I helgen var jag i Ullared på gekås tillsammans med mannen och barnen. Mina barn älskar gå i affärer så jag har inga problem ta med dem till stora varuhus! Dem sitter i vars en vagn helt lyriska 💕

De blev heldag där med både middag och fika inne på gekås o somna gott på vägen hem gjorde Lily.

Charlie somna till i bilen men när vi kom hem vakna hon och ville så klart hjälpa till packa upp allt och börja leka med sina nya leksaker.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra veckan började jag jobba igen och det har gått jätte bra, både för mig på jobbet och tjejerna på förskolan. Charlie vill hela tiden springa in till syrrans avdelning men dem leker tillsammans när dem är ute på gården ❤️

Jag har gått ner lite i tjänst just nu för att fortfarande ha mycket tid med barnen. Så jag jobbar 4 dagar i veckan o med mina obekväma tider så blir de jag har mycket tid med dem. Då jag oftat börjar 5.30 så hämtar ja hem tjejerna o har några timmar med dem innan mannen kommer hem!

Känns skönt startat igång en ny sorts vardag efter varit hemma så otroligt länge, komma upp på morgonen och få sitta ner på sina raster och äta i lugn och ro...

Likes

Comments

Gunga är den bästa grej ja köpt till barnen, de går ibte en dag utan att dem vill gunga. Å glad så dem skrattar högt gör dem alltid ❤️

Likes

Comments

I torsdags fyllade Charlie år och det är ju absolut bästa som finns att göra som barn, hon blev firad av oss på morgonen sen firad på förskolan mitt på dagen och av min o Martins familjer på kvällen.

Idag hade vi barnkalaset med alla hennes fina och underbara kompisar. Vi hyrde en idrottshall och byggde upp en hinderbana som var otroligt uppskattat av alla barnen. Charlie älskar idrott så vi kunde inte tänka oss ett bättre kalas än i en idrottshall.

Vår stora fina tjej som nu är 4 år, det går verkligen inte en dag utan att jag är stolt över henne❤️

Likes

Comments

Heldag på Bosjökloster utanför Höör, tillsammans med Malin o hennes familj och Sara o hennes familj så strosa vi runt i de härliga vädret bland djuren och hade picknik. Barnen lekte fint tillsammans och var inne hos djuren och klappade dem. Sån härligt ställe att låta barnen gå in till djuren, att kunna gå in och sitta hos kaninerna. Åka linbana i skogen var en riktig hitt bland barnen men också oss vuxna! Stå inne i ett träd som är över tusen år gammalt är helt otroligt.

Likes

Comments

I fredags blev det Halmstad med familjen och 2 mamma vänner o deras familjer. Började med lunch på Mc Donalds så barnen hade ro att sitta ner äta innan dem såg allt skoj!

Blev att testa alla barn karusellerna och hoppborgar, barnen älskade allt och hade en helt fantastisk dag.

Det fanns ju även ett vattenland så blev en runda bad också.

Likes

Comments

Idag har vi spenderat dagen hos Martins bror i Glumslöv, men var över i Helsingör för lovat barnen en båttur. Vi gick en lång promenad runt slottet och stannade vid stranden för att doppa fötterna men de sluta med att Charlie badade 😍 jag hade också gärna badat om ja haft bikinin på mig 🙈 vi hade verkligen en toppen dag, så mysigt o super härligt att det blev så bra väder ☀️

Likes

Comments

Resan är över, vi är hemma och vi saknar Rhodos alla! Hade en helt grym vecka med massor mys, vi umgicks hela familjen och bara tog hand om varandra ❤️

Likes

Comments

Igår tog vi taxi in till Rhodos stad, spenderade nästan hela dagen där inne. Super mysig stad som påminner väldigt mycket om Gotland! Blev inte så mycket shopping men vi strosade runt och hade väldigt mysigt.

Lily och Elton är så glada för varandra ❤️

Hemma på hotellet igen hann vi med ett dopp innan de var kvällsmat.

Likes

Comments

Igår åkte vi hemifrån 3 på morgonen, lillebror körde oss till Lund där vi mötte upp Malin, Pontus, Ebba och Elton så vidare till Köpenhamn med tåget! Klockan 12 (13 grekisk tid) va vi framme på hotellet och började direkt med en lunch och sedan snabbt byta om för bada i poolen.

Det är himla fint här och super varmt igår va de 36 grader men barnen trivs o älskar bada så dem mår lik bra som oss.

Idag är de lite varmare, 42 grader men vi sov 11 h hela familjen så idag är vi pigga och ligger i poolen hela tiden.

Just nu sover Lily i sin vagn, här är en stor paviljong med heltäckande tak där hon står under o jag sitter brevid fast i full sol o passar på att pressa lite.

Likes

Comments