Gjorde kaffe till mig, systern och mammas kompis och har det lite mys!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu när sommaren är här eller vet inte om det borde kallas för sommar i Sverige men ja Sveriges sommar är det väldigt viktigt att ta hand om sitt hår. Då det behöver återfuktas och skyddas, speciellt när det är soligt då det torkar ur håret. Inpackning är väldigt bra att använda, dock behöver det inte vara en dyr. Om man inte vill lägga pengar på det eller inte har råd så kan man göra det hemma. Här kommer lite tips på hemmagjorda inpackningar!

Min favorit är inpackning med honung som hjälper mot torrt och slitet hår!

- 1 äggula

-1 matsked olivolja

-3 matsked naturell yoghurt

-1 tesked honung

Inpackning som hjälper bara torrt hår!

- 1/2 banan

-1 matsked olivolja

-1/2 matsked olivolja

Eller om ni bara vill få det glansigt och fint!

- 1/2 banan (fördel om den är mogen)

-1 matsked olivolja

-1 tesked naturell yoghurt

-1/2 avokado

Detta är personligen mina favoriter när jag gör hemmagjorda hårinpackningar, då jag känner att det faktist hjälpt mitt hår och bidragit till bra resultat. Vi alla har även olika hårtyper men det gäller bara testa sig fram, lycka till!


(Bilder tagna från weheart it)

Likes

Comments

Godmorgon, vakna för en stund sedan och sitter nu dricker mitt favorit te, om ni inte har testat gör det nuuu!! Det är grön te med märket twinings.

När jag är klar med mitt te ska jag iväg till gymmet, har faktist inte gymmat på en månad 😱pågrund av jag tappa på mitt gymkort och haft så mycket i skolan. Dock hitta jag gymkortet för några dagar sedan så jag måste komma igång nu inga ursäkter!!:))

Likes

Comments

Hej på er, har inte bloggat alls idag eftersom jag har varit så rastlös pågrund av att jag fasta. Förvänta mig inte att jag skulle bli så hääär trött och hungrig. För er som undrar så fasta jag idag på grund av en muslimsk högtid, då man fastar runt i en månad. Idag var det min första dag, vet dock inte om jag ska göra det imon för jag vill även komma igång med träningen innan jag åker till Grekland😄men vi får se!!

Här är några bilder från min bal som jag hade runt två veckor sedan, hade även några problem med min klänning. Först när jag beställde den satt den som en smäck, lite trång dock men det var inget jag oroade mig för och detta var en månad innan balen. När det ungefär var två veckor kvar till balen så passade inte klänningen alls vilket lede till att jag beställde en ny men en större storlek och denna klänning var alltså lite för stor, men eftersom det var sista minuten kunde jag inte göra så mycket annat så det fick bli en lite större storlek! Trots all problem med klänningen hade jag det jätte roligt verkligen, just in that moment brydde jag mig inte alls om hur jag såg ut:)

Ska ta en dusch nu sedan lägga mig i sängen hörs senare!:))

Likes

Comments

Hejsan hejsan, det var ett tag sedan jag blogga, kanske mer än ett år? Fick en tanke idag varför inte börja blogga igen. Har alltid bloggat då och då men aldrig vart seriös med det utan bara skrivit några inlägg när man hade lust då. Men nu tänker jag att jag gör bloggandet till en rutin !:) har även velat göra det länge men har haft så mycket på gång nu i gymnasiet, för mycket plugg osv. Men nu är allt plugg&prov är slut, varför inte. Tar även studenten på onsdag, så jävla taggad! Efter det händer det massor av skoj som jag kommer dela med mig till er.

Vi hörs troligen senare, kram <3


Likes

Comments