Hej! Efter en månad frånvaro har det hänt extremt mycket i mitt liv. Jag har varit i Sälen i en vecka, firat påsk, shoppat, myst med mina vänner och mitt <3, haft sjukt mycket prov samt tränat enormt mycket. En bra månad helt enkelt (förutom proven).

Hörs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Go kaffe på lunchen<33

Likes

Comments

Hej! Jag vaknade i morse och kände mig jättesjuk så jag stannade hemma från skolan, men efter några timmars vila mådde jag mycket bättre! Vädret idag var helt fantastiskt med höga + grader och helt vindstilla så jag passade på att ta en Pw innan jag behövde plugga. Imorgon händer det inget speciellt utan bara en lugn fredag vilket kan vara skönt ibland!


Likes

Comments

Godmorgon! Idag har jag en ledig dag från skolan som jag skrev igår. Jag vaknade runt 11 och såg att vädret var väldigt skönt men lite blåsigt så jag gjorde en cappuccino och satte mig i solen. Sjukt lugn och skön sondag!

Kramar

Likes

Comments

Hej! Det var verkligen inte den bästa måndagen jag har varit med om. För det första missade jag bussen på morgonen och för det andra hade jag helt glömt av att vi hade läxa, men allt löste sig som väl var men sjukt segt och stressande ändå. Imorgon är jag ledig vilket är jätteskönt så då blir det nog lite gym.

Sjukt fin bild!

Likes

Comments

Contains affiliate links

En produkt jag verkligen vill tipsa om är Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Det är väldigt lätt att applicera och det är inte alls svårt att forma ögonbrynen som jag kan tycka det är med brynskugga. Man får en borste på ena sidan och på andra själva applikator. Den kostar runt 230kr men de är det värt!

Likes

Comments

Omg säger jag bara, jag är helt kär i dessa! De kostar dryga 6000kr men är det värt?<33

Likes

Comments

Måndag. Efter en seg måndag i skolan så har jag precis kommit hem från gymmet och duschat. Imorgon är det hyfsat lugnt i skolan och efter de ska jag till min lilla älskling. Får se om jag kan knäppa några outfit bilder imorgon också!

Kramar

En god lunch som åts på avenyn och en tb från Spanien

Likes

Comments

Tjo!

Härligt med söndag ändå, igår såg jag mello med min lovie. Tycker Benjamin Ingrosso skulle vunnit men jaja. I morse tog jag ett pass på gymmet och sedan har jag inte alls gjort mycket. Jag tycker det är så skönt med söndagar när man bara kan ta det lugnt och inte har några planer.


Likes

Comments

Äntligen är våren (typ) här!...

Det har varit flera dagar nu som det har varit sol och nästan varmt ute, när sneakers och solisar åker på då vet man att det snart är vår fastän det är slutet av februari://.

Likes

Comments