nu värker det i mina bihålor igen??? va fasiken är de här. När jag berättade de för Joakim igår kväll så sa han att... han hade läst om en som hade haft problem med återkommande smärta och inflammation i bihålorna. En dag när han nös, eller snöt sig.. Så for en plastgrej ut ur nästan. Och sedan var allting bra... Herregud, tänkt om de är lika för mig? Jag kommer ihåg då man såg Madicken ​och hennes lillasyster som pillade in en ärta i näsan.. Jag själv brukade pilla in sådan där små nabbitpärlor.. Tror de heter så.. herregud, ja skulle inte förvåna mig om det är en sådan som sitter där inne och orsakar denna smärta. 

Nog talat om de. Idag har vi varit ute i stort sätt hela dagen. Ett sådan fantastiskt väder, strålande sol och hyfsat varmt. Flera såna här dagar tack! Jag pluggade lite matte på förmiddagen, och det börjar faktiskt att släppa lite.. Har näst sista provet nu på torsdag. Sedan är det bara nationella kvar.. Oh är så nervös... huvva huvva. 

Igår bakade jag en chokladkaka, som har fått stå och gottat till sig i kylskåpet. Så den ska vi smaska på senare ikväll. Men först fixa tacos! Lär vara mäkta stinn efter. 

Ha en fin kväll!

Kram ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments