Tankar

Att jag fick ha en hel sommar utan den där gnagande ångesten var helt underbart, men med skolan så kommer ångesten tillbaka. Vid den här tiden förra året isolerade jag mig helt från omvärlden och höll allt inne tills jag exploderade, den metoden fungerade definitivt inte så nu tänkte jag på något sätt hjälpa mig själv genom att skriva av mig när det behövs. Skriva ut de hinder jag stöter på och på så sätt bearbeta och gå vidare från dem.

Idag fick jag vad jag skulle vilja kalla en ångestattack när jag bara kände mig helt hjälplös. Med tårar brännandes bakom ögonen och värsta klumpen i halsen så stod jag där i duschen och bara grät och grät. Ganska snabbt efteråt så släppte det och det blev lite bättre, men den där halvtimmen så tappade jag all den kämparglöd jag haft sedan innan. Jag kan inte riktigt hantera ångesten när den tar mig på sängen, när jag inte är beredd. När jag har mått bra ett tag. Det är då den gör som ondast, det är då den är som svårast. Men jag ska försöka bli bra. Jag måste bli bra.

Min ångest har varit där till och från i ungefär fyra år. Jag skulle absolut vilja säga att det är bättre nu, jag har kontroll över mig själv och skadar inte mig själv på grund av ångesten. Jag är starkare idag men jag vet att det här året kommer att vara väldigt ångestfyllt, och jag hoppas verkligen att ångesten är något jag kan lämna bakom mig när jag slutar gymnasiet. För ångesten har till stor del varit kopplad till skola och relationer/personer som har funnits där. Dagen jag springer ut så springer jag ifrån min ångest. Jag lämnar kvar den där.

Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggis! Idag har jag varit i skolan för första gången på månader och det kändes ju. Det ar bara en snabb introduktion, sen så gick jag och Frida till Subway och lunchade då jag passande nog inte hittar mitt matkort. Därefter gick vi en stund med Hanna på stan och tittade på vinglas och andra saker man kan önska sig. Vill bara flytta hemifrån och börja livet nuuuu. Sååå taggad.

Nu på kvällen tänkte jag iallafall att jag skulle ta mig till gymmet ikväll då jag aldrig hann dit igår, men innan det ska jag övningsköra. Kommer antagligen vara väldigt ringrostig då det var ett tag sedan sist, men nu är det dags att börja plugga då det faktiskt är fyra månader tills jag fyller, och planen är att ta körkort asap. Ska boka in lite körlektioner och så. Jag ska ha mitt körkort innan 2018!

Imorgon är det fredag, får se om jag hittar på någonting på kvällen. Ska iallafall äta tacos (<3) med familjen på kvällen, och antagligen gymma en stund efter skolan. Vi hörs, kram

Likes

Comments

Betade av det sista tolvtimmarspasset på länge igår och gymmade en stund efteråt. Jäkla praktiskt att ha gymmet så nära jobbet, lägenheten och skolan. Då kan man inte bara gå förbi ;) Idag har jag passat på att njuta av min sista lediga dag för den här sommaren. På förmiddagen brunchade jag med Emma och Frida. Vi åt amerikanska pannkakor, massa frukt och bär och bara mös. Tittade på en film och grät över att vi börjar imorgon.

Hela eftermiddagen spenderade jag med att städa och sortera bland lite stallgrejer och på mitt rum. Nu på kvällen åkte jag ner på stan och träffade Alva, sen så gick vi på bio. Annabelle 2 såg vi och jag dog nog 76 gånger under filmens gång. Den var verkligen skitläskig. Hoppas på att slippa mardrömmar inatt och laddar om för skola imorgon. Kram

Likes

Comments

Sommaren är helt plötsligt slut och här står jag ännu ett år med fina minnen som går att räkna på händerna, och resterande delen av sommaren spenderades på jobbet. Jag är taggad men ändå inte på året som kommer nu, allt känns så blandat och konstigt. Lilla jag börjar mitt sista år på gymnasiet, det sista året jag faktiskt vet vad jag ska göra. Vem vet vad som händer nästa sommar, jag kanske inte ens är kvar i Sverige? Det enda jag vet är att livet snart börjar och det här året ska jag fira det.

Likes

Comments

Bilder

Hej! Igår spenderade vi hela dagen på Liseberg. Det var varmt och packat med folk, men ändå såå kul. Åkte inte så mycket som jag brukar då köerna var helt sjuka, men det var ändå en lyckad dag. Idag har vi spenderat dagen på stranden under förmiddagen, och på eftermiddagen så åkte vi in till Smögen och hängde där i några timmar. Åt på favoritplatsen (The Barn) och bara levde hehe.

Sen nu under kvällen har vi fiskat krabbor, inte speciellt länge men det var så vackert på bryggan vi stod på så jag har tagit en massa bilder. Lägger upp några här i inlägget. Imorgon så ska vi till Ullared, jag har aldrig varit där tidigare men förväntar mig kaos haha, och efter det så ska vi bege oss hemåt. Har haft en mysig minisemester ändå! Resten av lovet ska jag jobba, sova och bara njuta av att vara pluggfri, för snart drar allt igång igen... Suck.

Likes

Comments

Resor

Äntligen här igen! Två år sedan jag var här sist, och innan det har jag varit här varje sommar. Trivs bäst här på västkusten, så är det bara. Är bara här i fyra dagar och då ska vi hinna med en hel del, jag är så lycklig just nu. Trivs.

Likes

Comments