Linnea Berlstedt kontakt: berlstedtblogg@outlook.com

Bali är så olikt ställen jag varit på förr. Det är en blandning av Asien och västerländerna. Maten är fantastisk. De har väldigt mycket vegan, vegetariskt, glutenfritt och raw godis. Men givetvis finns det onyttiga också... men väldigt mycket nyttiga kakor osv. Bali är ett ställe jag skulle vilja besöka fler gånger!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är numera vinter ute, inte ens höst såhär i november. Men mig skadar det inte alls med lite snö, tvärtom. Detta har jag väntat på sen augusti. Kylan som får en att längta tills man är inomhus nerbäddad i en varm säng tillsammans med sin pojkvän eller ensam med en serie? Att kunna tända ljus, snurra in sig i en filt och dricka kanellatte eller kanelte, och tanken av att till och med kanske börja på att ta fram
julbelysningen får mig att bara älska den här årstiden ännu mer!! Stora jackor och halsdukar med ännu fetare vantar, jag har heller inga som helst problem med att dra på mig mina överdrag... för det ända som är riktigt jobbigt är ju faktiskt kylan! Men kläder efter väder sen finns det inget att skylla på längre.
Nog pratat om vinterkänslan.. det var alla helgons dag nu i helgen! Var ni också och tända ljus på kyrkogården? Jag var och hälsade på farfars gravsten tillsammans med farmor, pappa och min syster. Är i vanliga fall inte jätteglad i att gå till kyrkogården men under den här högtiden måste jag ändå säga att jag tycker det är väldigt mysigt. Se alla små ljus lysa upp flera hundra gravar. Men gravar och kyrkogårdar är inte allt vad den här helgen har att bjuda på, utan halloween också!! Att klä ut sig är sååååå kul har älskat det ända sedan jag kunde klä mig på egen hand! Har dessvärre inte jättemånga bilder från i lördags men var hos Nikita och Gustaf tillsammans med Alex. En jätterolig kväll som man sent kommer glömma.

Likes

Comments

Efter 12 års kämpande är det äntligen över! Studenten var helt fantastisk och en dag jag kommer minnas hela livet. Nu börjar verkligheten antar jag. Men innan jag tar livet på allvar vill jag lära mig saker och skaffa erfarenheter i livet! Sedan ska jag ta ett beslut om vad jag vill bli och vad jag ska utbilda mig till. Vem vet vad jag blir...?

Likes

Comments

Var inne och kollade statistiken för min blogg och insåg att efter alla dessa månader utan några som helst inlägg har jag fortfarande ett gäng trogna följare kvar, vilket är så kul att se. Tack vare det blev jag sugen på att göra ett inlägg. I april konfirmerades min vackra lillasyster så hela släkten var här vilket var jättekul! Snart kommer de hit igen för att fira min student...

Likes

Comments

Började studiedagen hos Lisa. Jag och Maria ska snart iväg och prova balklänningar innan vi ska träna. En riktigt bra dag!

Likes

Comments

Vill ha tillbaka snön?! Vad är det för kul med regn och slask redan i januari? Precis när skidbackarna nästan har öppnat försvinner alltihop! Får hoppas att den kommer tillbaka annars får man vara glad för de lilla man fick helt enkelt...

Likes

Comments

Godmorgon. Började morgonen med ett träningspass och en super god frukost! Man hinner med så mycket när man har sovmorgon!
Ska lägga ut receptet på müslin förresten så fort jag hinner! Nu är jag påväg till skolan för att ha matte..

Likes

Comments

Bilder från dagens lunch med farmor och Kajsa och jag fick äta min efterlängtade cheesecake. Det var en super mysig stund! Efteråt åkte jag till gymmet och körde 45 minuter crosscage och nu sitter jag och försöker plugga kemi, går sådär då det är väldigt tråkigt... Men allt i livet är inte särskilt kul så det är bara att bita i...

Likes

Comments

Älskar mina nya reebok skor! Främst för att jag tycker dem är snygga men också för att dom är sköna.
Ska snart iväg och träna. Har inte bestämt mig för om jag ska köra pass eller för mig själv på gymmet.. Det återstå att se. Hade velat köra grit men de är alltid så sent på vardagara, vilket är väldigt tråkigt. 

Likes

Comments