Idag hade jag intro på min nya praktik plats. "neonatalavdelningen". Ser fram emot att få börja praktiken. Utöver praktiken har jag varit och hämtat mitt paket idag... mina nya stövlar. Älskar dem, tyvärr är bilden lite suddig men dem satt perfekt på. Är så nöjd! 🖤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså wow vilken grym helg jag hade. Åkte till Göteborg i lördags, då vi var tvungna att vakna 7 på morgonen för att vara där så tidigt som möjligt. Vi tog en paus på vägen, och då åt vi på McDonalds såklart. Vid 12:30 var vi framme och där började resan. Vi började med att gå runt på stan, därefter åt vi på pizza hot... det var tyvärr inte så god mat där. Mot kvällen åt vi Meze och rökte pipa . Dagen därpå åt vi en supergod frukost och gick sedan på bio och kollade på IT och avslutade sedan resan på saray som är en turkisk resturang. Det är verkligen jätte god mat där. Rekommenderar stället till alla som åker till Göteborg.

Likes

Comments

Vaknade 7 på morgonen för att träna. Känner att ja verkligen är igång med träningen nu. Ska bli så himla kul att se resultat. Därefter träffade jag Zenia. Vi gick runt på stan och lunchade på Waynes. Sedan träffade jag mamma för att fika.

Vad jag ska göra ikväll är ännu inte säkert, men kanske blir någon utgång. Det visar sig.

Likes

Comments

Kom nyss hem från träningen och är helt slut. Ska försöka äta en nyttig frukost och duscha efter det. Tog tyvärr ingen bild idag så de får bli dom här som får mig att längta till sommaren.

Likes

Comments

Åkte till Falun för att hälsa på min syster som nu pluggar där. Staden var väldigt liten men det var kul att få vara där under en helg och hälsa på Malin. Vi hann tyvärr inte göra så mycket då jag bara var där under en kort tid. Fick iallafall få se Borlänge. Skulle jag få välja mellan Falun och Borlänge så skulle jag nog tagit Borlänge då det finns mer saker att göra där. I Borlänge är Kupolen något som man måste besöka om man gillar shopping.

Likes

Comments

Dessa sommarkvällar 🍓🍓🍓

Likes

Comments

Det här va så himla kul! Det är första gången ja spelar minigolf. Vann tyvärr inte men kan skriva att ja var ganska duktig ändå.

Likes

Comments

Alltså den här glassen! Har varit min favorit under alla dessa år. Ett måste.. när man är i Turkiet

Likes

Comments

En båttur ute i havet. Det var hur underbart som helst. Vi fick besöka fem stycken olika öar där vi både badade och shoppade.

Likes

Comments