Att bli framgångsrik i jakten på de unga männen kräver att man som kvinna måste tänka om en hel del. Många av de saker vi lärt oss under de senaste tjugo åren stämmer inte alls när det kommer till dagens unga män.

En av många felaktigheter är att män, i synnerhet de allra yngsta, uteslutande föredrar kvinnor med rakat könshår. Det stämmer att väldigt många män som uppnått medelåldern inte sällan förespråkar intimrakning, men det beror vanligtvis på att dessa män fantiserar om riktigt unga kvinnor och drar felaktiga paralleller mellan ungdom och avsaknaden av könshår. Unga män som intresserar sig för mogna kvinnor brukar ha ett helt annat förhållningssätt i den frågan. Orsaken till att unga män tilltalas av äldre kvinnor beror naturligtvis på att äldre kvinnor skiljer sig från de yngre, både mentalt men framför allt kroppsligt. Enligt min erfarenhet så brukar unga män föredra att mogna kvinnor har full könsbehåring och snarare bli besvikna om de finner ett kalhygge. För om du tänker efter så är det inte så konstigt: om en man föredrar eller till och med kräver kvinnor med rakade könsorgan så är oddsen mycket större att finna sådana i de yngre åldersgrupperna.

Som jag skrev tidigare så är min egen könsbehåring extremt kraftig: en bred, hög ryamatta av svart hår. Och så den breda raggarsträngen som förbinder könet med naveln. Jag har fram till idag inte träffat en enda ung man som inte blivit hänförd av min könsbehåring. Faktum är att ryktet om min kraftiga könsbehåring är vida spridd bland de unga männen på min ort. Det har medfört att jag egentligen inte längre behöver anstränga mig särskilt mycket eftersom männen söker kontakt med mig sedan några år tillbaka. Jag blir vanligtvis kontaktad via SMS eller Facebook.

En full könsbehåring – gärna kraftig – är alltså extremt viktig om du vill bli riktigt framgångsrik bland de unga männen. Jag kan inte understryka det nog många gånger! Inte helt överraskande så har även mina stora bröst en måttlig dragningskraft. Inte lika stark som könsbehåringen, men tillräckligt stark för att inte utelämnas. En djup urringning eller kanske en tajt blus som stramar runt brösten drar till sig många förstulna blickar. Här är regeln väldigt enkel: ju mer bröst du visar desto bättre. Du behöver inte heller oroa dig för att de unga männen uppfattar dig som vulgär.

Jag ska beskriva den metod som varit mest framgångsrik när jag raggat unga män ute på krogen samt på min arbetsplats. Jag brukar använda korta tröjor eller blusar som lämnar en bit av magen synlig. Vad jag försöker åstadkomma med detta är att blotta så mycket som möjligt av min breda raggarsträng. Och hur mycket jag vill synliggöra bestämmer jag med hjälp av min kroppshållning. De unga männen har alltid svårt att slita blicken från magen när de väl uppmärksammat raggarsträngen. Och när de väl nappat på betet så brukar jag förstärka deras nyväckta lust genom att till exempel stå framför dem och konversera och oskyldigt låtsas sträcka på mig, lite bakåtlutad med höjda armar, gäspa och blotta raggarsträngen maximalt. Det är inte ovanligt att de unga männen reagerar så kraftigt att de uppbringar en tydlig erektion. Och det är både tillfredsställande upphetsande när man inser att den unge mannen sitter där med bultande kuk och inget hellre vill än att få låta den glida in i den mogna och håriga fittan framför honom.

När jag anser att jag väckt en tillräckligt stor lust hos den unge mannen så brukar jag, oavsett om vi befinner oss på krogen eller arbetsplatsen, fråga om han har lust att titta in hos mig på en fika vid tillfälle. Om frågan ställs när man befinner sig på krogen så vill han troligast följa med på en gång; om frågan ställs på arbetsplatsen så kan man räkna med att besöket sker inom några dagar.

Jag lägger stor vikt vid valet av kläder när jag väntar manligt besök och väljer alltid linnen med djupa urringningar och mycket tunna, vita och genomskinliga linnebyxor med låg midja. Trosorna hoppar jag över. Tanken är ju naturligtvis att låta könsbehåringen synas igenom så mycket som möjligt.

Just vita och genomskinliga linnebyxorna utan trosor under är ett utmärkt val för alla kvinnor som är orakade men som inte har så kraftig könsbehåring och saknar raggarsträng. Bara att könshåret syns igenom räcker gott och väl för att få de unga männen att börja dregla.

Nio av tio gånger slutar besöken med sex. Endast ett fåtal gånger har jag varit med om att de unga männen varit för blyga och dragit sig undan.

Jag ställer frågan rakt ut: ”Kan du tänka dig att följa med mig in i sovrummet och knulla?” Det är just det oväntade som är så effektivt. Det kräver ett snabbt svar och ger inget utrymme för långa överväganden.

Tio minuter senare ligger vi nakna i min säng – jag med hans kuk i min mun och han med tungan i min fitta.

Jag föredrar att börja med sextionian eftersom jag till en början bara måste få suga kuk och leka med pungkulorna. Och det är underbart att samtidigt känna den unge mannens mun pressas mot min blöta regnskog.

Som jag skrev tidigare så älskar jag småväxta, välutrustade unga män och är i synnerhet svag för de som har riktigt stora och saftiga bollar. Förutom att jag gillar att massera och väga dem i mina händer så finner jag det särdeles upphetsande när de tunga – och ofta sprängfyllda – bollarna klappar hårt mot mig under själva penetreringen. Och synen när han slutligen drar ut kuken, frustar och låter varenda droppe sperma spruta ut över mitt håriga sköte.

Fortsättning följer ...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Orsaken till att du läser denna blogg beror antagligen på att du vill lära dig mer om hur man som mogen kvinna blir bättre på att förföra unga män, eller så är du helt enkelt bara nyfiken på vad jag har att säga. I vilket fall som helst så hoppas jag att du finner bloggen underhållande och lite lärorik.

Så vem är jag då? Jag heter Berit Israelsson och är en femtiofyraårig singelkvinna som bor i norra Sverige. Jag har en vuxen, numera utflyttad son från ett tidigare förhållande. Mitt utseende är ganska alldagligt och sticker inte ut på något särskilt sätt. Jag är mörkhårig och har kort frisyr, brunögd med tjocka ögonbryn ovanför glasögon med svarta bågar. Jag är kraftig, kanske till och med en aning överviktig och dessutom ganska storbystad. Som många andra kvinnor i min egen ålder så är jag orakad och har dessutom en exceptionellt kraftig könsbehåring med tillhörande raggarsträng.

Då jag och min dåvarande man gick isär för cirka tio år sedan så bestämde jag mig för att leva ensam och bara tillgodose mina egna behov framdeles. Ett beslut jag aldrig har ångrat. Visst har det sina fördelar att leva tillsammans med en man, det ska erkännas, men med facit i hand så har singellivet visat sig innefatta betydligt fler förmåner, åtminstone om man är en kvinna som delar mina preferenser och behov
.
Jag har alltid varit svag för unga och välutrustade män: ungdomliga, söta anleten; stora, grova penisar, gärna med ordentligt stora, tunga och onödigt välfyllda kokosnötter i en stram pung. Jag är särskilt förtjust i de exemplar som är synnerligen finlemmade och småväxta, vars stora kukar och pungar nästan tycks utgöra halva kroppshyddan. Jag tror du förstår bilden jag försöker måla upp: Här kommer en kuk på två ben! Hur orkar dom där tunna benen bära omkring på såna där enorma kokosnötter?

Alldeles för många mogna kvinnor skäms över att känna lust för unga män. Istället för att leva ut sexualiteten och njuta av de unga männen så begränsar sig många till fantasier och onani. Det är synd på två sätt: dels för kvinnorna som inte får njuta till fullo, dels för alla unga män som därmed går miste om möjligheten att få njuta av en mogen kvinna.

Naturligtvis finns det mogna kvinnor som försöker förföra unga män men utan någon större framgång. Jag kommer att gå in på de primära orsakerna till varför en del mogna kvinnor lyckas trollbinda de unga männen medan andra misslyckas gång på gång.

När jag får frågan om vad som är unga män är i min värld så brukar jag svara ungefär så här: Inte äldre än 25 år men åtminstone byxmyndiga.

Och du. Det här är år 2016. Är det inte dags att även vi kvinnor får ta del av de privilegier som stått mannen till buds under flera tusen år?

Fortsättning följer ...

Likes

Comments