Landade idag på Malta klockan 10. Vilket innebar en uppstigning vid 4 tiden imorse. Vem kan ha sura miner angående det när man vet att man snart får njuta av lite fri och underbart väder.

Har hunnit med en halv dag på stranden/klipporna och även vandrat runt lite i området. Otroligt vackert här. Kommer stor trivas!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter i denna skrivande stund på gardemoen och väntar på att flyget mot Stockholm skal ta av. Har en stund till att vänta innan boarding och spenderar tiden på ett fik med frukost.

Landar strax innan 14 i Stockholm och möter då upp kära mor. Flyget går först imorgonbitti till Malta så får lite tid i staden idag. Har en syster med familj som bor här, så tanken är att vi skal möta upp dem för middag. Var mer en ett år sedan vi sågs sist...helt sjukt! Men det blir lätt dem mellanrummen när man bor på olika håll..tyvärr..men blir extra speciellt när man väl får ses. 

Älskar även Telias nya med "Rome like home", en sådan stor fördel när man åker hem, eller som nu, till utlandet. Man vet aldrig annars när man finner internet! En stor eloge till dem med dessa goda idéer.

Likes

Comments

Har en otroligt fin restaurang här i stan. Självklart finns det många..men har verkligen fastnat vid en. Vilket innebär att varje middag ute lyckas jag ända upp på detta underbara ställe. Trevligt miljö, god service, och framför allt maten!!! vad mer kan man önska?

Likes

Comments

Det er nu två dagar kvar innan jag reser iväg mot Stockholm för att möta upp mamma. På tisdagen reser vi vidare mot Malta. En vecka med värme och sol, Skal bli otroligt härligt.
Detta blir min andra semester vecka denna sommar. Kommer ihåg när man var yngre och hade de där oändliga loven som ändå tycktes försvinna allt för fort. Tänk vad man idag hade uppskattat dem!

Började därför dagen med att ta en runda i stan för att inhandla det sista som saknats inför resan. Älskar de dagar då man kliver upp ur sängen, drar på mig en dugbar outfit och går ut ur dörren. Fick bli en sådan morgon idag, 

Har hyffsat fint väder idag, så kanske skal man försöka hinna ut och njuta lite av det!

Likes

Comments

Detta väder. Har aldrig upplevt liknande. Något man må komma ihåg, vare sig det är molnigt eller strålade sol, är paraplyet.
Jag har än ikke lärt mig...

Likes

Comments

Har nu tagit del av denna stad i 9 månader och jag blir bara mer och mer förälskad i den. För er som har varit här, ni förstår.

Besökte för första gången, i veckan, en av öarna som ligger några minuters båttur från stan. Känns som att man hamnat på en helt annan plats. (Påminde mig lite om en ö som vi brukade besöka när vi var små uppe i Umeå) Så magisk känsla att ena stunden vara i en storstad där det er fullt med liv och i andra sekunden vara någonstans så annorlunda. Har inte tagit mig tiden att utforska så mycket i denna staden än, kanske är på tiden.

Likes

Comments

Har länge fundert. På att starta upp en blogg vars det går att följa min vardag, Det med tanken att jag nu bor 661 km bort från min hemstad med nära och kära.

Som rubriken lyder...efter många om och men så har jag nu bestämt mig för att komma igång. Låt se hur detta går.


Likes

Comments