Hejsan! lite fortsättning på min dröm av ett hus, sitter helt ärligt och räknar och designar ett gym i vår nästa bostad! Haha känner man mig så är inte det ett prioriterat ämne i mitt liv, men av någon anledning är jag super taggad på att få ett eget litet gym. Tänk va skönt att inte stå i kö, ta i så man skriker och inte behöva bry sig! Om jag vill träna mitt i natten, vad gör jag då? jo jag går och gör det! eller om jag ska gymma efter fyra men alla andra gör det med? inte i mitt lilla gym. Jag kan träna hur jag vill och när jag vill, hur bra?

sen så kan man tycka att det kan bli lite dyrt att köpa maskiner och sånt men man bestämmer ju själv vilka maskiner som passar bäst för sig själv och enligt mitt gym så har jag sparat in dom pengarna igen efter bara 2-3 årskort.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så där. Nu är all storstädning snart klar och ikväll flyttar vi hem igen. Vi lämnar villa livet för den här gången och jag får drömma tills vi skaffar eget hus. Har faktiskt trivts i hus, tror att både Emil och Max också gjort det. Det har varit så skönt att bo så stort. plus i kanten är ju att vi har bott mer centralt än vad vi gör egentligen. Men men, katterna kommer nog bli glada att vi kommer hem, har bara vart hemma en snabbis varje dag och fyllt på mat och rensat lådan. Inget soffmys! :( Så det är efterlängtat.

haha Emil är en riktig viking. Var tydligen för varmt att skotta snö.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag blir det bara soffhäng för mig och Max.
Iallafall fram till klockan 13, för då kommer Emil hem från jobbet och sen blir det veterinären för lille Max :(
Men vi får njuta i soffan fram till dess. Ska spela lite Xbox one nu så vi hörs!

Likes

Comments

1. Bättre hjärta ❤
Ett liv utan tillsatt socker minskar att dö i hjärtsjukdomar.

2. Bättre hy!
Systematisk inflammation är en välkänd utlösare av akne & socker är inflammatorisk.

3. Ingen diabetes!
Av bara 150 kalorier tillsatt socker om dagen så höjs risken gånger 11 att  få diabetes typ 2.

4. En gladare du! 😄
Tröst äta känner vi alla igen? Enligt en studie så upplever vi mer humörsvängningar och mer ångest av socker. Därför hoppa socker och bli gladare.

5. Lättare att somna 😪
När man får i sig socker blir man pigg men också trött lika fort. Detta triggar våra kolesterolnivåer vilket förstör sömnen.

6. Senil? Nej tack.
Höga sockernivåer kan försvåra inlärning och påverka vårt minne. På längre sikt kan socker ha en negativ effekt på kommunikationen mellan hjärncellerna.

7. Gamla kläder passar bättre!
Med minskat socker intag så är chansen stor att kaloriintaget också minskar. Detta leder ju självklart till att dina jeans slinker på igen. Om vi tillexempel slutar stoppa i oss 200 kalorier tillsatt socker, så bör du kunna minska kroppsvikten med 5kg på 6 månader.

Likes

Comments

Hjälp! jag har blivit  beroende av Draw something. Det va ett spel som var jätte poppis för några år sedan. Av någon anledning så laddade jag ner det igen och jag är fast! Haha nejdå, det är inte så illa. Det är faktiskt riktigt kul! plus i kanten är ju att jag har penna!

Här är några som jag har ritat. Ser ju dock inte alltid ut så här. Ibland så lägger jag ner massa tid och ritar superbra och ibland blir det inte alls lika bra. Men har fått jättemånga komplimanger när jag ritar vilket jag tycker är kul! vart riktigt nöjd med superman.

Likes

Comments