Lily somnade i vanlig ordning klockan 19 men Charlie ville stanna uppe så hon somna direkt vi satte henne i bilen.

  • 121 readers

Likes

Comments