Header

Idag är det min pappas födelsedag och efter jobbet bjöd vi honom på Phil's Burger. Jag tog in Tryffel burgaren som var helt magisk, tillsammans med en drömmig oreo-milkshake! Jag kommer gärna tillbaka och testar deras halloumI burgare. Smakade även av den klassiska burgaren som mamma tog in, den smälte i munnen!

En lyckad födelsedag i vår familj, nu ska vi ge presenter och se på en film innan läggdags.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har spenderat dagen ute i det fina vädret. Klippte ihop en kort film från första roséflaskan i solen, grillning och odling. Rosé i solen är för mig ett tecken på att våren är här, säsongstart av uteserveringarna och att sommaren lurar runt hörnet. Hoppas ni också har vårkänslor!

Likes

Comments

Igår kom världens underbaraste Kajsa hem från Gambia, där hon arbetat som reseledare. Den här gången är hon här för att stanna, vilket gör mig den lyckligaste tjejen i världen.

Ikväll bjöd jag över Kajsa till mitt växthus där vi drack vin framför brasan och catcha up från det att vi sist pratade. Hon har här med fått klart för sig att hon är fast med mig de närmaste månaderna framöver, vi har mycket tid att ta igen!

Likes

Comments

Insåg när jag satt och klippte, att jag har fått med mig alldeles för mycket material för att bara göra en vlog. Därför fick jag klippa ihop till en part 1 och en part 2. Här kommer första vlogen, hoppas ni gillar den!

Likes

Comments

Har spenderat hela förmiddagen ute i trädgården med mina föräldrar. Har plockat fram utemöblerna, tagit hand om växter och grillar korv. Det har varit en underbar dag trots kalla vindar. Turen är att vi kan ta skyd i växthuset där brasan var igång.

Likes

Comments

Sitter och redigerar en video från min senaste vistelse i USA, och kom in på ett sidospår. För tre år sedan åkte min familj och jag på roadtrip i Kalifornien. Hittade en video därifrån som min storebror klippte ihop. Om ni vill se så får ni mer än gärna klicka på play.

Likes

Comments

Är man menad att bo på platsen man föds på? Det finns många anledningar till att folk packar ihop sitt liv i resväskor och i boxar och flyttar till en annan stad, eller land. För nytt arbete, skola, kärlek, familjedrama, krig, eller att man kanske strävar efter något större.

Det är lätt att drömma sig bort i det perfekta semesterlivet som man får under en vistelse på annan ort. När jag hoppar på ett plan påväg till en ny stad i ett annat land är jag redan stressad över att snart åka hem. Tiden går så fort och jag tar vara på varenda sekund. Jag vill inte ens tänka på vilken dag det är eller räkna dagarna tills jag ska åka därifrån.

Mitt hjärta har alltid dragits till USA. Det är något magiskt med skyskraporna i New York, men ännu bättre trivs jag i Los Angeles. När jag kommer dit känns det som att jag äntligen kan pusta ut och slappna av. Missförstå mig inte, jag älskar Sverige och hemma är alltid bäst. Jag vill inte rymma ifrån verkligheten, men vad vore det om min framtid låg i LA, om inte för alltid men bara för en period i mitt liv. Is this where I belong...


Likes

Comments

Mötte upp en före detta kollega på saluhallen på middag. Jag blandade ihop mig egna sallad med citronpepparlax, så himla god! Det blev en tidig kväll som avslutas med serier från HBO.

Likes

Comments

Känns som att jag har offrat en helt dag ute i solen för att redigera videon från Los Angeles. Jag är inte klar på långa vägar. Johanna gick förbi mig och vi hann byta några ord innan jag ska över till grannarna på grill. Ha en fin eftermiddag i solen!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw