View tracker
View tracker

Hej! Det var längesedan sist! 

Idag har jag varit hemma från skolan för jag hade huvudvärk, men jag har ändå fått pluggat en del till kemiprov jag har imorgon. Det händer ganska mycket denna vecka. Förutom att jag har några fler prov och en och annan läxa så har jag träning fem gånger denna vecka och det årliga julbordet ska ätas. Såklart kommer det bilder om det på söndag!


Likes

Comments

View tracker

Godkväll!

Det har inte blivit något bloggande på en vecka nu vilket är lite tråkigt. Det har varit mycket i skolan det senaste så ja hoppas att ni har förtroende för det. Ville egentligen göra ett inlägg om Operan som jag var på i tisdags när jag på bloggen hade berättat om att jag var på jakt till en outfit, men så blev det inte.

Men idag är det taco-lördag!

Likes

Comments

Hej! Idag var jag med en kompis på stan. Jag hittade en outfit för Operan på tisdag så nu kan jag lägga det åt sidan, skönt! Vi åkte hem hyfsat tidigt och på kvällen åt familjen musslor och badade i tunnan. Imorgon händer det inte mycket förutom träning.

Hörs!

Älskar chai latte!

Likes

Comments

Godkväll!
Nu har jag kommit hem efter träning. Det blev ett pass i gymmet med fokus på explosivitet och bål.

Jag har inte gjort något speciellt idag utan bara städat, pluggat lite. Idag kom första snön! Hur sjukt, brukar den komma i November?

Imorgon är planen att åka in till stan och kolla på en outfit till Operan som skolan ska till på tisdag.
Kram!

Likes

Comments

Hej! En grej som jag tror väldigt många har tänkt på är varför man blir så trött efter bara ha legat och slappat hela dagen? Konstigt, jag som bara har legat vid poolen hela dan är nu jättetrött.

Dagarna ser ganska lika ut här så jag känner att ni redan vet att jag ska ut och äta på kvällen. Men det är näst sista kvällen här och jag skulle kunna stanna här minst en vecka till...
Hoppas ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni haft en bra lördag!
Idag har vi legat vid poolen hela dagen för det har varit för blåsigt på stranden. Nu ska vi göra oss iordning och sedan gå till stan. Hörs!

Likes

Comments

Hej! Det var 28grader idag! Underbart väder, hoppas verkligen det blir så varmt hela veckan! Nu ska jag ta en dusch och sedan äta inne i stan. Hörs

Första inköpet fick bli ett fotarmband, sjukt snyggt!

Likes

Comments