Jag är högst upp till vänster på bilden. Jag heter Nora och jag gillar att rita och att spela piano.

Jag tycker gruppen är bra och det är alltid bra stämning. Jag ser fram emot resan för jag har aldrig varit i Berlin. Det ska bli kul och intressant. Jag hoppas att vi kan åka upp i tv- tornet och att vi kan få se lite av den gamla Berlinmuren. Jag tror vi kommer få viktiga insikter om hur det var under andra världskriget. 

Berlinresan kommer att bli lärorik och rolig! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag heter Rasmus och är 14 år. På min fritid så spelar jag fotboll och datorspel. Mitt fotbollslag Hansa Hoburg och vi kom 2a i vår serie. På datorn spelar jag mycket League of Legends. Jag ser fram emot resan för att jag har aldrig varit i Tyskland förut. (Jag sitter på den nedre raden i mitten)

Likes

Comments

( Jag sitter på övre raden längst till höger) Hej, jag heter Daniel och är 14 år gammal! Jag gillar att spela datorspel och se på tv. Jag tycker också om att hänga med kompisar på fritiden. Jag är väldigt taggad inför Berlinresan! Jag tror det kommer bli jättekul i Berlin och mycket att se! 

Likes

Comments

( Jag sitter på nedre raden längst till höger) Hej! Jag heter Isac och är 14 år gammal. Jag gillar sport, framförallt fotboll. Jag har aldrig varit i Berlin förut så därför ser jag fram emot resan väldigt mycket. Det jag helst vill besöka är Olympiastadion. Jag tror det kommer att bli en rolig och lärorik vistelse i den tyska huvudstaden! 🇩🇪

Likes

Comments


Vi i Tyska-gruppen tänker var och en göra ett inlägg här på bloggen. Vi kommer ha med bild på oss själva och text om förväntningar/tankar inför vår resa till Berlin.
Ida:
Hej, jag heter Ida och på min fritid spelar jag fotboll, rider. Jag är en av vi alla sex elever som ska åka till Berlin.
I höst bär det av för oss och tycker och ser resan som ett stort äventyr, som kommer bli roligt och lärorikt. Jag har aldrig varit i Berlin förut och vad jag har hört om staden så är det en väldigt fin stad. Med mycket sevärdheter m.m
Tror vi kommer hinna med mycket saker.
Eftersom vi är en mindre grupp då det blir lättare att ta sig till ställen.
Jag ser mycket fram emot resan och kommer lära mig/se saker som jag inte har uppmärksammat förut, som jag kommer ha nytta av i mitt liv framåt, tror jag.

Likes

Comments

Hej,
Nu är vi tillbaka i skolan igen efter jullovet.
Nu har vi planerat vad vi ska sälja härnäst! Det kommer att säljas grillkassar och eventuellt blommor. Vi kommer också att skriva några inlägg om oss själva och våra förväntningar inför resan. I gruppen tränar vi just nu på glosor och personliga pronomen.

Likes

Comments

Fredagens julmarknad gick bra!
Nu är det sista dagarna kvar av höstterminen och så på Torsdag börjar ett efterlängtat jullov.🎅🇩🇪


Likes

CommentsHej !
Nu är det dags en ny aktivitet.
"Weihnachtsmarkt"
På fredag har skolan en öppethuskväll. Vi ska sälja kakor, brända mandlar, julgodis m.m och just nu förbereder vi inför försäljningen.
Hjärtligt välkomna! Högbyskolan fredagen den 12/12 kl.18.00-21.00
(Speciellt till vår försäljning) 🎅❤️🇩🇪

Likes

Comments

Hallo!
Försäljningen är nu avslutad med "New Body" och "plastpåsarna".
Tack till alla våra köpare och hoppas ni är nöjda med era varor.
Vi är nöjda med förtjänsten.

Eleverna har jobbat entusiastiskt med försäljningen. Inom gruppen stöttar de varandra och vi har en mycket positiv och skämtsam stämning under lektionerna. De planerar och känner stor motivation, när de nu vet att de ska få möjlighet att besöka Berlin om cirka ett år. Vi pratar om stadens sevärdheter, men också om att vi ska ta del av Berlin och Tysklands historia. Värdefulla kunskaper på många plan för alla våra ungdomar. Av vår lärare Christin Boberg.🇩🇪

Likes

CommentsHej !
Nu har vår försäljning dragit igång med både New body och plastpåsar.
Försäljningen går bra och vi hoppas att många köper av oss.
Försäljningen kommer pågå minst fyra veckor framåt.
Ett steg närmare Berlin !

Likes

Comments