Header

Mötte upp mina bästa tjejer efter jobbet, handlade sushi och åkte hem till Johanna. Nu sitter vi här fem timmar senare och pratar gamla minnen och lyssnar på musik från våran tonårsperiod.

Fanny och jag ska försöka hålla oss uppe till minst tre-fyra i natt, för att kunna sova på planet imorgon. Ska snart bege oss hem för en sleepover, rota i varandras resväskor och fixa inför imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

...sitter jag på ett plan till Los Angeles. Som jag har längtat efter den här veckans semester. Det ska bli så härligt att mötas av palmer, hälsosam mat, och sol. Äntligen ska jag få krama om Ann efter ett halv års mellanrum.

Vi ska alltså bo hemma hos Ann som är bosatt i Woodland Hills, sedan 30 år tillbaka. Jag åker tillsammans med min närmsta vän Fanny, som jag heller inte ser många gånger per år då hon också är bosatt utomlands. Men äntligen kommer vi iväg på en resa tillsammans och oj oj oj som vi ska njuta!

Los Angeles är verkligen en utav mina favoritstäder, vad finns det inte att gilla liksom?!

Likes

Comments

Här är ett hett tips för alla er lakritsälskare där ute.

Min absolut favorit butik! Det finns ingen godare eller färskare lakrits än den som säljes på Lakritsroten.

Likes

Comments

Tog ut några kompensationstimmar och nu sitter jag utanför naprapaten. Har under en längre tid haft ont i mig högra axel och tycker att det blivit värre genom tiden. Det har börjat påverka min sömn och då kändes det dags att hitta vad som kan vara felet.

Likes

Comments

Igår mötte jag upp mamma efter jobbet, vi köpte en bukett tulpaner och åkte hem till familjen Holmberg. Min bästa kompis Fanny är hemma i Sverige på semester och nästa vecka åker vi till USA i en vecka.

Fanny och hennes mamma hade bjudit in Johanna, mig och våra mammor på tacos. Det var så trevlig att ses allihopa. Fler vardagsmiddagar och fler kvällar med Fanny hemma i stan!!

Likes

Comments

Påväg till jobbet möttes jag av en traktor som kört in i Chanel butiken. No big deal... hela dagen har det hängt en folkmassa framför butiken när de reparerat fönstret som fick ta skada vid det misslyckade rånet. Blir så förbannad när jag hör om rån, inbrott och snatteri! Speciellt när jag under dagen har sett vilket arbete, hur mycket tid och hur många resurser det behövs för att rätta till efter en sådan händelse. Jag sitter mitt emot butiken och har följt det under hela dagen. Nu är jag påväg hem och dem är långt ifrån klara med reparationen av skadan...

Vilken idiot/idioter som la ner tid på rånet. Jag skrattar mig lycklig på att de misslyckades, men retar mig på att de kom undan. Tänkt vad människor kan ställa till med bara för att de är giriga efter pengar...

Likes

Comments

Är otroligt stolt över att min pappa kan och är bra på så många saker. Han är verkligen mannen jag ser upp till! För två somrar sedan byggde han klart vårt växthus som han även designat. Jag blir så otroligt inspirerad över hans kreativitet och öga för bygg och inredning.

Här har jag spenderat mycket tid med familj och vänner, och kommer fortsätta göra. Det fungerar lika bra att sitta här på vintern som på sommaren. Dock kan det bli fruktansvärt varm under sommardagarna... Förra året dog flera av våra tomatplaner som vi odlat på grund av värme...

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw