Header
View tracker


(klicka på tightsen på bilden längst ner till höger för att hitta dom var dom kommer ifrån)
Jag älskar träningskläder. Lätt snyggaste, skönaste och enklaste plaggen någonsin. Förresten så vråldiggar jag min sport-bh och mina strumpor som bara lyser rosa, så snyggt med en stark färg till någon basfärg! Vad tycker ni?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

don't let yesterday use up too much of today


Klockan 09.00 stod jag iklädd träningskläder med vattenflaskan i högsta hugg i Annas trappuppgång, redo för 1timmes träningspass utomhus och OJ vad skönt det är nu när jag äter dadelbollar och dricker min ''morgonlatte'' och redan har haft mitt träningspass! Resten av dagen ska jag bara njuta av att solen faktiskt lyser, gå ut med Eija på skogspromenad och ladda upp inför sista träningen med mina gymnaster innan galan som är i helgen!! underbara torsdag.

Likes

Comments

View tracker


Ett paket kommer lastat med ..... julklappar till både mig själv och andra, wihoo!
Älskar att öppna paket, speciellt när man beställt så mycket olika produkter att man själv inte ens kommer ihåg vad man klickat ner i kundkorgen så detta paket blev en liten surprise kan man säga. Har ett par julklappar till mig själv där i men också massor av smått&gott till andra som jag ska börja slå in!!

Likes

Comments

even the best weeks start with monday


Äntligen är det julfeelings på riktigt (minus att snön inte ligger på marken då) nu när första advent passerat och jag julpyntat hela lägenheten med nya gardiner, ljusstakar, ljusslingor, julkulor, stjärnor i fönstren o.s.v. Jag älskar ju julen, det är så mysigt och härligt!!

Nu sitter jag med min obligatoriska måndagslatte (bestående av vaniljpulver, soyagrädde, kaffe och kanel) i handen och ska ta tag i en massa saker gällande mitt företag och det är så kul att hålla på med något eget, känns så himla vuxet, haha... HA EN BRA MÅNDAG FINASTE NI!

Likes

Comments

/ i samarbete med iSecret.se


Vad passar bättre i julklapp till flickvännen, tjejkompisen, mamma, syster eller farmor än en mugg med ett super-girlpower-tryck på? Dom här muggarna är så himla snygga i rosa & vitt och trycken är ju bara bäst, eller vad säger ni girls? Vet exakt vem som ska få vilken mugg i julklapp av mig, hihi...

GLÖM INTE RABATTKODEN: julblogg20 som ger er 20% på ett helt köp, HÄR!

Likes

Comments


Snälla, klicka er in HÄR och kika igenom madlady's bobbiepwr-sortiment, så jäkla snygga grejer och på riktigt, varför är tjejers bröst så tabubelagt? Det är väl rimligt att tjejer ska kunna posa utan tröja lika väl som killar? HÄR har ni en jävligt grym tjej som stod utan tröja på skolfoto precis som killen bredvid henne, mer girlpower åt folket, visa brösten som ni vill, när ni vill och hur ni vill. Vi kvinnor är inget objekt utan människor, precis som männen här på planeten!
Annars då? Jo det är onsdag, min favoritdag på hela veckan eftersom det alltid är två ynka dagar kvar till helg och det är bonde på tv ikväll, halelujah. Men innan kvällens mysmiddag och tv-tittande ska jag hinna träna, dra ut i skogen med Eija och kontakta min bank om lite saker!

Likes

Comments

/ i samarbete med iSecret.se


Hur fina är inte mina posters ovan? Jag valde två olika eftersom jag tänkt att ge bort dom i julklapp och valde budskap efter den jag ska ge bort tavlan till, väldigt enkelt men också personligt vilket jag tycker är viktigt när man köper julklappar, det är roligast att få något som är ägnat till just den personen!
Om ni klickar HÄR kommer ni direkt till hemsidan och kan kolla in massor av andra posters och tusentals olika saker man kan ge bort i julklapp!
MED MIN KOD: julblogg20 får ni även 20% rabatt på ett helt köp fram till den 31:a december!!

Likes

Comments

tuesday isn't so bad ...
it's a sign that I survived monday.


Men nu är det dags för mig att ta mig i kragen och anstränga mig lite.. Har haft ångest i 3 dagar för att jag inte uppdaterar bloggen men har jag gjort något åt det? Svar: nej! Så det är slut med att skjuta upp saker och dags att göra allt i tid istället, som när jag gick på gymnasiet, då var jag klar med allt 3 veckor innan det skulle vara klart vilket var så jäkla skönt, dags att ta tillbaka det!
För övrigt, fint med tisdag, dock en väldigt grå sådan men dagarna blir vad man gör dom till har jag hört. Jag ska i alla fall förbereda ett inlägg till ikväll då ni får lite julklappstips och en rabattkod att handla julklappar för. hur bra?! Stay tuned!

Likes

Comments