Header

Trick or Treat... Halloween helgen smyger sig närmare och det börjar bli på hög tid för dig att bestämma årets outfit. Jag kommer tyvärr inte vara hemma i år men kunde inte låta bli att klicka runt på olika hemsidor. Hittade några plagg som jag bara älskade. Eftersom att jag inte får någon användning för en halloween outfit i år så tänkte jag i alla fall dela med mig av mina favoriter om ni har brist på idéer.

Likes

Comments

Har stått i köket hela eftermiddagen. Tyckte att min familj förtjänade en riktigt hemlagad sushi med dumplings och vårrullar. Det uppskattades kan jag lova och vart värt allt slit. Nu blir det film!

Likes

Comments

Sitter på Garden tillsammans med Isabelle och snackar lite skit och framtida business. Jag lärde känna Isabelle innan sommaren då hon var på upplärning hos mig på jobbet. Super härlig tjej med grym energi! Älskar människor som inspirerar och bara är allmänt glada. Hon gav mig söndags energi!

Ha nu en fin dag!

Likes

Comments

God morgon!
Startade min dag med en syrlig smoothie och en kopp kaffe. Är inte så mycket för matiga frukostar, speciellt inte idag då jag ska möta upp en nyfunnen kompis på lunch om en timme. Det blir en tidig lunch eftersom att jag ska iväg på andra saker idag med min mamma.

Likes

Comments

Han gör det igen! Levererar på topp som vanligt. Robbie Williams är sjukt duktig på text och musik. Det här är hans senaste släppta låt och spelas på repeat hemma hos mig.

Här är enligt mig hans bästa framträdande, kanske ett av det bästa jag sett faktiskt. Han menar varenda ord han sjunger och är ett med publiken. Så jävla mäktigt!

Likes

Comments

Tog beslutet att åka till gymmet direkt efter jobbet. Körde verkligen slut på mina krafter, känns super härligt såhär efterrått. Sprang också in på Ica för att komplitera lite saker till middagen och köpte självklart efterrätt. Jag står nämligen för familjemiddagar ikväll.

Hem till duschen och hoppade sen i mjukisdressen. Nu tänker jag inte röra mig så mycket mer ute idag. Vill helst bara ligga i soffan hela kvällen och se på en film.

Likes

Comments

Ebba hämtade upp mig efter jobbet. Vi traskade igenom Humleträdgården och hamnade på café Saturnus.

Café Saturnus är ett mysigt fik men enorma portioner. Du fick en skål med kaffe, en gigantisk bulle eller annat fikabröd. Mycket för pengarna!

Kolla bara bullen som Ebba håller i, den är enorm!

Caféet var ganska lyhört vilket jag tyckte förstörde stämningen lite. Tycker om lugna och mysiga fikaställen. Men det lugnade ner sig närmare stängning.

Likes

Comments

Är på väg till kontoret nu där det väntas en veckas arbete. Har hamnat efter med en del då detta är min enda arbetsdag utan upplärning denna vecka. Har dock en eftermiddags fika att se fram emot!

Snart är det helg igen, kan inte förstå hur veckorna kan gå så fort?!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw