En sån underbar dag, en sån underbar plats, ett sånt underbart liv.

It's Fiji time!!!

Bula
Belinda Be
rgman

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Gott nytt år!I år har jag en del nyårslöften. Det är mycket av det gamla vanliga som att träna mer och äta nyttigare och allt det där. Men mitt absolut viktigaste löfte i år är att njuta av livet och skratta och le så mycket jag bara kan. Frågan är hur jag ska komma dit? Jag har tänkt på det ett tag och jag tror att det viktigaste är att försöka tänka positivt, stressa mindre, vara nöjd med mig själv och ta vara på de bra sakerna i livet och klamra mig fast vid dem. Jag har också ofta känt att när jag känner mig nere så känns det alltid bättre när jag har fått lättat på hjärtat. Det kan vara att jag pratat om det, skrivit om det eller bara tänkt på det. Så därför ska jag försöka skriva mer, för att få lätta på hjärtat.
Men vad är ett bra nyårslöfte att ha? Ska man ens ha nyårslöften? Jag tänker på hur besviken man blir när man bryter ett. Däremot tror jag att nyår är ett bra tillfälle att försöka ta tag i sitt liv. Eftersom många tänker att "Jag börjar på måndag", vilket man har möjlighet att göra varje vecka och man skjuter gärna upp det en vecka eller två, varje vecka. Så därför tror jag att nyår är en bra milstolpe och en stor dag då det inte finns någon ursäkt till att inte börja med något eller sluta med något.Ett annat löfte som jag har i år är att sluta röka och jag har inte rört en cigarett eller en tändare sen nyårsafton. Jag vet att det låter löjligt eftersom det bara är två veckor sedan dess men att gå från att ha rökt minst 2 cigaretter om dagen till ingen alls är en utmaning. Det som kommer få mig att fortsätta att hålla mig ifrån det är känslan som jag får när jag inte har rört någon. Jag har aldrig mått bättre, luktat bättre eller känt alla smaker lika tydligt som jag gör nu. Vilket känns fantastiskt!Hur som helst, 2015 ska bli ett underbart år. Till och med bättre än 2014.Belinda Bergman

Likes

Comments

STORT GRATTIS MIN ÄLSKADE BÄSTA VÄN PÅ DIN DAG. Jag vill inte vara på andra sidan jorden när du fyller år egentligen men jag hoppas du får världens bästa dag.Jag älskar dig. 


Belinda Bergman

Likes

CommentsJag älskar dig till månen och tillbaka.
Ses snart igen.

Belinda Bergman

Likes

Comments

Idag saknar jag min älskade Mammi
Belinda Bergman

Likes

Comments


Likes

Comments

Och världens bästa helg. Emilia har varit och hälsat på mig i några dagar och att ha sin bästa vän hos sig är bland det absolut bästa som finns.

Fredag

Belinda Bergman

Likes

Comments

Efter att ha jobbat i 6 timmar, fått min första lön och varit ute på en långpromenad ser jag fram emot en mysig hemmakväll med burritos, godis och massa te i den enda myströjan jag äger här i Australien.


Belinda Bergman

Likes

Comments

Efter min andra jobbtrial på ett svenskt café i Maroochydore idag har jag sökt ännu mer jobb. Trialen igår gick bra för jag ska tillbaka imorgon och jobba ett skift på 4 h. Annars händer det inte så mycket intressant just nu förutom att jag förhoppningsvis fått jobb. Och jag börjar känna mig mer som hemma. För tillfället är mina planer att jobba så mycket som möjligt och bo här i Sunshine coast ett tag, spara ihop mer pengar, kanske farmjobba, resa runt i Asien och Amerika och sen hem till Sverige. Men detta är nog under en tidsperiod på ca 1 år. Det finns så mycket jag kan tänka mig att komma hem till men också så mycket som jag vill göra innan jag faktiskt åker hem.
2a Maj. Idag är det exakt 4 månader sen jag åkte hemifrån. Sjukt. Det låter som en oerhört kort tid men så mycket har hänt under dessa månaderna.

Ha en bra fredag hemma i Sverige! Hoppas ni har bra väder för idag kan ni kan gotta er i att det regnar här.

Belinda Bergman

Likes

Comments