Hej alla!
Idag har jag tagit det väldigt lugnt och typ det ända jag har gjort är att gymma och kollat på film. Jag känner mig jätteutmattad i kroppen så jag hoppas jag ska må bättre imorgon.
Kram!

Himlen var så fin när jag gick hem från gymmet tidigare idag!

Likes

Comments

Godkväll läsare!
Imorse var jag på gymmet och körde ben efter det blev det en spontan tripp till stan med mammsen och syrran. Känns som jag har varit i stan varje dag denna veckan..
Resten av kvällen ska jag jobba på bloggen och planera inlägg.
Kram!

Likes

Comments

Hej!
Denna onsdag har bestått av ett besök hos mormor, morfar och spinning. 90minuter spinning var det jag verkligen behövde!
Kram

Likes

Comments

Godkväll!
Nu har jag och lillbrorsan kommit hem efter en supermysig kväll som bjöd på fika, shopping och bio. Vi tog en buss in vid två och gick på stan och kollade i affärer, fikade. När klockan närmade sig kväll gick vi och kollade på bio. Vi såg 101 åringen som... sjukt bra! Rekommenderar den starkt men man måste ha sett 100 åringen... innan.
Nu ska jag ta en kopp te och läsa en bok, kram!

Likes

Comments

Hej!
Klockan är 14:33 och jag är nu hemma efter en sväng på stan. Mellandagsrean har börjat och det var därför jag åkte men jag hittade ingenting tyvärr, eller ett skärmskydd till min telefon men gills det?
Planerna är nu att ta det lugnt, städa lite på mitt rum om jag orkar med tanke på att det ser ut som ett bombnedslag och sedan eventuellt åka till mormor och morfar.
Kram!

Likes

Comments

Hej, det var längesedan nu..
Såå skönt med jullov och jag är så lycklig över att jag har all tid i värden med min rehab nu. Jag ska verkligen samla nya tag nu inför vårterminen!
Hoppas alla var nöjda med sina julklappar igår, jag är jättenöjd!
Kram

Likes

Comments

Hej! Det var längesedan sist! 

Idag har jag varit hemma från skolan för jag hade huvudvärk, men jag har ändå fått pluggat en del till kemiprov jag har imorgon. Det händer ganska mycket denna vecka. Förutom att jag har några fler prov och en och annan läxa så har jag träning fem gånger denna vecka och det årliga julbordet ska ätas. Såklart kommer det bilder om det på söndag!


Likes

Comments

Godkväll!

Det har inte blivit något bloggande på en vecka nu vilket är lite tråkigt. Det har varit mycket i skolan det senaste så ja hoppas att ni har förtroende för det. Ville egentligen göra ett inlägg om Operan som jag var på i tisdags när jag på bloggen hade berättat om att jag var på jakt till en outfit, men så blev det inte.

Men idag är det taco-lördag!

Likes

Comments