Header

Sprang iväg på ett läkarbesök och har därför lite tid tillgodo. Sitter i väntrummet och ska efter läkarbesöket springa tillbaka till jobbet. Måste stänga igen lite saker innan det är dags för min tid för fransförlängning. Mycket står på schemat idag och jag är för stressad för mitt egna bästa. Måste komma ikapp nu känner jag!

Likes

Comments

Min dag sprang förbi idag och nu ligger jag utsträckt på soffan framför Pitch Perfect, efter ett hårt träningspass med Johanna. Det är så skönt att träna med en kompis som kan peppa mig, och gratis dessutom.

Fick reda på att min kompis Kajsa är påväg hem till Sverige. Hon har jobbat som reseledare i Gambia men nu när det är krig där fick hon hoppa på första planerat hem. Ska bli skönt att få henne på trygga hemmaplan och det ska såklart bli hur roligt som helst att få träffa henne efter så lång tid! Hon är så välkommen hem!

Likes

Comments

Bjöd över Johanna på en tjejkväll. Vi har inte setts sen dagen innan nyår?! Hon hade med sig en flaska bubbel som vi smuttade på tillsammans med lite gott tilltugg.

Vi hade ett maraton med samtalsämnen, allt från relationer med en partners familj, nyårslöften, framtiden, och till våra usla skridskor kunskaper.

De säger att ett gott skatt förlänger livet, och tack vare Johanna fick jag några fler år på nacken. Det är så viktigt att ha bra vänner omkring sig. Visa dem mer uppskattning och tacksamhet, och ge era fina vänner fler komplimanger oftare!

Likes

Comments

Nyligen fick jag ett lyckorus. Jag fick fina komplimanger från mina vänner, har ansökt och fått beviljad semester och om en timme ska jag dricka något glas med Johanna.

Var även på läkarbesök imorse och fick svar på mina prover. Livet känns lite mer lovande idag!

Likes

Comments

Kroppen har inte varit i balans idag och imorgon ska jag äntligen till vårdcentralen och får förhoppningsvis svar på mina prover. Blir alltså hemma på förmiddagen och sen ska jag in till kontoret.

Nu är planen att få in ett Skype samtal med Fanny och sen ett avsnitt av Westworld. Jag rekommenderar er att se den serien, serien finns på HBO. Idéen är helt otrolig!

Likes

Comments

Fick en otroligt fin avskedspresent av mina gamla kollegor samma jag som jag slutade. Inte bara att jag blev så himla glad för den fina presenten, utan för att jag fått äran att lära känna dessa underbara människor. Människor kan vara så himla fina, omtänksamma och helhjärtade. Ta vara på människor ni har runt omkring er och var alltid snäll mot alla människor, nästa person du möter kan vara din framtida bästa vän.

Likes

Comments

Jag fyller snart 21 år och kommer förhoppningsvis ha någon mysig tillställning. Jag älskar att planera och fixa inför födelsedagar och event. Varje år styr jag upp något trevligt för att fira min födelsedag, men i år har jag varit väldigt upptagen och många utav mina vänner och familj är bortresta. Därför tänkte jag bara ha en lugn kväll med god mat, lite drinkar och mina underbara vänner.

Förra året hade jag drink-bjudning för mina närmaste vänner och det var en riktigt god stämning. Jag har haft många lyckade födelsedagsfester, här är mina bästa tips!

♥ Var noga med vilka du bjuder

Att bjuda rätt folk är viktigare än man tror. Det spelar ingen roll hur fint du fixat och hur mycket du förberett, har du fel gäster kan det förstöra hela stämningen. Så bjud roliga människor som gillar att festa och är trevliga och härliga och kan bete sig.

♥ Ha ett tema

Ett tema på festen är alltid uppskattat. Problemet med tema fester är att det kan bli dyrt för gästerna om man går all in. Exempelvis kan man be sina gäster lägga pengarna de skulle lagt på en present till sin utstyrsel istället. Tänk bara till att du väljer ett tema som inte blir alltför dyrt för dina gäster eller för dig själv med all dekoration osv.

♥ Bygg upp förväntningar

Redan i inbjudan skapas förväntningar på festen. Så lägg ner lite extra tid på det och använd fantasin. Det roligaste är om man skickar ut inbjudningskort och inte gör ett evenemang på Facebook.

Ballonginbjudan ovan, när man sprätter hål på den så ligger en lapp inuti med inbjudningskortet.

Se till att något händer

Hyr in någon som kan spela musik, sätt upp ett beerpong bord, anordna en fiskedam för vuxna, förbered lekar, överraska med något osv. Det är alltid kul om gästerna blir lite överraskade över något du fixat.

♥ Bjud!!!

Bjuder man in till fest tycker jag att man ska bjuda på något. Tilltugg/ plockmat och någon form av fördrink/ välkomst-shots/ bål funkar alltid. Det kommer få dina gäster på bra humör! Eller varför inte en liten goodiebag?!

♥ Hyr en fotograf

Har man inte råd att hyra en proffsig frilansare har du säkert en syrra, kompis eller liknande som kan ställa upp som fotograf under kvällen för någon hundralapp. Det är så skönt att själv slippa tänka på att ta bilder när man är värdinna för en fest eftersom man redan har mycket och stå i och fixa med.

♥ Dekorera ORDENTLIGT

Fyll taket med heliumbalkonger! Att dekorera huset eller lokalen är så viktigt för att få gästerna i rätt stämning. Så ös på med heliumballonger, ljusslingor, dekorationer osv.

Ovan ser ni ett alternativ för en mysig tjejmiddag med indisk mat eller sushi man skulle kunna anordna genom att sitta och äta på kuddar på golvet. Perfekt om man inte har tillräckligt med matstolar till exempel.

Hoppas ni uppskattade tipsen <3

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw