Här om dagen fick jag hem leverans från Eleven.se! :)

Måste börja med att söga att de är otroligt snabba på att skicka hem ens order efter att man har lagt en beställning. Tror detta tog mig absolut max 2 dagar(!!)Ska även passa på att tillägga att jag mesta dels endast har beställt hem produkter från NYX - varför? Jo, för NYX testar nämligen inte sitt smink på djur (något som jag verkligen vägrar att lägga sponsra med mina pengar)! Inte nog med det så tycker jag generellt att de har väldigt bra kvalité på sina produkter och att dem håller sig på plats väldigt länge för en bra peng, dvs att dem inte är så dyra så att det svider i både kropp och själ när man ska ta fram kortet. Så jag rekommenderar alla att köpa hem från NYX så att dem kan fortsätta växa och ta fram ännu mer fantastiska produkter som inte är djurtestade ;)
Det jag också gillar med Eleven är att man kan få hem sin leverans till dörren utan någon större extra kostnad (det gjorde jag och jag kan säga att jag sprang ner för trappen som ett barn på julaftonsmorgon, haha) och att man även kan samla på sig poäng där för olika "statusar" i sitt medlemskap hos dem - och det jag menar med det är att man, beroende på hur mycket poäng man har, kan få olika typer av erbjudnaden/rabatter och koder/inbjudningar med mera. Och detta kan man samla på sig genom att tex även betygsätta olika produkter. Så man behöver alltså inte alltid köpa hem något för att få smala ihop sig poäng. Vilket är SKIT BRA!

Om ni även går in påhttp://www.eleven.se och ska köpa hem era varor så kan ni även på Eleven passa på att kolla vilka sminkföretag hos dem som har veganska produkter. Denna lista hittar ni under fliken "Veganska produkter" om ni scrollar allra längst ned på deras hemsida i det svart/vita fältet =)

Här kommer en bild bomb

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hahaha jag och mina vänners humor på Snapchat! 😂❤️❄️👌🏻

Likes

Comments

Tisdag, en dag närmare London! ❤️
Igår vart det inget blogginlägg eftersom jag var helt slut. Jag tror att jag har gått in och tränat alldeles för hårt på kort tid. Jag har ju som sagt nämligen tränat varje dag under en veckas period och majoriteten av de 7-8 dagarna körde jag två gånger om dagen (!!) alltså vad tänkte jag med?
Klart som sjutton att jag nu denna helg som var låg avdäckad heeela helgen. På fullaste allvar gjorde jag ingenting! På fredagen försökte jag få hit Olivia för myssällkap men slutade med att jag somnade i min ensamhet på soffan (låter jätte tragiskt haha men sant). Och på lördagen vaknade jag tidigt och hade fulla planer på att gå och träna men fastnade med tvätt och disk och sedan hände det igen att jag somnade på soffan och vaknade upp vid 19 tiden på kvällen och kände mig helt slutkörd. Söndagen var ungefär desamma som lördagen då jag somnade till Therese Lindgrens nyaste bok och vaknade upp lagom till Temptation Island... Hahah! Vilket liv! Vilken helg! 😂

Hur som helst så vaknade jag upp med stark halsont igår men valde ändå att följa med mina kollegor på lunchen för att köra ett " Skivstångs" pass på F&S. Jag kan säga att det passet har satt sina spår idag i både bakrelår och i bröstpartiet efter marllyften och bänkpressen. Sååå idag var första dagen på över en veckas tid jag lyssnade på min kropp och inte tränade utan stannade på kontoret och begravde mig i pappersarbete under lunchen istället och lät kroppen vila. Menar, vem vill bli dunder sjuk innan London? Inte jag i varje fall!

Idag efter jobbet åkte jag också hem till J ute i Hagsätra för att fixa mina fransar innan avfärd. Alltså, jag säger bara waaaow! Dom där tvillingtjejerna gör verkligen undervärk med sina fransar! ( se bilder nedan, inte de bästa jag vet men satt faktiskt på tuben haha!)
Inte nog med det så är dem otroligt snälla och super gulliga! Så där låg jag nu i nästan 3 timmar och snackade skit med J om allt mellan himmel och jord. Det är skönt att man nu nästan ett årstid hos dem att man känner sig som nästan bästa vänner fast man aldrig umgås utom dessa två-tre timmar i månaden när de pillar på ens fransar. En häftig men en konstig känsla, eller hur?


Likes

Comments

Så var det ju söndag igen, en dag som ni mina kära läsare redan känner till, är en dag som jag absolut inte brukade hissa- tills Temptaion Island dök upp i min tv-ruta!
Alla som känner mig privat vet om att om jag ska kolla på TV så är det reality shows och drama som gäller för mig. Tex Catfish, Just Tattoo Of Us, Geordie Shore, Ex on the beach ... ja, u name it haha! Så att detta program har börjat är ju bara ett plus för mig och mina(annars) långdragna och ångestladdade söndagar.

vad tycker jag då om programmet?
Helt ärligt, när jag såg reklamen första gången på TV predrikade jag här hemma om att jag absolut inte skulle ägna en enda sekund åt det. Men som sagt saker kan förändras haha! 😅
Egentligen bord väl och ska man väl inte yttra sig alldeles för mycket, tycker jag, OM man inte har medverkat i något liknande själv. Jag menar, jag kan verkligen inte ens föreställa mig hur det skulle vara att se min pojkvän bli slängd som en köttstek till ett par brunstiga och utsvultna honvargar som skulle sätta tänderna i honom direkt - och att jag dessutom inte heller skulle få ha någon som helst kontakt med honom för att kunna ifrågasätta en del av de klipp man får se! Vem skulle inte få hjärnspöken och bli koko?
Och som extra salt i såren ska man själv bo med vilt främmande människor både andra flickvänner och kåta singel killar som hoppas på att få doppa med ett stort lass sprit, solsting och isolerad miljö.

Men om jag ska säga nånting utöver att jag själv aldrig ens skulle tänka mig att medverka så länge jag är i ett förhållande så kan jag ju bekräfta att jag verkligen inte är en "team Oliver" iallafall. I min värld är han verkligen ute och cyklar på hal is och bevisar att man verkligen inte saknar singellivet eller den tiden när man inte hade hunnit bli lika seriös. Däremot tycker jag inte att Denise gör något fel. Visst, jag ska inte ljuga och säga att jag inte hade stört mig på henne om jag vore Kristina för det hade jag. Jag hade kokat varje gång jag skulle fått se henne kråma sig inför min kille, eller vilken tjej som helst hade gjort för den delen. Men i slutändan är hon där för att fresta. Hon är där som singel och hon råkar digga Oliver och har absolut ingen som helst skyldighet till att behöva respektera hans förhållande. Det skulle inte heller förvåna mig om produktionen dessutom uppmanat henne att fresta honom ännu lite mer. Så där tycker jag verkligen att folk som ger henne en massa näthat borde ta och tänka om.
Oliver däremot har passerat alla förbjudna gränser som finns. Visst, han kanske inser att när han är där att han och Kristina inte är menade för varandra men springer man verkligen " off CAM" efter mindre än 1 vecka då iväg med en ny tjej och hänger på stranden? Trots, att man inte får(?) hmm... Nääe! Om jag vore Kristina hade jag tolkat det som att min kille minst hade kysst henne redan och på så sätt varit otrogen, bara att man som flickvän inte hade kunnat bevisat det.

Och med detta kanske ni även också listat ut att jag inte heller tycker att Kristina gjort något fel. Det tycker jag faktiskt inte. Iallafall inte just nu. Visst, kanske lite omoget med "tillbaka kaka"stadiet men vem hade inte resonerat som hon? Jag hade också gett ett finger, svept min drink och bevisat att jag var bättre utan och fortfarande kan ha en rolig upplevelse utan den kille som sprungit iväg och nakenbadet på fyllan mitt inatten bara efter några dagar. Helt klart. Jag hade inte heller visat mig ledsen och hur sårad man egentligen var inombords... det hade liksom känts som att den killen då hade fått "vinna" ännu mer...

Well, nog om detta det är läggdags! Men ni får gärna dela med er av era uppfattningar och funderingar om programmet här nere i kommentarsfältet. Puss! 🔽😘

Likes

Comments

Någon som läst eller lyssnat på hennes nya bok?
Jag kan säga att jag fullkomligt älskar den!!
Förvisso gillar jag ju Therese Lindgren redan i sig som offentlig person och youtuber då jag upplever henne som väldigt äkta, genuin och personlig.
Men denna bok tycker jag verkligen är bättre än hennes första "Ibland mår jag inte så bra" (även lm denna också självklart är väldigt bra och lyfter en stor inblick i hur det är att leva med psykisk ohälsa). Men i denna bok lyfter hon ett sååådant stort problem som jag själv tycker att fler borde bli mer medvetna och pålästa om, nämligen:
- Djurförsök/tester
- Pälsindustrin
- Duninidustin
M.m
Inte bara att hon lyfter fram statistiken i detta utan också förklarar om vilka lagar EU har bestämt om ang detta, hon tipsar om olika hemsidor/länkar och klipp som man kan läsa på om och se för att förstå vad djuren utsätts för samt att mycket fakta kommer fram som till exempel inte ens jag kände till! Och jag tycker personligen att jag är ganska påläst med stor hjälp tack vare Djurens Rätt som jag sponsrat i flera år nu. Men som jag brukar säga; man kan aldrig få för mycket kunskap! 😁

Självklart handlar boken inte bara om detta och det stora problem vi har idag med i samhället om att tex alldeles för många djur plåga och slaktas i "onödan" utan hon delar med sig av en hel del om sig själv om man är nyfiken på att få lära sig mer om själva Therese Lindgren. Hon bettar dock som sagt bland annat också om hur hon blev vegetarian och sedan vegan samt också om olika tips och trix för hur man själv kan göra för att komma dit. Jag tycker verkligen att ni borde lyssna på boken på Story Tel där Therese själv läser upp rakt ur sina båda böcker eller köpa dem!

Nääe, nu ska jag fortsätta att lyssna på min del av boken! Vi hörs snart! 😏

Jag och sambon har även själva nu med Therese's hjälp förstått att all tandkräm inte är vegansk och har därför valt att invistera i en liten dyrare tandkräm som hon tipsat om nämligen: G.U.M, vi älskar den! Vi tycker faktiskt att tänderna känns renare och lenare(?!) Kostar ca 40kr på Apoteket!

Ni kan även köpa lite billigare veganska tandkrämer på tex;
Lush
Apotekets egna tandkräm

Ni kan även läsa mer om vad som finns i icke veganska tandkrämer på: http://veganguiden.com/komplett-lista-over-veganska-tandkramer/
Som innehåller bland annat djurben och ägg - usch! Skit äckligt om du frågar mig haha!

Likes

Comments

Fööörlåt!! Jag har haft så fullt upp i mitt liv med jobbet och träning så jag glömt bort att blogga helt den senaste tiden! Det har liksom kommit av sig helt... men nu är jag tillbaka!
2 månader senare... haha

Vad har hänt då? Jo jag har som sagt börjat träna igen vilket känns väldigt skönt. Jag har till och med köpt ett till gymkort, på Friskis och Svettis för att kunna följa med några kollegor på luncherna och träna. Dessa pass försöker jag se som min "konditionsträning" eftersom jag är så fruktansvärt dålig på det annars och försöker därför gymma innan eller efter jobbet. Dick, har detta varit en stor utmaning då jag är så ovan med att träna nu för tiden att jag ofta är helt slut när jag kommer hem - men det händer ibland och jag försöker så gott det går att träna 2 gånger lm dagen 4 dagar i veckan och om inte annat iallafall träna en gång om dagen i 6 dagar och ha en dags vila!
Kanske låter helt sjukt men det låter bog hårdare än vad det är. Framför sllt eftersom att jag använder mig av simning också som en del av min träning och det är faktiskt inte alltid allt för ansträngande.

Utöver det börjar även min resa till London tillsammans me är Tom att närma sig. Det känns galet att tiden sprungit iväg så fort då det kändes som en evighet när jag bloggade om det sist... det ska bli så kul! Men även får jag magont eftersom att jag på fullaste allvar är rädd för vad som kan hända där borta! 🌎🙈

Likes

Comments

Förlåt mina underbara följare att jag inte bloggat något de senaste dagarna!!! Men jag har verkligen haft fullt upp. Både på arbetet och privat.
Tex har jag ägnat halva dagen igår till att jaga efter en städerska eller städhjälp kanske man ska säga? Det låter trevligare så. Och deg är verkligen inte lätt att hitta någon seriös, bra, som kör ut till Farsta, hyfsat billig och som typ inte stjäl i Stockholm haha -alltså verkligen mardröm! Hälften av alla som kommer upp när man googlar är brutalt oseriösa eller överprisade till tusen och när jag väl hittade en bra så är det ingen som ville köra ut till oss i Farsta man ba really? Haha! Just My luck!
Men nu fick vi äntligen tag i samma firma som min pappa och hans fru har haft innan så vi vet att dem är seriösa och bra, samt även väldigt trevliga. Jag får en bra magkänsla iallafall! Så på fredag ska en från personalen komma hit och ha lite introduktion om vad vi vill ska göras och inte, få en mer närmare exakt offert och Bla Bla. Jag tror att det kommer blir bra. Om inte annat behöver jag verkligen hjälp. Om jag inte nämnt det innan så har jag 2 katter hemma varav en av dem är en långhårig skogskatt som hårar som sjutton, den andre hårar också men inte lika mycket. Så det blir en hel del hårbollar att plocka upp, dammsuga flera gånger i veckan, rolla kläder och soffa flera gånger i veckan, borsta upp kattsand som sprider sig på golvet i toan och i hallen - Aa ni hör ju! Och sen på det hatar J att städa och man ska sköta disk, tvätt,torka av hyllor, lampor, lister, tavlor, vattna blommor. Asså nej jag blir helt galen och känner att jag aldrig längre med mitt nya jobb kan få våra 61 kvm att bli riktigt rent. Liksom det känns som att man andas in katthår och damm hela tiden även om jag torkar golv,dammsuger och dammar av hyllor. Och detta beror nog på att man liksom aldrig hinner tex skrubba ordentligt under badkaret eller badkaret heller för den delen eller att man ens tänker tanken på att torka av dörrlisterna eller göra rent micron med den övertid som jag har just nu. Nä det ska faktiskt bli väldigt väldigt skönt att få hjälp på traven så att man själv kan lägga fokus på de enklare städsakerna som tvätt, disk etc. och kanske få över lite tid till annat och få hjälp med denna grovstädning som man själv inte hinner, vill eller typ ens kan göra på egen hand.

Jag har även idag fått leverans från Eleven.se som jag fotat med systemkameran som jag tänkte blogga om imorgon. Jag måste först bara överföra alla mina bilder till datorn och rensa bort de dåliga bilderna. Såååå håll ut jag har inte glömt er!!

Puss
❤️

Likes

Comments

Som jag nämnt tidigare så försöker vi ....eller iallafall jag att äta vegetariska måltider oftare och målet är att få upp det till åtminstone 3 gånger i veckan. Hit tills har jag bara lyckats med en gång i veckan på 3veckor men det kommer nog!
Så idag gjorde vi hemmagjord falafel med ris vitlökssås och sallad! Helt amazing! Går ganska så snabbt och räcker lång väg i matlåda samt att man kan frysa in en del och sen bara värma på i stekpannan eller ugn. Kostar inte allt för mycket att köpa hem heller 😃

Likes

Comments

Nu ska jag vara lite mamma åt er och tjata på er om hur viktigt det faktiskt är att ni gör rent era borstar, svampar med mera! Det är en super viktig detalj som många glömmer bort, slarvar med eller inte gör alls.
Jag vet faktiskt hur många YouTubers och bloggare nu jag sett de senaste veckorna där jag märkt att dem tex verkar köpa nya beauty blenders nästan onödigt ofta samt att dem klagar på hur mycket pengar de måste lägga på dessa tillbehör och att det är "ett stort minus för dem blir äckliga så himla fort" min gissning är att dem inte ens tänkt tanken på att rengöra dom (?) Jag förstår att man tänker att "de kommer säkert fastna så mycket bakterier där då" etc. Men sanningen är den att det fastnar oerhört mycket mer bakterier i dem och era borstar när ni inte rengör dem alls! Nu påstår jag absolut inte att man ska behöva förhålla sig till och spara en och samma beauty blender i flera månader eller år. För det är fortfarande en svamp och de är självklart viktigt att man byter ut dem då och då. Det jag menar är bara att man kan spara pengar och kunna sköta om sin hy på ett skonsammare sätt om man köper rätt grejer och tar sig tiden att rengöra sina sminkverktyg.

Som om tvätt skulle göra någon skillnad?!

I detta inlägg kan ni ju se exempel på bilder jag tagit med Iphone 6S (därav den dåliga bild kvalitén men tänkte att man kanske inte vill se mer detaljer av det äckliga smutsvattnet än vad man redan gör haha) vilken skillnad det faktiskt kan bli av att rengöra sina saker. Bilden högst upp är ett exempel av min beauty blender från Real Techniques som jag kanske haft i ca två månader nu. Den är nästan som ny som ni kan se efter en endaste tvätt på 2-3 minuter! Nu ser jag förvisso att de börjar närma sig för den att ta farväl i tippen som fortfarande är brun men poängen är att jag läger ytterst lite pengar på att springa och köpa nya redskap på min sminkning!

Men hallå det beror ju helt på vad borstar man köper, eller hur?!

Självklart förstår jag att vissa av er nu tänker att det också beror på vilken typ av borstar man köper - och det stämmer! Jag kan skulle inte rekommendera er att spendera era pengar på tex H&M's borstar. De kan ha mycket bra fynd priser på smink och så om man har en tight budget men när det kommer till borstar och svampar så skulle jag starkt rekommendera er att köpa dem någon annanstans. Detta är för att deras borstar har ett sådan fruktansvärt dåligt limfäste vid hårroten så du kommer märka att den tappar "hårstrån" bara när du börjar sminka dig och det kommer knappast att vara en bra sak när du sedan ska rengöra dem. För även om du köper samma skonsamma rengöringstvål som jag har från
Make Up Store så tappar deras borstar limfästet helt när den kommer i kontakt med vatten. Det är som att hela borsten liksom lostnar från själva pinnen. Så, jag rekommenderar att man då hellre lägger någon hundralapp extra på en borste från tex Make Up Store, Real Techniques (dessa är mina favoriter, dessa företag har verkligen världen bästa borstar) eller från tex NYX, Cocopandas egna märke om du har en tightare budget.
För om du köper bättre borstar och svampar så kommer du även här spara på det i längden. Jag förstår att summan kan kännas stor för stunden men du kommer spara in flera hundralappar på att köpa en bra borste eller svamp som tål att bli rengjord/tvättas än att behöva springa tillbaka till H&M flera gånger i månaden för att din borste är sönder eller för att din svamp har blivit torr och spruckit!

Men när vet man att det är dags att tvätta sina borstar och svampar då?

Jo, det största varningstecknet du kan få på när det är dags för rengöring är när du märker att du börjar få himla massa finnar och andra orenligheten som börjar ploppa upp i din hy. Jag vet inte hur många gånger jag hört tjejkompisar säga att det beror på att "de drack eller rökte för mycket kvällen innan", "att de ätit för mycket choklad" , "att de snart ska ha lingonveckan" eller det värsta av allt skyller på att sminket är skit?!?
Ja, sminket kan det absolut bero på också eller någon av de ovanstående anledningarna. Jag menar det är nästan en självklarhet att jag vaknar upp med tusen småfinnar i ansiktet när jag däckar med sminket på. Men när jag har sagt till mina vänner att testa rengöra sina borstar oftare så kan jag säga att de "gnället" nästan är som bortblåst!

Men vilka produkter ska man använda då för att rengöra med?!

Som sagt jag rekommenderar starkt den jag använder som är Make up stores egna tvål. Tyvärr vet jag inte vad den kostar då jag fick den i present men den är en riktig killer och väldigt snäll mot både borstar och svampar.
Jag har även testat en "spray" som heter Idun och finns hos eleven.se men den tyckte jag var värdelös rent ut sagt. Men jag är osäker på om det var just den flaskan eller om jag bara tycker att idén att rengöra med en spray är usel. Borstarna blir verkligen inte rena alls!
Jag vet också om att många, som tex min mamma, brukar rengöra med vanlig tvål och ljummet vatten. Dock, ska tvålen helst vara oparfymerad! Men jag skulle säga att det finns en liten risk med det eftersom vanlig tvål i sig inte är så skonsam och oftast är uttorkande och kan lätt göra din sminksvamp torr.
Men ännu en gång det finns miljooooner produkter och sätt att göra rent dem på det är bara att googla så kommer ni finna det som passar er eller testa er fram! :)

Kom ihåg att ta hand om ers borstar och er hy nu!

Likes

Comments

Sååå vad gjorde jag igår? Jo, jag fegade först mesta dels i sängen innan min plikt kallade att hjälpa familjen med några saker. Sedan skulle jag hem till Emma och jobba lite extra sådär på en helg. Så jag valde faktiskt att göra mig vin fin innan jag skulle dit. Jag har verkligen super svårt att vänja mig vid att vara utan fransar. Eftersom att jag också valde att typ mer eller mindre slita av de fransar jag hade kvar när jag var sjuk så är mina egna i ojämna längder och majoriteten är nästan förnedrande korta, haha. Så ja, inte ens en mascara kan rädda mina fransar för att försöka vakna till liv igen.
Hur som helst så började jag nästan ovant att kleta i ansiktet i mitt smink (som dessutom håller på att ta slut! Så himla typsikt när man redan spenderat massa pengar på resor och inredning och är luspank!) jag kände av att jag ibte alls var van att makea mitt ansikte längre, haha, alltså jag har verkligen knappt använt smink sedan första veckan på Ibiza. Om ens då? Jag hade ju mina fransar så det är väl mest bara brynen jag fyllt i?
Hur som haver när jag började närma nig avslut och såg på mina ljusa korta fransar i spegeln bestämde jag mig att ta mina party-lösögonfransar från Dollarstore. Där kan jag medge att jag var sjukt skeptisk! Jag hade väldigt svårt att tro att 10kronors fransar från Dollarstore skulle ens vilja fastna på ögonlocken. Men mitt i allt detta tänk så insåg jag att jag var sämre än någonsin att sätta på dessa förbaskade fransar. Limmet bara rann över allt, in i ögonen och de sved som satan och fransar härjade hejvilt över mitt sminkade ansikte. Det fanns bara en sak att göra - be J om en hjälpande hand, Hahaha. Han är faktsikt super duktig på detta. På ett endaste försök satte han dit dom nästan felfritt i en snygg båge på vardera ögonlock och WOW vilket lyft! Jag såg nästan ut som en annan människa.

På bildbomben här nedan och bilden på mig ovan är från gårdagen där kan ni se fransarna. Jag rekommenderar dom starkt att köpa om du vill ha fylliga fransar och inte känner för en fransförlängning!

När mitt förtroende hade höjts påbörjade jag bussresan hem till Emma. När jag väl kom dit blev jag bjuden på mat; LCHF fläskkarré i ugn tillsammans med örtsmör och avocado röra med lök och haricots verv. eller vad de nu heter, haha, vi diskuterade detta halva kvällen 😂
Under middagen med gott vitt vin till kom även en av hennes vänner förbi som skulle köpa kläder av Emma. När hon hade gått satte vi oss sedan själva i arbete för att tjäna ihop en extra slant i fickan. Efter ca 20 minuters jobb var vi redan 2000 kr var rikare, helt fantastiskt eller hur? Förstår ni att jag på mindre än 20 minuter nästan hann tjäna ihop 2 hela arbetsdagar, dvs 16 timmars arbete bara sådär?! Rena drömmen helt klart!
Det slutade med att vi sedan satt uppe och tittade på serien "You ve been tagged" på Viaplay och drack mer av vinet och pratade av oss om männen i våra liv. Det är så himla skönt att kunna göra det ibland. Ni vet bara få skratta åt de här små sakerna man kan störa sig så enormt på ibland när man bor med någon? Bara få vara dig själv till 110% med en annan människa och rensa tankarna.
Självklart, så sov jag även kvar där även fast jag hade lovat att pka hem. Men jag var så himla trött.
Jag blir nästan som en helt annan person på sommaren. Det är som att jag bara tappar all energi på hösten/vintern, som att någon bara stuckit hål i en ballong och all luft sakta men säkert sippar ut genom det där hålet.

Här kommer iallafall en bild bomb!

Likes

Comments